2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Öncelikle etrafı dinleme bir
İki hamileliğini şekerle geçiren o kadar kişi var ki önemli olan talip edilmek tansiyonun zaten arada çıkıyormuş hiç strese sokma kendini
Kalp atışlarına gelince bazı bebekler veya çocuklarda normalden fazla atım oluyor sonra takip ediliyor ve normale dönen çok oldu ki dönmese benim ailemde taşikardi çok fazla gayet hayatlarına devam ediyorlar yani insanları niye geriyorlar anlamam bende en son gittiğin gayet iyiydi başkalarına bakma bebeğin iyi hareket ediyor birşey olmaz Allahın izniyle

Ay dün giremedim bir sürü sayfa görünce aşırı heyecan yaptım Nişanı gelenler,açılması olanlar olmuş Allah'ım sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsin inşallah Her geçen gün aldığımız müjdeli haberler çoğalsın hepimizin bebişleri sağlıkla zamanında gelsinler inşallah

redappleee canım çok geçmiş olsun, çok şükür iyi bebişin yine soğukkanlı kalıp komşuya inmişsin canım benim aklım çıkar böyle şeylere o durumda donup kalır mıyım nasıl tepki veririm hiç bilmiyorum, çok korkutucu

Kızlar biz reflü yatağı almadık, aldığımız anne yanının bi tarafı yüksek bi tarafı alçak ayarlanabiliyor o şekilde baş kısmını yükseltip reflü yatağı gibi kullanırım diye düşündüm. Reflü yatağına gerek olur mu bu durumda?

Cnm ben 32. ve 35.haftada dr.degistirmek zorunda kaldim. 2si de tatile gidecegi tatilden once almak istediler. 36yi bitirdik sukur. Ben de dogumun cok ileri bir tarihe kalmasini istemiyorum. Cunku bebek iri. Fakat bu sefer de yeni doktorum hem eski sezaryenlisin sanci cekmemen lazim diyor hem de acele etmeyelim, kuveze girmez diyemem, 37leri gormemiz lazim diyip 8 agustosa tarih veriyor. Anlamlandiramiyorum artik

Gerek yok benımde anne yanım o sekılde. Olmadı arksaına kucuk yastık desteği yaparsınız. Zaten yuzukoyın ve sırt ustu yatırılmıyor bebekler

Aranızda yürüyüş, egzersiz, pilates vs yapan var mı kızlar sürecin kolaylaşması için yoksa akışına bırakanlardan mısınız ?
Sadece egzersiz yapıyorum evde canım yürümeye hiç halim yok açıkçası hem de hava çok sıcak. 37den sonra yürümeye başlamak istiyorum ama bakalım.

Kuzum kusura bakma bu mesajına güldüm artık ya, ilk doktorların hemen almak isterdi bu bekleyelim der
Şaka bir yana Mantıklı olan eğer ki aniden gelişen bir durum yok ise beklemen en az 37.haftayı çıkarmak için beklemen, hakkında hayırlısı olsun bakalım
Halı yıkadım, evı kırkladım yok anam gelmıyor
Canım temmuz annelerinde Gncgm28 vardı geçenler de doğum yaptı, kız kaç defa gece sancıları oldu sabah gelince hiçbirşeyi kalmıyordu o kadar güzel bir doğum hikayesi ile döndü ki bize, sende hayırlısı ile tek avazda doğuracaksın inşallah

Gözün aydın canım yakında kavuşursunuz

Amın inşallah. Sıcakta hıc cekılmıyor. Bıran once gelsın dıye beklıyoruz artık

Aranızda yürüyüş, egzersiz, pilates vs yapan var mı kızlar sürecin kolaylaşması için yoksa akışına bırakanlardan mısınız ?
Dün merdiven inip çıktım
Doktor pilates topunda sıfır ciz demişti arada aklıma gelince yapıyorum üç dört dakika
Squat yapmaya çalışıyorum, alaturka tuvalet kullanıyorum, akışına da bırakıyorum arada:))
Yürüyüş önceleri çok yapardık şimdi çok sıcak
Siz neler yapıyorsunuz veya yapıyor musunuz?

Kizlar dua edin kontrol geldim 31 temmuz normal de 2 cm açılma olmuş doktor bırakmadı öğleye kadar normal için beklicek yoksa sezeryan
Canım sakin ol, derin nefes al egzersiz yap, dr izin veriyorsa duş al, zaten doğum tarihin erken değil. İnşallah kolaylıkla kavuşursun bebeğine
Canım ben 2 gün önce hafif adet ağrısıyla gittim bel ve kasıkta, bende kanama da olmuştu. Ama kasılma yoktu. Sancı 30 lara çıkmış. Dr hafif yoklamaya başlamış dedi. Yani benimki sancıymış, kişiye göre değişiyor diyorlar hissetme olayına
Canım moralini bozma. Yakının dr den daha iyi bilemez. Şeker var diye erken alınması gerekmiyor ki, iri bebek olabilir bir sürü öyle bebek var, önemli olan iriliği veya küçüklüğü değil anne karnında geçirdiği süreymiş organ gelişimi için. Ben olsam dr risk görmüyorsa beklerdim. Riske girmediysem niye erken alınsın ki. Bana yakının söyledikleri biraz bilgisizce geldi, yok gözü şaşıymış vs. Pozitif düşün pozitif olsun
Ben pilates yapıyordum YouTube den ama sıkıntı çıkınca bıraktım canım. 37 dolana kadar yatış moduna geçtim
37 dolmadan olan doğumlar erken doğuma giriyormuş canım, bana da doktorum aynısını dedi, şuan doğarsa 1 hafta biz bakarız dedi, 37 dolunca istediği zaman gelebilir dedi, risk yoksa doktorlar haftasını doldurmayı tercih ediyor. Bana da görümcem ağrın varsa niye beklicen ki sezeryanla alsın diyip duruyor ben de ona sinir oluyorum. Belim ağrıyor diye bebek mi alınır. İnsanlar bilmediği şeye konuşmasa keşke. Ama için rahat etmiyorsa başka dr gözük fikir al canım

Gebelik okulundaki ebe artık koltuk değil pilates topu kullanacağız oturmak için dedi üzerinde yaylanma hareketleri bile çok büyük fayda sağlar dedi ama henüz ona başlamadım topu birkaç güne elde edeceğim inşallah Onun dışında yürüyüş ve merdiven inip çıkma yapıyorum evde gün içinde sürekli ister istemez çömelmem gereken durumlar oluyor hareket halinde kalmaya çalışıyorum Yürüyüş de akşamları oluyor zaten anca

Ben evde iş yapmaya çalışıyprum hareketli olayım diye
Markete çıkıyorum hergün (almasam da bahane yapıyorum kendime )baEn çıkmıyorum bahaneyle çıkıp bir turluyorum yürümek için özel gidip parkta filan yürümüyorum
Sabah 15 akşam 15 squat yapıyorum ve alaturka tuvalet kullanıyorum
Birde evde gebe yürüyüşü var onu gördüm onu yapıcam birde randevum da kanala inmediyse 38 den sonra insin diye hareketler yapabilirim

Ay o evde gebe yürüyüşü nasılmış hemen bakacağım netten Bi ara burada da paylaşılmıştı kanala inmesi için tek ayak kaldırımda tek ayak yolda inip çıka çıka yürüyordu bir kadın bende dün akşam onu yaptım yürüyüş sırasında Randevu sonrası bizi de haberdar et güzel haberlerle gel inşallah bir de merak ediyorum çok son haftalarda bebek ne kadar kilo alıyor bizimde salı günü kontrol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…