- 2 Temmuz 2023
- 12.473
- 37.374
- 528
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #46.161
Kızlar bebeğin kanala girdiğini nasıl anlarız? Doktorum bebeğin kanala girmediğini söyledi henüz. Dündendir adet sancısı gibi bel kasık ağrım var ama hiçbir şey yok, sadece akıntım var. Bebek kanala nasıl girer, neler yapmak lazım? Merdiven inip çıkıyorum ama karnım eskisi gibi ben pek anlamıyorum? gelsin istiyorum artık sıcaklar beni çok yoruyor gardımı düşürdü resmen..
Gelip gidipbu çocuk doymuyor bu cocuk doymuyor diyip durdu bende ne doymuyor doymuyor al sana süt dedim sıktımBöyle kurtulamazsın detaylandırman lazım. Şuan gülmeye çok ihtiyacım var hejdjjs
Kızlar benim sancılarım 5 dk da bir kasık kısmımdan çok şiddetli. Dayanamadım acile geldim sancı çıkmadı yine. Ama doktorumu çağırdım sezeryana alsın diye ne kadar saçma r olay yaşıyorum ya resmen sancı çıkmıyor ama ben doğurur gibi bağırıyorum
Gelip gidipbu çocuk doymuyor bu cocuk doymuyor diyip durdu bende ne doymuyor doymuyor al sana süt dedim sıktımbuna rağmen nasıl doymuyormuş diye kızdıydım 2 yıl geçti kız aradan
Festicim ne yaptın evi???
Hayatsuyu bende merak ediyorum ya yok ortada, ay bu kaynanalar çok tuhaf, çocuğu yaşında insanlara laf sokmaları üzmeleri çok garibime gidiyorBenim kaynanamda bugün durmuş bana eşime benden önce yaptıkları düğünü anlatıyor, karşısında 9 aylık hamileyim h vicdan kalmamış neyse burda sıkıldı allahtan yarın gidiyor kendi annem gelecek kayınvalidemle son gece kızlar nerdeyse kadını dinlememek için doğurmaya gidecektim yoksa
Beş dakikada bir di benim ki sancım fazla çıkmadı nst de ama açılma hızlandım var doğum hanede nst ye taktılar orda zaten bir ön dakkalik gidiş yaşadım sancım gelince ikin dediler ikindim oldu bitti ebe sakinle TM bitti diyince şok. Olmuştum cidden mi die baktım hemen çocuk gözümün önündeydiResmen hayalimi yaşamışsınen hızlısından normal doğum benim anladığım şu gelmediyse kasılma başlar başlamaz hastaneye gitmemek daha mantıklı. Hastaneye gittiğinde kasılmaların kaç dakkada bir oluyordu?
Ayy en güzelini yapmışsınBilmem içerden bir tıkırtılar geliyor ama hdjdjdj
Yattım uyudum ya amaan. Hallolcak besbelli. 4 kadın aradım hepsinin işi varmış (!)
Bende senin gibiydim sancı nst dede cikmiyordu fazla ama acilman varmı baktilarmiKarninin orta yerinde toplanma olup geri gevseyecek oyle bir his sanci.
Bir de legen kemiginden kasigina dogru ya da tam tersi yonde kemiklerin kiriliyormuscasina bir agri yasayacaksin.
Suni sanci bunu yasatmisti bana, belki dogal sanci farklidir. Ha bir de nst'de 40in altindaki sancilari onemsemiyorlar. Ondan sanci yok demis olabilirler.
Ayyy çok kötü olmuş gerçekten sayılı günler kaldı dedikçe sanada is çıktıkça çıkmış canım yha ara dur temizlikçi mutlaka birini boşta denk getirirsin senin dediğini yapmak varken de bu geleneler niye böyle fazladan ekstra işler çıkartıyor ki senin halinide görmüyormu bu kadın nasıl temizler buraları diye
Bugün kendime gözüm değdi evde iş güç yapıyorum derken bugün yerimden kalkasım yok bir şarkı açayım kendime geleyim diyorum onu bile canım istemiyor öyle boş boş duvarlarla bakışıyorum sadece sabahtan beri katlanacak çamaşırlar da duruyor köşedeBu manzarayı görünce Allah yardımcın olsun dedim arkadaşım umarım gönlünce yardım edecek birilerini bulursun temizlik şirketi vs ayarlasan başlarında durursanız iyi yaparlar aman onları da evde yalnız bırakıp gitmeyin o zaman doğru düzgün yapmıyorlar
Beybimmm sen bu aksam evden uzaklas cik acikhavaya serin serin otur disarda, eşin halletsin ortaligi öyle dön. Biz son birkaç temizlik isini öyle yaptik valla eşimle , ben inceciyim, uzun sürüyor temizligim. Dedim kocama sen nasil yapiyorsan yap, ben isten gelene kadar bitir raziyim. Göz görmediği temizlige katlaniyor
Ayy en güzelini yapmışsın
Aynen çok merak ediyorum bu durumu resmen kasıklarım ve belim beş dk da bir mahvoluyor eşimin elini sıkıyorum
Boğa burcuStrese girdim mi anında uyurum
Stresten uyuyamadığımı hiç bilmem aksine kalkamam bile
O zaman benimki inmiş, verdiğin ölçümü yaptım, 5 parmak aşağısı yumuşak duruyor :) peki bebek kanala indikten sonra ne kadar sürede doğum gerçekleşir? Doğum yakın mıdır yoksa kişiden kişiye değişir mi bu da?Gun icerisinde yasarsan cok bariz hissediliyor. Bi anda gobegin asagi dusuyormus gibi oluyor.
Ama gece uyurken yada hareketliyken falan olursa, iki gogsunun arasinda 4-5 parmak asagisindan itibaren bir bosluk yumusaklik olusuyor. Asagida da bacaklarin arasinda bi doluluk hissi oluyor.
O zaman benimki inmiş, verdiğin ölçümü yaptım, 5 parmak aşağısı yumuşak duruyor :) peki bebek kanala indikten sonra ne kadar sürede doğum gerçekleşir? Doğum yakın mıdır yoksa kişiden kişiye değişir mi bu da?
Hhhim anladım ozman usta işinin ehliyse inşallah fazla sıkıntı çıkartmadan bitirir giderler de sonunda ki is asıl is yha sıcakla gebelikte kıpırdama da zor gerçekten bugün ayrı yandı ortalık yarin dahada sıcak olacak deniliyorBacım adamların bir suçu yok. Yolu buymuş. Bu zamana kadar gelenler geçici çözüm yaptığı için zaten 2-3 ayda bir geliyorlardı. Bu son olacak inşallah dediler bizde mecbur Buluttan önce madem yaptıralım dedik. Ama yine de bu kadar olacağını düşünmemiştim.
Bacım hergün birbirini tutmuyor demek ki dinlenesin var boşver dinlen. Yaparsın elbet.
Gündelikçiler karaborsaya düşmüş bulamadım. 4 kişiyi aradık hepsinin işi varmış. 2 haftadan önce gün vermediler
hepsonradan
Hastahanenin sistemi yanlışmış. Bizde kayıt açtırdığın gibi 32. Haftadan sonra bir kağıt veriyorlar direkt nst onaylı diye. Onunla gidip çekiniyorsun sonra doktora giriyorsun. Hem doktorunda 2 kere vaktini almamış oluyorsun. Geliştirmeye açık bir yönleri.
Valla çok iyi yapmışsın arkadaşım. Birde oğlun olsa iyice gerilirsin. Şimdi sandviç bile yapar yersin canın yemek yapmak istemezse, dinlenmek istersen kalkmazsın ama oğlun olsaydı mecbur kalırdın. Valla iyi olmuş sevindim.
Sen arkadaşım çok dirayetli bir kadınsın
Cicili bicili ilişki kurmamış olsan bile koruyu ve kollayıcı bir sevgi kurdun evladınla. Cicili bicililer inşallah doğumdan sonrada olurevladının seninle gurur duyduğuna eminim. Onu ne kadar sevip istediğini iliklerine kadar hissettiği bir ilişkiniz var sizin daha şimdiden.
Haklı olabilirler tedirgin olmakta ama işe yaramayacaksa çokta konuşup yorum bildirmenin alemi yok. Söylenen herşeyi sen zaten biliyorsun.
Allahın izniyle kolaylıkla mutlulukla sağlıkla uyumla bebişlerimize kavuşacağız
Bacım kocam yaparda ben kıyamıyorum. O uzun yıllar tek yaşadı, kayınvalidem çok iyi yetiştirmiş. 3 erkek kardeşler birinin eline süpürge birinin eline bez birine perde astırma babalarına yemek yaptırma gibi türlü türlü yollarla eğitmişama yazık evin hali çok kötü kıyamıyorum. Ama mecbur. Ben bu işi yapmaya kalkarsam eminim ki doğuma gideriz ordan.
Hhhim anladım ozman usta işinin ehliyse inşallah fazla sıkıntı çıkartmadan bitirir giderler de sonunda ki is asıl is yha sıcakla gebelikte kıpırdama da zor gerçekten bugün ayrı yandı ortalık yarin dahada sıcak olacak deniliyor
Yok benim öyle değil daha, henüz var demek kiGobek deliginin altinda topaklanmis olacak bebisko, o da onemli. Yani gobek deliginin ustunde var olan tum agirlik, gobek deliginin altina inmis olacak.
Benim dogumdan 5-6 saat once indi ama benle birlikte doguran bir kadinin yaklasik 7-8 gun once inmisti, oyle hatirliyordu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?