2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Ayy evet valla özellikle akşamları bir fena oluyorum ağrılar konusunda neyse az kaldı az bir iki haftaya doğurucaz inşallah

Oyyyy maasallah Allah'ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah feslim oğlumu gördükçe elini tutukca kendime geliyorum şifa gibi gercektenn annelik babambaska biirseymis

Yavrum benide perişan ettiler çatı dar bide agladım resmen keske direk özelde olucagım hastanee gelseydim şimdi geldik doktorumda yok baya uzakta yatıs olucak büyük ihtimal yarın alıcaklar
Ahhh kuzum keşke gitmeseydin bende aynı hatayı yaptım özelden takipliyken devlete gittim ağlamayı bırak resmen bağırttılar

Kizlar dua edin kontrol geldim 31 temmuz normal de 2 cm açılma olmuş doktor bırakmadı öğleye kadar normal için beklicek yoksa sezeryan
Ayy hadi hayırlı olsun canım hiç korkma ben 2 hafta oldu doğum yapalı ben erken yaptım ama bebeğim hala küvezde her onu görmeye gittiğim de o kadar mutlu oluyorum ki bütün sancı ağrı herşey geçiyor yaa unutmuyorsun sancıyı felan ama değiyor yani yine olsa isterdim kızımı iyi ki de olmuş inşallah biran önce de kavuşuruz kızımla biz de

Kizlar moralim cok bozuk. Biliyorsunuz benim 31.hafta 100luk sancim vardi. 1 gun yatip ciktim. Takiplerle o gunden bugune geldik. Ama dr.lerin tatil programi nedeniyle 2 doktor degistirdim, 3.suyle devam ediyorum. Aksam bir yakinim aradi, 36 bitti neden bekliyorsunuz dedi. Cocuk sıkısmis belliki dedi, suyun bi anda biter bilemezsin. Bebek iceride hayatini kaybeder anlamazsin filan dedi. Falanca benden 3-4 yas buyukmus, onun da sekeri tansiyonu var, cocuklari hep 10yasina kadar şaşı gezdi, gozlerinde problem var dedi. Sen sabrediyorsun kuveze girmesin diye ama seker cocugun gozune vuruyor. Sekerin tansiyonun yukselince bebege bakalim ne zarar veriyor biliuor musun dedi. Sekerim kontrol altinda, tansiyonum yok benim, 2dir hastaneye gidince yukseliyor diyorum, yok. 10kere ayni seyleri tekrar etti. Pztsi kontrolum var, belli olur tarih, bebek 8ine kadar beklemez zaten desem de yok soz geciremedim. Art niyetli degil, cok panik olmus, benim de keyfimi kacirdi. Bebgin kalp atislari 180e vuruyor benim, bir de perinatolog karacigeri buyuk demisti. Hemen cocuk uzmanindan dogum tarihine randevu alin. Cocuk guzelce bir muayene edilsin dedi. Aksamdan beri bir yandan sakinnkalmaya calisiyorum, bir yandan bebegin hareketlerini izlemeye calisiyorum. Arada hareketi oluyor ama dunden beri sessizlesti sanki. Doktorlara da hic guvenim kalmadi. Guvensem 32+0da bebegi alacaklardi, belki su an yasamiyor olacakti. Durup durup gebelik sekerini okuyorum, su an kontrol altinda ama oncesinde bebege bir zarar vermis midir, saglikli mi acaba diye kendimi yiyip bitiriyorum. Perinatolog olan 2.dr.um pztesi tatilden donecek. Ona mi tekrar muayene olsam acaba. Dr. degistirmekten ve guvenememekten cok yoruldum. Hepsi ayri bisey diyor. Perinatolog bebek de tasikardi var derken, su anki dr.um 180e cikmasi iyi, demekki arttirabiliyor kalp atisini, dusuk olursa kork dedi. Benim aklim iyice karisti

Kıızz bizde temmuz annesi olduk ya
İyiyiz canım. Kalbimiz pıt pıt doğumları bekliyoruz

Sen nasılsın? Bebiş nasıl?
En güzel uğraşlar yaa
Evet daha da temmuz annesi gelir ☺
Bizim grupun yarisi haziran annesi olduk
Cok şukur bizde iyiyiz bebegin topuk kani riskli cikti sevk verdiler 1ay sonra cikacakmiş
Bebegimin kalbide delikmiş ama kapanabilir deliklerdenmiş oyle

Hareketli günler başladı desenize. Her gün yeni bir haber geliyor ne güzel burası olmasa kafamı dagitamayacagim en azından okuyup kim ne yapmış ne olmuş diye devamlı girip girip çıkıyorum.
Ama genelde yazmaya mecalim olmuyor. Benim dünkü kontrolumde nstde bebek uyuyordu muhtemeln hareketsiz çıktı diye dogumhaneye aldılar orada serum verip tekrar nst çektiler. Şansıma üniversite hastanesi olmasına rağmen doğumhanede kimse yoktu bebgim de kıpır kıpırdı Olsa zaten kesin iyi paniklerdim. Orta şiddette polihidroamniyoz teşhisi var bende ayrıca yaş kayıp falan sezeryan olacak gibi duruyor.
Devamlı bir düşünce halı aldı doğumdan yana kendi adıma korkum yok Allah'a şükür yeerki sağlıkla bebeğimi kucağıma alayım. Asıl sonrası düşündürüyor beni bir başıma bebeğime yetebilecek miyim? Kaygısı aldı başını gidiyor ( Bu arada terkedildigim kesinleşti)
Ailem bir şekilde yanımda ama işte babasız çocuk büyütme fikri ne olursa olsun üzüyor ki böyle olacağını hiç düşünmemiştim hayal etmemiştim.

Canimi dinleme boyle insanlari strese sokuyolar seni tabi sende kotu etkileniyorsun
Zaten risk olsa doktorun seni bekletmez
Benim bebkte sanci vardi ilaca ragmen sancim durmadi pazarteside sanci cikanca ameliyata alindim 37 haftada bide gebelik zehirlenmesi yaşanmayim diye erken cekti
İcin rahat degilse başka bi doktora gozuk

Allah yardimcin olsun
Tek başina cocuk buyutmek zor ama sen bunun ustesinden gelirsin

Allah yardimcin olsun
Tek başina cocuk buyutmek zor ama sen bunun ustesinden gelirsin
Her türlü gelecegim zaten gelmez zorundayım canım. Hamileliğim boyunca ciddi sorunlarım olmadı ama psikolojik olarak sağolsun hiç iyi olamadım devamlı sağlam durmaya çalıştım hala da öyle yapıyorum. Yıkılmadım ayaktayım

Kaygilarinda o kadar haklısın ki herkes başka konusuyor insan neye inanacagina şaşırıyor. Muhtmelen yakinin köyü niyetle söylemiyor ama işte moralini bozmuş. Bu noktada çok doktor değiştirmiş olman da ciddi şanssızlık oldu. Bir doktora guveneceksin ama mesele işte hangisi olduğu En iyisi sıkı takipte kal yani sık sık muaneye gidip bebeğin durumuna baktır başka türlüsü aklıma gelmiyor canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…