- 26 Nisan 2019
- 5.390
- 8.908
- 198
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #45.981
Aynen bende kalca ağrısına kalkiyorumBiz yanmaya alıştık sanırım buradaondan.hayirli güzel haberlerle gel canım sağa sola dönerken geceleri kalçamda çok ağrı aci oluyor hep onun şeyine bir gözümü açıp kim napmis diye bakıp yine dalıyorum bir daha ki dönemeye kadar
Ayyy Allah'ım su yapılan testi ben niyeyse hep aşure diye okuyorum yhaEvet bende geçen hafta gidince devlette aldırdılar testi yaptılar amşure diye Bi testmiş
Su gibi kolay ve hayırlı bir doğum nasip etsin RabbimKızlar gelen suymus 1cm açıklık var ama çatı dar kendi doktorumda bakmıstı ama devlette o kadar canımı yaktılar ki Allah düşürmesin. Benim içinde dua edin bu aksam ya da yarın nasipse dogum şimdi yatıs yapıcaklar önce dua edin kızıma sağlıkla kavusayım
Cok geçmiş olsun canım hemen ters çevirseydin, öğrencez inşallah zamanlaKızlar biz bugün çok kötü bir gün geçirdik
Saat 4 gibiydi bebeği emzirdim yatırdım yanımdaydı birden kustu kusmuğunu yuttu nefessiz kaldı tıkandı
Hemen komşulara indim hastaneye yetiştirdik
Orda müdahale ettiler sonra eve geldik
Gece tekrar aynısı oldu bu sefer kusmadı ama nefes alamadı ağzından köpükler geldi
Tekrar hastaneye gittik
Doktor birşey yok bebeklerde normal dedi ama ömrümden ömür gitti bugün benim
Şimdi başında bekliyorum sabaha kadar
Çok çok geçmiş olsun canım Allah tekrarını göstermesin inşallahKızlar biz bugün çok kötü bir gün geçirdik
Saat 4 gibiydi bebeği emzirdim yatırdım yanımdaydı birden kustu kusmuğunu yuttu nefessiz kaldı tıkandı
Hemen komşulara indim hastaneye yetiştirdik
Orda müdahale ettiler sonra eve geldik
Gece tekrar aynısı oldu bu sefer kusmadı ama nefes alamadı ağzından köpükler geldi
Tekrar hastaneye gittik
Doktor birşey yok bebeklerde normal dedi ama ömrümden ömür gitti bugün benim
Şimdi başında bekliyorum sabaha kadar
Bende bu var ağız ile çekiyorsun memnunda kaldım kızıma böylesi kulandım bunada yle yapacağimKızlar bir sorum oluxak burun aspritoru lazım mi alınacak sa hangisi alınmalı elektrikli mi manuel mi kullanan var mı
Ayyy Allah'ım su yapılan testi ben niyeyse hep aşure diye okuyorum yhasanirim yiyinceye kadarda hep öyle okumaya devam edicem
Aynen bende kalca ağrısına kalkiyorumamin insallah
Canım inan üç tane hastane gezdik en son kendi doğum yaptığım yere gittik hepsi normal diyo kaldırıp sırtına vuracaksın diyo
Hereşyi normal çıktı bebeğin.
Sorma ne tecrübe ama varya festi Rabbim kimsenin başına vermesin
Çorapla inmişim merdivenden aklım gitmiş tesettürlüyüm örtü falan yok başımda yani çocuğu o halde görünce ben ne yapacağımı şaşırdım
Hmm hayırlısı olsun canım korkma kızına kavuşucağın anı düşün hep o an çok güzel herşeyKızlar gelen suymus 1cm açıklık var ama çatı dar kendi doktorumda bakmıstı ama devlette o kadar canımı yaktılar ki Allah düşürmesin. Benim içinde dua edin bu aksam ya da yarın nasipse dogum şimdi yatıs yapıcaklar önce dua edin kızıma sağlıkla kavusayım
Dün hepimize bir şeyler olmuş benim de nişanım geldi ama sancım olmadığı için bekliyoruz oğluşumun keyfi ne zaman isterse bakalım. Normalde pazartesiydi
Amin insallah erimeden gidip gelirsem felaket sıcak arabada klima bile yaramiyorHadi güzel haberlerle gel canımcığım
Az kalmış randevuna.
Zaten ağrımayan yerimiz kaldı mı? Ne yanıma dönsem orda bir ağrı hdjdjd normalleşti artık ağrısız halimi hatırlamıyorum
Burun temizliğine ne zaman başlanıyor ki bebekte hemen doğunca mi yoksa belli bir zamanı var mi?Burnunu temizliyormusun birde cnm burun temizligi cok onemli saglikocagina git göstersinler yapamam dersen
Burun temizliğine ne zaman başlanıyor ki bebekte hemen doğunca mi yoksa belli bir zamanı var mi?
Kizlar dua edin kontrol geldim 31 temmuz normal de 2 cm açılma olmuş doktor bırakmadı öğleye kadar normal için beklicek yoksa sezeryan
Cok şükür iyiyiz sen nasılsın Umut bey nasıllarSelam kızlar nasılsınız napiyorsunuz doğum yapanlar varmi pek giremiyorum aklım sizde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?