2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Eki Görüntüle 3275490
Kızçeler son göbük fotomu atayım dedm, 91 kilodan selamlar biraz daha yuvarlanmama az kaldı, göbeğimi görenler ikiz gibi duruyor diyor , ana oğul iriyiz napalm
Ne ikizi allah aşkına biraz daha abart deseydin, bilerek söylüyorlar öyle modunu düşürmek için, millet kafayı yemiş gerçekten. Çok güzelsin

Suriyeli değilim öncelikle
Bide ben gecerli olsun diye bi sey soylemedim ilk dogumda ozel hastanede olmuştu ve sigortadan yararlanmistik sanki(demekki yalnis hatırlıyorum) bilen birileri vardir belki yada paylasmak icin yazim buraya sadece ve sizde bilgi sahibiymişsiniz gecerli degil dediniz bende kibarca teşekkür ettim ama siz neden uzattiniz anlamıyorum neden gecerli olsun kendi ulkenizde sizinde vardir haklariniz vs vs bu konuda cok hassas olduğum icin bidaha cevap vermeyecegim teşekkür ederim hayirli dogumlar herkese

Muayenelerde gecerliymis ameliyatlarda değilmiş demekki normal o zaman teşekkür ederim
Canım ben de yurtdışındayım burada eşimin sigortasından yararlanıyorum ama en basit sigorta haliyle ameliyatları kapsamıyor. Geçen yıl bi operasyon geçirmiştim mesela kendimiz ödedik. Özel sağlık sigortası yaptırdık sonrasında. Yani genel olarak sistem bu şekilde sanırım Türkiyeye özgü değil.

Guzel kardesim, fazla aliniyorsun. Gebe oldugun icin uzuluyorum ve beni anlayamadigini dusundugum icin konuyu kapatiyorum. Uzgunum kirdiysam.

Evet canım. Aa çok iyi bana hiç vermediler o kadar şey aldım

Satilan askilar zaten hep duz model ve kadife yuzeyli.
Bebek askisi olarak ben makasli olanlari seviyorum, bir de cok askilikli sekilde olanlari. (O aski cesidinin adi makasli olmayabilir ama bence anlasildi demeye calistigim sey :)

Kız agopun kazı neymiş ilk defa duydum benm ilk hamileliğim valla bacağım boydan boya catladı, göneğimde yoktu oda bu hafta basladı. Catlamadık yerm kalmadı bide kaşınıyo ki allam
Kız agop ermeni bi adammış bacım bide kazı varmış köylülerin tarlalarına girer her tarafı yağmalarmış kimin neyi var meyvesi sebzesi her şeyi yermiş rahmetli Anneannem anlatırdı işte ben de o misal

Ben mahalledeki milyoncudan aldim pembis ustunde cicek deseni falan var pek tatli bisey cok da ucuzdu 6 tanesi 20 liraya

Ne ikizi allah aşkına biraz daha abart deseydin, bilerek söylüyorlar öyle modunu düşürmek için, millet kafayı yemiş gerçekten. Çok güzelsin

Valla Ecoşu bende çok beğeniyorum az bebişleri doğuralım da bakım dersi alcam ondan eceeaap
Kızlarrr yermm sizi cok tesekkr ederimm 3 gün önce evlilik yıldönümünüzdü ondan bu süs hskdkdkrkf yoksa cokta bakımlı olamadm hamilelikte ama normalde cok severm bi doğurayım küllerimden doğacağım beraber doğarız

Bu konularda hiç bilgim yok o yuzden sormuştum bende demekki öyle heryerde teşekkür ederim
Guzel kardesim, fazla aliniyorsun. Gebe oldugun icin uzuluyorum ve beni anlayamadigini dusundugum icin konuyu kapatiyorum. Uzgunum kirdiysam.
Dedigim gibi bu konuda cok hasassim vatanimdan annemden babamdan uzakta olmak cok zor hormonlar da cabasi ve son zamanlardaki suriyelilere ve kontrolsuz gocmenlere olan tavirlara maruz kalmak ta istemiyorum ki bu beni cok üzer
Neyse hakkinizi helal edin bende yalnış anladiysam

Evet herkes aynısnı diyor canım, benim doktor biraz değişik, kendi gelmediği sürece 40 tan önce mudahele etmem diyor
Benim doktor da öyle ya. Ben sezaryen istiyorum ve normal doğumdan da çok korkuyorum ama kendi isteğimle sezaryen olacağı için sigortam ödemiyor saçma sapan. Doktorumun talep etmesi lazımmış ödemesi için, o da gerçekten sezaryen gerektirecek duruma kadar bekliyor haftaya 39 olucam bakalım zaten bebek 4 kiloyu bulacağı için sazeryen olucam yine muhtemelen

Bu konularda hiç bilgim yok o yuzden sormuştum bende demekki öyle heryerde teşekkür ederim

Rica ederim canım. Seni çok iyi anlıyorum, göç psikolojisi çok zor, kaç yaşından sonra dünyaya yeni gelmiş bebek gibi her şeyi sıfırdan öğreniyorsun. İlk geldiğimde markete tek gidip alışveriş yapmak bile çok zor olmuştu, eczaneden ilaç almak, otobüs kartı doldurmak bu kadar basit şeyler bile gözünü korkutuyor insanın. Çok güzel bi ülkede yaşamama rağmen hala alışmakta zorlanıyorum, şikayet ettiğim halde Türkiyeyi çok özlüyorum aile özlemi de cabası. Sen kaç yıldır türkiyedesin ya maşallah Türkçen çok iyi, ben 2 yıldır buradayım daha akıcı konuşmaya çok uzağım.

Vallaha dayanamadım gittim dra sağolsun sıra verilmiyor öğelen sonra hasta kabul etmiyordu beni etti

Nst istedi bir iki sancım çıktı yüksek takipte kalsın dedi

Pimpirik ledik biz yha gittik geldik bile canım. Yha benim içimde bir korku kalıyor ben doğum zamani suni sancı verilirken bie hamile gelmişti hareketlerini hissedemiyormjus bebeginin kalbî durmus 35 haftada içimde bir korku iste kaldı acaba diyorum dun böyleyken bugün niye böyle oldu diye esimde evdeydi etmiyorsa hadi gidiyoruz dedi gittik nste de sancım çıktı ama duzensiz di tekrar böyle ağrilar hissedersen gel dedi sağolsun drum ferahaltti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…