2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Tebrikler Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin Normal mi oldu doğumuzun sezaryen mi?

Yaa bilmiyodm canım daha araştırmamıştım, eğer olmuyorsa emzirme bitince artk yaparmm ya ben senelerdir koyu kahveyim cok sıkıldım , hiç sevmem aynı renkte senelerce durmayı. Darlanırım
Benimde hep doğaldı sarı tonlarında boyatınca bi tuhaf hissettim değiştiremedim de doğurunca artık

Gözün aydın canım sağlıkla büyüsün inşallah bizim yerimize de bol bol kokla haberlerini bekliyoruz

Ay kız aynı bende öyleydim hdjdj
Dünya yansa umrum olmaz stresliysem uyurum
Bu gercekten boganin bi ozelligi mi yaa ben bi tek bende var saniyordum stres anlarinda uyuyup uyuyup, sonra uyudum diye tekrar stresslenmek falan ama yine de uyumaya devam etmek senin bugun ev öyleyken uyuman beni mest etti valla

Canım 2-4 hafta arası kanalda duruyormuş. Ama bu değişir. Bazılarınız doğum sırasında bile inebilirmiş. Benim 2 haftadır kanalda

Canım benim de açılmam vardı ama eve yolladılar sende sancı mı çıktı?
@Emellzelsanc burcumsu12 ffestinalente A Acemianne42 sancim yoktu kizlar 2 cm açılma olunca doktor riske atmayalım dedi sadece 2 gundur agrilarim vardi bekledik suni sancida verdiler olmadi bebek başı yukarda olunca sezeryen aldilar nst kalp atışı duzensizdi biraz epidural oldum 10 dk bitti 20 dk dikis sürdü ben doguma baslamalarini beklemiyordum bebek geldi iyiyiz çok şükür süt gelmedi hirilti vardi 2 saat oksijen ve mama vermişler iyiyiz meme kavradi şükür süt gelmesi lazım yoğun bakıma gerek duymadılar hirilti devam etseydi alacaklardı 2 kere topuk kanı aldılar aşılarını yaptılar uyuyor sürekli minnos

Sağlıcakla doguralim inşallahDr sana gün verdi mi? Daha önceki 37+5 de geldi gününden once nisanim gelmişti. Belimden aşağı doğru ağrı kasipmalar geliyordu. 3gun boyunca nst de sancı da çıkmamıştı. Ama son gün 10dk da bir düzenli sancım vardı acilen sezeryan aldı doğuma girerken felan aşağı aşağı itici bastırıp çekilmez olmuştu.

Ama bunda Nisan yok şu yok kanama yok 1hagtadir yine sancı cekiyorm bugün belden vurmaya başladı. Ben çantayı geçen hafta ayarladım arabada.her an hazırım kolay doğumlarıimz olur inşallah ya

Ay benimde hemen göğsümün altında ya o derece yukarıda bu inme denilen şey ne zaman oluyor anlamadım

Bu gercekten boganin bi ozelligi mi yaa ben bi tek bende var saniyordum stres anlarinda uyuyup uyuyup, sonra uyudum diye tekrar stresslenmek falan ama yine de uyumaya devam etmek senin bugun ev öyleyken uyuman beni mest etti valla
Siz böyle konuşunca aklıma geldi benim yakın bir arkadaşım da boğa burcu her şekilde her ortamda uyur hem de öyle böyle değil bu bir tesadüf olamaz bence.

Burada doğumhanede nişanı gelen bir arkadaşımı okumuştum, olabiliyormuş. Dr suyunu patlatınca nişan gelmiş
Ayyy nası mutlu oldum maaşallah iyi olunca detayları da bekliyoruzzz sağlıkla büyüt bebişi

Ay karnimi suan soylemiyim dikis yerim agriyor dik yuruyemiyorum. Idrar yapmak zulüm kasiklarim.agriyor. sezaryenin zorluklarini bilerek tercih ettim. Katlaniuorum kizim icinnn arada bagirsak hareketi oluyor hamileym.hala saniyorum tabi
Canimm hepsi gececek insallah analik ne müthiş bir sey ahh gobissiz hayat zor gelecek ama alisicaz artik

Araştırdım baya bulamamstim böyle bir bilgi teşekkür ederim. Şehir dışında olduğumdan tedirginim sadece doğum gözümde büyüdü iyice hepimiz kolayca doguralim inşallah

Doğum yapan arkadaşları da tebrik ediyorum Allah analı babalı büyütsün hayırlı evlatlar olsunlar inşallah

Sende bebişin de iyisiniz ya, gerisi önemli değil, rabbim hayırlı ömürler versin ayrıntıları bekleriz
Kızlar Her gün yeni bir sürpriz doğumumuz oluyor farkında mısınız, çok heyecanlı zamanlar

Hayırlı olsun kuzum ya, cidden şaka gibi geliyor her güne birkaç doğum haberimiz, sezeryan da birkaç günü bulabiliyor sütün gelmesi stres yapma sakın ne zaman gelecek diye mutlaka gelecek onu bil sadece hemen kendini toparlamaya çalış meleğine bak kokla nasıl bir mucize oldugunu düşün boş boş ten tene temas etmeye çalışın inşallah
Beni perşembe gününe kontrole çağırdı, tam o zaman 38+1 olacağım o gün günü planlayalım dedi, ama kızları gördükçe ya durmazsa diye endişe etmeye başladım yavaştan yavaştan ( senin ilk 2si hangi haftalıkken alındı)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…