2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Doğum için ne kadara anlastınız peki bana da fikir olsun. Ben boyunu bilmiyorum Dr hiç söylemedi tahmini kiloyu biliyorum bu hamileliğim çok skntili geçti o yüzden pimpiriklenmeye vakit bile bulamadım.sag salim dogsunda gerisi hallolur zaten

İnşallah bu seferki kolay olur normal doğurmak istedim hep ama nasip olmadı hiç. 2.cocugumu dedim Dr a normal doyurayim 7sene geçti çünkü sezeryanin üstünden yok dedi anca acıbademe gidersen öyle doğurursun. O da bütçemi baya bı asiyordu. Şimdi sezeryan olalı 2sene oldu alt karın bölgem çok acıyor muhtemelen sezeryanlar yüzünden. Sanki tasiyamayacagim hemen alttan çıkacakmış gibi. 1-2haftadir yürürken çok zorlanıyorum belimden bacağıma kramplar giriyor yolda kalıyorum.
Doğru düzgün Dr a gidemedim bu hamileliğimde depremdi kazaydi derken 4ay hiç kontrole gitmedim. Sonra Dr um un hastaneden ayrıldığını öğrendim. Başka Dr larda açıklayıcı birşey söylemedi doğum hep muamma. İlk çocuğum gibi tecrübesiz hissediyorum şuan.dun gece sancidan uyuyamadim ama sabah ağrım azaldı mesela anlam veremiyorum.yatinca sürekli bel ağrısıyla birlikte kasık ağrısı cekiyorm

Acaba hızlı bitirmek daha çok hasta almak demek ki? Aklıma hep bu geliyor.

İnan ne desem yalan olur ama çok dikkatimi çekiyor bu durum yani susuz kalma meselesi ise benimki kaldı yada kalmış olmalı ama doktor çok sakindi o öyle olunca bende rahattım herşeyi oluruna bıraktık aklıma da o an hiç olumsuz gelmemişti
Gittiğimde sancım bile yoktu
İnşallahh ama yine de sonrası rahattı canım
Ben çok korkuyordum sezeryandan hala öyle
Sen istiyorsan aslnda oluru var başka bi doktora mı gitsen danışmak için sezeryan sonrası normal doğum yapan çok var

Gecen ay 10bin+ 1450 oda ucreti demislerdi ama muhtemelen zamlanmistir kontrole gittigimde tekrar sorucam

Yaa hayırlı olsun canım benim çok şükür sağlıkla aldın kızını kucağına benim de bebeğim bugün çıktı taburcu oldu çok şükür yanımda koklayıp duruyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…