- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #46.281
Nerde kuyruk sokumu ağrısı başladı dön dolaş zor yattım tam uyumuşum sabaha karşı bizim büyük migdesini bozdu ona baktım benimkide ellememis ben uyuyayım diye yeni kalktım kahvaltı o bu derken benim mesai başladı kuru fasulyeler cinslerine gore ayrılacak nohutta kabuklarından cikartilcak zeytin bastirilcak çamaşır var o durulcek derken bir makien hazırda bekliyor e yemekti oydu buydu oyyyyy oyyyyyTüm ağustos uyudu sanırımbir ben miyim ayol uyuyamayan?
Neyse bacılarım mışıl mışıl uyuyun güzel dinleninallah içinize sindirsin
Gözün aydın cnm Allah analı babalı büyütsün inşallahKızlar yazılanları okuyamadım Sencerim pazartesini bekleyemedi annesine geldiiyiyiz çok şükür toparlanınca sancı olayını da sezaryanımı da anlatacağım
Allah analı babalı büyütsün canımKızlar yazılanları okuyamadım Sencerim pazartesini bekleyemedi annesine geldiiyiyiz çok şükür toparlanınca sancı olayını da sezaryanımı da anlatacağım
Âmin canim cok tesekkür ederiimmbaharrr34 canım gözün aydın Allah'ım analı babalı büyütsün inşallah rabbim sağlıklı uzun ömürler versin inşallah
Anamın karnindan manikürlü doğdum teyselerim
Bebeğim vefat etti..
Evett kuzum hâlâ aynı durumdayım çok hafif sancılar yaşıyorum evde dinlenerek geçiyor günlerffestinalente eşin yapsin kuzum, halleder merak etme. Kas gucleriyle bizden bile iyi yaparlar, yeterki istesinler.
@redappleee cok gecmis olsun, annelik hep yuregi agzinda yasamak demek. Allah bi daha yasatmasin.
Hayat su yu goren var mi, en son sancilarim kesildi demisti, ne yapti acaba, goremedim ben.
baharrr34 kuzum bu kayinvalidelerin cogu boyle. Ben yaninda hic emzirmedim, mesafeli insanimdir. Cocugumun altini da degistirmem mesela baskasinin yaninda. Anne sutu ve mama birlikte veriyordum doymadigi icin. Mama hazirlarken bana memen mi var ki cocuk doysun demisti. Duymazdan geldim ama cok sinirimi bozmustu. Boyle bir cumle kurulur mu lohusa kadina. Yeteri boyutta var cok sukur, dindar olacaklar bi de hic hastalik gormemisler, gogsu alinan kadinlar var, kul hakki bilmezler, ne geciyor boyle yapinca ellerine bilmiyorum. 12 sene ugrastim, baktim olmuyor, 1 yildir gorusmuyorum, kafam rahat.
Hic merak etme, 1-2gune sutun gelecek. Hem de sapsari ve koyu gelecek. O sut cok degerli, bebegin icemediginde sağ ve sakla, uyaninca ya da ihtiyac durumunda icirirsin. Ayrica sezaryende yatilmaz, bol bol yuru evin icinde canin acisa da. Oyle oyle kaslarin guclenip agrilarin dinecek cnm.
Boğazım düğüm düğüm şuan kelimelerin kifayetsiz kaldığı bir anBebeğim vefat etti..
Bebeğim vefat etti..
Melek prensesAnamın karnindan manikürlü doğdum teyselerim
......Bebeğim vefat etti..
Allah sabirlar versin basiniz sagolsun cok uzgunumBebeğim vefat etti..
Benim hiç suyum gelmedi. Nasıl hissediyorsun o zaman? Ağrı sancı huzursuzluk..nasıl tarif edersin?İlk doğumumda suyum gelmişti nişanın ne zaman geldiğini görmemiştim ben
Başınız sağolsun rabbim cennetinde kavuştursun nurlar içinde uyusun çok üzücü Allah sabır versinBebeğim vefat etti..
Benim hiç suyum gelmedi. Nasıl hissediyorsun o zaman? Ağrı sancı huzursuzluk..nasıl tarif edersin?
Aşırı heyecanlanmıştım elim ayağım titremişti
Ağrı sancı bişey hissetmemmiştim yoktu zaten ama 2cm di açıklık hemen gitmiştim doktor hemen gel demişti çok gelmişti tv lerde gördüğünüz gibi,
Ama doktor şimdilerde bakıyorum hemen 1 2 saate müdahale ediyor, bize hiç karışmamışlardı akşam 9 da gitmiştik sabaha kadar ben yürümüştüm koridorda sabah 3 5 arası hafif sonrasında sancılar sıklaşmaya başlamıştı 12.20 de doğmuştu canım sadece çok yorulmuştuk bebek de bende biraz zor oldu doğum o yüzden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?