2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Ayyy hadi yha tam şey olur birşeye elini attinmk hepsi elinde kalır ya öyle olmuş pazartesiye kadar elleme bari nasilsa yine batıp toz olucak ne zaman tam bitti derler o zaman temizlet canim.

Yani bi yumuşama var ama karnımın aşağı inip inmediğini kestiremiyorum, göbek deliğimin üstünde hâlâ sertlik var. 38+2’deyiz, bakalım daha var demek ki.
Ben de 38+3deyim aynı senin tarif ettiğin gibi. Karnım bence aşşağı indi 3 gündür ama sertlik var hala

Ayyy hadi yha tam şey olur birşeye elini attinmk hepsi elinde kalır ya öyle olmuş pazartesiye kadar elleme bari nasilsa yine batıp toz olucak ne zaman tam bitti derler o zaman temizlet canim.

Sonrasında öyle karar verdik. Kocam kabasını alıyor bende eşyaların tozunu alıyorum. Sonra bitince bulabilirsek birini bulup dip köşe giricez. Bulamazsakta ailelerimiz gelecek zaten birlikte yaparız napalım.

Evet yaa çok güzel de bir his. Başkası adına mutlu oluyosun kendin için sabırsızlanıyorsun ama bir yandan da gelmesin istiyorsun jdjsj analık işte mantığa dayanmıyor
Evet gerçekten çok gel-gitli bi durum sancılar arttığında bi an önce gelsin istiyorum ama sıcaklardan bunaldığımda da biraz daha kalsın günah diyorum

Ya benim ilk olduğu için her şeyi keşfede keşfede ilerleyecez belli ki :) sizin indi mi? Doğum olmadı dimi daha?

Yok 2-3 gece önce yokladı oğluşum ama açılma vs yoktu. Biz 36+1 deyiz ama daha vaktimiz var benimde ilk bebişim ama bence 10. da olsa değişmezdi yine sanki hiçbirşey bilmiyor gibi olurduk

Evet gerçekten çok gel-gitli bi durum sancılar arttığında bi an önce gelsin istiyorum ama sıcaklardan bunaldığımda da biraz daha kalsın günah diyorum

Ağustos daha fena olacak diyorlar ama yine de sen bilirsin

Herşeyini kısakollu ve askılı almıştım iyiki öyle yapmışım o kadar mutluyum ki

Ağustos daha fena olacak diyorlar ama yine de sen bilirsin

Herşeyini kısakollu ve askılı almıştım iyiki öyle yapmışım o kadar mutluyum ki
Lohusalık da çok terletiyormuş, ne yapacağız bilmiyorum inan ki bi daha yaz bebeğine tövbee ikincisini düşünürsem zemheri soğukta getirecem

Lohusalık da çok terletiyormuş, ne yapacağız bilmiyorum inan ki bi daha yaz bebeğine tövbee ikincisini düşünürsem zemheri soğukta getirecem

Jdjdjjdsj inan olsun bende dizime kadar kar varken doğurmak istiyorum. Buz gibi ohhhh.

Planlama hatası oldu demek istemiyorum bebişlere ama daha iyi olabilirdi. Heö ağustosa hemde en sıcak yıla nasıl getirdik hala anlamış değilim

Terlemeler bende şimdiden başladı. Menapoza girmişim gibiyim. Fayansa yapışık yaşamak istiyorum ama onlar bile sıcak.

Al benden de o kadar, hepsinin altına imzamı atıyorum ekleyecek hiçbir şey yok Allah yardımcımız olsun bir avazda sağlıkla kurtulalım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…