2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Geçen eczaneye gittiğimde bir kadın uyuz ilacı alıyordu, yaygınlaştı belki de.
Ben ağdacıya tövbeliyim, bacaklarımda bulaşıcı kabarcıklar çıktığından beri gitmiyorum. Büyük ihtimal ordan kapmıştım. Lazer yaptırdım çoğu gitti ama hala 15 günde bir jiletle alıyorum en temizi.

Hepsi bir günlük iş ama yavaştan başla gönlünce seçersin lohusayken aceleye getirmemiş olursun tek avantajın bu erken yapmanın içine sindirmek iyi araştırıp karşılaştırmak
Hem kendi caninla hem bebebekle uğraşırken bunlarla uğraşmazsin

Annem hep der zayıf çocuğu doğurmak daha zor güçsüz yardım edemiyor diye, kilosundan korkma canım
Doğal gelmesi için hareketler var onları yap

İlk doğumum önce suyum geldi gece 3'te sabah sancılarım fazla olmadığı için suni sancı verdiler 7 gibi 11.46'da ilk bebeğimi normal doğumla 2 kilo 950 gram olarak doğurmuştum 2 gebeliğim yine normal doğumdu fakat bebeğim 4 kiloydu doğumu hızlandırmak için çünkü ben hastaneye gittiğimde 6 santim açıklığım vardı fakat doğumu hızlandırmak için suni sancı verdiler ilk doğumumda kesigiim olduğu için 2 doğumunda kesik atmasalar da eski kesik yerinde yırtılmalar oldu bu yüzden her ikisinde de dikişim oldu fakat bunda dikişim olmuyor da bilir yani doktorun elinde biraz da sabırlı bir doktor ya da ebe gelip perine masajıyla yardımcı olursa anneye aslında kesi olmadan da normal bir doğum mümkün

Ayrıca kilolu çocuğu tavsiye ederim yani 2. doğumum ilk doğumundan daha kolaydı bebek büyük olduğu için kasılmalarla bebeği ittirmek daha kolaydı ve bence normal doğum böyle çok da abartıldığı kadar korkulacak bir şey değil bence keyif almasını bilirsen güzel bir şey ben senin yerinde olsaydım 40 haftaya kadar da bekler iri bir çocuk doğurmayı tercih ederdim ki bunda da inşallah diyorum yani 38-39 da 40'ta falan gelir de şöyle üç buçuk kiloyu geçen bir çocuk olur

Maalesef çok artmış durumda uyuz vakaları ve süreç uzun ve zor duyduğuma göre kendimi riske atamam yaşadığım yerde de pek hijyenik ortam yok ne yazık ki

Canım çantanı hazırla öbürleri bebekten sonra da olur küçücük çocuk zaten en kötü yanına yatırırsın

Gece çok güzel uyumuştum bende kalktım ki tüm ağrılarım geçmiş kanama yok eşimle avmye gittik pentiden hastane için 2 takım daha gömlek pijama aldım, iç çamaşırı aldım eve geldik. Biraz uzandım video felan izledim, şimdi tekrar belim ağrıdi. Hafiften vuruyo bel ve alt karın. Bakalım doğumum yakın sanırım

Evet canım gerçekten aynısını yasıyorum. Sağda sıkısıyo solda agrım oluyo. Zaten normalde uyku problemi yasayan biriydim artık sabah ezanına kadar zor uyuyorum Allah yardımcımız olsun oturur gibi uyuyan çok duydum onu denicem bende bu aksam bakalım

Kızlar ya bugün 37 olduk tam. Gerçekten her hafta girişi birşeyler yasıyorum. Akıntım sadece sabah ilk tuvaletten sonra olurdu normal bi akıntı. Az once oturdugum yerde birden sıcak sıcak bişey aktı baya geldi gibi ama 4-5 saniye bişey sürdü bu su değildir dimi ? Acil yardım ilk hamilelik olduguna anlamıyorum da suan oturuyorum yok gelen bi su falan

kişiden kişiye değişiyor canım çok normal, bende sezaryandan korkuyorum mesela, hele epidural olan çok korkutuyor. Normal doğuramazsam beni bayıltın dicem görmek istemiyorum yani

Valla benimde ilk ama değildir bence su gelince baya bir ıslanıyormuşsun, farkedilmeyecek gibi değil diyorlar

Kesinlikle yazdıklarına katılıyorum
Az biraz sızıntı olmuş olabilir canım ama su geldiğinde kesinlikle tutamıyorsun akıp gidiyor anlaşılıyor su olduğu
Oğlumda suyum gelmişti benim anlaşılmayacak gibi değil merak etme

kişiden kişiye değişiyor canım çok normal, bende sezaryandan korkuyorum mesela, hele epidural olan çok korkutuyor. Normal doğuramazsam beni bayıltın dicem görmek istemiyorum yani

Ayyy direk bende böyleyim ama benden sana tavsiye hatta herkese olmayacak gibi düşünme hiç birşeyi hiç kötüsünü olumsuzunu getirme aklına her an normal doğal ilerlesin

Yok canım su değildir o su geldiğinde anlarsın daha fazla oluyor ve ben Peçete koyardım altıma akıntı için su geldiğin de Peçete ıslanmisti baya iç çamaşırım felan da çok hafif pembelik vardı suda canım sonra bez koydum gelmeye devam etti baktım onlar da hafif pembeliydi benim birden su boşalıp bitmedi parça parça neredeyse sürekli geldi yani

Annem hep der zayıf çocuğu doğurmak daha zor güçsüz yardım edemiyor diye, kilosundan korkma canım
Doğal gelmesi için hareketler var onları yap
Aaa çok mantıklı. Ne bileyim çoğu kişi 4 kiloyu geçmesin vs deyince.
Anladım canım. Mantıklı aslında. Ben zaten 38 oldum neredeyse erken değil yani, bebek de kilosuz değil o yüzden geç kalmasın istedim başka aksilikler olabiliyor büyüdükçe:)

Bende tutamadım zaten canım yani tuvaletim gelmedi belli zaten otururken biraz geldi akıntı gibi ama 4-5 saniye sürünce bide sıcak bi şekilde korktum. Çok saol kuzum degil heralde aşırı uzun sürmedi çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…