- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #45.961
Canimmm bebis ne zaman istiyorsa o zaman geliyor öncelikle doktorun yok diye stresse kapilip kendi kendini üzme. Bir sekilde yavrun saglikla doğacak, önemli olan buKızlar gelen suymus 1cm açıklık var ama çatı dar kendi doktorumda bakmıstı ama devlette o kadar canımı yaktılar ki Allah düşürmesin. Benim içinde dua edin bu aksam ya da yarın nasipse dogum şimdi yatıs yapıcaklar önce dua edin kızıma sağlıkla kavusayım
Kızlar biz bugün çok kötü bir gün geçirdik
Saat 4 gibiydi bebeği emzirdim yatırdım yanımdaydı birden kustu kusmuğunu yuttu nefessiz kaldı tıkandı
Hemen komşulara indim hastaneye yetiştirdik
Orda müdahale ettiler sonra eve geldik
Gece tekrar aynısı oldu bu sefer kusmadı ama nefes alamadı ağzından köpükler geldi
Tekrar hastaneye gittik
Doktor birşey yok bebeklerde normal dedi ama ömrümden ömür gitti bugün benim
Şimdi başında bekliyorum sabaha kadar
Kızlar biz bugün çok kötü bir gün geçirdik
Saat 4 gibiydi bebeği emzirdim yatırdım yanımdaydı birden kustu kusmuğunu yuttu nefessiz kaldı tıkandı
Gece tekrar aynısı oldu bu sefer kusmadı ama nefes alamadı ağzından köpükler geldi
Tekrar hastaneye gittik
Canım inan üç tane hastane gezdik en son kendi doğum yaptığım yere gittik hepsi normal diyo kaldırıp sırtına vuracaksın diyoAllahım korusun çok zor bir tecrübe atlatmışsınız. Doktora da şaşırdım ama normal miymiş gerçekten bu? Sabah acaba başka birisine mi götürseniz?
Ah canım allahım korusun.
Sağol canım hep dikkat ediyorumAhhh kuzum yaaa çok geçmiş olsun
Yan yatırmaya dikkat et canım inşallah tekrarlamaz
Yatırırken arkasına bir yastık daya annesi yan yatmasını sağla emzirdikden sonra mutlaka gazını al ve fazlada emiyorsae sütü fazlasını atmak icint mutlaka kusacak tır ama boğaza kaçma dururmunda hemen karın üstü yatırıp eline belini tipisla nefes almasını sagla o bogazinda kalan süt çıksın dikkat edilecek el mecbur Yavru daha kendini kendini savunamiyor koruyup kollamak bizim elimizde sen öyle bir anda hiiic panikleme o panikle donar kalırsın napcani sasirisin falan evde kendin biri gelene kadar tipisla hic kimse olmazsa 112 den bilgi al gelinceye kadar evin adresini bile unutabilirsin o panik aklına gelebilecek yere not al acil birşey olursa tarif etmen kolay olur. Çok şükür şuan iyisiniz gözün üstünde olsun biraz annesi uyurken nefes almada Zorluk cekerse falan tek kusma olmadan da arada burnunundan kontrol et parmağını yaklaştır falan coook ama coook geçmiş senin bir anlık komşularına gitmen olası durumların önüne geçmiş panikleyip evde evham yapmaktan iyidir aklının hemen çözüme gitmesi tebrik ederim seniKızlar biz bugün çok kötü bir gün geçirdik
Tekrar hastaneye gittik
Kuzum gecmis olsun reflü yataginda yatır en sagliklisi benimde kizim cok kusardı reflü yataginda yatirdim hep simdi ogluma kızımınkini kuplanacağım hep kusmuk lekesi ama umrumda degilKızlar biz bugün çok kötü bir gün geçirdik
Tekrar hastaneye gittik
Annelik böyle birşey. İnsana aklını kaybettircek bazen korkular panikler yasattiriryor ki sonucunda kötü bir sey olmamış bunada şükür yaşaya yaşaya deneyimliycez herşeyi canım bende 4 yaşında deneyimledim o korkuyu paniği ve sakin kalmayı. Muz kalmıştı kızımda kışın hemen tipisladik. Süt kalıyordur belki tam yutamamamistir nefes alıp verdikce o köpürmuste olabilir. Esin gelince istersen yinede bi flim çektirmek istersen goturursun dr a neden böyle oldu gibiisinden icinin rahatlaması icin aklinda keşke gitmeseydim. Kalmasın..Canım inan üç tane hastane gezdik en son kendi doğum yaptığım yere gittik hepsi normal diyo kaldırıp sırtına vuracaksın diyo
Hereşyi normal çıktı bebeğin.
Sorma ne tecrübe ama varya festi Rabbim kimsenin başına vermesin
Çorapla inmişim merdivenden aklım gitmiş tesettürlüyüm örtü falan yok başımda yani çocuğu o halde görünce ben ne yapacağımı şaşırdım
Burnunu temizliyormusun birde cnm burun temizligi cok onemli saglikocagina git göstersinler yapamam dersenBabası gelmesine bir gün kala kızım annesine kalp krizi geçirtecekti
Hem reflude yatar aynen hemde Hafif belden de yastikla yan yatmasını destekledimi kussada direk yanına kusar öylede rahatlarKuzum gecmis olsun reflü yataginda yatır en sagliklisi benimde kizim cok kusardı reflü yataginda yatirdim hep simdi ogluma kızımınkini kuplanacağım hep kusmuk lekesi ama umrumda degil
Teşekkür ederim canım boğazımda ağrıyor haklısın doktorlar da doğumun şekli belli değil diye ilaç yazmıyor doğum için hayırlısı olsun diyorum normal istiyorum cesaretim yok bu durumda riske atmak istemiyorum ama bakalım durum ne gostericekCanım çok geçmiş olsun, özellikle ben sezeryan deneyimlediğim için sezeryan için konuşuyorum ama normal doğum için de geçerlidir öksürmek çok sıkıntı oluyor, hatta sezeryan da ilk birkaç gün karnın sallanacağı şiddetli gülmek bile sıkıntı aman haa diyim hasta olmamaya çalışın (böyle diyorum ama sıcaklardan dolayı dolaptan karpuz, soda su ne bulursam yeme içme istediği hiç bitmiyor ama beni zaten klima hemen çarpar boğaz ağrısı ile başlar süreç o nedenle çok klimalı ortamda durmam bu seferde duş alıyorum resmen camdan ayağımı dışarıya çıkaracağım)
Canım çok geçmiş olsun Allah im şükür kurtarmış acaba reflü yatağı mi kullansan bende almadım ama bu kusma durumlarında iyi oluyormuşKızlar biz bugün çok kötü bir gün geçirdik
Tekrar hastaneye gittik
Ben kızımda manuel kullandım süpurgeye takılanlar varmış ama kızım korkar ondan diye hic almadımKızlar bir sorum oluxak burun aspritoru lazım mi alınacak sa hangisi alınmalı elektrikli mi manuel mi kullanan var mı
Yok uyudum aslında
Bana Dr demişti hastalandığı zaman nefes yolu tıkanmış ti atamadikca kakasindan dr da bana burun aspiratöru söyledi ben kendim yapıyordum yedek ucluydu ben kendimi çekiyordum cekemden öncede burnuna sıvı veriyordum sonda hup cekerdim bir süre kullandım ama büyüdükçe bıraktım kendisi çıkarmayı öğrenince ye kadarKızlar bir sorum oluxak burun aspritoru lazım mi alınacak sa hangisi alınmalı elektrikli mi manuel mi kullanan var mı
Biz yanmaya alıştık sanırım burada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?