- 26 Nisan 2019
- 5.390
- 8.908
- 198
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #46.201
Bugün bende kaynanama diyorum Deliha daki annesi gibi yapışacam fayanslara diyeJdjdjjdsj inan olsun bende dizime kadar kar varken doğurmak istiyorum. Buz gibi ohhhh.
Planlama hatası oldu demek istemiyorum bebişlere ama daha iyi olabilirdi. Heö ağustosa hemde en sıcak yıla nasıl getirdik hala anlamış değilim
Terlemeler bende şimdiden başladı. Menapoza girmişim gibiyim. Fayansa yapışık yaşamak istiyorum ama onlar bile sıcak.
Bugün bende kaynanama diyorum Deliha daki annesi gibi yapışacam fayanslara diye
Ama çok sıcak çok kayvalidemdeyim bugun geldiğime bin pişmanım yanıyor ev
Yaa bilmiyodm canım daha araştırmamıştım, eğer olmuyorsa emzirme bitince artk yaparmmAy bende ombre yaptırmıştım hiç beğenmedim, ardından hamile kaldım boyatamadım da, doğumdan sonra ilk iş koyu kestane boyatcam. Ardından hemen pilatese yazılcam. Lazer emzirirken olmuyor galiba
Eşim gelsin gececem gebertecem bu adamı sinirlenme işte olmuyor sinirlenmedenBen denedim fayanslar bile vıcıklamış ya
Senin evin serin miydi? Ne zaman döneceksin evine? Sanırım ben olsam geri giderdim
Ahahah üniversite yillarim geldi aklima. Sınav zamanlari ekstra uyku salgiliyordu vücudumStrese girdim mi anında uyurum
Stresten uyuyamadığımı hiç bilmem aksine kalkamam bile
Eşim gelsin gececem gebertecem bu adamı sinirlenme işte olmuyor sinirlenmeden
Ahahah üniversite yillarim geldi aklima. Sınav zamanlari ekstra uyku salgiliyordu vücudummillet ders calisirken ben uykudan ölüyordum yeminle
BilirimmmmAra verirsem soğurum Ecoş ben 3 çocuk istiyorumdoğumdan sonra tekrar bir düşüneceğim bunu
Kocam vazgeçti gerçi tek yeter diyor ama bakacağız. İkna kabiliyetim yüksektir biliyosun
Ayy 24 temmuzlar yalan oldu ciddenAy baharcım gerçekten lohusalıkta herşey ekstra batıyor insana ama bu kayınvalideler de ekstra kaşınıyor bazen ya neyse sen duymazdan gel laflarını bebişkona odaklançok mutluyum çok heyecanlıyım senin için maşallah bebeğine de sana da 24 Temmuz diye planlayanların hiçbiri tutmadı ya @burcumsu12 san da haber bekliyoruz nişanı gelmiş onunda bugün benim de belirsiz hala belki 25 -26 gibi olacak belki daha geç
Ay karnimi suan soylemiyimAhhh ne güzel yazmissinnnn eridim bittimmm resmenküçük meleklerimizzz iyi ki Allah bize yavrularimizi nasip etmis peki artik karninda olmamasi seni uzuyor mu ? Ben bu konuda cok duygu dalgalanmasi yaşıyorum henüz dogmadigi icin uzulecekmisim gibi geliyor
O da bir boğa burcu işte sen düşünOnunda yakıtı senin sinirlenmen sanırım. Sinirlendirmeden huzurlanamıyor mu nedir
Birde sanci o durumunuz nasıl? Ben ayakta durunca kasıklarım patlayacak gibi ağrıyor bugün çarşıya çıktık göbeğimden aşağıya bıçak saplandı sanki yuruyemedim. İlk ikide böyle sancılar çekmedim 3.sezeryani olacağım ondan midir ki? Birde çatı kkemigim aşırı aşırı ağrıyor. Nisanim suyum kanamam yok daha Nisan gelmeden doğum olur mu?
Öyle Canım insalaht bulursunuz birisini o zamana kadar bebis acele de etmediği sürece her türlü kalkarsın sen bu işlerin altındanSonrasında öyle karar verdik. Kocam kabasını alıyor bende eşyaların tozunu alıyorum. Sonra bitince bulabilirsek birini bulup dip köşe giricez. Bulamazsakta ailelerimiz gelecek zaten birlikte yaparız napalım.
Esim diyo ayını hesaplamadik diyo senin için terleme diye ötekini kısa denk getirlerim ahahahhahahhaJdjdjjdsj inan olsun bende dizime kadar kar varken doğurmak istiyorum. Buz gibi ohhhh.
Planlama hatası oldu demek istemiyorum bebişlere ama daha iyi olabilirdi. Heö ağustosa hemde en sıcak yıla nasıl getirdik hala anlamış değilim
Terlemeler bende şimdiden başladı. Menapoza girmişim gibiyim. Fayansa yapışık yaşamak istiyorum ama onlar bile sıcak.
Öksürük berbat yha hele yazın olanları bir türlü geçmek bilmiyor aman doğuma kadar geçir doğumdan sonra normalde olsa sezeryanda olsa öksürük hapşırık bitiriyor adamiHasretim soguk suya dondurmaya bayramda bi şifayı kaptim daha öksürüyorum
Çok sevindim canım sağ salim kızını kucağına almaya. Yat dinlen anın keyfini çıkartCanlarım sabaha karsı 4:53 te kızımı kucağıma aldım 37+1 de . Gündüz yazamadım çok uykusuzdum kızımla ilgilendim giremedim. Çok iyiyiz çok şükür en kısa sürede dönüş yapıcamçok baska bir duyguymus çook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?