2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Kuzum senin sezaryen değil miydi pazartesi zaten ? Neden şimdi yapmıyorlar?

Bebek kendi seçiyormuş geleceği zamanı demek ki

Benim okuduklarımdan anladığım bel ve kasık ağrısının yanında karnının kasılıp rahatlaması gerekiyor başka yerlerde de okudum ve bu sonucu çıkardım yoksa benimde adet ağrıları gibi ağrım var
Bir akrabam mesela doğum için hastaneye gitmeden karnonın bolon gibi gerilip sonra rahatladığını söyledi kimisi sırt ağrısıda diyor adet ağrısının yanında değişik birşey daha olursa git
Gerçi hiç hissetmeyen de var ya birde şunu diyorlar adet ağrısının devamlı oluyor bu doğumun yaklaştığının habercisi sancı süreli yani bir anda şiddetli bir ağrı girecek ya da batma sonra belli aralıkla tekrar bunu anladım birde

Kuzum meleğini kokla bizim için, artık bebek bakımı tecrübelerin ile de bizi yönlendirirsin

Ya gerçekten o kadar enterasn ki doktoruma soruyorum gerçek sancı gelince anlarsın emin ol diyor

Doktorum illa bekleyelim diyor
Bebek kendi seçiyormuş geleceği zamanı demek ki
gerçekten öyle düşünüyorum ben de artık bebek kendini hazır hissedince gelmek isteyince doğması daha iyi sanırım sezaryen bile olsa.
Ama senin nişanın geldi sancın oldu hani bebekte doğmak istiyor gibi doktor illede 1 gün daha niye bekleyelim diyor anlamadım

Ahh festicim şu bebisleri saglikla bir kucagimiza alabilseydik. Kotu bir gebelik gecirdim. Anamdan emdigim sut burnumdan geldi denir ya, tam da oyle. Bebisle cicili bicili bir iliski bile kuramadim.Cunku keyifli gecirdigim 1 haftam bile olmadi. Bir de erken dogum riski olunca, 5-6 haftadir insanlarda ha dogurdu ha doguracak, bir beklenti olustu herhalde. Ben de 36yi bir gorsek, 35e raziyim filan diye icimden geciriyordum hep. Iste dogurunca butun bu surec bitecek saniyorlar sanirim. Amac bebegi ve beni korumak ama benim anksiyetimi kasimaktan baska ise yaramadi. Zaten uykusuzluk basima vurmus. Az once uyuyakalmisim da biraz kendime geldim. Bebek simdilik kapali bir kutu, dogunca hersey belli olacak. Bir saglik problemi olursa sifasini arayacagiz. Her dogum bir risk, Rabbim guzellikle saglikla nasip etsin hepimize. Ben elimden geleni fazlasiyla yapmaya calisiyorum. Katlaniyorum, gececek diyorum, az kaldi diyorum, en dogru kararlari vermeye calisiyorum. Gerisi Allaha emanet. Ona guvenmekten baska care goremiyorum. Herşey guzel olur insallah

Kızlar oppenheimer denen lanet filme gittik, meğer film 3 saatmiş ara da verilmiyo burda, öyle bi tuvaletim geldi ki. Bebişim serviksime basıp durdu, sancı girer gibi acayip bi ağrı yaşadım göbek deliğimin altında, sağ kaburgamı kıracakmış gibi tekmeledi durdu, normalde bu kadar çok hareket etmiyo film boyunca kudurdu, midem de aşırı bulandı, salonun ortasında doğurcam sandım. O kadar zor dayandım ki, ayaklarım da su toplamış oturmaktan, e filmden de bi şey anlamadım ağrılarım yüzünden, gitti 3 saatim

Evet bicok kisi once nst sonra muayene oluyor. Dr. nst yazmadan giremiyorsun burada. Gelmeden nstye gir dese dr., daha mantikli bence de. Bu sekilde 2 kere yanina giriyorsun. Ama siralama hep bu sekilde bu hastanede. Yatis yapicam deyince bir heyecana kapiliyorsun ister istemez. Bi oyle bi boyle, duygularin ve dusunce gucun karisiyor. Annem gelmisti dogum icin yanima, fakat o da onemli bir tedavi goruyor, randevu tarihi geldigi icin fazla kalamadi, donmek zorunda kaldi. Allahtan oglumu onunla birlikte memlekete gondermisim. Basta soylediklerimde hic istemedim, ama acil bir durum olursa burada birakacak kimse yok. Herkes tatilinde, yazliginda. En azindan onu dusunmuyorum. Kuzenleriyle iyi vakit geciriyor. Gozum arkada kalmiyor.

Duygularını o kadar güzel ifade etmişsinki, cidden hepimizin bazı gebelikte sıkıntıları oldu ama senin durum hem bebek açısından hem de doktorların tavrı açısından farklı oldu, öyle bir an geliyor ki elin kolun bağlanıyor nasipten öteye gidilmiyor senin de durum o, elinden beklemekten başka birşey gelmiyor inşallah sonu güzel olur, bu arada yanlış hatırlamıyorsam Gncgm28 in bebeğine de bir sürü şey söylemişti doktorlar ama maşallah sağlıklı şekilde eline aldı

Bugün niyetlendim akşam uzun bir yürüyüşe çıkmaya inşallah :)
Ben de yerleri özellikle elimle siliyorum, doktorda demişti onu yazmayı unutmuşum, çömelerek iş yapmakta çok mantıklı :)

Beybimmm sen bu aksam evden uzaklas cik acikhavaya serin serin otur disarda, eşin halletsin ortaligi öyle dön. Biz son birkaç temizlik isini öyle yaptik valla eşimle , ben inceciyim, uzun sürüyor temizligim. Dedim kocama sen nasil yapiyorsan yap, ben isten gelene kadar bitir raziyim. Göz görmediği temizlige katlaniyor

Kizlarr bu arada kizima deli oluyoruuuum. Kokusuna bitiyorum. Ilk 2 gün toplasaniz 4 saat uyumadim ciddiyim. Ama o uyusa bile ben uyuyamiyorum o iyi mi nefes aliyomu diye. Bu nasil bir histir duygudur bilmiyorum mest oluyorum
Ahhh ne güzel yazmissinnnn eridim bittimmm resmen küçük meleklerimizzz iyi ki Allah bize yavrularimizi nasip etmis peki artik karninda olmamasi seni uzuyor mu ? Ben bu konuda cok duygu dalgalanmasi yaşıyorum henüz dogmadigi icin uzulecekmisim gibi geliyor

Ağrı eşiğin mi düşük acaba? Nst çıkmama gibi durumlar oluyor mu acaba nst çıkmayıp ama doğuran varsa etrafında bizi aydınlatsın lütfen

Allah allah baska bir agri mi ki acaba nstye bagliyken de hissediyor muydun canim sanciyi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…