- 22 Aralık 2018
- 6.359
- 11.398
- 198
- 34
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #46.101
Ayyy çok kötü olmuş gerçekten sayılı günler kaldı dedikçe sanada is çıktıkça çıkmış canım yha ara dur temizlikçi mutlaka birini boşta denk getirirsin senin dediğini yapmak varken de bu geleneler niye böyle fazladan ekstra işler çıkartıyor ki senin halinide görmüyormu bu kadın nasıl temizler buraları diyeBir kötü sözümde başıma gelmesin ya.
Gündelikçilere saydırdım ama muhtacım şuan. Duvarda ev yeni olduğu için hafif çatlaklar vardı. Tadilata geleceklerdi. Biz zannettik ki alçı+boya meğersem duvarları kırmaya gelmişler. Evin içinden geçtiler. Yeniden taşınmışız gibi oldu ve heryer inşaat pisliği oldu. Gündelikçilerde karaborsaya düşmüş resmen ya bulamıyorum. Ağlayacağım yeminle. Nasıl temizlenecek bu ev
İfşa olmamak adına heryeri paylaşamıyorum ama şu görsel yeter sanırım. Napıcaz allahım. Kocamda ben yaparım diyor. Sanki bu çapta bir temizlik yaptı da hayatında kendine güveni beni benden aldı
Ay bende ombre yaptırmıştım hiç beğenmedim, ardından hamile kaldım boyatamadım da, doğumdan sonra ilk iş koyu kestane boyatcam. Ardından hemen pilatese yazılcam. Lazer emzirirken olmuyor galibaHalletcessss hepsini beybibi sağlıkla doğsunlarda. Sıralama yaptm diyetle başlıyorum ardından saçlarmdan cok sıkıldım ombre yaptırıp azck çakma sarı olaym diyorm ardından da lazere giderm oh mis
Yanıyor dışarısı yanıyorDüzelttimsıcaktan aklımla elim farkli yazıyor
Bugün kendime gözüm değdi evde iş güç yapıyorum derken bugün yerimden kalkasım yok bir şarkı açayım kendime geleyim diyorum onu bile canım istemiyor öyle boş boş duvarlarla bakışıyorum sadece sabahtan beri katlanacak çamaşırlar da duruyor köşedeBir kötü sözümde başıma gelmesin ya.
Gündelikçilere saydırdım ama muhtacım şuan. Duvarda ev yeni olduğu için hafif çatlaklar vardı. Tadilata geleceklerdi. Biz zannettik ki alçı+boya meğersem duvarları kırmaya gelmişler. Evin içinden geçtiler. Yeniden taşınmışız gibi oldu ve heryer inşaat pisliği oldu. Gündelikçilerde karaborsaya düşmüş resmen ya bulamıyorum. Ağlayacağım yeminle. Nasıl temizlenecek bu ev
İfşa olmamak adına heryeri paylaşamıyorum ama şu görsel yeter sanırım. Napıcaz allahım. Kocamda ben yaparım diyor. Sanki bu çapta bir temizlik yaptı da hayatında kendine güveni beni benden aldı
Ben sırf doğumda Zorluk olmasın diye comelik sekildet balkonda kendime is çıkartim gecen gun legende yıkadım bütün kirlileri yürüyüş evin onu merdiven derken zaten en cok yaptığım mersiven inmek çıkmak dr da bile nst ye uc kat merdivenle gidiyorum evde kurba şeklinde duruyorumDün merdiven inip çıktım
Doktor pilates topunda sıfır ciz demişti arada aklıma gelince yapıyorum üç dört dakika
Squat yapmaya çalışıyorum, alaturka tuvalet kullanıyorum, akışına da bırakıyorum arada:))
Yürüyüş önceleri çok yapardık şimdi çok sıcak
Siz neler yapıyorsunuz veya yapıyor musunuz?
Alt karında baskı oluşuyor, ben dr demeden hissetmiştim. Miden biraz rahatlıyorKızlar bebeğin kanala girdiğini nasıl anlarız? Doktorum bebeğin kanala girmediğini söyledi henüz. Dündendir adet sancısı gibi bel kasık ağrım var ama hiçbir şey yok, sadece akıntım var. Bebek kanala nasıl girer, neler yapmak lazım? Merdiven inip çıkıyorum ama karnım eskisi gibi ben pek anlamıyorum? gelsin istiyorum artık sıcaklar beni çok yoruyor gardımı düşürdü resmen..
Ben hiç mide ağrısı yaşamadım umarım anlarım, karından anlaşılıyor mu peki dedikleri gibi?Alt karında baskı oluşuyor, ben dr demeden hissetmiştim. Miden biraz rahatlıyor
İlk defa böyle birşey yaşadım zaten okadar yürüyüş hareket etmek doğumu çok kolay yaptı gece sancıyla hafif hafif kasılma şeklinde başladı herkez mesele bir değil benim nişanlım gelmemişti sabaha kadar kasılma yaşadım duşa felan girdim rahatlamak için sekizde hastaneye vardım 5-6 cm açıklık var dediler yatış hazirlanana kadar 8 cm oldu doğum haneye aldılar zaten hemen doktor geldi suyumu patlattı nisanimda ozman geldi zaten 8:20 dogumaneye girdim 8:30 da oğlum doğdu dikişsiz bir şekilde normal doğumdan çıktım şuan okadar rahatım ki Allah'ım hepinize böyle bir doğum nasip etsin bir avazda kucağınıza alınKuzum kusura bakma bu mesajına güldüm artık ya, ilk doktorların hemen almak isterdi bu bekleyelim der
Şaka bir yana Mantıklı olan eğer ki aniden gelişen bir durum yok ise beklemen en az 37.haftayı çıkarmak için beklemen, hakkında hayırlısı olsun bakalım
Canım temmuz annelerindeGncgm28 vardı geçenler de doğum yaptı, kız kaç defa gece sancıları oldu sabah gelince hiçbirşeyi kalmıyordu o kadar güzel bir doğum hikayesi ile döndü ki bize, sende hayırlısı ile tek avazda doğuracaksın inşallah
Seninle günlerimiz aynıydı, sen doğurduğundan beri beni bi heyecan aldı ki sorma. Sağlıkla büyüsün bebiş, etrafındakilerin canını sıkmasına izin verme lütfenBiri bana soyleyebilir mi dogum yapan arkadasimiz varsa takip edemedimkizimin durumu iyi teyzeleri cok şükür. Sizlerde iyisinizdir umarim.
Allahım bana da nasip et nolurİlk defa böyle birşey yaşadım zaten okadar yürüyüş hareket etmek doğumu çok kolay yaptı gece sancıyla hafif hafif kasılma şeklinde başladı herkez mesele bir değil benim nişanlım gelmemişti sabaha kadar kasılma yaşadım duşa felan girdim rahatlamak için sekizde hastaneye vardım 5-6 cm açıklık var dediler yatış hazirlanana kadar 8 cm oldu doğum haneye aldılar zaten hemen doktor geldi suyumu patlattı nisanimda ozman geldi zaten 8:20 dogumaneye girdim 8:30 da oğlum doğdu dikişsiz bir şekilde normal doğumdan çıktım şuan okadar rahatım ki Allah'ım hepinize böyle bir doğum nasip etsin bir avazda kucağınıza alın
Âmin insallah sizde saglikli sihhatli kucaginiza alirsnz insallahSeninle günlerimiz aynıydı, sen doğurduğundan beri beni bi heyecan aldı ki sorma. Sağlıkla büyüsün bebiş, etrafındakilerin canını sıkmasına izin verme lütfenBen de kızımı kucağıma alacağım günü iple çekiyorum. Umarım tez zamanda sağlığına tamamıyla kavuşursun
İnşallahÂmin insallah sizde saglikli sihhatli kucaginiza alirsnz insallah
Ay baharcım gerçekten lohusalıkta herşey ekstra batıyor insana ama bu kayınvalideler de ekstra kaşınıyor bazen ya neyse sen duymazdan gel laflarını bebişkona odaklanKizlar yazamiyorum.okuyamiyorum. sizi cok merak ediyorum. Ama inanin telefon elime alamiyorum. Agrilarim devam ama katlanilmicak gibi degil. Sütüm biraz artti ama beyaz degil su gibi akiyo seffaf geliyor anlamiyomki iyimi deglmi. Kv beni geriyor bir yandan. Emzirme saatimi bana kendisi hatirlatiyo sanki ben bilmiyorum. Kiz emmek istiyo ama süt yokki napsn cocuk diyor. Olsa emerdi. Arada bir bu laflari duyuyorumya kendisi 2 sezaryen dogurmus kadin beni anlicagina sutün derdinde. Sanane yani. Sanki bbek ac kaliyor. Mama veriyorum gogsumdeki seffaf siviyi emiyor daha napim. Ayaklandigimi gordu ya. Diyoki, ben dedim giderim baharn yanina iste o yatar bende bakarim ama sen hep ayaktasn diyor. E napim bilerek ayaklandim kendime geldimki erkenden gider belki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?