- 26 Nisan 2019
- 5.390
- 8.908
- 198
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #45.781
Bebegin iyi mi cnmPimpirik ledik biz yhagittik geldik bile canım. Yha benim içimde bir korku kalıyor ben doğum zamani suni sancı verilirken bie hamile gelmişti hareketlerini hissedemiyormjus bebeginin kalbî durmus 35 haftada içimde bir korku iste kaldı acaba diyorum dun böyleyken bugün niye böyle oldu diye esimde evdeydi etmiyorsa hadi gidiyoruz dedi gittik nste de sancım çıktı ama duzensiz di tekrar böyle ağrilar hissedersen gel dedi sağolsun drum ferahaltti
Bebis erken gelmezse 08.08 benimde doktor önermişti guzel tarih diye23.07.2023 ya da 08.08.2023 doğum tarihli olsun isterdim bebeğim
Kolay doğum tarihi diye.unutuyorum ben tarihleri çok zayıfım sayı hafizasinda
Benim ehliyetim 08.08.2008 nikah tarihi gibi hiç unutmam
Nerden geldi aklıma
Bebegin iyi mi cnm
Hissettin mi sancıyı o anİyi canım Allah'a şükürnst de biri 80 diğeri 40 in üstünde sancı göründü devamlı hissedersen gel dedi
Evet karnım toparlandı bi nefes alışım bile değişiyor bitinceye kadarHissettin mi sancıyı o an
Ayol içim şişti
Bırakalım vatandaşlığı vs. Bir önemi yok bebişler sağlıkla gelsin kavuşalım
Bu arada ben askı almamışım bebişe. Alıp memnun kaldığınız güzel askılıklardan link atar mısınız üzerime birde onu araştırayım diye 1 gün kaybetmeyeyim
Nasıldı o anlarda hissettin mi çokxCİyi canım Allah'a şükürnst de biri 80 diğeri 40 in üstünde sancı göründü devamlı hissedersen gel dedi
Canım 38de doğurmalarının sebebi sezaryeni o tarihlerde vermeleri bence. Normaller için de keşke bir istatistik olsaydı2022 Ağustos annelerine baktımda 40 haftada doğuran iki üç kişi var çoğu 38lerde doğurmuş maşallah bakalım bizler nasıl olacağız
Ayyy çok tatlı ne alaka ikiz, gayet de normal gebe göbeği işte. İnsanlar illa ki boş yapacak pöffEki Görüntüle 3275490
Kızçeler son göbük fotomu atayım dedm, 91 kilodan selamlarbiraz daha yuvarlanmama az kaldı, göbeğimi görenler ikiz gibi duruyor diyor , ana oğul iriyiz napalm
Benim doktorum da birebir. Ne sorsam normaaaaaaal normallllllllllll nnnnnooorrrmalll diyor artık sormuyorumYok yavrum Bursadayım ben. Çok seviyorum doktorumu bu arada gerekli yerde müdahale ediyor ama gel gör ki rahat
Diyorum ki elim kaşınıyor son dönemde oldu. Kolestaz diye birşey varmış onu da burda öğrendim jdjdj bana bir bakışı var anlatamam hdjdj
Sancı hiç yaşamadım merak ediyorum bendeEvet karnım toparlandı bi nefes alışım bile değişiyor bitinceye kadar
8sene oldu ama türkçem hep bu düzeylerde idi uzak bi kültür değiliz dillerimiz yakin sayılır türkmen im bende ...Rica ederim canım. Seni çok iyi anlıyorum, göç psikolojisi çok zor, kaç yaşından sonra dünyaya yeni gelmiş bebek gibi her şeyi sıfırdan öğreniyorsun. İlk geldiğimde markete tek gidip alışveriş yapmak bile çok zor olmuştu, eczaneden ilaç almak, otobüs kartı doldurmak bu kadar basit şeyler bile gözünü korkutuyor insanın. Çok güzel bi ülkede yaşamama rağmen hala alışmakta zorlanıyorum, şikayet ettiğim halde Türkiyeyi çok özlüyorumaile özlemi de cabası. Sen kaç yıldır türkiyedesin ya maşallah Türkçen çok iyi, ben 2 yıldır buradayım daha akıcı konuşmaya çok uzağım.
Ben de dün tekrar kişisel bakımı son kezmis gibi yaptım az önce de kaşlarımıBebis erken gelmezse 08.08 benimde doktor önermişti guzel tarih diye
Ama rüyamda doğuma alınıyordum yarın kontrolüm var doğuracakmış gibi hazırlandım, bi kaşım gözüm kaldi
Ya ilk iki normal dogumumda da suni sancı verdiler ben de doğal sancı ile kesiksiz normal doğum istiyorum inşallah Rabb'im nasip ederSancı hiç yaşamadım merak ediyorum bendekızimda da öyle 41 haftada aldılar
Son günlerdeyiz her an doğuma girecek gibi hazır olmak en iyisi keşke ağdaya alışık olsaydı vücudum daha rahat olurdum da işteBen de dün tekrar kişisel bakımı son kezmis gibi yaptım az önce de kaşlarımı
Niyeyse bana da iki tarih çıkmaz gibi çünkü normal doğum istiyorum
Sezaryen olsa bı ihtimal 08.08 olabilirdi
Hepsini her gebeliğimde kendim yaptımSon günlerdeyiz her an doğuma girecek gibi hazır olmak en iyisi keşke ağdaya alışık olsaydı vücudum daha rahat olurdum da işte
Ağda mı yaptin cnm helal olsun o zmaan genital cok zor agdayla ben dayanamıyorumHepsini her gebeliğimde kendim yaptım
Hijyen takintiliyim
Valla su kağıt gibi olanlardan kullanıyorum çok rahat hazır bantlardan yaniAğda mı yaptin cnm helal olsun o zmaan genital cok zor agdayla ben dayanamıyorum
2020 de lazere baslamistim bir kac seans sonra gebe kaldım sonra bu gebelik kaldık öylece emzirmeden sonra insallah bendeHer ne kadar lazerli de olsam biraz var gebelikte de hormonlardan dolayı artiyor malumunuz. Ama kendim yapıyorum bu süreçte
Uyuz vakalarını falan duydukça içim almadı hiç
Doğumdan sonra lazer yaparım yine bir kaç kontrolseansi
Canım suni sancıyı neden veriyorlar? Doğal gelmediği için mi yoksa doğum başladığı halde açılma olmadığı için mi?Ya ilk iki normal dogumumda da suni sancı verdiler ben de doğal sancı ile kesiksiz normal doğum istiyorum inşallah Rabb'im nasip eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?