2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Aaa tamam canım benm cok tesekkur ederm bi öğreneymm
Rica ederim canım ben şimdi sigortadan red yediğim için sezaryen tarihini planlayamıyorum. Planlasaydım 24 Temmuz pazartesi olacaktı. Şimdi şöyle yaptık, o güne normal kontrol randevusu oluşturduk. Bebeğim geçen hafta 3700 gramdı bu hafta 4000i geçerse zaten zorunlu sezaryene dönecek belki o şekilde sigorta karşılar diye umuyoruz

Hmm anladım stres yapma bak doktorunda demiş dınlen diye devam ederse yarın gidersen hem az az geliyor diyorsun korkma bence

Bence hem genetik hem de duyularla aktarım. İkiside birleştiği için muhtemelen de benziyor

Ayaga kalkınca geliyo gibi devlete degilde özele gitsem ultrasonla bakarlarmı acaba ya

Canım ultrason ve nst olmuyor bazı özellerde. Haftasonu ve geceleri. Öncelikle ara varsa git. Medicana mesela haftasonları ultrason veya nst yapmıyor. Kanamalı durumlarda sanırım doktoru çağırıp öyle yapıyorlar. Geçen gece gittiğimde ultrason yoktu nst içinde beni servise aldılar öyle baktılar.

Su doğumun kolaylığı içinde önemli.
Ciddi birşey değilse de için rahat eder, ciddiyse de önlem alınır.

Canım sen neden bu kadar tedirgin oluyorsun? Günün kaç senin?

Ayaga kalkınca geliyo gibi devlete degilde özele gitsem ultrasonla bakarlarmı acaba ya
Canım nasıl oldun bakamadım benim suyum bayağı çok gelmişti
Su değildir ama sürekli olursa da belki sızıntı vs olabilir bi farklılık hissedersen git takip et kendini doktorun da yarın geliyormuş zaten

Aynısı olmuştu 33+6 da şimdiye kadar dayandı şükür ama bu bebelere hiç belli olmaz

35+4 canım, erken olduğu için doğum gelecek diye korkuyorum biraz hiç doğuma hazır değilim, 37 dolmadan gelmez diye kodlamıştım kendimi

Anladım canım ama hiç belli olmuyor biliyor musun? 38 de doğurup kuvöze giren bebişte var 35 te gelip sapasağlam çıkanda var. Sen güzel düşün güzel olsun

Bu işin erkeni geci yok aslında bebişlerimiz inşallah gelişimlerini tamamlamıştır da keyif yapıyorlardır içeride

Sen güzelce dinlen gerçekten. Gelmeye karar verirse tutabilirler. Bak benimde 40 larda sancılarım vardı serumu yedim sıfırlandı

Sen ankaraya taşındın mı?

İnşallah benimde dayanır ya 10 gün dayansa yeter

Bende oturur gibi uyuyorum yan yatmayı çok özledim. Bölük pörçük uykular şimdiden. Benim ikizler sağlıkla gelincede uykular haramda üstesinden gelicez inşallah

Sancı hiç yaşamadım merak ediyorum bende kızimda da öyle 41 haftada aldılar
Masllah içerde keyfî iyiymiş hanımefendinin k.b canım ev işi derken kaldı okuyamadım yha hani bu toparlanıyor diyoruz yha öyle oldu karnım ve ufaktan bi ağrıları oluyor SONRA yükseliyor falan ağrı sırasında da vajinamdat biraz sızlama hissettim biri cok yüksek diğeri 60 larda çıktı sancım

Biraz daha zamanı var demekki beybim sıkma canını sağlıkla gelsinn minik, hiç strese sokma kendini
Ay hadi İnşallah dün eşimle de lak lak geçiyorduk bana sen ne zaman dogurucan be dedi nebilem ben dedim ona sor gelmeyen o Dedim sabahtanda böyle olunca gelecek derken gelmedk gelemiycek derken gelicek sanırım dedim .. bir diğer olay da dün gece görümcem beni rüyasında görmüş doğum yapıyormuşum aksam aradı doğurdumu sefika diyor eli kulağında böyle giderse yakında dogurue benimki dedj esimde ağrılar falan konuştu. Ben geri aradım abam rüyamda gördüm seni dedi konuştuk falan kapatınca bu bacinin elinden su içmeliyiz bi dedim muneccim gibi bizde kendimizce diyoruz hastaneye gittiğimizimi ogrendi ama kimdenki deyip durudum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…