2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Az önce çok az yine geldi ama akıntı belli bende öyle pecete koyuyorum o baya ıslandı ama kısa sürdü inşAllah anlarım ya benim bildiğin akıntı gibi önceden bi sabah gelirdi şimdi gün içinde de oluyor Bende o yüzden anlamıyorum

Su gelse 4-5 sn veya 4-5 dk surmez surekli gelir

Dene canım ben hamile yastıgını biraz dik yapıyorum bide tam kafa yerine kendi yastıgımı koyup şezlonkta oturuyormusum gibi uyuyorm

kişiden kişiye değişiyor canım çok normal, bende sezaryandan korkuyorum mesela, hele epidural olan çok korkutuyor. Normal doğuramazsam beni bayıltın dicem görmek istemiyorum yani
Kız bende normalde bayılırım hakikatten kişiye kişiye değişiyor korkular.. nasıl sağlıkla gelceklerse öle olsun canm , ben sezeryan diyorm normal olur; normal isteyen sezeryan olur, cok sürprizli bi süreç

Tesekkur ederm canımm benimm kilo alınca tabi milletin diline düştüm.. ah ah nerde o eski sexi ece

Yok canım suyu mutlaka anlarsın korkma son zamanlarda benim de akıntım çoktu çoğalıyor yani çoğu kişide korkma o yüzden

Aaaa kız bide öle ödememe gibi bi durummu varmış? Benm de özel sağlık var (demir sağlık) acaba karsılamıyor mu, iyi ki söyledn canm ben bi araştıraym bunu thankypu olsun bebikolarımız ne zaman hazır hissederse anaları dünden hazır

Kiyafet askisini ben hepsiburadadan aldim. Su 99 tl olanı.ama 49 du o indirime girince alınabilir sağlam geldi benim.

Ben de sürekli sol tarafına yatmaya çalışıyorum ama sol kalcam asiri ağrıyor Kramp gibi bir şey de giriyor gece kalkıyorum biraz yürüyüp tekrar yatıyorum. Yani çok üstüne yatmaktan oldu sanırım.

aynisi bende de oluyor sağda daha rahat ediyorum sola dönünce sanki kaburgalarima giriyor mecburen ufak yastık koyuyorum sol tarafıma yoksa rahat edemiyorum

Bi arkadasim da suyu geldigini anlamamis, ertesi gün eşi demis senin karnin yumusamis neden acaba diye. Apar topar hastaneye gitmisler acil doguma almislar suyu bittigi icin. Amacim korkutmak degil canim, ama boyle ornekler de var. Genelde su degildir denmis. Ama su ihtimali de var. Karnin hala sert mi?

Tesekkur ederm canımm benimm kilo alınca tabi milletin diline düştüm.. ah ah nerde o eski sexi ece
Hahaha aynı ben ya. Diyorum ki bir daha ne zaman o vamp kıyafetlerimi giyip salınacağım acaba? Seninle tipimiz benziyor çok. Bacaklar göbek falan. Kilo olarak da şu an aşağı yukarı aynıyız. Ben 6 ay veriyorum eski hale gelmek için. Çatlak oldu mu senin göbekte?

İyi yapmışsın kız. İçin rahat etmiş. Bence artık en doğal hakkımız. Gak der gideriz guk der yine gideriz

Allahım korusun Şefika vallahi zaten şu duyduklarımız yüzünden psikolojimiz bozuluyor hep. Bende korkuyorum ani kalp durmasından. Allahım hepimizi ve evlatlarımızı korusun. Birde anlaşılmıyormuş ya. Ay allah korusun.

Doktorundan da allah razı olsun bak ne kadar güzel yaklaşmış. Açılma yoksa önemli değil bence. Bende gittiğimde ilkinde sancım varmış ama sonra serum bağladı. Geçti kalmamıştı. Sen yine takip et kendini. Sancı hissediyor musun sen?

Arkadaslar sancisiz bir sekilde hicbir belirtim yok iken su geldigi icin doguma alindim.

O yuzden su konusunda icinizi rahatlatma adina bilgi vermek isterim.

Oncelikle son aylarda akinti cok dogal, kokusuz renksiz akinti, bazen azicik sari ama kokusuz akinti doğal. Bunu cepte tutuyoruz.

Kokulu, sari/koyu sari akintiyi doktorumuza mutlaka bildiriyoruz vajinal enfeksiyon riski son ay icin sorun olabilirmis.

Amniyon sivimizin geldigini nasil anlariz?

Ben kendi suyumun geldigini uykumun en derin yerinde hava yeni aydinlanirken sabah 5 gibi, hafif sizinti oldugu halde farkettim. Dogum beklentim yoktu, en az 10 gun dogurmazsin denmisti dolayisiyla tetikte degildim. Yani korkmayin farkedersiniz.

Hafif sizinti derken ornegin bardaktan cenenize suzulebilecek su kadar birseyden bahsediyoruz.

Hemen lavaboya kostum tuvalete girdim, çiş hissim yoktu ama sıkışıktim. Tuvalete oturdum sizinti artarak bosalmaya devam etti ve cis tutma kaslarimi kullandim bu suyu tutamadigimi farkettim.

Amniyon siviniz bosalirken onu tutamazsiniz, o akmaya devam eder.

Cis ise, tutabilirsiniz durur.

Cis ve amniyon sivisi kivam olarak aynidir neredeyse, akinti gibi yumus yumus bisey beklemeyin, bildiginiz su.

Suyunuza sanci eslik etmeyebilir.

Suyunuz gelirse hastaneye mutlaka gitmelisiniz, sancim yok bekleyim demeyin, mutlaka gidin.

Dizilerde filmlerde bardaktan bosanircasina olan sivi bosalmasi da yasanabiliyormus, ben yasamadim bilemiyorum.

Benim evimle hastanem arasi aracla 25 dk kadar uyandiktan yaklasik 30 dk sonra evden ciktik, yani asagi yukari 1 saat suyum akmaya devam etti.

Eger bu sekilde hastaneye giderseniz yaniniza donus icin yedek alt ayarlamanizi tavsiye ederim.

Dilerim isinize yarar, bir minnosun dogumuna katkisi olur. Opucukler

Açılmalık bir şüphesi olmask olsa alttan bakitirdim mutlaka artik bundan sonra nolursa olsun derdjm hani de tek ii olduğunu bileyim de dr nst sonucu zamani acil isi cikmis saatlik izin almış sekereteri watsaptan mesaj atti aradı hemen agrisi var dedi devamli oluraa beklemesin gelsin kendini takip etsin dedi. Gerçekten de sağolsun dr um birtane yha böyle Doktorlar daha cok olsa keşke kazandığı para helal hos olsun gerçekten cumaya kaldık bir sıkıntı cikmazea artik. Kendisi demisti zaten birşey olursa gel diye ondan cesaretle gittim

Şuan olmadi nst de sırt üstü yatarken oldu orda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…