2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Bebegin iyi mi cnm

23.07.2023 ya da 08.08.2023 doğum tarihli olsun isterdim bebeğim
Kolay doğum tarihi diye.unutuyorum ben tarihleri çok zayıfım sayı hafizasinda
Benim ehliyetim 08.08.2008 nikah tarihi gibi hiç unutmam
Nerden geldi aklıma
Bebis erken gelmezse 08.08 benimde doktor önermişti guzel tarih diye
Ama rüyamda doğuma alınıyordum yarın kontrolüm var doğuracakmış gibi hazırlandım, bi kaşım gözüm kaldi

Bende son eksikleri tamamladım, bebeğin yatağını hazırladım bugün çikolata ve dağıtmalık da geldi onları da ayarladım sancım oldukça hazırlıklara son vermeye çalışıyorum bi çantaya hastaneden çıkarken giyeceğimi ve meryem ana otu için kase koyacam

Ayyy bende almadım askıı yaaa

xCİyi canım Allah'a şükür nst de biri 80 diğeri 40 in üstünde sancı göründü devamlı hissedersen gel dedi
Nasıldı o anlarda hissettin mi çok

2022 Ağustos annelerine baktımda 40 haftada doğuran iki üç kişi var çoğu 38lerde doğurmuş maşallah bakalım bizler nasıl olacağız
Canım 38de doğurmalarının sebebi sezaryeni o tarihlerde vermeleri bence. Normaller için de keşke bir istatistik olsaydı
Eki Görüntüle 3275490
Kızçeler son göbük fotomu atayım dedm, 91 kilodan selamlar biraz daha yuvarlanmama az kaldı, göbeğimi görenler ikiz gibi duruyor diyor , ana oğul iriyiz napalm
Ayyy çok tatlı ne alaka ikiz, gayet de normal gebe göbeği işte. İnsanlar illa ki boş yapacak pöff
Benim doktorum da birebir. Ne sorsam normaaaaaaal normallllllllllll nnnnnooorrrmalll diyor artık sormuyorum adam aşırı rahat ama ben seviyorum. Çok bıkbık detaycı beni darlar anksiyete verirdi bana

8sene oldu ama türkçem hep bu düzeylerde idi uzak bi kültür değiliz dillerimiz yakin sayılır türkmen im bende ...
Sorma canim bizim ülkede cok ic acmiyor hatta fazla sıkıyor insanı bi cok insan kaçıyor hatta ama benim burnumda tütüyor vatan en nihayetinde insanı kendine çekiyormuş ama hayırlısı boyleymis diyorum inşallah Allah nasip eder de annem babam sağ ken birazda onlara yakin yaşamak nasip olur

Bebis erken gelmezse 08.08 benimde doktor önermişti guzel tarih diye
Ama rüyamda doğuma alınıyordum yarın kontrolüm var doğuracakmış gibi hazırlandım, bi kaşım gözüm kaldi
Ben de dün tekrar kişisel bakımı son kezmis gibi yaptım az önce de kaşlarımı
Niyeyse bana da iki tarih çıkmaz gibi çünkü normal doğum istiyorum
Sezaryen olsa bı ihtimal 08.08 olabilirdi

Ben de dün tekrar kişisel bakımı son kezmis gibi yaptım az önce de kaşlarımı
Niyeyse bana da iki tarih çıkmaz gibi çünkü normal doğum istiyorum
Sezaryen olsa bı ihtimal 08.08 olabilirdi
Son günlerdeyiz her an doğuma girecek gibi hazır olmak en iyisi keşke ağdaya alışık olsaydı vücudum daha rahat olurdum da işte

Her ne kadar lazerli de olsam biraz var gebelikte de hormonlardan dolayı artiyor malumunuz. Ama kendim yapıyorum bu süreçte
Uyuz vakalarını falan duydukça içim almadı hiç
Doğumdan sonra lazer yaparım yine bir kaç kontrolseansi

2020 de lazere baslamistim bir kac seans sonra gebe kaldım sonra bu gebelik kaldık öylece emzirmeden sonra insallah bende

Benim daha çantam hazır değil kıyafetleri vs yıkadım katlandım ama çanta hazırlamadım ütü de yapmadım daha bebek yatağımız yok almadım beşiği şifonyeri nevresim setini daha bugün sipariş verdim baya eksik var 34+5 im şuan inşallah 37 ye kalmaz eksikleri tamamlarım diyorum bebek arabasını da almadımdaha...

Ya ilk iki normal dogumumda da suni sancı verdiler ben de doğal sancı ile kesiksiz normal doğum istiyorum inşallah Rabb'im nasip eder
Canım suni sancıyı neden veriyorlar? Doğal gelmediği için mi yoksa doğum başladığı halde açılma olmadığı için mi?
Ben çok geciksin istemiyorum normal doğum çünkü bebeğin kilosu artıyor. Pazartesi gittiğimde doktora bu seçeneği sorsam mı çünkü doğumu planlayacağız. Tavsiye eder misin yoksa ne olursa olsun kendi gelmesini mi bekleyeyim? Çok kararsızım gerçekten 40a kadar beklemek istemiyorum ((( 4 kilo olacak ve çıkması zor olacak bu sefer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…