2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Aynen bende kalca ağrısına kalkiyorum amin insallah

Evet bende geçen hafta gidince devlette aldırdılar testi yaptılar amşure diye Bi testmiş
Ayyy Allah'ım su yapılan testi ben niyeyse hep aşure diye okuyorum yha sanirim yiyinceye kadarda hep öyle okumaya devam edicem

Su gibi kolay ve hayırlı bir doğum nasip etsin Rabbim

Cok geçmiş olsun canım hemen ters çevirseydin, öğrencez inşallah zamanla

Çok çok geçmiş olsun canım Allah tekrarını göstermesin inşallah
Emzirdikten sonra biraz dik tut yan yatır kusmuk yutmasın diye gerçı yapıyorsundurda ben yinede söyleyeyim inşallah birdaha olmaz çok korkmuştursun

Kızlar bir sorum oluxak burun aspritoru lazım mi alınacak sa hangisi alınmalı elektrikli mi manuel mi kullanan var mı
Bende bu var ağız ile çekiyorsun memnunda kaldım kızıma böylesi kulandım bunada yle yapacağim

Eklentiler

• 1544C560-27CE-4E23-A3E2-1B8218494AE2.webp
    8,5 KB · Görüntüleme: 58

Allahım korusun Redap. Bebiş iyi olsun da sen tesettürü atla birşey olmaz.

İşte korkuyor insan artık tamam rahat uyuyamazsın anne yüreği birde. İlk yardım eğitimi çok önemli kuzum. Bebekler ve yetişkinler için.

Neyseki babası geliyor bir miktar rahatlatır o seni. Çok şükür ki sen bebiş bakım işlerine hakimsin.

Hmm hayırlısı olsun canım korkma kızına kavuşucağın anı düşün hep o an çok güzel herşey

Hadi güzel haberlerle gel canımcığım
Az kalmış randevuna.

Zaten ağrımayan yerimiz kaldı mı? Ne yanıma dönsem orda bir ağrı hdjdjd normalleşti artık ağrısız halimi hatırlamıyorum
Amin insallah erimeden gidip gelirsem felaket sıcak arabada klima bile yaramiyor
Ay bende hatırlamıyorum

Kizlar dua edin kontrol geldim 31 temmuz normal de 2 cm açılma olmuş doktor bırakmadı öğleye kadar normal için beklicek yoksa sezeryan

Canım hiiç üzülme. Takvimin doğruysa 38 deymişsin. Bebiş kavuşmak istemiş. Bol bol yürü, eğil kalk. Merdiven çık. İnanarak yap bunları Allahın izniyle açılır. Açılmazsa da olsun önemli olan ikinizinde sağlıkla birbirinize kavuşması

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…