- 25 Temmuz 2022
- 1.656
- 3.251
- 83
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #45.861
Aaa tamam canım benm cok tesekkur edermBenimki Anadolu sigorta canım biz de şok olduk vallahi yaşadığımız duruma. İnternette araştırırken demir sigortada da benzer bir durum yaşayanı gördüm bu arada. Sana tavsiyem kendin bile istesen ne yap ne et doktor epikirize hastanın isteğiyle sezaryen yazmasın. Ben öyle uygun gördüm yazsa bile ödüyor çünkü
Az once ayaga kalktım kısa süreli yine geldi ama boyle idrarı tutar gibi tutmama fırsat kalmıyo bitiyo hemen o testi alcak eşim varsa yoksada acile gidicez
Döndü bebegm ya gelmene gerek yok riskli bi durumun yok dedi
Vaaayy vamp falan yerm kıs seniHahaha aynı ben ya. Diyorum ki bir daha ne zaman o vamp kıyafetlerimi giyip salınacağım acaba? Seninle tipimiz benziyor çok. Bacaklar göbek falan. Kilo olarak da şu an aşağı yukarı aynıyız. Ben 6 ay veriyorum eski hale gelmek için. Çatlak oldu mu senin göbekte?
36. Haftamda gittim en son girmemişti bugün 37 olduk. Malesef bulamamıs şimdi geldi eve tekrar gelir devam ederse gidicez hastaneyeHijyenik ped benzeri bir urun o aradiginiz test, takiyorsun rengi degisiyor. Bulabilir umarim kolay bulunan birsey degil.
Bebek kanala girmis miydi?
Muayene oldum aslında kendi doktorum çatı muayenesi yaptı ama her doktor bir olmuyor korkum o yüzdenGecen haftalar benimde kanamam oldu alttan baktılar bakılması gerekiyorlarsa bakiyorlar cnm kendini kasma
36. Haftamda gittim en son girmemişti bugün 37 olduk. Malesef bulamamıs şimdi geldi eve tekrar gelir devam ederse gidicez hastaneye
Üniversite hastanelerinde kadın doğum servisinde özel odada eş refakatçi olabiliyor mu acaba bilgisi olan var mı?
git canım gerek görürse muayene de ederler ne olcakAyaga kalkınca geliyo gibi devlete degilde özele gitsem ultrasonla bakarlarmı acaba ya
Beni sorma ya 3 çeşit yağ krem herşeyi kullandım harita gibi oldu hatta doktor bile çok çatlamışsın dediVaaayy vamp falan yerm kıs senibeybi çatlamamıstı geçen hafta aşağıdan bi yükselme basladı ya , kremlemiyorm ama işe yaramıcak gibi sadece sol tarafmda var , senin catladımıı
Canım ben kaçırdım kendi doktorun özel mi devlet mi? Doktoruna sordun mu numarası varsa? Okuduğum kadarıyla durmayan bir akıntın var, git için rahat etsin. Ama bırak olöası gerektiği gibi muayene yapsınlar, ultrasonla belli olacağını sanmıyorum tam olarak.Ayaga kalkınca geliyo gibi devlete degilde özele gitsem ultrasonla bakarlarmı acaba ya
Özel muayenesi var canım özele gidiyorum dogumda anlasmalı hastanesi var orda olucak. Aradım şimdi progestan fitil at gece dedi. Yat uzan dinlen devam ederse hastaneye git dedi yarın aksam dönücek doktorumda tatilde bakalım ona göre hareket edicem canım artarsa bu gece giderimCanım ben kaçırdım kendi doktorun özel mi devlet mi? Doktoruna sordun mu numarası varsa? Okuduğum kadarıyla durmayan bir akıntın var, git için rahat etsin. Ama bırak olöası gerektiği gibi muayene yapsınlar, ultrasonla belli olacağını sanmıyorum tam olarak.
Bizim ailede kardeşlerim hep 40 ı devirdiler bana heveslenme daha var deyip duruyorlarKızlar, kaçıncı haftada doğacakları sizce biraz da genetik mi? Mesela annem dedi ki senin 10 gün geçmişti normal tarihi. Merak ettim acaba anneden vs geçebilen bişe mi sizce? Mesela annede biraz erken doğum hikayesi varsa sizinkinin de çok gecikmemesi gibi. Yoksa alakasız mı
Yok canım terleme degil gelirken gördüm yani su gibi yapıskanımsı bide ilk otururken geldi zaten sonra ayaga kalktıgımda geldi bakalım doktorum bi progestan fitil at dinlen artarsa hastaneye git dedi doktorumda yok suan yarın aksam dönücek tatilden bende basta 37 ye girdik ya baskıdır diyodm ama gelen akıntı su renginde bildiğinA ada258 ben gelenin suyun olduğunu sanmıyorum çocuk baskı yaptığı için akıntın artmış ve ayağa kalktıkça geliyor gibi normal su olsa otururken yatarken de gelir bence tabi bilmiyorum ama mantıken öyle geliyor
Birde havalar çok sıcak terleme durumları filanda yaşanıyor ama aktığını hissediyorum diyorsun bence gelen akıntı ama tabi için rahat etmesi için git istersen
Doktorumu aradım canım biraz uzan gece progestan fitil at dedi devam ederse gidicem hastaneye az az geliyor ama anlamadım yanigit canım gerek görürse muayene de ederler ne olcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?