- 30 Haziran 2022
- 1.870
- 3.786
- 83
- 30
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #45.881
Panik yapma canım takip et bakalımDoktorumu aradım canım biraz uzan gece progestan fitil at dedi devam ederse gidicem hastaneye az az geliyor ama anlamadım yani
Çok yumusak degil canım anlamıyorum ya da benGoguslerinin arasından ucgen seklinde 4 -5 parmak asagi inip o bolgeye baski uyguladiginda boşluk/ yumusaklik mi var, sert mi?
Çok yumusak degil canım anlamıyorum ya da ben
Rica ederim canımAaa tamam canım benm cok tesekkur edermbi öğreneymm
Hmm anladım stres yapma bak doktorunda demiş dınlen diye devam ederse yarın gidersen hem az az geliyor diyorsun korkma benceYok canım terleme degil gelirken gördüm yani su gibi yapıskanımsı bide ilk otururken geldi zaten sonra ayaga kalktıgımda geldi bakalım doktorum bi progestan fitil at dinlen artarsa hastaneye git dedi doktorumda yok suan yarın aksam dönücek tatilden bende basta 37 ye girdik ya baskıdır diyodm ama gelen akıntı su renginde bildiğin
Kızlar, kaçıncı haftada doğacakları sizce biraz da genetik mi? Mesela annem dedi ki senin 10 gün geçmişti normal tarihi. Merak ettim acaba anneden vs geçebilen bişe mi sizce? Mesela annede biraz erken doğum hikayesi varsa sizinkinin de çok gecikmemesi gibi. Yoksa alakasız mı
Ayaga kalkınca geliyo gibi devlete degilde özele gitsem ultrasonla bakarlarmı acaba ya
Döndü bebegm ya gelmene gerek yok riskli bi durumun yok dediouuff gitsem kızıcak gitmesem kendime dert
Kızlar benim şimdi dün sabah avuç içi kadar kanamam oldu. Ultrasonda bakıldı açılma yok. Sancı en fazla 30 oldu. Dr dinlen dedi gönderdi. Ara ara belim ve kasığım ağrımaya devam ediyor ama kanama yok. Sizce doğum yaklaşmış mıdır? Böyle olup doğuran var mı? 2-3 güne doğum başlar felan dedi etraftakiler, çok tedirgin hissediyorum
35+4 canım, erken olduğu için doğum gelecek diye korkuyorum biraz hiç doğuma hazır değilim, 37 dolmadan gelmez diye kodlamıştım kendimiCanım sen neden bu kadar tedirgin oluyorsun? Günün kaç senin?
Canım nasıl oldun bakamadım benim suyum bayağı çok gelmiştiAyaga kalkınca geliyo gibi devlete degilde özele gitsem ultrasonla bakarlarmı acaba ya
Kızlar benim şimdi dün sabah avuç içi kadar kanamam oldu. Ultrasonda bakıldı açılma yok. Sancı en fazla 30 oldu. Dr dinlen dedi gönderdi. Ara ara belim ve kasığım ağrımaya devam ediyor ama kanama yok. Sizce doğum yaklaşmış mıdır? Böyle olup doğuran var mı? 2-3 güne doğum başlar felan dedi etraftakiler, çok tedirgin hissediyorum
35+4 canım, erken olduğu için doğum gelecek diye korkuyorum biraz hiç doğuma hazır değilim, 37 dolmadan gelmez diye kodlamıştım kendimi
İnşallah benimde dayanır ya 10 gün dayansa yeterCanım nasıl oldun bakamadım benim suyum bayağı çok gelmişti
Su değildir ama sürekli olursa da belki sızıntı vs olabilir bi farklılık hissedersen git takip et kendini doktorun da yarın geliyormuş zaten
Aynısı olmuştu 33+6 da şimdiye kadar dayandı şükür ama bu bebelere hiç belli olmaz
Bizim ailede kardeşlerim hep 40 ı devirdiler bana heveslenme daha var deyip duruyorlar
Ben hiç heveslenmiyorum artık o zaman daha varBence hem genetik hem de duyularla aktarım. İkiside birleştiği için muhtemelen de benziyor
Bende oturur gibi uyuyorum yan yatmayı çok özledim. Bölük pörçük uykular şimdiden. Benim ikizler sağlıkla gelincede uykular haramda üstesinden gelicez inşallahEvet canım gerçekten aynısını yasıyorum. Sağda sıkısıyo solda agrım oluyo. Zaten normalde uyku problemi yasayan biriydim artık sabah ezanına kadar zor uyuyorum Allah yardımcımız olsunoturur gibi uyuyan çok duydum onu denicem bende bu aksam bakalım
Masllah içerde keyfî iyiymiş hanımefendinin k.b canım ev işi derken kaldı okuyamadım yha hani bu toparlanıyor diyoruz yha öyle oldu karnım ve ufaktan bi ağrıları oluyor SONRA yükseliyor falan ağrı sırasında da vajinamdat biraz sızlama hissettim biri cok yüksek diğeri 60 larda çıktı sancımSancı hiç yaşamadım merak ediyorum bendekızimda da öyle 41 haftada aldılar
İnşallah benimde dayanır ya 10 gün dayansa yeter
Ay hadi İnşallah dün eşimle de lak lak geçiyorduk bana sen ne zaman dogurucan be dedi nebilem ben dedim ona sor gelmeyen o Dedim sabahtanda böyle olunca gelecek derken gelmedk gelemiycek derken gelicek sanırım dedimBiraz daha zamanı var demekki beybim sıkma canınısağlıkla gelsinn minik, hiç strese sokma kendini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?