2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Evet o konuda haklısın görümcemin mesela 38+5 te gelmiş ama yine de küvezde kalmış 1 hafta, hiç belli olmuyor. Yinede anne yüreğim rahat değil işte ne kadar gününü tamamladı o kadar kar görüyorum, dün apar topar geldik işte allahtan valizim felan hazırdı. Eşim bırakıp gitti. Doğuma kadar buradayım artık

Eki Görüntüle 3275723
Pozitif bir doğum hikayesi Temmuz ayından

Daha dün bizim gruba ziyarete gelmişti bu arkadaş, çok beklediği için şakasına temmuz anası olarak ağustos analarına bakayım demeye başlamıştı ve süreç boyunca çok pozitifti (birkaç defa sancı başladı diye hastaneye gitmişti ama açılma olmayınca yada sancıları azalınca geri göndermişlerdi şimdi 40.hafta içinde maşallah yavrusunu eline aldı)

A ada258 canım bebeğin suyu bazılarında hızlıca gelirken bazılarında sızıntı şeklinde gelir ve duruma göre ciddi bir duruma sebebiyet verebilir, duruma göre kendi doktorun dönmemiş olsa bile acilden devlete gitmek istemezsen herhangi bir özel hastaneye muayene bakarsın(ben üniversite hastanesine gitmiştim bir defasında özelden, mesela doktor alttan bakmak istedi normal ultrason alttan sorun değil de spektrom muydu neydi adı o cihazla bakacaksınız onunla bakmanızı istemiyorum dedim o da yok dedi ama her türlü alttan muayene olmak istemiyorsanız tedavi reddi diye kağıt imzalatacaktı bana ama gerek kalmadı)

Sen şimdi wc dışında kesinlikle ayağa kalkma, kendini takip et inşallah sorun olmaz

Hayallerimdeki dogummus. Ne guzel pıt diye cikarmis.

Böyle sayılacak kadar az mı dikişsiz normaller
Ay maalesef sabırsız ebelerden de oluyor
Bazen de gerekiyor
İkincisinde olmazdı belki ama doğum hızlansin die yan masada da gebe vardı baya asıldı vajinama iki eli ile açtı biraz bekleseydi olmayabilirdi
İlkinde ama açtım ve artık gücüm bitti ittiremiyorum deyince attı kesiği beklemedi ve Dr u çağırıp karnıma abandı bır hafta karnımın o bastırdığı yeri ağrıdı tam kaburga alti
Bunda dr uma perine masajı ve dikişsiz doğum için konuscam pazartesi randevum var bakalım olasılık için ne diyor tabi sezeryan olmazsa insallah

Allahım bize ağustos sıcaklarında güç kuvvet versin. Ayol bu ne ya! 2 gündür mahvoldum. Köyümüz yok burda memlekette olsak yeminle kendimi köye atarım, yorganla uyurum. Ağlayasım geliyor
Ben oturup ağladım bile bugün bir ara sıcaktan doğuruyorum sandım annemleri bile çağırdım evde yanlız olmayayım diye

Yanlis mi okudum? Ebe iki eliyle mi acti? Baya kufur gibi. Kesik atmak cok mu zormus? Bu islerde gorev alan kadınlar niye boyle vicdansiz yahu.

Birde bu iş doktora da bağlı. Bazı doktorlar direkt kendisi kesi atıyor ki yamuk yumuk yırtılmasın diye. Yandan atıyormuş makata gelmesin diye. Oda bence dikişsiz doğum sayısını düşüren bir etki.
Evet yana doğru atıldı benimki de
Kontrolsüz parçalanması dan daha iyi tabii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…