- 18 Ağustos 2022
- 3.651
- 12.318
- 158
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #45.761
Ne ikizi allah aşkına biraz daha abart deseydin, bilerek söylüyorlar öyle modunu düşürmek için, millet kafayı yemiş gerçekten. Çok güzelsinEki Görüntüle 3275490
Kızçeler son göbük fotomu atayım dedm, 91 kilodan selamlarbiraz daha yuvarlanmama az kaldı, göbeğimi görenler ikiz gibi duruyor diyor , ana oğul iriyiz napalm
Elbise askisi mi? Ben hic almadim e-bebek ve defacto sagolsun birikti :)
Ne ikizi allah aşkına biraz daha abart deseydin, bilerek söylüyorlar öyle modunu düşürmek için, millet kafayı yemiş gerçekten. Çok güzelsin
Suriyeli değilim öncelikleGuzel kardesim, esinin sigortasi yetersiz bu sebeple neden gecerli olsun ki diyorum.
"Bizim vatandaslik hakkimiz var" dolayisiyla farkli cesitlerde sigortalilik seceneklerimiz olmasiyla alakali kurulan bir cumle. Senin kendi ulkende de vatandas olarak boyle haklarin vardir, diye ozellikle belirttim.
Ayrica Suriyeli oldugunu su an ogreniyorum. Ulkede 72 farkli millet yasiyor su an, hepsine tavir besleyecek kadar bos vaktim yok benim.
Ulkenize dondugunuzde mutlu guzel gunleriniz olur, dilerim.
Canım ben de yurtdışındayım burada eşimin sigortasından yararlanıyorum ama en basit sigorta haliyle ameliyatları kapsamıyor. Geçen yıl bi operasyon geçirmiştim mesela kendimiz ödedik. Özel sağlık sigortası yaptırdık sonrasında. Yani genel olarak sistem bu şekilde sanırım Türkiyeye özgü değil.Muayenelerde gecerliymis ameliyatlarda değilmiş demekki normal o zaman teşekkür ederim
Suriyeli değilim öncelikle
Bide ben gecerli olsun diye bi sey soylemedim ilk dogumda ozel hastanede olmuştu ve sigortadan yararlanmistik sanki(demekki yalnis hatırlıyorum) bilen birileri vardir belki yada paylasmak icin yazim buraya sadece ve sizde bilgi sahibiymişsiniz gecerli degil dediniz bende kibarca teşekkür ettim ama siz neden uzattiniz anlamıyorum neden gecerli olsun kendi ulkenizde sizinde vardir haklariniz vs vs bu konuda cok hassas olduğum icin bidaha cevap vermeyecegim teşekkür ederim hayirli dogumlar herkese
Evet canım. Aa çok iyi bana hiç vermediler o kadar şey aldım
Kız agop ermeni bi adammış bacım bide kazı varmış köylülerin tarlalarına girer her tarafı yağmalarmış kimin neyi var meyvesi sebzesi her şeyi yermiş rahmetli Anneannem anlatırdı işte ben de o misalKız agopun kazı neymiş ilk defa duydumbenm ilk hamileliğim valla bacağım boydan boya catladı, göneğimde yoktu oda bu hafta basladı. Catlamadık yerm kalmadı bide kaşınıyo ki allam
Bir ara kısır muhabbeti vardı, şimdi de pizzaDün canım pizza çekiyordu yapmaya üşendim yarın yaparım dedim.Siz böyle diyince korkmaya başladım yapmam herhalde
Bir ara kısır muhabbeti vardı, şimdi de pizza
Ben mahalledeki milyoncudan aldim pembis ustunde cicek deseni falan var pek tatli bisey cok da ucuzdu 6 tanesi 20 lirayaAyol içim şişti
Bırakalım vatandaşlığı vs. Bir önemi yok bebişler sağlıkla gelsin kavuşalım
Bu arada ben askı almamışım bebişe. Alıp memnun kaldığınız güzel askılıklardan link atar mısınız üzerime birde onu araştırayım diye 1 gün kaybetmeyeyim
Ne ikizi allah aşkına biraz daha abart deseydin, bilerek söylüyorlar öyle modunu düşürmek için, millet kafayı yemiş gerçekten. Çok güzelsin
Kızlarrr yermm sizi cok tesekkr ederimm
Bu konularda hiç bilgim yok o yuzden sormuştum bende demekki öyle heryerde teşekkür ederimCanım ben de yurtdışındayım burada eşimin sigortasından yararlanıyorum ama en basit sigorta haliyle ameliyatları kapsamıyor. Geçen yıl bi operasyon geçirmiştim mesela kendimiz ödedik. Özel sağlık sigortası yaptırdık sonrasında. Yani genel olarak sistem bu şekilde sanırım Türkiyeye özgü değil.
Dedigim gibi bu konuda cok hasassim vatanimdan annemden babamdan uzakta olmak cok zor hormonlar da cabasi ve son zamanlardaki suriyelilere ve kontrolsuz gocmenlere olan tavirlara maruz kalmak ta istemiyorum ki bu beni cok üzerGuzel kardesim, fazla aliniyorsun. Gebe oldugun icin uzuluyorum ve beni anlayamadigini dusundugum icin konuyu kapatiyorum. Uzgunum kirdiysam.
Benim doktor da öyle ya. Ben sezaryen istiyorum ve normal doğumdan da çok korkuyorum ama kendi isteğimle sezaryen olacağı için sigortam ödemiyor saçma sapan. Doktorumun talep etmesi lazımmış ödemesi için, o da gerçekten sezaryen gerektirecek duruma kadar bekliyorEvet herkes aynısnı diyor canım, benim doktor biraz değişik, kendi gelmediği sürece 40 tan önce mudahele etmem diyor
Bu konularda hiç bilgim yok o yuzden sormuştum bende demekki öyle heryerde teşekkür ederim
Vallaha dayanamadım gittim dra sağolsun sıra verilmiyor öğelen sonra hasta kabul etmiyordu beni ettiCanımmm benimde öyleee, bi günü bi gününü tutmuyor bide benimki mesela tam tersi açsam kuduruyor, yemek yediğim gibi uyuyor, büyük adam gibi
Sen yine dinle biraz kendini hareketlerine bak ama son haftalardayız yeri kalmadıki yavrucaklarınn belki oynayamayacağo bi pozisyona gelmiştir kalbini ferah tut
Nst istedi bir iki sancım çıktı yüksek takipte kalsın dediCanımmm benimde öyleee, bi günü bi gününü tutmuyor bide benimki mesela tam tersi açsam kuduruyor, yemek yediğim gibi uyuyor, büyük adam gibi
Sen yine dinle biraz kendini hareketlerine bak ama son haftalardayız yeri kalmadıki yavrucaklarınn belki oynayamayacağo bi pozisyona gelmiştir kalbini ferah tut
Pimpirik ledik biz yhaYavrum ana yüreği çok tedirgin olduysan bir görün ama bence normal. Bebişler eskisi gibi değil. Bir gün depar atıyor birgün tık yok. 1 saatte min. 2 hareket veya gün içinde 10 hareket ediyorsa normal dedikleri için bunu bir takip et bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?