- 22 Mayıs 2012
- 11.016
- 30.618
- 798
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #46.181
Yok benim öyle değil daha, henüz var demek ki
Yani bi yumuşama var ama karnımın aşağı inip inmediğini kestiremiyorum, göbek deliğimin üstünde hâlâ sertlik var. 38+2’deyiz, bakalım daha var demek ki.Sizin nasıl? Ne hissediyorsunuz?
2 gündür şiddetli adet ağrısına benzer sancım var, bu yüzden acaba inmiş midir diye merak ettimSizin nasıl? Ne hissediyorsunuz?
Yani bi yumuşama var ama karnımın aşağı inip inmediğini kestiremiyorum, göbek deliğimin üstünde hâlâ sertlik var. 38+2’deyiz, bakalım daha var demek ki.
Ayyy hadi yha tam şey olur birşeye elini attinmk hepsi elinde kalır ya öyle olmuş pazartesiye kadar elleme bari nasilsa yine batıp toz olucak ne zaman tam bitti derler o zaman temizlet canim.Elektrikler kesildi. Çöldeki bahtsız bedevi misali. İşleri yarım kaldı, pazartesi birdaha gelecekler. Aslında temizlememekte bir seçenek değil mi nasılsa yine aynısı olacak
Yok bacım ben yapamam. Ufak tefek işleri yapıyorum da bildiğin inşaat pisliği oldu onu normalde bile zor temizlerim şimdi beni aşar. Durumum tam olarak bu
Karda Yolda Kalan Otobüsü, Otobüsün İçinden İtmeye Çalışan Adamın Efsane Anları
İstanbul'da yoğun kar yağışı nedeniyle birçok otobüs yolda kaldı. O yolda kalan otobüslerden birisini de yolcular itti. Ancak bir vatandaş otobüsü, otobüsün ...onedio.com
2 gündür şiddetli adet ağrısına benzer sancım var, bu yüzden acaba inmiş midir diye merak ettim
İnşallahSağlıkla doğru zamanda gelsin
Ben de 38+3deyim aynı senin tarif ettiğin gibi. Karnım bence aşşağı indi 3 gündür ama sertlik var halaYani bi yumuşama var ama karnımın aşağı inip inmediğini kestiremiyorum, göbek deliğimin üstünde hâlâ sertlik var. 38+2’deyiz, bakalım daha var demek ki.
Ayyy hadi yha tam şey olur birşeye elini attinmk hepsi elinde kalır ya öyle olmuş pazartesiye kadar elleme bari nasilsa yine batıp toz olucak ne zaman tam bitti derler o zaman temizlet canim.
Ya benim ilk olduğu için her şeyi keşfede keşfede ilerleyecez belli ki :) sizin indi mi? Doğum olmadı dimi daha?O kadar da kişiden kişiye değişiyor ki bu doğum belirtisi yine de siz takip edin kendinizi. Ne kadar sürüyor acaba inmesi bende bunu merak ediyorum
İnşallahinsan sabırsızlanıyor, hele burda doğuranları gördükçe heyecanım daha bi artıyor
Bence eli kulağında bizimki ya da ben öyle inanmak istiyorumBen de 38+3deyim aynı senin tarif ettiğin gibi. Karnım bence aşşağı indi 3 gündür ama sertlik var hala
Evet gerçekten çok gel-gitli bi durumEvet yaa çok güzel de bir his. Başkası adına mutlu oluyosun kendin için sabırsızlanıyorsun ama bir yandan da gelmesin istiyorsun jdjsj analık işte mantığa dayanmıyor
Ya benim ilk olduğu için her şeyi keşfede keşfede ilerleyecez belli ki :) sizin indi mi? Doğum olmadı dimi daha?
Evet gerçekten çok gel-gitli bi durumsancılar arttığında bi an önce gelsin istiyorum ama sıcaklardan bunaldığımda da biraz daha kalsın günah diyorum
HaklısınızYok 2-3 gece önce yokladı oğluşum ama açılma vs yoktu. Biz 36+1 deyiz ama daha vaktimiz varbenimde ilk bebişim ama bence 10. da olsa değişmezdi yine sanki hiçbirşey bilmiyor gibi olurduk
Lohusalık da çok terletiyormuş, ne yapacağız bilmiyorum inan ki bi daha yaz bebeğine tövbee ikincisini düşünürsem zemheri soğukta getirecemAğustos daha fena olacak diyorlar ama yine de sen bilirsin
Herşeyini kısakollu ve askılı almıştım iyiki öyle yapmışım o kadar mutluyum ki
Lohusalık da çok terletiyormuş, ne yapacağız bilmiyorum inan ki bi daha yaz bebeğine tövbee ikincisini düşünürsem zemheri soğukta getirecem
Al benden de o kadar, hepsinin altına imzamı atıyorum ekleyecek hiçbir şey yokJdjdjjdsj inan olsun bende dizime kadar kar varken doğurmak istiyorum. Buz gibi ohhhh.
Planlama hatası oldu demek istemiyorum bebişlere ama daha iyi olabilirdi. Heö ağustosa hemde en sıcak yıla nasıl getirdik hala anlamış değilim
Terlemeler bende şimdiden başladı. Menapoza girmişim gibiyim. Fayansa yapışık yaşamak istiyorum ama onlar bile sıcak.
Al benden de o kadar, hepsinin altına imzamı atıyorum ekleyecek hiçbir şey yokAllah yardımcımız olsun bir avazda sağlıkla kurtulalım inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?