- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #45.901
Hala da devam ediyormu canim yada akış şeklinde bir artış varmı. Kendi drunun görmesi daha iyi ve seninde içini rahatlatır hem.Çok yumusak degil canım anlamıyorum ya da ben
Darısı biz Ağustos annelerin başına inşallah hepimiz böyle rahatlıkla anlaticak anlar dogumlar ve süreçler yaşariz insallah
Evet o konuda haklısın görümcemin mesela 38+5 te gelmiş ama yine de küvezde kalmış 1 hafta, hiç belli olmuyor. Yinede anne yüreğim rahat değil işte ne kadar gününü tamamladı o kadar kar görüyorum, dün apar topar geldik işte allahtan valizim felan hazırdı. Eşim bırakıp gitti. Doğuma kadar buradayım artıkAnladım canım ama hiç belli olmuyor biliyor musun? 38 de doğurup kuvöze giren bebişte var 35 te gelip sapasağlam çıkanda var. Sen güzel düşün güzel olsun
Bu işin erkeni geci yok aslında bebişlerimiz inşallah gelişimlerini tamamlamıştır da keyif yapıyorlardır içeride
Sen güzelce dinlen gerçekten. Gelmeye karar verirse tutabilirler. Bak benimde 40 larda sancılarım vardı serumu yedim sıfırlandı
Sen ankaraya taşındın mı?
Ay evet pazartesi benimde 36 oluyor, dr 36 ya doldurunca derin bir nefes alabiliriz dediİnşallah canım ben pazartesiyi göreyim 36+ olsun daha da düşünmeyecem
Ay maşallah. Ben bu hanımefendiyi hatırlıyorum en geç doğuranlardandı. Sabreden derviş muradına en güzel şekilde ermiş. Maşallah dikişsiz olmuş birde allahım darısı vajinal isteyenlerin başına
Valla müthiş biraz zaman geçsin de sorarız neler yapmış. Temmuzda bir tane daha dikişsiz anne vardı. O perine masajı yapmış 35 gibi başlamış. Birkaç birşey daha vardı da unuttumHayallerimdeki dogummus. Ne guzel pıt diye cikarmis.
Böyle sayılacak kadar az mı dikişsiz normallerValla müthiş biraz zaman geçsin de sorarız neler yapmış. Temmuzda bir tane daha dikişsiz anne vardı. O perine masajı yapmış 35 gibi başlamış. Birkaç birşey daha vardı da unuttum
Böyle sayılacak kadar az mı dikişsiz normaller
Ay maalesef sabırsız ebelerden de oluyorBöyle sayılacak kadar az mı dikişsiz normaller
Ben oturup ağladım bileAllahım bize ağustos sıcaklarında güç kuvvet versin. Ayol bu ne ya! 2 gündür mahvoldum. Köyümüz yok burda memlekette olsak yeminle kendimi köye atarım, yorganla uyurum. Ağlayasım geliyor
Ay maalesef sabırsız ebelerden de oluyor
Bazen de gerekiyor
İkincisinde olmazdı belki ama doğum hızlansin die yan masada da gebe vardı baya asıldı vajinama iki eli ile açtı biraz bekleseydi olmayabilirdi
İlkinde ama açtım ve artık gücüm bitti ittiremiyorum deyince attı kesiği beklemedi ve Dr u çağırıp karnıma abandı bır hafta karnımın o bastırdığı yeri ağrıdı tam kaburga alti
Bunda dr uma perine masajı ve dikişsiz doğum için konuscam pazartesi randevum var bakalım olasılık için ne diyor tabi sezeryan olmazsa insallah
Evet yana doğru atıldı benimki deBirde bu iş doktora da bağlı. Bazı doktorlar direkt kendisi kesi atıyor ki yamuk yumuk yırtılmasın diye. Yandan atıyormuş makata gelmesin diye. Oda bence dikişsiz doğum sayısını düşüren bir etki.
Yanlis mi okudum? Ebe iki eliyle mi acti? Baya kufur gibi. Kesik atmak cok mu zormus? Bu islerde gorev alan kadınlar niye boyle vicdansiz yahu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?