2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
ffestinalente eşin yapsin kuzum, halleder merak etme. Kas gucleriyle bizden bile iyi yaparlar, yeterki istesinler.

redappleee cok gecmis olsun, annelik hep yuregi agzinda yasamak demek. Allah bi daha yasatmasin.

Hayat su yu goren var mi, en son sancilarim kesildi demisti, ne yapti acaba, goremedim ben.

baharrr34 kuzum bu kayinvalidelerin cogu boyle. Ben yaninda hic emzirmedim, mesafeli insanimdir. Cocugumun altini da degistirmem mesela baskasinin yaninda. Anne sutu ve mama birlikte veriyordum doymadigi icin. Mama hazirlarken bana memen mi var ki cocuk doysun demisti. Duymazdan geldim ama cok sinirimi bozmustu. Boyle bir cumle kurulur mu lohusa kadina. Yeteri boyutta var cok sukur, dindar olacaklar bi de hic hastalik gormemisler, gogsu alinan kadinlar var, kul hakki bilmezler, ne geciyor boyle yapinca ellerine bilmiyorum. 12 sene ugrastim, baktim olmuyor, 1 yildir gorusmuyorum, kafam rahat.

Hic merak etme, 1-2gune sutun gelecek. Hem de sapsari ve koyu gelecek. O sut cok degerli, bebegin icemediginde sağ ve sakla, uyaninca ya da ihtiyac durumunda icirirsin. Ayrica sezaryende yatilmaz, bol bol yuru evin icinde canin acisa da. Oyle oyle kaslarin guclenip agrilarin dinecek cnm.

ay çok ilginç burcu ya ama bence alacak seni bugün sezaryene. Hadi bakalım aklım sende haberini bekliyorum

Gerçekten çok sacma hafta sonu oldugu icin mi böyle yapıyor doktor

Ben hiç mide ağrısı yaşamadım umarım anlarım, karından anlaşılıyor mu peki dedikleri gibi?
Valla benim öyle çok aşşağı felan inmedi, hatta herkes senin daha var diyo yukarda diyolar ama ben aşşaya baskı hissettim midem rahatladı dr de kanala girmiş dedi, başka belirti yok ama bazılarının aşşa indiği görüntü olarakta belli oluyor heralde

Ya anlarız herhalde ne bileyim aslında Gncgm28 baya sancı çekmiş sancıyı iyi tarif edebilir bize diye düşünüyorum
Cnm bende öncelik Nisan felan gelmedi bende gelen şeffaf akıntı oldu sonr yürüyüş yaptım hareketlerim baya rahatladı çok rahattım kasılma olarak başladı alt bölgeden nasıl diyim enfeksiyon olursun da yanar öyleydim ben sonra gece birden kasılma ve sertleşmeye başladi karnım sabaha karşı iyice baskıyı hissedince açılma olduğu soylendi fazla çekmedim agri

Hayatsuyu bende merak ediyorum ya yok ortada, ay bu kaynanalar çok tuhaf, çocuğu yaşında insanlara laf sokmaları üzmeleri çok garibime gidiyor Benim kaynanamda bugün durmuş bana eşime benden önce yaptıkları düğünü anlatıyor, karşısında 9 aylık hamileyim h vicdan kalmamış neyse burda sıkıldı allahtan yarın gidiyor kendi annem gelecek kayınvalidemle son gece kızlar nerdeyse kadını dinlememek için doğurmaya gidecektim yoksa

Tövbeler olsun ya, illa ara bozacaklar. Insan olmak bu kadar mi zor. Evlendirme o zaman oglunu, al tursusunu kur, mutlu mesut beraber yasayin. Hamile kadina yapiyor bir de

Resmen hayalimi yaşamışsın en hızlısından normal doğum benim anladığım şu gelmediyse kasılma başlar başlamaz hastaneye gitmemek daha mantıklı. Hastaneye gittiğinde kasılmaların kaç dakkada bir oluyordu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…