- 22 Aralık 2018
- 6.359
- 11.398
- 198
- 34
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #45.841
İlk dogumumda bende basta akinti sandim camasir degistirmistim tekrar geldi ped koydum bi sure sonra pedden de tasmisti boylece su oldugunu anlayip hastaneye gitmistimBenim kısa süreli ama ara ara gelince korktum
Ben önümr değilde sırtıma koyuyorum sola yatcagım zaman sadece göbeğimi sola bırakıp sırtıma yaslanıyorum artıkaynisi bende de oluyor sağda daha rahat ediyorum sola dönünce sanki kaburgalarima giriyor mecburen ufak yastık koyuyorum sol tarafıma yoksa rahat edemiyorum
İçim rahatladı ya doktorumda tatilde bu hafta sonu dönücek bide onunda stresi varİlk dogumumda bende basta akinti sandim camasir degistirmistim tekrar geldi ped koydum bi sure sonra pedden de tasmisti boylece su oldugunu anlayip hastaneye gitmistim
Ay canım valla bebiş hareket ediyor çok aşırı sertte hiç olmadı benim karnım inan bilemedim şimdi bak acile gitmek te istemiyorum insanı mahvediyorlar ama az once yine geldi az bişey ama karnımda böyle yumoş yumoş degil yani nasıl anlıycam kiBi arkadasim da suyu geldigini anlamamis, ertesi gün eşi demis senin karnin yumusamis neden acaba diye. Apar topar hastaneye gitmisler acil doguma almislar suyu bittigi icin. Amacim korkutmak degil canim, ama boyle ornekler de var. Genelde su degildir denmis. Ama su ihtimali de var. Karnin hala sert mi?
Ay ziaz önce yine geldi korkutuyor bu kız beniakıntı artmaya baslıyo o zaman son zamanlar demekki
Su olsa bile hemen bitmez benim aksam 11 gibi gelmeye baslamisti ertesi gun oglene kadar acilma olmasini bekledik oglen su bitince sezaryene aldilar korkma yani suysa anlamazsam diye. Bazilarinin bi anda hepsi geliyormus ama o zamanda hemen hastaneye gidersin zatenİçim rahatladı ya doktorumda tatilde bu hafta sonu dönücek bide onunda stresi var
Eczanelerde amniyotik sizinti testleri oluyor icin rahat degilse veya emin olamadiysan onlardan al canimAy canım valla bebiş hareket ediyor çok aşırı sertte hiç olmadı benim karnım inan bilemedim şimdi bak acile gitmek te istemiyorum insanı mahvediyorlar ama az once yine geldi az bişey ama karnımda böyle yumoş yumoş degil yani nasıl anlıycam ki
Ayaga kalkınca geliyo gibi devlete degilde özele gitsem ultrasonla bakarlarmı acaba yaCanım acaba gitsen mi
Benimki Anadolu sigorta canım biz de şok olduk vallahi yaşadığımız duruma. İnternette araştırırken demir sigortada da benzer bir durum yaşayanı gördüm bu arada. Sana tavsiyem kendin bile istesen ne yap ne et doktor epikirize hastanın isteğiyle sezaryen yazmasın. Ben öyle uygun gördüm yazsa bile ödüyor çünküAaaa kız bide öle ödememe gibi bi durummu varmış? Benm de özel sağlık var (demir sağlık) acaba karsılamıyor mu, iyi ki söyledn canm ben bi araştıraym bunu thankypuolsun bebikolarımız ne zaman hazır hissederse anaları dünden hazır
Cnm senin normal kontrolun nerdeyse oraya git ihmal etmeAyaga kalkınca geliyo gibi devlete degilde özele gitsem ultrasonla bakarlarmı acaba ya
Şimdi internetten ona bakıyodum kuzum eşime diyim alsın ya ayaga kalkınca geliyo arada bide su renginde akıntı degilEczanelerde amniyotik sizinti testleri oluyor icin rahat degilse veya emin olamadiysan onlardan al canim
Şimdi gördüm doktorunun izinde olduğunu git tabi devlete bakarlar cnmAyaga kalkınca geliyo gibi devlete degilde özele gitsem ultrasonla bakarlarmı acaba ya
Eger suysa yavas yavas geliyo bence benim bide sezeryan olucak. Ama sancım yok sancıda bi kaç saat sonra gelir diyo ama korkmaya basladım yine gelinceSu olsa bile hemen bitmez benim aksam 11 gibi gelmeye baslamisti ertesi gun oglene kadar acilma olmasini bekledik oglen su bitince sezaryene aldilar korkma yani suysa anlamazsam diye. Bazilarinin bi anda hepsi geliyormus ama o zamanda hemen hastaneye gidersin zaten
Doktorumun muayenesi var kuzum özele gidiyorum oda tatildeydi ama yazıcam şimdiCnm senin normal kontrolun nerdeyse oraya git ihmal etme
Kuzum devlette alttan ediyorlar muayeneŞimdi gördüm doktorunun izinde olduğunu git tabi devlete bakarlar cnm
Hala geliyorsa yuksek ihtimal sudur canim. Simdi sakin ol hastane cantani unutma son hazirligini yap hastaneye git suysa zaten mudahale ederler degilse de surekli gelen akinti normal olmayabilir ona bakarlar. Bize de haber verŞimdi internetten ona bakıyodum kuzum eşime diyim alsın ya ayaga kalkınca geliyo arada bide su renginde akıntı degil
Onu denemedim kuzum ama oyle kısa süreli akıp geçtiği için bidaha olursa denicem
Az once ayaga kalktım kısa süreli yine geldi ama boyle idrarı tutar gibi tutmama fırsat kalmıyo bitiyo hemen o testi alcak eşim varsa yoksada acile gidicezHala geliyorsa yuksek ihtimal sudur canim. Simdi sakin ol hastane cantani unutma son hazirligini yap hastaneye git suysa zaten mudahale ederler degilse de surekli gelen akinti normal olmayabilir ona bakarlar. Bize de haber ver
Gecen haftalar benimde kanamam oldu alttan baktılar bakılması gerekiyorlarsa bakiyorlar cnm kendini kasmaKuzum devlette alttan ediyorlar muayeneTomris0006 arkadasımız anlatmıstı ya o yüzden ben ultrasonla bakılsın istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?