- 24 Ekim 2022
- 166
- 342
- 23
- 35
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #46.221
Tebrikler Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsinCanlarım sabaha karsı 4:53 te kızımı kucağıma aldım 37+1 de . Gündüz yazamadım çok uykusuzdum kızımla ilgilendim giremedim. Çok iyiyiz çok şükür en kısa sürede dönüş yapıcamçok baska bir duyguymus çook
Benimde hep doğaldı sarı tonlarında boyatınca bi tuhaf hissettim değiştiremedim de doğurunca artıkYaa bilmiyodm canım daha araştırmamıştım, eğer olmuyorsa emzirme bitince artk yaparmmya ben senelerdir koyu kahveyim cok sıkıldım , hiç sevmem aynı renkte senelerce durmayı. Darlanırım
Canlarım sabaha karsı 4:53 te kızımı kucağıma aldım 37+1 de . Gündüz yazamadım çok uykusuzdum kızımla ilgilendim giremedim. Çok iyiyiz çok şükür en kısa sürede dönüş yapıcamçok baska bir duyguymus çook
Tam da hayalim hep ozenmisimdir keşke ben de öyle olsam stres varsa uyku yokAy kız aynı bende öyleydim hdjdj
Dünya yansa umrum olmaz stresliysem uyurum
Bu gercekten boganin bi ozelligi mi yaa ben bi tek bende var saniyordumAy kız aynı bende öyleydim hdjdj
Dünya yansa umrum olmaz stresliysem uyurum
Canım 2-4 hafta arası kanalda duruyormuş. Ama bu değişir. Bazılarınız doğum sırasında bile inebilirmiş. Benim 2 haftadır kanaldaO zaman benimki inmiş, verdiğin ölçümü yaptım, 5 parmak aşağısı yumuşak duruyor :) peki bebek kanala indikten sonra ne kadar sürede doğum gerçekleşir? Doğum yakın mıdır yoksa kişiden kişiye değişir mi bu da?
@EmellzelsancCanım benim de açılmam vardı ama eve yolladılar sende sancı mı çıktı?
Sağlıcakla doguralim inşallahSenle günlerimiz aynı, benim de bugün belim ağrımaya başladı doğum kızları da duyunca bir tırsmadım değil hani hemen çantayı bari hazırlayayım dedim başladım ama sonra bıraktım
Benim de ilki sezeryan onda da sancı hissetmemiştim, bunda da hissetmedim yada sancı yaşıyorum ama onun sancı oldugunu bilmiyprum
Ay benimde hemen göğsümün altında ya o derece yukarıda bu inme denilen şey ne zaman oluyor anlamadımValla benim öyle çok aşşağı felan inmedi, hatta herkes senin daha var diyo yukarda diyolar ama ben aşşaya baskı hissettim midem rahatladı dr de kanala girmiş dedi, başka belirti yok ama bazılarının aşşa indiği görüntü olarakta belli oluyor heralde
Siz böyle konuşunca aklıma geldi benim yakın bir arkadaşım da boğa burcu her şekilde her ortamda uyur hem de öyle böyle değilBu gercekten boganin bi ozelligi mi yaa ben bi tek bende var saniyordumstres anlarinda uyuyup uyuyup, sonra uyudum diye tekrar stresslenmek falan ama yine de uyumaya devam etmek senin bugun ev öyleyken uyuman beni mest etti valla
Burada doğumhanede nişanı gelen bir arkadaşımı okumuştum, olabiliyormuş. Dr suyunu patlatınca nişan gelmişBirde sanci o durumunuz nasıl? Ben ayakta durunca kasıklarım patlayacak gibi ağrıyor bugün çarşıya çıktık göbeğimden aşağıya bıçak saplandı sanki yuruyemedim. İlk ikide böyle sancılar çekmedim 3.sezeryani olacağım ondan midir ki? Birde çatı kkemigim aşırı aşırı ağrıyor. Nisanim suyum kanamam yok daha Nisan gelmeden doğum olur mu?
Ayyy nası mutlu oldum maaşallahCanlarım sabaha karsı 4:53 te kızımı kucağıma aldım 37+1 de . Gündüz yazamadım çok uykusuzdum kızımla ilgilendim giremedim. Çok iyiyiz çok şükür en kısa sürede dönüş yapıcamçok baska bir duyguymus çook
Canimm hepsi gececek insallahAy karnimi suan soylemiyimdikis yerim agriyor dik yuruyemiyorum. Idrar yapmak zulüm kasiklarim.agriyor. sezaryenin zorluklarini bilerek tercih ettim. Katlaniuorum kizim icinnn arada bagirsak hareketi oluyor hamileym.hala saniyorum tabi
Dr 36. Hafta gibi iniyor dedi bana ama kişiye göre değişiyordur tabi benim 34 te indiAy benimde hemen göğsümün altında ya o derece yukarıda bu inme denilen şey ne zaman oluyor anlamadım
Aynennn her ortamda uyurummmSiz böyle konuşunca aklıma geldi benim yakın bir arkadaşım da boğa burcu her şekilde her ortamda uyur hem de öyle böyle değilbu bir tesadüf olamaz bence.
Araştırdım baya bulamamstim böyle bir bilgi teşekkür ederim. Şehir dışında olduğumdan tedirginim sadece doğum gözümde büyüdü iyiceBurada doğumhanede nişanı gelen bir arkadaşımı okumuştum, olabiliyormuş. Dr suyunu patlatınca nişan gelmiş
Ayyy nası mutlu oldum maaşallahiyi olunca detayları da bekliyoruzzz sağlıkla büyüt bebişi
Ayy bugün aynı şeyi söyledim ben nerdeyse gögüs kafesimden yukarı çıkacaksın yavrum dedimAy benimde hemen göğsümün altında ya o derece yukarıda bu inme denilen şey ne zaman oluyor anlamadım
Sende bebişin de iyisiniz ya, gerisi önemli değil, rabbim hayırlı ömürler versin ayrıntıları beklerizCanlarım sabaha karsı 4:53 te kızımı kucağıma aldım 37+1 de . Gündüz yazamadım çok uykusuzdum kızımla ilgilendim giremedim. Çok iyiyiz çok şükür en kısa sürede dönüş yapıcamçok baska bir duyguymus çook
Hayırlı olsun kuzum ya, cidden şaka gibi geliyor her güne birkaç doğum haberimiz, sezeryan da birkaç günü bulabiliyor sütün gelmesi stres yapma sakın ne zaman gelecek diye mutlaka gelecek onu bil sadece hemen kendini toparlamaya çalış@Emellzelsancburcumsu12 ffestinalente A Acemianne42 sancim yoktu kizlar 2 cm açılma olunca doktor riske atmayalım dedi sadece 2 gundur agrilarim vardi bekledik suni sancida verdiler olmadi bebek başı yukarda olunca sezeryen aldilar nst kalp atışı duzensizdi biraz epidural oldum 10 dk bitti 20 dk dikis sürdü ben doguma baslamalarini beklemiyordum bebek geldi iyiyiz çok şükür süt gelmedi hirilti vardi 2 saat oksijen ve mama vermişler iyiyiz meme kavradi şükür süt gelmesi lazım yoğun bakıma gerek duymadılar hirilti devam etseydi alacaklardı 2 kere topuk kanı aldılar aşılarını yaptılar uyuyor sürekli minnos
Sağlıcakla doguralim inşallahDr sana gün verdi mi? Daha önceki 37+5 de geldi gününden once nisanim gelmişti. Belimden aşağı doğru ağrı kasipmalar geliyordu. 3gun boyunca nst de sancı da çıkmamıştı. Ama son gün 10dk da bir düzenli sancım vardı acilen sezeryan aldı doğuma girerken felan aşağı aşağı itici bastırıp çekilmez olmuştu.
Ama bunda Nisan yok şu yok kanama yok 1hagtadir yine sancı cekiyorm bugün belden vurmaya başladı. Ben çantayı geçen hafta ayarladım arabada.her an hazırım kolay doğumlarıimz olur inşallah ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?