- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #45.821
Az önce çok az yine geldi ama akıntı belli bende öyle pecete koyuyorum o baya ıslandı ama kısa sürdü inşAllah anlarım ya benim bildiğin akıntı gibi önceden bi sabah gelirdi şimdi gün içinde de oluyorYok canım su değildir o su geldiğinde anlarsın daha fazla oluyor ve ben Peçete koyardım altıma akıntı için su geldiğin de Peçete ıslanmisti baya iç çamaşırım felan da çok hafif pembelik vardı suda canım sonra bez koydum gelmeye devam etti baktım onlar da hafif pembeliydi benim birden su boşalıp bitmedi parça parça neredeyse sürekli geldi yani
Su gelse 4-5 sn veya 4-5 dk surmez surekli gelirBende tutamadım zaten canım yani tuvaletim gelmedi belli zaten otururken biraz geldi akıntı gibi ama 4-5 saniye sürünce bide sıcak bi şekilde korktum. Çok saol kuzum degil heralde aşırı uzun sürmedi çünkü
Dene canım ben hamile yastıgını biraz dik yapıyorum bide tam kafa yerine kendi yastıgımı koyup şezlonkta oturuyormusum gibi uyuyormEvet canım gerçekten aynısını yasıyorum. Sağda sıkısıyo solda agrım oluyo. Zaten normalde uyku problemi yasayan biriydim artık sabah ezanına kadar zor uyuyorum Allah yardımcımız olsunoturur gibi uyuyan çok duydum onu denicem bende bu aksam bakalım
Kız bende normalde bayılırımkişiden kişiye değişiyor canım çok normal, bende sezaryandan korkuyorum mesela, hele epidural olan çok korkutuyor. Normal doğuramazsam beni bayıltın dicem görmek istemiyorum yani
Tesekkur ederm canımm benimmCanım 38de doğurmalarının sebebi sezaryeni o tarihlerde vermeleri bence. Normaller için de keşke bir istatistik olsaydı
Ayyy çok tatlı ne alaka ikiz, gayet de normal gebe göbeği işte. İnsanlar illa ki boş yapacak pöff
Benim doktorum da birebir. Ne sorsam normaaaaaaal normallllllllllll nnnnnooorrrmalll diyor artık sormuyorumadam aşırı rahat ama ben seviyorum. Çok bıkbık detaycı beni darlar anksiyete verirdi bana
Yok canım suyu mutlaka anlarsın korkma son zamanlarda benim de akıntım çoktu çoğalıyor yani çoğu kişide korkma o yüzdenAz önce çok az yine geldi ama akıntı belli bende öyle pecete koyuyorum o baya ıslandı ama kısa sürdü inşAllah anlarım ya benim bildiğin akıntı gibi önceden bi sabah gelirdi şimdi gün içinde de oluyorBende o yüzden anlamıyorum
Biraz daha zamanı var demekki beybim sıkma canınıNst istedi bir iki sancım çıktı yüksek takipte kalsın dedi
Aaaa kız bide öle ödememe gibi bi durummu varmış? Benm de özel sağlık var (demir sağlık) acaba karsılamıyor mu, iyi ki söyledn canm ben bi araştıraym bunu thankypuBenim doktor da öyle ya. Ben sezaryen istiyorum ve normal doğumdan da çok korkuyorum ama kendi isteğimle sezaryen olacağı için sigortam ödemiyor saçma sapan. Doktorumun talep etmesi lazımmış ödemesi için, o da gerçekten sezaryen gerektirecek duruma kadar bekliyorhaftaya 39 olucam bakalım zaten bebek 4 kiloyu bulacağı için sazeryen olucam yine muhtemelen
aynisi bende de oluyor sağda daha rahat ediyorum sola dönünce sanki kaburgalarima giriyor mecburen ufak yastık koyuyorum sol tarafıma yoksa rahat edemiyorumŞartlama yok zaten genelde ya sağ ya sola yatıyorum doktorum da şartlamamam gerektiğini soylemişti. Ama sağa da sürekli yatılmadıgı için solada dönmek zorundayım döndüğüm an agrım oluyo onu anlatmak istedim. Yasayan varmı merak ettim
Bi arkadasim da suyu geldigini anlamamis, ertesi gün eşi demis senin karnin yumusamis neden acaba diye. Apar topar hastaneye gitmisler acil doguma almislar suyu bittigi icin. Amacim korkutmak degil canim, ama boyle ornekler de var. Genelde su degildir denmis. Ama su ihtimali de var. Karnin hala sert mi?Bende tutamadım zaten canım yani tuvaletim gelmedi belli zaten otururken biraz geldi akıntı gibi ama 4-5 saniye sürünce bide sıcak bi şekilde korktum. Çok saol kuzum degil heralde aşırı uzun sürmedi çünkü
Hahaha aynı ben ya. Diyorum ki bir daha ne zaman o vamp kıyafetlerimi giyip salınacağım acaba? Seninle tipimiz benziyor çok. Bacaklar göbek falan. Kilo olarak da şu an aşağı yukarı aynıyız. Ben 6 ay veriyorum eski hale gelmek için. Çatlak oldu mu senin göbekte?Tesekkur ederm canımm benimmkilo alınca tabi milletin diline düştüm.. ah ah nerde o eski sexi ece
Pimpirik ledik biz yhagittik geldik bile canım. Yha benim içimde bir korku kalıyor ben doğum zamani suni sancı verilirken bie hamile gelmişti hareketlerini hissedemiyormjus bebeginin kalbî durmus 35 haftada içimde bir korku iste kaldı acaba diyorum dun böyleyken bugün niye böyle oldu diye esimde evdeydi etmiyorsa hadi gidiyoruz dedi gittik nste de sancım çıktı ama duzensiz di tekrar böyle ağrilar hissedersen gel dedi sağolsun drum ferahaltti
Açılmalık bir şüphesi olmask olsa alttan bakitirdim mutlaka artik bundan sonra nolursa olsun derdjm hani de tek ii olduğunu bileyim de dr nst sonucu zamani acil isi cikmis saatlik izin almış sekereteri watsaptan mesaj atti aradı hemen agrisi var dedi devamli oluraa beklemesin gelsin kendini takip etsin dedi. Gerçekten de sağolsun dr um birtane yha böyle Doktorlar daha cok olsa keşke kazandığı para helal hos olsun gerçektenİyi yapmışsın kız. İçin rahat etmiş. Bence artık en doğal hakkımız. Gak der gideriz guk der yine gideriz
Allahım korusun Şefika vallahi zaten şu duyduklarımız yüzünden psikolojimiz bozuluyor hep. Bende korkuyorum ani kalp durmasından. Allahım hepimizi ve evlatlarımızı korusun. Birde anlaşılmıyormuş ya. Ay allah korusun.
Doktorundan da allah razı olsun bak ne kadar güzel yaklaşmış. Açılma yoksa önemli değil bence. Bende gittiğimde ilkinde sancım varmış ama sonra serum bağladı. Geçti kalmamıştı. Sen yine takip et kendini. Sancı hissediyor musun sen?
Şuan olmadi nst de sırt üstü yatarken oldu ordaAçılmalık bir şüphesi olmask olsa alttan bakitirdim mutlaka artik bundan sonra nolursa olsun derdjm hani de tek ii olduğunu bileyim de dr nst sonucu zamani acil isi cikmis saatlik izin almış sekereteri watsaptan mesaj atti aradı hemen agrisi var dedi devamli oluraa beklemesin gelsin kendini takip etsin dedi. Gerçekten de sağolsun dr um birtane yha böyle Doktorlar daha cok olsa keşke kazandığı para helal hos olsun gerçektencumaya kaldık bir sıkıntı cikmazea artik. Kendisi demisti zaten birşey olursa gel diye ondan cesaretle gittim
Saol canımSu gelse 4-5 sn veya 4-5 dk surmez surekli gelir
Benim kısa süreli ama ara ara gelince korktumSu gelse 4-5 sn veya 4-5 dk surmez surekli gelir
Ay ziaz önce yine geldi korkutuyor bu kız beniYok canım suyu mutlaka anlarsın korkma son zamanlarda benim de akıntım çoktu çoğalıyor yani çoğu kişide korkma o yüzden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?