2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Bu gercekten boganin bi ozelligi mi yaa ben bi tek bende var saniyordum stres anlarinda uyuyup uyuyup, sonra uyudum diye tekrar stresslenmek falan ama yine de uyumaya devam etmek senin bugun ev öyleyken uyuman beni mest etti valla
Bence Boğa burçları böyle... Bende boğayım stresli anda moralim bozuksa işin içinden çıkamıyorsam uyurum uyandığımda rahatlamış oluyorum.. ev temizliği yemek vs yapılacaksa yatağa bağlamışlarcasına kalkamam

Ay kız aynı bende öyleydim hdjdj
Dünya yansa umrum olmaz stresliysem uyurum
Bir iki ağrım olunca evi bi toplayayim dedim e suyum çıktı hazır yatmadan birde dus alayimt dedim hazır girmisken özel bölge temizliği yapayım dedim e onu yapmisken derim yumuş yumus oldu birde ayaklarımı makineyle alayım dedim e acıktım şuan ekmek arası götürüyorum bakalım uyku ne zaman gelir

Hay maşallah annesi gelir canım sütün bebektee doyasıya emicek hiç merak etme. İlk doğduklarında bi burnunundu galiba bi makine ile temizliyor su kalıyor yagmi kalıyor artık orada onu açıyorlar diye hatırlıyordum. Bol bol emzir annesi sütün şifa olsun.

Ben farabiye gidiyorum mehmet bardakci doktorum cok memnunum ilk cocugumda da ona gitmistim

Gozun aydin canim hayirli olsun

Zaten ilk bebiş gösterecek kuzum bunu. Hayatınız nasıl olacak? Anneliği sevecek misin? Uyum sağlayabilecek misin? Hepimiz göreceğiz. Bende istiyorum, şaka bir yana kocam da istiyor. Ama istemeyle de olmuyor. İmkanları geniş olsun istiyoruz çocuklarımızın. O imkanları 2-3 çocukta sürdürebilecek miyiz? Benimde tedirginliğim bu mesela. Ülkenin hali ortada. Ha şu var herşeyi 2-3 çocuk üzerine düşünüp aldım bir ara kocamla fiyatları görünce 3 çocuk amorti eder ancak diye birbirimizle dalga geçiyorduk.

Hamileliği sevmedim yalan yok. 9 ay boyunca kustum. Ağrılarım burdan oraya yol olur. Ama karnımda onun hareket etmesi, ben burdayım demesi dünyalara bedel. Daha görmeden böyleyiz, bakalım kavuşunca nasıl olacak

Birde Işık kızımız gelir inşallah bizi seçer ama bakalım. Hayat ne gösterir. Önce bir Bulutumuza kavuşalım sağlıkla sıhhatle kolaylıkla mutlulukla. Allahım hepimizin evlatlarına hayırlı şeyler nasip etsin. Güzel yaşamlar versin. Kendi evladıma ne dua ediyorsam hepinizinkine de onu ediyorum.

Kızz Ecoş biz erkek anasıyızz bizi kimse deviremez kendine gel

Bebeğim böyle durumlarda ne denir bilemiyorum çünkü çok zor şeyler. Allahım evlatlarımıza uzun ömürler versin. Yavrukuşun ışıklar içinde uyusun

O da bir boğa burcu işte sen düşün

Nammmmkörlük yapma boğa burcu kocayı bulmuşsun, değerini bil birazcık. Sen dilinden anlamıyosundur yoksa enişte bey seni üzmez geçebildin mi evine, serine kavuştun mu? Ben yine yanıyorum. Havalar mı sıcak bana mı bir haller oluyor anlamış değilim.

Hdjdjdjjd görünce içine doğar. Özge Özpirinççiden neyiniz eksik? Oda doğunca bulucam demişti. Bir bakmışlar Mercan gibi gözlerle cipil cipil bakıyormuş. Mercan koymuş. Sizinki de öyle olur, hiç dert etme elbet doğru ismi seçecek ve içinize doğuracak

Bacım hunharca temizlik yaptım ev cillop oldu şimdi duştan çıktım yatağa girdim. Ev tertemiz ohh sefam olsun. Kocamlada anlaştık yarında dolap içleri biraz dağılmıştı onları toparlayacağız. Sanırım kadına gerek kalmadı, o bir yandan ben çok yormadan kendimi bir yandan giriştik. Elimize sağlık inşallah uzun gider

Esim diyo ayını hesaplamadik diyo senin için terleme diye ötekini kısa denk getirlerim ahahahhahahha bu adam beni delirtecek yha

Sanıyorum ki enişte bey futbol takımını kuracak. Kendisine Fatih Terimi örnek aldı zaar ama kalabalık aile çok güzel birşey Şefika. Benim hep hayallerimi süsler. Kalabalık bayram sofraları. Evlatlarımız anne babalarımız kardeşlerimiz torunlarımız. Ayy düşüncesi bile kalbimi eritti siz çok şanslısınız o konuda maşallah ama evet bir evlat sahibi daha olmaya karar verirseniz karda kışta doğur senin evlatlar kaç yaşında?

Oy allahım analı babalı büyütsün. Su gibi ömrü olsun inşallah

Tam da hayalim hep ozenmisimdir keşke ben de öyle olsam stres varsa uyku yok

Sanıyorum ki Feyda bu boğa burçlarına verilmiş bir lütuf çok ümitlenme

Bu gercekten boganin bi ozelligi mi yaa ben bi tek bende var saniyordum stres anlarinda uyuyup uyuyup, sonra uyudum diye tekrar stresslenmek falan ama yine de uyumaya devam etmek senin bugun ev öyleyken uyuman beni mest etti valla

Kız ben kendi rahatlığım sanıyordum bunu. nurkeri sayesinde aydınlandım cidden burç özelliği baksana boğa kim varsa onda bu huy varmış

Bacım napayım uyumayıp ağlasam daha mı iyiydi uyudum paşalar gibi sefam olsun

Oyy yerim onu allahım analı babalı büyütsün. Sezaryende normal kuzum süt gelmemesi. Ama bebişin getirir onu al koynuna. Sende bol bol su iç güzelce uyu dinlen. Gerekirse mama verirsin hiçte birşey olmaz. Yeter ki sağlığı yerinde olsun hoşgeldi minik kuzu

Siz böyle konuşunca aklıma geldi benim yakın bir arkadaşım da boğa burcu her şekilde her ortamda uyur hem de öyle böyle değil bu bir tesadüf olamaz bence.

Şuan tamamım bende net. Boğalar serin insanlar. Streste uyurum ama sinirliysem asla uyuyamam. Sinirliysem kesinlikle deşarj olmam lazım boyutuna göre kişiyi çenemle parçalamaktan tut, ağlamaya kadar bir sürü yöntemim var dediğim gibi boyuta bağlı
Sen hangi burçsun kuzum?

Aynennn her ortamda uyurummm ama hamilelik haric bu sicaklar ve bebis uyutmuyor beni hayatimda ilk defa

Djjdjdjdj ay buda ben. Uykusuzluğu hamilelikte tattım. Kim derdi ki gece uykusundan uyanıp uyuyamayacağım. Gülerdim yeminle. Birde düzen severim. Erken yatar erken kalkardım hepsi yalan oldu. Sıcaklar deme bu neydi allah aşkına. Bu ay elektrik faturası bizi gömcürtücek bakalım ne kadar gelecek merakla bekliyorum

Birde erkek anasıyım de tam olsun
Jdjdkdkkd ya biz tembel miyiz acaba ya ben temizlik işini çok detay yaparım girince. Yarım yamalak şeyleri hiç sevmem ya hep ya hiççi olduğum için kolay kolay iş yapmam hdjdj kendimi de kandırıyor olabilirim bilemedim şuan

Sendeki çalışkanlığın, erinmezliğin çok değil %3 ü bende olsa dünyayı fethederim. Sen nasıl birşeysin Şefika

Ye kız sefan olsun. Bende acıktım ama gel gör ki midem çok yanıyor yiyemiyorum. Tek öğün beslendim bugün resmen. İlaçlarda fayda etmedi. Cümle alemi rahatlatan gaviscon beni kusturuyor ya. Napacağımı şaşırmış haldeyim. Bu gece bana da uyku yok belli.

Gözümden uyku akıyor ama sıcaktan ve tekmelerden uyuyamıyorum hani son zamanlarda hareket azalırdı? Şurda 2-3 güne doğuracağım

Aynı durum bende de var. Depar atıyor içeride o döndükçe sıcağında etkisiyle benim midem yanıyor. İyice kum torbası yaptı midemi eşek kuşu ya.

Bacım duş iyi gelebilir sıcak için. Sonra da ferahlatıp uyumanı sağlayabilir.

Ay 2-3 gün deyince kalbim pırpırladı Fiyonas yaa. Düşünsene koynunda mıkırdayacak ayy düşüncesi bile harika

Ben hala olayın ciddiyetini kavrayamadım biliyormusun ? Sanki rüyada gibiyim bunların hiçbiri gerçek değil ama resmen evde 2 kişilik son günlerimiz

Mide yanması beni 9 ay boyunca mahfetti kuzu tercih edermisin bilmem ama tek çarem lensor oldu 2-3 günde bir atıyorum rennie duo kullandım 4-5 ay ama son ay o da etki etmeyince lensor a geçtik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…