2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Büyük bir daralmışlık ile uyandım sıcaktan Üzerimde ne varsa çıkarıp attım kenara buz dolabından suyu içtim lıkır lıkır ama yok esmiyor bacım esmiyor nasıl uyuyacağım geri

Kız nazar mı değdirdim acava hdjdjdjjd
Bacım ayaklarını soğuk suya tutmak iyi gelebilir. Alıyor o sıcağı. Benim midem ağrımadığı zamanlarda uyumamı kolaylaştırıyor.

Kız bazen insan düşünüyor ne büyük sorumluluk hdjdj beyin bile idrak etmekte zorlanıyor bazen. Birdaha hiçbirşey eskisi gibi olamayacak mesela. Bunu nasıl göze aldık acaba

Valla şuan herşeye okeyim. Yarın birde ona bakayım. Gaviscon tırt çıktı bende işe yaramadı. Rennie eh işte. Zor arkadaşım maşalalh sana sen nasıl dayandın buna

Gerçekten nasıl göze aldık biz de eşimle birbirimize bunu söyleyip sonrasında ama vaktiydi artık daha da uzatamazdık vs vs diye birbirimizi telkin etmeye çalışıyoruz bizim 5. yılımız evlilikte, birlikteliğimizde ise 15. Yılımız yeterince vakit ayırdık birbirimize sanki

Valla mide yanması benim hamileliğimin en kötü anısı oldu. Sen yarın doktoruna sor telefonla bir öyle al ilacı. 1–2 haftadır sayesinde rahatladı midem, keşke daha önce kullansaymışım 35 hafta işkence çektim

Kdjdjd ama evet zaten birbirinizi tanıyormuşsunuz birde biryerden sonra artık ilişkilerde boyut atlamak istiyor. Çok iyi anlıyorum seni o yüzden. Bizde 12 yıldır birlikteyiz ama 2 yıldır evliyiz. Zamanı gelmişti hdjd

Pazar günü rahatsız etmeyeyim adamcağızı zaten doğumda yeterince edicem jdjdj pazartesi sorarım. Oh ne güzel işe yaradıysa harika çekilecek dert değil çünkü. Resmen oturma pozisyonunda uyuyorum ona rağmen yok.

Gectim suyun altına girdim hemen benim evde sıcak ama ora kadar değil şükür, hava felaket sıcak

Gectim suyun altına girdim hemen benim evde sıcak ama ora kadar değil şükür, hava felaket sıcak

Nolacak böyle bilmiyorum. Ya artık hep böyle olursa? Ben zaten sıcak hiç sevmem. Sonbahar insanıyım. Kanadaya taşınmak istiyorum da kocam istemiyor diye bekliyorum hdjdj öyle bir insanken nereye düştük ayol afrika basıl acaba bura böyleyse

Cuma günü bir Dr a gittim haftaya gel gün ayarlarız dedi. Muğla'da ki Dr um 38+0da alırız demişti ta ne zaman.
İlk çocuğum 36+da alındı gününü hatirlamiyorum. Ne sancı ne Nisan ne su hicbirsey yokken kontrolde beni hemen ameliyata aldılar çocuk ölüyor diye
2.cocugum ise 37+5de baya sancilarla geldi Nisan gelmişti çünkü.
Buna gelince gece boyu adet sancısı gibi ağrım oldu uyuyamadim sancıdan gündüz çatı kemiğim yarilacak gibi ağrıyordu zaten buda geliyor galiba. Gün içinde acile gideceğim muhtemelen ağrının şiddetine göre. Bence geliyor gelmekte olan yalnız nisanim geldi de haberim mi yok acaba kaldığım apartta WC alaturka göremedim mi ki

Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin
Bol boş dinlenmeye çalış bizim yerimize de kokla

Ayy akşam uyumadan benimde öyleydi doğuyorum artık dedim neyse uyudum şimdi daha iyi sanki 2 sn durmuyor hep alttan hareket baskı canm da acıyor

Kızlar yazılanları okuyamadım Sencerim pazartesini bekleyemedi annesine geldi iyiyiz çok şükür toparlanınca sancı olayını da sezaryanımı da anlatacağım

Ayy maşallahhh hoşgeldi gözünüz aydın canım bizim yerimize de bol bol kokla

Bayağı hızlandı grup pıtır pıtır geliyor minikler
Kızlar benimde korkulu rüyam mide yanması hiç geçmiyor hep var artık bunaltı ama mnnnoşlar için katlanıyoruz

İlk doğumumda suyum gelmişti nişanın ne zaman geldiğini görmemiştim ben

Teşekkür ederimilk tercihim o zaman orasi
Yani cok rahat bi dr tecrubeli cana yakin ama oyle dakikalarca bebegin kilosu su kadar boyu bu kadar anlatmasini beklemeyin biz herseyi kafaya takiyoruz diye yaklasik degerler konusur hep gayet iyi hersey normal vs. Ben memnunum doktorumdan siz de memnun kalirsiniz umarim

İlerde diyor mahelle muhtarı adayı olursam ahahhahah bizim evden bana oy daha çok çıkar diyo dalga geçiyor benle sen doğur söz dördüncüsune tamam diyorum. Biri 2014 lu 9 ocakta 10 dan gün alicak teyzesi 4. Sınıfa geçti kizim 2018 li 4 Kasım'da 5 olucak ellerinden öper

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…