- 15 Aralık 2022
- 396
- 882
- 33
- 41
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #45.941
Evet canım devlette 20.haftadan itibaren alttan bakıyorlarmış prosedürlerinde böyleymişKuzum devlette alttan ediyorlar muayeneTomris0006 arkadasımız anlatmıstı ya o yüzden ben ultrasonla bakılsın istiyorum
Evet bende geçen hafta gidince devlette aldırdılar testi yaptılar amşure diye Bi testmişEczanelerde amniyotik sizinti testleri oluyor icin rahat degilse veya emin olamadiysan onlardan al canim
Bebeğin derisi üzerindeki tabaka onu enfeksiyondan koruyor deniyor ya o düşündürüyor beni
Yavrum benide perişan ettiler çatı dar bide agladım resmen keske direk özelde olucagım hastanee gelseydim şimdi geldik doktorumda yok baya uzakta yatıs olucak büyük ihtimal yarın alıcaklarEvet canım devlette 20.haftadan itibaren alttan bakıyorlarmış prosedürlerinde böyleymiş
Keske bende reddetseydim mahvettiler kendi özel hastaneme geldim büyük ihtimal alıcaklar kuzum suymus gelenA ada258 canım bebeğin suyu bazılarında hızlıca gelirken bazılarında sızıntı şeklinde gelir ve duruma göre ciddi bir duruma sebebiyet verebilir, duruma göre kendi doktorun dönmemiş olsa bile acilden devlete gitmek istemezsen herhangi bir özel hastaneye muayene bakarsın(ben üniversite hastanesine gitmiştim bir defasında özelden, mesela doktor alttan bakmak istedi normal ultrason alttan sorun değil de spektrom muydu neydi adı o cihazla bakacaksınız onunla bakmanızı istemiyorum dedim o da yok dedi ama her türlü alttan muayene olmak istemiyorsanız tedavi reddi diye kağıt imzalatacaktı bana ama gerek kalmadı)
Sen şimdi wc dışında kesinlikle ayağa kalkma, kendini takip et inşallah sorun olmaz
Kızlar gelen suymus 1cm açıklık var ama çatı dar kendi doktorumda bakmıstı ama devlette o kadar canımı yaktılar ki Allah düşürmesin. Benim içinde dua edin bu aksam ya da yarın nasipse dogum şimdi yatıs yapıcaklar önce dua edin kızıma sağlıkla kavusayım
Canım ne güzel bebeğine kavuşacaksın, tek odaklandığın şey bu olsun. Yarın bu saatlerde ve hatta akşam kokusunu içine çekiyor olacaksınKızlar gelen suymus 1cm açıklık var ama çatı dar kendi doktorumda bakmıstı ama devlette o kadar canımı yaktılar ki Allah düşürmesin. Benim içinde dua edin bu aksam ya da yarın nasipse dogum şimdi yatıs yapıcaklar önce dua edin kızıma sağlıkla kavusayım
Bursaya bir haller oldu. Yaprak kımıldamıyor. Seni o kadar iyi anlıyorum ki. Klima bile yetersiz. Odaya gidicem ama cesaret edemiyorum. Koltuk tepesinde oram buram tutuldu artık. Yok ya duş alıp çıkınca 5. dakikasında sanki hiç girmemiş gibi.
Bende korkuyordum ama korkulacak birşeyi gerçekten yok. Yeter ki sıkma kendini. Ben birde uzanırken yaptı ebe ona rağmen canım hiç acımadı. Çatal olsa asla acımaz.
Keske bende reddetseydim mahvettiler kendi özel hastaneme geldim büyük ihtimal alıcaklar kuzum suymus gelen
Kuzum ben devlet takşpliyim biliyorsun yerine göre değişiyor o durum benim bir gittiğim hastane ilk 3 ay boyunca alttan baktı, sonrasında bakmıyoruz demişti : bir gittiğim hastane ki şehir hastanesi oluyor baştan beri buraya da takşpliyim burası belki birkaç haftaya kalmadan doğum olacak 1 tane bile bakmadıEvet canım devlette 20.haftadan itibaren alttan bakıyorlarmış prosedürlerinde böyleymiş
Klima altında çok durdum kaç gündür hastayım da ayaklı soğutucu bakmayı düşünüyorum çünkü dayanilmiyor bebekte bu sıcaktan rahatsız olur
Nasipse haftaya kontrolüm var doğum nasıl olabilir ona göre doktorumun önerisine göre çatı muayenesi mecbur olucM normal olurs
Ben daha önce dediğim gibi çatı muayenesinden korkmuyorum/karşı değilim ama doğuma daha haftalar varken yapılmasının mantığını bilmek isterdim yani doğum başlamamış amaç ne diye. Belki sezaryen olacaklar için fikir veriyordur bilemem tabii sadece merak ediyorum amacınıKuzum ben devlet takşpliyim biliyorsun yerine göre değişiyor o durum benim bir gittiğim hastane ilk 3 ay boyunca alttan baktı, sonrasında bakmıyoruz demişti : bir gittiğim hastane ki şehir hastanesi oluyor baştan beri buraya da takşpliyim burası belki birkaç haftaya kalmadan doğum olacak 1 tane bile bakmadı
Duam seninle canım kasma kendini rahat olmaya çalış Allahın izniyle sağlıcakla kavuşucaksın inşallah yavrunaKızlar gelen suymus 1cm açıklık var ama çatı dar kendi doktorumda bakmıstı ama devlette o kadar canımı yaktılar ki Allah düşürmesin. Benim içinde dua edin bu aksam ya da yarın nasipse dogum şimdi yatıs yapıcaklar önce dua edin kızıma sağlıkla kavusayım
Bende de sağa doğru dikiş yeri iki doğum yaptım ikisindede dikisliydim muhtemelen buda öyle olcakEvet yana doğru atıldı benimki de
Kontrolsüz parçalanması dan daha iyi tabii
Ayni sekildeyim bugun sicaktan boynum hep pişik oldu kiloluda değilim sıcak ter ter , aha şimdide sıcaktan uyandım kızımda uyuyamiyor lohusalıği hiç düşünemiyorum oyyAllahım bize ağustos sıcaklarında güç kuvvet versin. Ayol bu ne ya! 2 gündür mahvoldum. Köyümüz yok burda memlekette olsak yeminle kendimi köye atarım, yorganla uyurum. Ağlayasım geliyor
Aynen kızlar arkadaşımız çok haklı aman diyim dikkat edin ben bayramdaki öksürüğü daha tam atlatamadım.bi başladı mı bir ay gitmiyorCanım çok geçmiş olsun, özellikle ben sezeryan deneyimlediğim için sezeryan için konuşuyorum ama normal doğum için de geçerlidir öksürmek çok sıkıntı oluyor, hatta sezeryan da ilk birkaç gün karnın sallanacağı şiddetli gülmek bile sıkıntı aman haa diyim hasta olmamaya çalışın (böyle diyorum ama sıcaklardan dolayı dolaptan karpuz, soda su ne bulursam yeme içme istediği hiç bitmiyor ama beni zaten klima hemen çarpar boğaz ağrısı ile başlar süreç o nedenle çok klimalı ortamda durmam bu seferde duş alıyorum resmen camdan ayağımı dışarıya çıkaracağım)
Hayırlısıyla sağlıkla kavuşursun annesi merak etme evde kalıp beklememen iyi olmuş canım. Birde kucağına aldın mi senden mutlusu yok bu dünyadaKızlar gelen suymus 1cm açıklık var ama çatı dar kendi doktorumda bakmıstı ama devlette o kadar canımı yaktılar ki Allah düşürmesin. Benim içinde dua edin bu aksam ya da yarın nasipse dogum şimdi yatıs yapıcaklar önce dua edin kızıma sağlıkla kavusayım
Ben daha önce dediğim gibi çatı muayenesinden korkmuyorum/karşı değilim ama doğuma daha haftalar varken yapılmasının mantığını bilmek isterdim yani doğum başlamamış amaç ne diye. Belki sezaryen olacaklar için fikir veriyordur bilemem tabii sadece merak ediyorum amacını
Ben pazartesi gittiğimde 38+1 olacağım ve doğumdan bu yana ilk defa yapılacak gene de düşünüyorum neye bakacak diye. Açılmam varsa bile 1 cm falan, doğumu başlatacağını sanmıyorum. O yüzden meraklardayım amacı ne diyeNormali zaten senin dediğin gibi doğuma yakın haftalarda çatı muayenesi yapılır, insanlar her vajinal muayene ultrasonu çatı muayenesi olarak düşünüyorlar belki ondan karışıklık olmuştur
(mesela benim en son teronos Aşısından sonra karnım çok kasılmaya, bebek çok gerilmeye başladı dşye nst ye sokup alttan muayenem olmuştu ama o çatı muayenesi değildi, sadece doktor nst ye sokup alttan da açılma başlamış mı diye bakmam lazım demişti, karından da bakılıyormuş ama en sağlıklı sonucu alttan bakarak anlayabilirim demişti ki ben vajinal muayeneyi bildiğim için onun o olmadığını anlıyorum)
Hayırlı olsun canım, bebeğini sağsalim kucağına alırsın inşallahKızlar gelen suymus 1cm açıklık var ama çatı dar kendi doktorumda bakmıstı ama devlette o kadar canımı yaktılar ki Allah düşürmesin. Benim içinde dua edin bu aksam ya da yarın nasipse dogum şimdi yatıs yapıcaklar önce dua edin kızıma sağlıkla kavusayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?