- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #46.081
Verirler verirler sagolsunlar bende sıcak içmeyi severimYami bacım aşure yemeyeli yıllar oldu ama doğumdan sonra annemle kayınvalidem burda olacağı için istersem yaparlar. Geçici bir şans benimkisi
Jdjdjdk aşurede soğuk soğuk. Kız inşallah komşuların getirir
Verirler verirler sagolsunlar bende sıcak içmeyi severimyaptır kız bolca saklama imkanın varsa da sakla istedikçe içersin hem bol besleyici tam sütlük bence
Ben hatırlatırım beybimAa buzluğa atılır mı
Bacım benim şekerim var çok içemem ama süt için su uyku ve huzur önemli diyorlar. Bunları sağlarım diye düşünüyorum. Birde ben çok hırsa geldim. Doğurduğum gibi diyete giricem. Diyetisyenimle anlaştık. 6 aya ben fit ana kıvamına gelicem nasipse inşallah.
Kız şefika hırsımı kaybedersem bana hatırlat tamam mı
Ben hatırlatırım beybimbende diyetisyenle takılıom, doğumdan sonrada devam edicez. Eski halime geri döncem allah nasip ederse. Zaten erkek anası olcaz kız peşlerinde koşmaktanda erirriz
Halletcessss hepsini beybiHatırlat kuzum bana bazen ufak dürtüklemeler gerekebiliyorama bu sefer çok istekliyim ya fit ana olucam. Oğluşumla yatıp yuvarlanan yorulmayan bir ana olmak istiyorum. Bu halimle azıcık zor yoruluyorum. Oğluşumun en doğal hakkını elinden alamam. Analık modum yüklendi
Bende sana hatırlatırım diyeceğim ama bence senin hiç ihtiyacın olmayacak
Oy anaları yesin onları
Halletcessss hepsini beybibi sağlıkla doğsunlarda. Sıralama yaptm diyetle başlıyorum ardından saçlarmdan cok sıkıldım ombre yaptırıp azck çakma sarı olaym diyorm ardından da lazere giderm oh mis
Ooo 2. Hamilelik demeler falanValla bizde bu azim olursa taşı bile deleriz
Güzel sıralama olmuş kuşumbende önce diyet sonra lazer. Emzirme bittiği gibi lazeri tekrarlarım. 2. hamilelikte kıl tüy uğraşamam. Yetti canıma.
Ooo 2. Hamilelik demeler falanbu ne cesaret yiğidim ben bu hamilelikten snra pek düşünemiom ama nasip tabi fikirler değişebilir
Tamamdır bacım ne demekAa buzluğa atılır mı
Bacım benim şekerim var çok içemem ama süt için su uyku ve huzur önemli diyorlar. Bunları sağlarım diye düşünüyorum. Birde ben çok hırsa geldim. Doğurduğum gibi diyete giricem. Diyetisyenimle anlaştık. 6 aya ben fit ana kıvamına gelicem nasipse inşallah.
Kız şefika hırsımı kaybedersem bana hatırlat tamam mı
Aldım reflü yatağı kızlar onda yatıracağım artık@ada258 sağlıkla al inşallah kucağına Rabbim yardımcın olsun ☺
redappleee bu kusma olayı beni hep korkutmuştur hele uyuduğumda olurda anlamazsan diye en güvenilir yolu reflü yatağı ve yan yatırmakmış o yüzden uzun süre reflü yatağında yatırıcam bakalım. Çok geçmiş olsun size canım
Açıklığı olanlar nişanı gelenler olmuş kızlar hayırlısıyla doğumunun gerçekleşsin inşallah ☺
Allah kolaylık versin umarım iyi bir temizlikci bulursunBir kötü sözümde başıma gelmesin ya.
Gündelikçilere saydırdım ama muhtacım şuan. Duvarda ev yeni olduğu için hafif çatlaklar vardı. Tadilata geleceklerdi. Biz zannettik ki alçı+boya meğersem duvarları kırmaya gelmişler. Evin içinden geçtiler. Yeniden taşınmışız gibi oldu ve heryer inşaat pisliği oldu. Gündelikçilerde karaborsaya düşmüş resmen ya bulamıyorum. Ağlayacağım yeminle. Nasıl temizlenecek bu ev
İfşa olmamak adına heryeri paylaşamıyorum ama şu görsel yeter sanırım. Napıcaz allahım. Kocamda ben yaparım diyor. Sanki bu çapta bir temizlik yaptı da hayatında kendine güveni beni benden aldı
evet canım o an aklıma komşuya inmek geldi onlar da yardımcı oldular hemen hastaneye götürdük sağolsunlarredappleee canım çok geçmiş olsun, çok şükür iyi bebişin yine soğukkanlı kalıp komşuya inmişsin canım benim aklım çıkar böyle şeylere o durumda donup kalır mıyım nasıl tepki veririm hiç bilmiyorum, çok korkutucu
Kızlar biz reflü yatağı almadık, aldığımız anne yanının bi tarafı yüksek bi tarafı alçak ayarlanabiliyor o şekilde baş kısmını yükseltip reflü yatağı gibi kullanırım diye düşündüm. Reflü yatağına gerek olur mu bu durumda?
Evet benim de suan o tarife ihtiyacim var cunku lavaboya gittikce peceteye sarimsi akinti geliyor ama miktari fazla siliyorum geliyor gene otururken yok ama biseySevgili Agustos analari, "nisan gelmesi" dedikleri sey, tam olarak nasil? Bir tarif edin lutfen...
Çok şükür canım babamız geldi sanki bütün yorgunluğum gerginliğim stresim gittiAllahım korusun Redap. Bebiş iyi olsun da sen tesettürü atla birşey olmaz.
İşte korkuyor insan artık tamam rahat uyuyamazsın anne yüreği birde. İlk yardım eğitimi çok önemli kuzum. Bebekler ve yetişkinler için.
Neyseki babası geliyor bir miktar rahatlatır o seni. Çok şükür ki sen bebiş bakım işlerine hakimsin.
Allah kolaylık versin umarım iyi bir temizlikci bulursun
Hem de nasıl korktum canım şoka girdim bir süre Allahtan komşularım vardı gece de bekledik bebeği beraber bir süre uyudum en azındanÇok çok geçmiş olsun canım Allah tekrarını göstermesin inşallah
Emzirdikten sonra biraz dik tut yan yatır kusmuk yutmasın diye gerçı yapıyorsundurda ben yinede söyleyeyim inşallah birdaha olmaz çok korkmuştursun
Çevirdik canım neler yaptık ama olmadıCok geçmiş olsun canım hemen ters çevirseydin, öğrencez inşallah zamanla
Boşver yapsınBir kötü sözümde başıma gelmesin ya.
Gündelikçilere saydırdım ama muhtacım şuan. Duvarda ev yeni olduğu için hafif çatlaklar vardı. Tadilata geleceklerdi. Biz zannettik ki alçı+boya meğersem duvarları kırmaya gelmişler. Evin içinden geçtiler. Yeniden taşınmışız gibi oldu ve heryer inşaat pisliği oldu. Gündelikçilerde karaborsaya düşmüş resmen ya bulamıyorum. Ağlayacağım yeminle. Nasıl temizlenecek bu ev
İfşa olmamak adına heryeri paylaşamıyorum ama şu görsel yeter sanırım. Napıcaz allahım. Kocamda ben yaparım diyor. Sanki bu çapta bir temizlik yaptı da hayatında kendine güveni beni benden aldı
ahhh aklım başıma geldi aldım hemenCanım çok geçmiş olsun Allah im şükür kurtarmış acaba reflü yatağı mi kullansan bende almadım ama bu kusma durumlarında iyi oluyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?