2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Verirler verirler sagolsunlar bende sıcak içmeyi severim yaptır kız bolca saklama imkanın varsa da sakla istedikçe içersin hem bol besleyici tam sütlük bence

Verirler verirler sagolsunlar bende sıcak içmeyi severim yaptır kız bolca saklama imkanın varsa da sakla istedikçe içersin hem bol besleyici tam sütlük bence

Aa buzluğa atılır mı
Bacım benim şekerim var çok içemem ama süt için su uyku ve huzur önemli diyorlar. Bunları sağlarım diye düşünüyorum. Birde ben çok hırsa geldim. Doğurduğum gibi diyete giricem. Diyetisyenimle anlaştık. 6 aya ben fit ana kıvamına gelicem nasipse inşallah.

Kız şefika hırsımı kaybedersem bana hatırlat tamam mı

Ben hatırlatırım beybim bende diyetisyenle takılıom, doğumdan sonrada devam edicez. Eski halime geri döncem allah nasip ederse. Zaten erkek anası olcaz kız peşlerinde koşmaktanda erirriz

Ben hatırlatırım beybim bende diyetisyenle takılıom, doğumdan sonrada devam edicez. Eski halime geri döncem allah nasip ederse. Zaten erkek anası olcaz kız peşlerinde koşmaktanda erirriz

Hatırlat kuzum bana bazen ufak dürtüklemeler gerekebiliyor ama bu sefer çok istekliyim ya fit ana olucam. Oğluşumla yatıp yuvarlanan yorulmayan bir ana olmak istiyorum. Bu halimle azıcık zor yoruluyorum. Oğluşumun en doğal hakkını elinden alamam. Analık modum yüklendi

Bende sana hatırlatırım diyeceğim ama bence senin hiç ihtiyacın olmayacak

Oy anaları yesin onları

Halletcessss hepsini beybi bi sağlıkla doğsunlarda. Sıralama yaptm diyetle başlıyorum ardından saçlarmdan cok sıkıldım ombre yaptırıp azck çakma sarı olaym diyorm ardından da lazere giderm oh mis

Halletcessss hepsini beybi bi sağlıkla doğsunlarda. Sıralama yaptm diyetle başlıyorum ardından saçlarmdan cok sıkıldım ombre yaptırıp azck çakma sarı olaym diyorm ardından da lazere giderm oh mis

Valla bizde bu azim olursa taşı bile deleriz
Güzel sıralama olmuş kuşum bende önce diyet sonra lazer. Emzirme bittiği gibi lazeri tekrarlarım. 2. hamilelikte kıl tüy uğraşamam. Yetti canıma.

Valla bizde bu azim olursa taşı bile deleriz
Güzel sıralama olmuş kuşum bende önce diyet sonra lazer. Emzirme bittiği gibi lazeri tekrarlarım. 2. hamilelikte kıl tüy uğraşamam. Yetti canıma.
Ooo 2. Hamilelik demeler falan bu ne cesaret yiğidim ben bu hamilelikten snra pek düşünemiom ama nasip tabi fikirler değişebilir

Ooo 2. Hamilelik demeler falan bu ne cesaret yiğidim ben bu hamilelikten snra pek düşünemiom ama nasip tabi fikirler değişebilir

Ara verirsem soğurum Ecoş ben 3 çocuk istiyorum doğumdan sonra tekrar bir düşüneceğim bunu

Kocam vazgeçti gerçi tek yeter diyor ama bakacağız. İkna kabiliyetim yüksektir biliyosun

Tamamdır bacım ne demek

Bir kötü sözümde başıma gelmesin ya.
Gündelikçilere saydırdım ama muhtacım şuan. Duvarda ev yeni olduğu için hafif çatlaklar vardı. Tadilata geleceklerdi. Biz zannettik ki alçı+boya meğersem duvarları kırmaya gelmişler. Evin içinden geçtiler. Yeniden taşınmışız gibi oldu ve heryer inşaat pisliği oldu. Gündelikçilerde karaborsaya düşmüş resmen ya bulamıyorum. Ağlayacağım yeminle. Nasıl temizlenecek bu ev
İfşa olmamak adına heryeri paylaşamıyorum ama şu görsel yeter sanırım. Napıcaz allahım. Kocamda ben yaparım diyor. Sanki bu çapta bir temizlik yaptı da hayatında kendine güveni beni benden aldı

Eklentiler

• 02FEA26E-A206-470D-A677-60B88BC454DF.webp
    57,9 KB · Görüntüleme: 114
Aldım reflü yatağı kızlar onda yatıracağım artık

Allah kolaylık versin umarım iyi bir temizlikci bulursun

evet canım o an aklıma komşuya inmek geldi onlar da yardımcı oldular hemen hastaneye götürdük sağolsunlar
Bence reflü yatağı alın kızlar ben almadığıma pişman oldum hemen aldırdım bugün eşimin kardeşine e bebekten

Çok şükür canım babamız geldi sanki bütün yorgunluğum gerginliğim stresim gitti
Aslında okulda aldık bebekler için ilkyardım ama uyguladım olmadı nefesi gelmedi çocuğun ay Allahım hatırlamak bile istemiyorum dünü hafızamdan silmek istiyorum

Hem de nasıl korktum canım şoka girdim bir süre Allahtan komşularım vardı gece de bekledik bebeği beraber bir süre uyudum en azından

Boşver yapsın sonrasina bakarsın. Temizlikçi işi cidden karaborsa Allah'tan yeni tasindigim için cam dolap perde işleri tamam geriye bir yerler kalıyor o da arada halledilir. Halıları da yikattim yazmadım kirlenmesinler diye
Doğum sonrasına benim de planlar var kilo zaten gidecek baya az aldım ben göbek kalmasın istiyorum ona dikkat etmem lazim Bir delilik yapıp beyaz saç modasına geçiyorum acayip beyazım var ve hiç boyatmadim biraz daha uzasinlar diye bekliyorum direk kestirecegim. Aylardır beyaz beyaz geziyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…