- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #46.001
Ay çok sevindim maşallah nasillar peki ? Kuzum 70 gün oldu kuvezde 2 gündür makineye baglamadilar masallahhh çok şükür Rabbime kuvez içi oksijen alıyor doktor inşallah böyle giderse gözlem odasına alacaz dediler
Selam kızlar nasılsınız napiyorsunuz doğum yapanlar varmi pek giremiyorum aklım sizde
Selam kızlar nasılsınız napiyorsunuz doğum yapanlar varmi pek giremiyorum aklım sizde
Feslim doktor dün iyiye gidiyor kuvez içi oksijen alıyor dedi 2 gündür makineye bağlamadik dedi böyle giderse gözlem odasına alcaz dediKuzum sen nasılsın? Umut balımız nasıl?
Bahar ve Chloece ve Emellzeliha doğum yaptılar. Günü belli olan arkadaşlarımız da var.
Kızlar yönetimden rica edelim mi tablomuzu güncelleyebilirlerse güncellesinler arada atladıklarımız olmasın. Tablo güzel oluyordu takip açısından
Kizlar dua edin kontrol geldim 31 temmuz normal de 2 cm açılma olmuş doktor bırakmadı öğleye kadar normal için beklicek yoksa sezeryan
Birtanem inşallah o günde gelirKuzum Umut ile eve çıktık de lütfen, hep seni andık inşallah iyisinizdir
Feslim doktor dün iyiye gidiyor kuvez içi oksijen alıyor dedi 2 gündür makineye bağlamadik dedi böyle giderse gözlem odasına alcaz dedi
İnsallah kuzum inşallah oğluşum nelerle. Mücadele ettiOh ne güzel bir haber
Minik savaşçımız teyzesi ballarını yer hep. Allahın izniyle tez zamanda sağlıkla evinize çıkmak nasıl olsun. Koyun koyuna yatın şöyle bir
Tecrübeli annelere sormak istiyorum adet ağrısı gibi bel ağrısı sancı mıdır? Sabaha kadar ağrıdı belim şuan daha iyiyim yalancı büyük ihtimal ama sancı bu mu oluyor illa karnımında kasılması mı gerekiyor?
Kızlar gelen suymus 1cm açıklık var ama çatı dar kendi doktorumda bakmıstı ama devlette o kadar canımı yaktılar ki Allah düşürmesin. Benim içinde dua edin bu aksam ya da yarın nasipse dogum şimdi yatıs yapıcaklar önce dua edin kızıma sağlıkla kavusayım
Kızlar biz bugün çok kötü bir gün geçirdik
Saat 4 gibiydi bebeği emzirdim yatırdım yanımdaydı birden kustu kusmuğunu yuttu nefessiz kaldı tıkandı
Hemen komşulara indim hastaneye yetiştirdik
Orda müdahale ettiler sonra eve geldik
Gece tekrar aynısı oldu bu sefer kusmadı ama nefes alamadı ağzından köpükler geldi
Tekrar hastaneye gittik
Doktor birşey yok bebeklerde normal dedi ama ömrümden ömür gitti bugün benim
Şimdi başında bekliyorum sabaha kadar
Ben kızımda manuel kullandım süpurgeye takılanlar varmış ama kızım korkar ondan diye hic almadım
Dün hepimize bir şeyler olmuş benim de nişanım geldi ama sancım olmadığı için bekliyoruz oğluşumun keyfi ne zaman isterse bakalım. Normalde pazartesiydi
İnsallah kuzum inşallah oğluşum nelerle. Mücadele ettiminik savascim benimn sen nasılsın canım kaç haftalik oldun
Evet bir de o kısmı var cocuk bogulcak gibi oluyor ya burna sıktığında o da korkutur beni.Bende çok merak ediyorum. Tecrübeli anneler bizi aydınlatsınbide o aspiratör müdür nedir çok mide bulantısı ya onu yapamam ben
Sanırsam evet değişiyor herkes farklı tanımlıyorBeni kabul eder misin bilemedim ama
Kuzum benim sancım varmış ama ben karnımda kasılma hiç hissetmedim. Ki doğuma yeterli bir sancıymış nst nin gösterdiği. Açılma olsa şuan Bulut kucağımdaydı. Direkt mide ve sırt ağrısı hissettim ve kustum. O yüzden kişiden kişiye değişiyor bence bu doğum belirtisi.
Sanırsam evet değişiyor herkes farklı tanımlıyor
Benimde ağrılarım arttı karnımda ve belimde acaba mı diyorum ama bilemedim herhalde şu veya nişan gelmeden anlayamayacağım
Cok sevindim canimAy çok sevindim maşallah nasillar peki ? Kuzum 70 gün oldu kuvezde 2 gündür makineye baglamadilar masallahhh çok şükür Rabbime kuvez içi oksijen alıyor doktor inşallah böyle giderse gözlem odasına alacaz dediler
Kizlar ne yapiyorsunuz sizinde dogum zamani yaklaşti hepinize rahat kolay saglik dogum nasip olsun
Bende artik takip edemiyorum sizi bebekle ugraşmaktan
İnsalah kuzum inşallah Allah razı olsun sen nasılsın ?Cok sevindim canim
Seni cok merak ediyorum
Umut beyefendi yakinda cikar buyuk ihtimalle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?