2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Tüm ağustos uyudu sanırım bir ben miyim ayol uyuyamayan?

Neyse bacılarım mışıl mışıl uyuyun güzel dinlenin allah içinize sindirsin
Nerde kuyruk sokumu ağrısı başladı dön dolaş zor yattım tam uyumuşum sabaha karşı bizim büyük migdesini bozdu ona baktım benimkide ellememis ben uyuyayım diye yeni kalktım kahvaltı o bu derken benim mesai başladı kuru fasulyeler cinslerine gore ayrılacak nohutta kabuklarından cikartilcak zeytin bastirilcak çamaşır var o durulcek derken bir makien hazırda bekliyor e yemekti oydu buydu oyyyyy oyyyyy

burcumsu12 tatlım hayırlı olsun,Allah analı babalı büyütsün

Kızlar işin sırrı gün verilmesinde sanırım gün verilen kişilerin Nerdeyse çoğunun bebek gününden önce geldi

ffestinalente sen hazır gece de uyuyamıyor iken baştaki aminler ile konuşup baştaki listeye el mi atsan ( yani basit yeni bir liste hazırlasak ilk sırada doğum yapanlar kaçıncı haftada yaptılar, birde kalan bizlerin isimleri olsun son adet tarihimiz olsun zaten 2-3 haftaya liste dolacak gibi

Meliss85 kuzu 2 gündür seni de göremedim, bebiş gelmedi Di mi? Ses ver buralar çok hareketli

Evett kuzum hâlâ aynı durumdayım çok hafif sancılar yaşıyorum evde dinlenerek geçiyor günler zamanını beklicek büyük ihtimalle bebeğim

Bebeğim vefat etti..

Muymuy ne diyeceğimi bilemedim. Başınız sağolsun, ışıklar içinde uyusun. Hiç böyle birşey beklemiyordum. Rahatladıktan sonra döneceğinizi düşünmüştüm onu bekliyordum.

Kalbindeki acıyı ne desek geçiremeyiz ama paylaşmak istersen burdayız

Benim hiç suyum gelmedi. Nasıl hissediyorsun o zaman? Ağrı sancı huzursuzluk..nasıl tarif edersin?

Aşırı heyecanlanmıştım elim ayağım titremişti
Ağrı sancı bişey hissetmemmiştim yoktu zaten ama 2cm di açıklık hemen gitmiştim doktor hemen gel demişti çok gelmişti tv lerde gördüğünüz gibi,
Ama doktor şimdilerde bakıyorum hemen 1 2 saate müdahale ediyor, bize hiç karışmamışlardı akşam 9 da gitmiştik sabaha kadar ben yürümüştüm koridorda sabah 3 5 arası hafif sonrasında sancılar sıklaşmaya başlamıştı 12.20 de doğmuştu canım sadece çok yorulmuştuk bebek de bende biraz zor oldu doğum o yüzden

Acaba hızlı bitirmek daha çok hasta almak demek ki? Aklıma hep bu geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…