2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Ya sen bide benm surat ifademi göreydin beybi shdkfkfkf herhalde sinirli baktım güldü bebeğin gelmeye niyeti yok daha korkma diyor ama nerden biliyor canım aaaa hayatta duramıcamm 2 hafta

Jejdjdj o yüzün şuan gözümde canlandı yeminle bizi anlamıyorlar Ecoş bende hastaneye gittim ya geçen gece bana diyor ki neden gelmiştin hareket mi hissetmedin? Ayol çocuk beni yoklamış, sırtımı elime almışım, ortalığı batırmışım. Bana neden geldin bunlar normal diyor o daha dursun 28 inde 37 doluyor 38 e giriş yapıyorum beklesin ve görsün hdjdjdj

Yok bebeğim durma çok uzun bence.

Hayirlisi olsun cnm, acil sezaryen mi dusunuyor acaba. Oyle olunca sutun hemen geliyor, o yani guzel ama planli olmasi daha iyi bence, herkes o heyecani kaldiramaz
Beybi bende kaldıramam aslında söylüyomda ama anlamıyorr , düşük tansiyonm var en ufak bir şeyde ben bayılıveriyorum

Benim doktorda aşırı cool ve rahat sesini bile zor duyarsın dayanamadm simdi mesaj attm festim ya kendimi gazladm valla. Gelemmi haftaya dedm 2 hafta cok uzun dedm

@eceeapp ilk dogumumda doktor hadi daha sana 10 gun var, dogurmuyosun diye eve sepetlemisti.
Sonra ben sabah 5'te doguma gitmistim ahahssgs :)

Muayenelerde gecerliymis ameliyatlarda değilmiş demekki normal o zaman teşekkür ederim

Yani neden gecerli olsun ki? Bizler hastanede daha az ucret odemek icin her ay yaklasik 8-9 bin tl sigorta ucreti oduyoruz.

Dogustan gelen vatandaslik haklarimiz var vs vs, kendi ulkenizde sizde ayni haklara sahipsinizdir muhtemelen.

Benim doktorda aşırı cool ve rahat sesini bile zor duyarsın dayanamadm simdi mesaj attm festim ya kendimi gazladm valla. Gelemmi haftaya dedm 2 hafta cok uzun dedm

Al işte aynı benimkisi. Bana devamlı spekülasyon yapma bebeğin sağlıklı beğeniyorum diyip duruyor tamam çok şükğr bende beğeniyorum kendisini ama bu kadar rahat olunmaz jdjdjd diyorum ki adama burda birşey var yürürken birşey sıkışıyor normal diyor eee ben korkuyorum ama hdjdj

İyi yapmışsın gelme derse de gideceğin için inşallah gel der hdjdj

Festi, Ankara'da misin sen? Niyeyse doktorumuz ayni gibi hissediyorum ahshshsh :) ayni rahatlik, ayni adam sendecilik, :)

Kız festi doktorun aynı benim ki ahsldkdlf kız ben medifemaya gidiyom aynı değiliz dmi hsskdkf evet gidicem bari gel desn gönlm rahat gideyim, neni görünce suratı değişck cnkı

Kız töbe de dur hskdkdflkff kalbimemi indircen o kadarda olmasn sjdkdkd

Festi, Ankara'da misin sen? Niyeyse doktorumuz ayni gibi hissediyorum ahshshsh :) ayni rahatlik, ayni adam sendecilik, :)

Yok yavrum Bursadayım ben. Çok seviyorum doktorumu bu arada gerekli yerde müdahale ediyor ama gel gör ki rahat

Diyorum ki elim kaşınıyor son dönemde oldu. Kolestaz diye birşey varmış onu da burda öğrendim jdjdj bana bir bakışı var anlatamam hdjdj

Kız töbe de dur hskdkdflkff kalbimemi indircen o kadarda olmasn sjdkdkd

Ben de hic beklemiyordum Allah seni inandirsin. Hatta simdi yine ayni doktorlayiz, bana durust ol dogurmayacagim degil mi diyerek cikiyorum her muayeneden.

Kız festi doktorun aynı benim ki ahsldkdlf kız ben medifemaya gidiyom aynı değiliz dmi hsskdkf evet gidicem bari gel desn gönlm rahat gideyim, neni görünce suratı değişck cnkı

Yavrum bize pimpirik doktor olur muydu bir düşün hdjdjdj allah bilmişte bunları karşımıza çıkartmış

Hdjdjdj ya çok komik değil mi neden geldin der gibi bakıcak ama sallama boşver hdjdj

geçerli olsun demedim ki simdi burada sizinle milliyetcilik yapmayacagim siz çalışmıyor olsaniz yine eşinizin sigortasından yararlanabilirsiniz kaldiki eşim de türk ve benimde coktan vatandaslik hakkim doğdu ama istemiyorum kader kismet nasip oldu buradan evlenmek ki turkiye cumhuriyeti de belli haklar tanımış nihayetinde vs vs neyse iyi gunler

Nasıl gittin hastaneye peki? Ne oldu su mu geldi? Bana doktor doğurmazsın rahat ol dese ağrı sızı sallamam sanırım yatar uyurum

Valla son gun nst cekti, sancin bile yok hadi git dedi.
Sabah suyum geldi sifir sanciyla hastaneye gittim. Suni sanciyla dogurdum.

Siz de esinizin sigortasindan yararlaniyorsunuz yalniz, problem esinizin genel saglik sigortali olmasi.

Genel saglik sigortasi, adi ustunde genel, hicbir kapsami yok. Esiniz ayda en fazla bin tl sigorta oduyordur.

Ben sizle milliyetcilik yaristirmadim, vatandaslik almaya dahi tenezzul etmemissiniz ama milliyetcilik yaristirmadim.

Sigortanızin kapsami yetersiz onu anlatıyorum.

Tamamda neden gecerli olsun ki bizim.vatandaslik hakkimiz var vs vs diyende sizsiniz
Suriyelilere karsi hakli olarak tavirlisiniz ülkece ama ben asla kapagi sizin ulkeye atmaya calisanlardan değilim onu anlatmaya calistim vatandaslik almadim.demekle

Ayol içim şişti
Bırakalım vatandaşlığı vs. Bir önemi yok bebişler sağlıkla gelsin kavuşalım

Bu arada ben askı almamışım bebişe. Alıp memnun kaldığınız güzel askılıklardan link atar mısınız üzerime birde onu araştırayım diye 1 gün kaybetmeyeyim

Guzel kardesim, esinin sigortasi yetersiz bu sebeple neden gecerli olsun ki diyorum.

"Bizim vatandaslik hakkimiz var" dolayisiyla farkli cesitlerde sigortalilik seceneklerimiz olmasiyla alakali kurulan bir cumle. Senin kendi ulkende de vatandas olarak boyle haklarin vardir, diye ozellikle belirttim.

Ayrica Suriyeli oldugunu su an ogreniyorum. Ulkede 72 farkli millet yasiyor su an, hepsine tavir besleyecek kadar bos vaktim yok benim.

Ulkenize dondugunuzde mutlu guzel gunleriniz olur, dilerim.

Elbise askisi mi? Ben hic almadim e-bebek ve defacto sagolsun birikti :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…