2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325

Gun icerisinde yasarsan cok bariz hissediliyor. Bi anda gobegin asagi dusuyormus gibi oluyor.

Ama gece uyurken yada hareketliyken falan olursa, iki gogsunun arasinda 4-5 parmak asagisindan itibaren bir bosluk yumusaklik olusuyor. Asagida da bacaklarin arasinda bi doluluk hissi oluyor.

Böyle kurtulamazsın detaylandırman lazım. Şuan gülmeye çok ihtiyacım var hejdjjs
Gelip gidipbu çocuk doymuyor bu cocuk doymuyor diyip durdu bende ne doymuyor doymuyor al sana süt dedim sıktım buna rağmen nasıl doymuyormuş diye kızdıydım 2 yıl geçti kız aradan

Karninin orta yerinde toplanma olup geri gevseyecek oyle bir his sanci.

Bir de legen kemiginden kasigina dogru ya da tam tersi yonde kemiklerin kiriliyormuscasina bir agri yasayacaksin.

Suni sanci bunu yasatmisti bana, belki dogal sanci farklidir. Ha bir de nst'de 40in altindaki sancilari onemsemiyorlar. Ondan sanci yok demis olabilirler.

Gelip gidipbu çocuk doymuyor bu cocuk doymuyor diyip durdu bende ne doymuyor doymuyor al sana süt dedim sıktım buna rağmen nasıl doymuyormuş diye kızdıydım 2 yıl geçti kız aradan

Jdjdjdjdj kalkıp saçını yolsan bu kadar etkilemezdi eminim. bunu haketmişsin bacım helal

Gözün aydın kurtuluyorsun. Sık dişini. Ne terbiyesiz bunlarda anlamıyorum. Eski gelinine aşık bence senin kayınvaliden.

Beş dakikada bir di benim ki sancım fazla çıkmadı nst de ama açılma hızlandım var doğum hanede nst ye taktılar orda zaten bir ön dakkalik gidiş yaşadım sancım gelince ikin dediler ikindim oldu bitti ebe sakinle TM bitti diyince şok. Olmuştum cidden mi die baktım hemen çocuk gözümün önündeydi

Bende senin gibiydim sancı nst dede cikmiyordu fazla ama acilman varmı baktilarmi

Bacım adamların bir suçu yok. Yolu buymuş. Bu zamana kadar gelenler geçici çözüm yaptığı için zaten 2-3 ayda bir geliyorlardı. Bu son olacak inşallah dediler bizde mecbur Buluttan önce madem yaptıralım dedik. Ama yine de bu kadar olacağını düşünmemiştim.

Bacım hergün birbirini tutmuyor demek ki dinlenesin var boşver dinlen. Yaparsın elbet.

Gündelikçiler karaborsaya düşmüş bulamadım. 4 kişiyi aradık hepsinin işi varmış. 2 haftadan önce gün vermediler

hepsonradan

Hastahanenin sistemi yanlışmış. Bizde kayıt açtırdığın gibi 32. Haftadan sonra bir kağıt veriyorlar direkt nst onaylı diye. Onunla gidip çekiniyorsun sonra doktora giriyorsun. Hem doktorunda 2 kere vaktini almamış oluyorsun. Geliştirmeye açık bir yönleri.

Valla çok iyi yapmışsın arkadaşım. Birde oğlun olsa iyice gerilirsin. Şimdi sandviç bile yapar yersin canın yemek yapmak istemezse, dinlenmek istersen kalkmazsın ama oğlun olsaydı mecbur kalırdın. Valla iyi olmuş sevindim.

Sen arkadaşım çok dirayetli bir kadınsın
Cicili bicili ilişki kurmamış olsan bile koruyu ve kollayıcı bir sevgi kurdun evladınla. Cicili bicililer inşallah doğumdan sonrada olur evladının seninle gurur duyduğuna eminim. Onu ne kadar sevip istediğini iliklerine kadar hissettiği bir ilişkiniz var sizin daha şimdiden.
Haklı olabilirler tedirgin olmakta ama işe yaramayacaksa çokta konuşup yorum bildirmenin alemi yok. Söylenen herşeyi sen zaten biliyorsun.

Allahın izniyle kolaylıkla mutlulukla sağlıkla uyumla bebişlerimize kavuşacağız

Bacım kocam yaparda ben kıyamıyorum. O uzun yıllar tek yaşadı, kayınvalidem çok iyi yetiştirmiş. 3 erkek kardeşler birinin eline süpürge birinin eline bez birine perde astırma babalarına yemek yaptırma gibi türlü türlü yollarla eğitmiş ama yazık evin hali çok kötü kıyamıyorum. Ama mecbur. Ben bu işi yapmaya kalkarsam eminim ki doğuma gideriz ordan.

O zaman benimki inmiş, verdiğin ölçümü yaptım, 5 parmak aşağısı yumuşak duruyor :) peki bebek kanala indikten sonra ne kadar sürede doğum gerçekleşir? Doğum yakın mıdır yoksa kişiden kişiye değişir mi bu da?

Gobek deliginin altinda topaklanmis olacak bebisko, o da onemli. Yani gobek deliginin ustunde var olan tum agirlik, gobek deliginin altina inmis olacak.

Benim dogumdan 5-6 saat once indi ama benle birlikte doguran bir kadinin yaklasik 7-8 gun once inmisti, oyle hatirliyordu.

Hhhim anladım ozman usta işinin ehliyse inşallah fazla sıkıntı çıkartmadan bitirir giderler de sonunda ki is asıl is yha sıcakla gebelikte kıpırdama da zor gerçekten bugün ayrı yandı ortalık yarin dahada sıcak olacak deniliyor

Elektrikler kesildi. Çöldeki bahtsız bedevi misali. İşleri yarım kaldı, pazartesi birdaha gelecekler. Aslında temizlememekte bir seçenek değil mi nasılsa yine aynısı olacak

Yok bacım ben yapamam. Ufak tefek işleri yapıyorum da bildiğin inşaat pisliği oldu onu normalde bile zor temizlerim şimdi beni aşar. Durumum tam olarak bu

Yok benim öyle değil daha, henüz var demek ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…