2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Benim kısa süreli ama ara ara gelince korktum
İlk dogumumda bende basta akinti sandim camasir degistirmistim tekrar geldi ped koydum bi sure sonra pedden de tasmisti boylece su oldugunu anlayip hastaneye gitmistim

Ay canım valla bebiş hareket ediyor çok aşırı sertte hiç olmadı benim karnım inan bilemedim şimdi bak acile gitmek te istemiyorum insanı mahvediyorlar ama az once yine geldi az bişey ama karnımda böyle yumoş yumoş degil yani nasıl anlıycam ki

İçim rahatladı ya doktorumda tatilde bu hafta sonu dönücek bide onunda stresi var
Su olsa bile hemen bitmez benim aksam 11 gibi gelmeye baslamisti ertesi gun oglene kadar acilma olmasini bekledik oglen su bitince sezaryene aldilar korkma yani suysa anlamazsam diye. Bazilarinin bi anda hepsi geliyormus ama o zamanda hemen hastaneye gidersin zaten

Eczanelerde amniyotik sizinti testleri oluyor icin rahat degilse veya emin olamadiysan onlardan al canim

Benimki Anadolu sigorta canım biz de şok olduk vallahi yaşadığımız duruma. İnternette araştırırken demir sigortada da benzer bir durum yaşayanı gördüm bu arada. Sana tavsiyem kendin bile istesen ne yap ne et doktor epikirize hastanın isteğiyle sezaryen yazmasın. Ben öyle uygun gördüm yazsa bile ödüyor çünkü

Eger suysa yavas yavas geliyo bence benim bide sezeryan olucak. Ama sancım yok sancıda bi kaç saat sonra gelir diyo ama korkmaya basladım yine gelince

Şimdi internetten ona bakıyodum kuzum eşime diyim alsın ya ayaga kalkınca geliyo arada bide su renginde akıntı degil
Hala geliyorsa yuksek ihtimal sudur canim. Simdi sakin ol hastane cantani unutma son hazirligini yap hastaneye git suysa zaten mudahale ederler degilse de surekli gelen akinti normal olmayabilir ona bakarlar. Bize de haber ver

Hala geliyorsa yuksek ihtimal sudur canim. Simdi sakin ol hastane cantani unutma son hazirligini yap hastaneye git suysa zaten mudahale ederler degilse de surekli gelen akinti normal olmayabilir ona bakarlar. Bize de haber ver
Az once ayaga kalktım kısa süreli yine geldi ama boyle idrarı tutar gibi tutmama fırsat kalmıyo bitiyo hemen o testi alcak eşim varsa yoksada acile gidicez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…