2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Ay kizlar sac boyasi konusulmus ben de hamilelikte hic boyatmadim yarisi sari yarisi kendi sacim su an. Arkadasim sormus gecen ay onunda ayni bu sekildeydi saci 1500 demisler (tum degil dip boyasi denir mi buna bilmiyorum yarim yani) ben boyatincaya kadar 2 bini gecer napcaz bu kuafor ucretlerini ya. Eskiden kendim boyardim o yuzden bana cok yuksek geldi belki size normal gelebilir iyi bi kuafore gitsen kesim bile 300 lira olmus

Ayyy çok kötü olmuş gerçekten sayılı günler kaldı dedikçe sanada is çıktıkça çıkmış canım yha ara dur temizlikçi mutlaka birini boşta denk getirirsin senin dediğini yapmak varken de bu geleneler niye böyle fazladan ekstra işler çıkartıyor ki senin halinide görmüyormu bu kadın nasıl temizler buraları diye

Halletcessss hepsini beybi bi sağlıkla doğsunlarda. Sıralama yaptm diyetle başlıyorum ardından saçlarmdan cok sıkıldım ombre yaptırıp azck çakma sarı olaym diyorm ardından da lazere giderm oh mis
Ay bende ombre yaptırmıştım hiç beğenmedim, ardından hamile kaldım boyatamadım da, doğumdan sonra ilk iş koyu kestane boyatcam. Ardından hemen pilatese yazılcam. Lazer emzirirken olmuyor galiba

Bugün kendime gözüm değdi evde iş güç yapıyorum derken bugün yerimden kalkasım yok bir şarkı açayım kendime geleyim diyorum onu bile canım istemiyor öyle boş boş duvarlarla bakışıyorum sadece sabahtan beri katlanacak çamaşırlar da duruyor köşede Bu manzarayı görünce Allah yardımcın olsun dedim arkadaşım umarım gönlünce yardım edecek birilerini bulursun temizlik şirketi vs ayarlasan başlarında durursanız iyi yaparlar aman onları da evde yalnız bırakıp gitmeyin o zaman doğru düzgün yapmıyorlar

Kızlar bebeğin kanala girdiğini nasıl anlarız? Doktorum bebeğin kanala girmediğini söyledi henüz. Dündendir adet sancısı gibi bel kasık ağrım var ama hiçbir şey yok, sadece akıntım var. Bebek kanala nasıl girer, neler yapmak lazım? Merdiven inip çıkıyorum ama karnım eskisi gibi ben pek anlamıyorum? gelsin istiyorum artık sıcaklar beni çok yoruyor gardımı düşürdü resmen..

Ben sırf doğumda Zorluk olmasın diye comelik sekildet balkonda kendime is çıkartim gecen gun legende yıkadım bütün kirlileri yürüyüş evin onu merdiven derken zaten en cok yaptığım mersiven inmek çıkmak dr da bile nst ye uc kat merdivenle gidiyorum evde kurba şeklinde duruyorum oturmak yerine çömelip bekliyorum daha neler varki otur kalk yapıyorum

Alt karında baskı oluşuyor, ben dr demeden hissetmiştim. Miden biraz rahatlıyor

İlk defa böyle birşey yaşadım zaten okadar yürüyüş hareket etmek doğumu çok kolay yaptı gece sancıyla hafif hafif kasılma şeklinde başladı herkez mesele bir değil benim nişanlım gelmemişti sabaha kadar kasılma yaşadım duşa felan girdim rahatlamak için sekizde hastaneye vardım 5-6 cm açıklık var dediler yatış hazirlanana kadar 8 cm oldu doğum haneye aldılar zaten hemen doktor geldi suyumu patlattı nisanimda ozman geldi zaten 8:20 dogumaneye girdim 8:30 da oğlum doğdu dikişsiz bir şekilde normal doğumdan çıktım şuan okadar rahatım ki Allah'ım hepinize böyle bir doğum nasip etsin bir avazda kucağınıza alın

Kizlar yazamiyorum.okuyamiyorum. sizi cok merak ediyorum. Ama inanin telefon elime alamiyorum. Agrilarim devam ama katlanilmicak gibi degil. Sütüm biraz artti ama beyaz degil su gibi akiyo seffaf geliyor anlamiyomki iyimi deglmi. Kv beni geriyor bir yandan. Emzirme saatimi bana kendisi hatirlatiyo sanki ben bilmiyorum. Kiz emmek istiyo ama süt yokki napsn cocuk diyor. Olsa emerdi. Arada bir bu laflari duyuyorum ya kendisi 2 sezaryen dogurmus kadin beni anlicagina sutün derdinde. Sanane yani. Sanki bbek ac kaliyor. Mama veriyorum gogsumdeki seffaf siviyi emiyor daha napim. Ayaklandigimi gordu ya. Diyoki, ben dedim giderim baharn yanina iste o yatar bende bakarim ama sen hep ayaktasn diyor. E napim bilerek ayaklandim kendime geldimki erkenden gider belki.

ffestinalente kuzum insaat temizligi felan niye tsdilat oldu anlayamadim ama gerilmissin cok. Canimsin. Lutfen gerilme inan is olacagina variyor. Bende cok plan program yaptm. Hersey bi anda oldu. Herseye hazirlikli oldugumu sanan ben aslinda hazir degilmisim onu anladim.

Biri bana soyleyebilir mi dogum yapan arkadasimiz varsa takip edemedim kizimin durumu iyi teyzeleri cok şükür. Sizlerde iyisinizdir umarim.
Seninle günlerimiz aynıydı, sen doğurduğundan beri beni bi heyecan aldı ki sorma. Sağlıkla büyüsün bebiş, etrafındakilerin canını sıkmasına izin verme lütfen Ben de kızımı kucağıma alacağım günü iple çekiyorum. Umarım tez zamanda sağlığına tamamıyla kavuşursun

Allahım bana da nasip et nolur

Âmin insallah sizde saglikli sihhatli kucaginiza alirsnz insallah

Kızlar dün gece nişan gelince sancı ile gitmiştim beş dk bir bilemdiyebilirim sancılarıma ama nst de sıfır sancı çıktı. Şu an da aynı durumdayım
Doktor doğum sancısı başlarsa anında gel diyor ama anlamıyorım ki nasıl ayırt etcem

Ay baharcım gerçekten lohusalıkta herşey ekstra batıyor insana ama bu kayınvalideler de ekstra kaşınıyor bazen ya neyse sen duymazdan gel laflarını bebişkona odaklan çok mutluyum çok heyecanlıyım senin için maşallah bebeğine de sana da 24 Temmuz diye planlayanların hiçbiri tutmadı ya burcumsu12 san da haber bekliyoruz nişanı gelmiş onunda bugün benim de belirsiz hala belki 25 -26 gibi olacak belki daha geç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…