2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Aaa tamam canım benm cok tesekkur ederm bi öğreneymm

Az once ayaga kalktım kısa süreli yine geldi ama boyle idrarı tutar gibi tutmama fırsat kalmıyo bitiyo hemen o testi alcak eşim varsa yoksada acile gidicez

Hijyenik ped benzeri bir urun o aradiginiz test, takiyorsun rengi degisiyor. Bulabilir umarim kolay bulunan birsey degil.

Bebek kanala girmis miydi?

Vaaayy vamp falan yerm kıs seni beybi çatlamamıstı geçen hafta aşağıdan bi yükselme basladı ya , kremlemiyorm ama işe yaramıcak gibi sadece sol tarafmda var , senin catladımıı

36. Haftamda gittim en son girmemişti bugün 37 olduk. Malesef bulamamıs şimdi geldi eve tekrar gelir devam ederse gidicez hastaneye

Goguslerinin arasından ucgen seklinde 4 -5 parmak asagi inip o bolgeye baski uyguladiginda boşluk/ yumusaklik mi var, sert mi?

Üniversite hastanelerinde kadın doğum servisinde özel odada eş refakatçi olabiliyor mu acaba bilgisi olan var mı?

Vaaayy vamp falan yerm kıs seni beybi çatlamamıstı geçen hafta aşağıdan bi yükselme basladı ya , kremlemiyorm ama işe yaramıcak gibi sadece sol tarafmda var , senin catladımıı
Beni sorma ya 3 çeşit yağ krem herşeyi kullandım harita gibi oldu hatta doktor bile çok çatlamışsın dedi

Ayaga kalkınca geliyo gibi devlete degilde özele gitsem ultrasonla bakarlarmı acaba ya
Canım ben kaçırdım kendi doktorun özel mi devlet mi? Doktoruna sordun mu numarası varsa? Okuduğum kadarıyla durmayan bir akıntın var, git için rahat etsin. Ama bırak olöası gerektiği gibi muayene yapsınlar, ultrasonla belli olacağını sanmıyorum tam olarak.

Kızlar benim şimdi dün sabah avuç içi kadar kanamam oldu. Ultrasonda bakıldı açılma yok. Sancı en fazla 30 oldu. Dr dinlen dedi gönderdi. Ara ara belim ve kasığım ağrımaya devam ediyor ama kanama yok. Sizce doğum yaklaşmış mıdır? Böyle olup doğuran var mı? 2-3 güne doğum başlar felan dedi etraftakiler, çok tedirgin hissediyorum

Kızlar, kaçıncı haftada doğacakları sizce biraz da genetik mi? Mesela annem dedi ki senin 10 gün geçmişti normal tarihi. Merak ettim acaba anneden vs geçebilen bişe mi sizce? Mesela annede biraz erken doğum hikayesi varsa sizinkinin de çok gecikmemesi gibi. Yoksa alakasız mı

A ada258 ben gelenin suyun olduğunu sanmıyorum çocuk baskı yaptığı için akıntın artmış ve ayağa kalktıkça geliyor gibi normal su olsa otururken yatarken de gelir bence tabi bilmiyorum ama mantıken öyle geliyor
Birde havalar çok sıcak terleme durumları filanda yaşanıyor ama aktığını hissediyorum diyorsun bence gelen akıntı ama tabi için rahat etmesi için git istersen

Özel muayenesi var canım özele gidiyorum dogumda anlasmalı hastanesi var orda olucak. Aradım şimdi progestan fitil at gece dedi. Yat uzan dinlen devam ederse hastaneye git dedi yarın aksam dönücek doktorumda tatilde bakalım ona göre hareket edicem canım artarsa bu gece giderim

Bizim ailede kardeşlerim hep 40 ı devirdiler bana heveslenme daha var deyip duruyorlar

Yok canım terleme degil gelirken gördüm yani su gibi yapıskanımsı bide ilk otururken geldi zaten sonra ayaga kalktıgımda geldi bakalım doktorum bi progestan fitil at dinlen artarsa hastaneye git dedi doktorumda yok suan yarın aksam dönücek tatilden bende basta 37 ye girdik ya baskıdır diyodm ama gelen akıntı su renginde bildiğin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…