- 27 Şubat 2022
- 581
- 938
- 33
- 38
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #46.241
Bence Boğa burçları böyle... Bende boğayım stresli anda moralim bozuksa işin içinden çıkamıyorsam uyurumBu gercekten boganin bi ozelligi mi yaa ben bi tek bende var saniyordumstres anlarinda uyuyup uyuyup, sonra uyudum diye tekrar stresslenmek falan ama yine de uyumaya devam etmek senin bugun ev öyleyken uyuman beni mest etti valla
Bir iki ağrım olunca evi bi toplayayim dedim e suyum çıktı hazır yatmadan birde dus alayimt dedim hazır girmisken özel bölge temizliği yapayım dedim e onu yapmisken derim yumuş yumus oldu birde ayaklarımı makineyle alayım dedim e acıktımAy kız aynı bende öyleydim hdjdj
Dünya yansa umrum olmaz stresliysem uyurum
Hay maşallah annesi gelir canım sütün bebektee doyasıya emicek hiç merak etme. İlk doğduklarında bi burnunundu galiba bi makine ile temizliyor su kalıyor yagmi kalıyor artık orada onu açıyorlar diye hatırlıyordum. Bol bol emzir annesi@Emellzelsancburcumsu12 ffestinalente @Acemianne42 sancim yoktu kizlar 2 cm açılma olunca doktor riske atmayalım dedi sadece 2 gundur agrilarim vardi bekledik suni sancida verdiler olmadi bebek başı yukarda olunca sezeryen aldilar nst kalp atışı duzensizdi biraz epidural oldum 10 dk bitti 20 dk dikis sürdü ben doguma baslamalarini beklemiyordum bebek geldi iyiyiz çok şükür süt gelmedi hirilti vardi 2 saat oksijen ve mama vermişler iyiyiz meme kavradi şükür süt gelmesi lazım yoğun bakıma gerek duymadılar hirilti devam etseydi alacaklardı 2 kere topuk kanı aldılar aşılarını yaptılar uyuyor sürekli minnos
Ben farabiye gidiyorum mehmet bardakci doktorum cok memnunum ilk cocugumda da ona gitmistimHanımlar merhaba nasılsınız?doğuranlar olmuş galiba ben takip etmiyordum forumu 2cocugum.daha var vallahi vakit bulamıyorum hicbirsey.
Size şeyi sorcam ya Konya'da olanlar hangi hastaneye gidiyorsunuz nereyi hangi Dr u önerirsiniz ben burda.dogurcam.hic bilmiyorum öneri yapabilir misiniz
Gozun aydin canim hayirli olsunCanlarım sabaha karsı 4:53 te kızımı kucağıma aldım 37+1 de . Gündüz yazamadım çok uykusuzdum kızımla ilgilendim giremedim. Çok iyiyiz çok şükür en kısa sürede dönüş yapıcamçok baska bir duyguymus çook
Bilirimmmmbenm eşim cok istiyor, 2-3 tane olsun diyor. Yavv kim bakcak nasıl calıscam hayatımız nasıl olcak falan büssürğ soru ile ikinci cocugu baya bi kafamda erteledm beybim. Bide kerem benim 2. Bebeğim, birincisini kaybettim 9 haftalıkken. Yani hamilelik benm için panik içinde geçti, iyimi bişimi oldu bid akaybedermiyiö diye hep üzüntü ve kaygı hissettmX ne zamanki hareketlerini hissetmeye basladm anca o zaman rahatladım e zaten kardeşimin süreç malum, hayatımda biraz fazla panik ve hüzün olabiliyor ara ara, ama yıkılmadık ayaktayız
O da bir boğa burcu işte sen düşün
Öyle Canım insalaht bulursunuz birisini o zamana kadar bebis acele de etmediği sürece her türlü kalkarsın sen bu işlerin altındanben biz hala isim bulmadık yha kafada yormadik bulmak için eşimde topu bana attı isim konusunda sanırım doğduktan sonra düşüncez biz ahahhahahah
Esim diyo ayını hesaplamadik diyo senin için terleme diye ötekini kısa denk getirlerim ahahahhahahhabu adam beni delirtecek yha
Canlarım sabaha karsı 4:53 te kızımı kucağıma aldım 37+1 de . Gündüz yazamadım çok uykusuzdum kızımla ilgilendim giremedim. Çok iyiyiz çok şükür en kısa sürede dönüş yapıcamçok baska bir duyguymus çook
Tam da hayalim hep ozenmisimdir keşke ben de öyle olsam stres varsa uyku yok
Bu gercekten boganin bi ozelligi mi yaa ben bi tek bende var saniyordumstres anlarinda uyuyup uyuyup, sonra uyudum diye tekrar stresslenmek falan ama yine de uyumaya devam etmek senin bugun ev öyleyken uyuman beni mest etti valla
@Emellzelsancburcumsu12 ffestinalente @Acemianne42 sancim yoktu kizlar 2 cm açılma olunca doktor riske atmayalım dedi sadece 2 gundur agrilarim vardi bekledik suni sancida verdiler olmadi bebek başı yukarda olunca sezeryen aldilar nst kalp atışı duzensizdi biraz epidural oldum 10 dk bitti 20 dk dikis sürdü ben doguma baslamalarini beklemiyordum bebek geldi iyiyiz çok şükür süt gelmedi hirilti vardi 2 saat oksijen ve mama vermişler iyiyiz meme kavradi şükür süt gelmesi lazım yoğun bakıma gerek duymadılar hirilti devam etseydi alacaklardı 2 kere topuk kanı aldılar aşılarını yaptılar uyuyor sürekli minnos
Siz böyle konuşunca aklıma geldi benim yakın bir arkadaşım da boğa burcu her şekilde her ortamda uyur hem de öyle böyle değilbu bir tesadüf olamaz bence.
Aynennn her ortamda uyurummmama hamilelik haric bu sicaklar ve bebis uyutmuyor beni hayatimda ilk defa
Bence Boğa burçları böyle... Bende boğayım stresli anda moralim bozuksa işin içinden çıkamıyorsam uyurumuyandığımda rahatlamış oluyorum.. ev temizliği yemek vs yapılacaksa yatağa bağlamışlarcasına kalkamam
Bir iki ağrım olunca evi bi toplayayim dedim e suyum çıktı hazır yatmadan birde dus alayimt dedim hazır girmisken özel bölge temizliği yapayım dedim e onu yapmisken derim yumuş yumus oldu birde ayaklarımı makineyle alayım dedim e acıktımşuan ekmek arası götürüyorum bakalım uyku ne zaman gelir
Ben de buradayım bacım tek damla uyku yok gözümdeTüm ağustos uyudu sanırımbir ben miyim ayol uyuyamayan?
Neyse bacılarım mışıl mışıl uyuyun güzel dinleninallah içinize sindirsin
Bende burdayım canımcımTüm ağustos uyudu sanırımbir ben miyim ayol uyuyamayan?
Neyse bacılarım mışıl mışıl uyuyun güzel dinleninallah içinize sindirsin
Ben de buradayım bacım tek damla uyku yok gözümde
Bende burdayım canımcım
Kızlar yazılanları okuyamadım Sencerim pazartesini bekleyemedi annesine geldiiyiyiz çok şükür toparlanınca sancı olayını da sezaryanımı da anlatacağım
Gözümden uyku akıyor ama sıcaktan ve tekmelerden uyuyamıyorumnapıcaz bacılar sabahlar nasıl olcak hdjdj
Ayy hayırlı olsun minik oğlanKızlar yazılanları okuyamadım Sencerim pazartesini bekleyemedi annesine geldiiyiyiz çok şükür toparlanınca sancı olayını da sezaryanımı da anlatacağım
Gözümden uyku akıyor ama sıcaktan ve tekmelerden uyuyamıyorumhani son zamanlarda hareket azalırdı? Şurda 2-3 güne doğuracağım
Ben hala olayın ciddiyetini kavrayamadım biliyormusun ? Sanki rüyada gibiyim bunların hiçbiri gerçek değilAynı durum bende de var. Depar atıyor içeride o döndükçe sıcağında etkisiyle benim midem yanıyor. İyice kum torbası yaptı midemi eşek kuşu ya.
Bacım duş iyi gelebilir sıcak için. Sonra da ferahlatıp uyumanı sağlayabilir.
Ay 2-3 gün deyince kalbim pırpırladı Fiyonas yaa. Düşünsene koynunda mıkırdayacak ayy düşüncesi bile harika
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?