- 16 Ocak 2021
- 4.301
- 7.701
- 108
- 30
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #46.141
Aynen çok merak ediyorum bu durumu resmen kasıklarım ve belim beş dk da bir mahvoluyor eşimin elini sıkıyorumAğrı eşiğin mi düşük acaba? Nst çıkmama gibi durumlar oluyor mu acaba nst çıkmayıp ama doğuran varsa etrafında bizi aydınlatsın lütfen
Idrar tahlili verdin mi cnm. Belki enfeksiyondan kaynaklidir. Doktorun gelecek mi?Aynen çok merak ediyorum bu durumu resmen kasıklarım ve belim beş dk da bir mahvoluyor eşimin elini sıkıyorum
ay çok ilginç burcu ya ama bence alacak seni bugün sezaryene. Hadi bakalım aklım sende haberini bekliyorumKızlar benim sancılarım 5 dk da bir kasık kısmımdan çok şiddetli. Dayanamadım acile geldim sancı çıkmadı yine. Ama doktorumu çağırdım sezeryana alsın diye ne kadar saçma r olay yaşıyorum ya resmen sancı çıkmıyor ama ben doğurur gibi bağırıyorum
Ağrı eşiğin mi düşük acaba? Nst çıkmama gibi durumlar oluyor mu acaba nst çıkmayıp ama doğuran varsa etrafında bizi aydınlatsın lütfen
Gerçekten çok sacma hafta sonu oldugu icin mi böyle yapıyor doktorKızlar benim sancılarım 5 dk da bir kasık kısmımdan çok şiddetli. Dayanamadım acile geldim sancı çıkmadı yine. Ama doktorumu çağırdım sezeryana alsın diye ne kadar saçma r olay yaşıyorum ya resmen sancı çıkmıyor ama ben doğurur gibi bağırıyorum
Valla benim öyle çok aşşağı felan inmedi, hatta herkes senin daha var diyo yukarda diyolar ama ben aşşaya baskı hissettim midem rahatladı dr de kanala girmiş dedi, başka belirti yok ama bazılarının aşşa indiği görüntü olarakta belli oluyor heraldeBen hiç mide ağrısı yaşamadım umarım anlarım, karından anlaşılıyor mu peki dedikleri gibi?
Çok ilginç valla bazıları da hissetmiyor ama nst 100 e dayanıyormuş, herkesin hissetmesi farklı benceAynen çok merak ediyorum bu durumu resmen kasıklarım ve belim beş dk da bir mahvoluyor eşimin elini sıkıyorum
Bunun aynısinı kaynanamin yüzüne doğru sıķmıştım ondan sonra agızını acmamıstıbaharrr34 kaynanana su gorselle cevap vermek istiyorum isine baksin sen de takma duymazdan gel
Eki Görüntüle 3276052
Cnm bende öncelik Nisan felan gelmedi bende gelen şeffaf akıntı oldu sonr yürüyüş yaptım hareketlerim baya rahatladı çok rahattım kasılma olarak başladı alt bölgeden nasıl diyim enfeksiyon olursun da yanar öyleydim ben sonra gece birden kasılma ve sertleşmeye başladi karnım sabaha karşı iyice baskıyı hissedince açılma olduğu soylendi fazla çekmedim agriYa anlarız herhalde ne bileyim aslındaGncgm28 baya sancı çekmiş sancıyı iyi tarif edebilir bize diye düşünüyorum
Amin cnm inşallahAllahım bana da nasip et nolur
Hayatsuyu bende merak ediyorum ya yok ortada, ay bu kaynanalar çok tuhaf, çocuğu yaşında insanlara laf sokmaları üzmeleri çok garibime gidiyorffestinalente eşin yapsin kuzum, halleder merak etme. Kas gucleriyle bizden bile iyi yaparlar, yeterki istesinler.
redappleee cok gecmis olsun, annelik hep yuregi agzinda yasamak demek. Allah bi daha yasatmasin.
Hayat su yu goren var mi, en son sancilarim kesildi demisti, ne yapti acaba, goremedim ben.
baharrr34 kuzum bu kayinvalidelerin cogu boyle. Ben yaninda hic emzirmedim, mesafeli insanimdir. Cocugumun altini da degistirmem mesela baskasinin yaninda. Anne sutu ve mama birlikte veriyordum doymadigi icin. Mama hazirlarken bana memen mi var ki cocuk doysun demisti. Duymazdan geldim ama cok sinirimi bozmustu. Boyle bir cumle kurulur mu lohusa kadina. Yeteri boyutta var cok sukur, dindar olacaklar bi de hic hastalik gormemisler, gogsu alinan kadinlar var, kul hakki bilmezler, ne geciyor boyle yapinca ellerine bilmiyorum. 12 sene ugrastim, baktim olmuyor, 1 yildir gorusmuyorum, kafam rahat.
Hic merak etme, 1-2gune sutun gelecek. Hem de sapsari ve koyu gelecek. O sut cok degerli, bebegin icemediginde sağ ve sakla, uyaninca ya da ihtiyac durumunda icirirsin. Ayrica sezaryende yatilmaz, bol bol yuru evin icinde canin acisa da. Oyle oyle kaslarin guclenip agrilarin dinecek cnm.
İyi dedin bak onu enfeksiyonda sancı oluyor hamileyken dahada fazla oluyodur belkiIdrar tahlili verdin mi cnm. Belki enfeksiyondan kaynaklidir. Doktorun gelecek mi?
Ohh icimin yaglari eridiBunun aynısinı kaynanamin yüzüne doğru sıķmıştım ondan sonra agızını acmamıstı
Bunun aynısinı kaynanamin yüzüne doğru sıķmıştım ondan sonra agızını acmamıstı
Festicim ne yaptın evi???Böyle kurtulamazsın detaylandırman lazım. Şuan gülmeye çok ihtiyacım var hejdjjs
Tövbeler olsun ya, illa ara bozacaklar. Insan olmak bu kadar mi zor. Evlendirme o zaman oglunu, al tursusunu kur, mutlu mesut beraber yasayin. Hamile kadina yapiyor bir deHayatsuyu bende merak ediyorum ya yok ortada, ay bu kaynanalar çok tuhaf, çocuğu yaşında insanlara laf sokmaları üzmeleri çok garibime gidiyorBenim kaynanamda bugün durmuş bana eşime benden önce yaptıkları düğünü anlatıyor, karşısında 9 aylık hamileyim h vicdan kalmamış neyse burda sıkıldı allahtan yarın gidiyor kendi annem gelecek kayınvalidemle son gece kızlar nerdeyse kadını dinlememek için doğurmaya gidecektim yoksa
Resmen hayalimi yaşamışsınİlk defa böyle birşey yaşadım zaten okadar yürüyüş hareket etmek doğumu çok kolay yaptı gece sancıyla hafif hafif kasılma şeklinde başladı herkez mesele bir değil benim nişanlım gelmemişti sabaha kadar kasılma yaşadım duşa felan girdim rahatlamak için sekizde hastaneye vardım 5-6 cm açıklık var dediler yatış hazirlanana kadar 8 cm oldu doğum haneye aldılar zaten hemen doktor geldi suyumu patlattı nisanimda ozman geldi zaten 8:20 dogumaneye girdim 8:30 da oğlum doğdu dikişsiz bir şekilde normal doğumdan çıktım şuan okadar rahatım ki Allah'ım hepinize böyle bir doğum nasip etsin bir avazda kucağınıza alın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?