- 2 Eylül 2014
- 630
- 842
- 303
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #46.301
Doğum için ne kadara anlastınız peki bana da fikir olsun. Ben boyunu bilmiyorum Dr hiç söylemedi tahmini kiloyu biliyorum bu hamileliğim çok skntili geçti o yüzden pimpiriklenmeye vakit bile bulamadım.sag salim dogsunda gerisi hallolur zatenYani cok rahat bi dr tecrubeli cana yakin ama oyle dakikalarca bebegin kilosu su kadar boyu bu kadar anlatmasini beklemeyin biz herseyi kafaya takiyoruz diye yaklasik degerler konusur hep gayet iyi hersey normal vs. Ben memnunum doktorumdan siz de memnun kalirsiniz umarim
Basin sagolsun Allah sabir versin çok üzüldümBebeğim vefat etti..
İnşallah bu seferki kolay olurAşırı heyecanlanmıştım elim ayağım titremişti
Ağrı sancı bişey hissetmemmiştim yoktu zaten ama 2cm di açıklık hemen gitmiştim doktor hemen gel demişti çok gelmişti tv lerde gördüğünüz gibi,
Ama doktor şimdilerde bakıyorum hemen 1 2 saate müdahale ediyor, bize hiç karışmamışlardı akşam 9 da gitmiştik sabaha kadar ben yürümüştüm koridorda sabah 3 5 arası hafif sonrasında sancılar sıklaşmaya başlamıştı 12.20 de doğmuştu canım sadece çok yorulmuştuk bebek de bende biraz zor oldu doğum o yüzden
Başın sağolsun canımBebeğim vefat etti..
Acaba hızlı bitirmek daha çok hasta almak demek ki? Aklıma hep bu geliyor.
İnşallahh ama yine de sonrası rahattı canımİnşallah bu seferki kolay olurnormal doğurmak istedim hep ama nasip olmadı hiç. 2.cocugumu dedim Dr a normal doyurayim 7sene geçti çünkü sezeryanin üstünden yok dedi anca acıbademe gidersen öyle doğurursun. O da bütçemi baya bı asiyordu. Şimdi sezeryan olalı 2sene oldu alt karın bölgem çok acıyor muhtemelen sezeryanlar yüzünden. Sanki tasiyamayacagim hemen alttan çıkacakmış gibi. 1-2haftadir yürürken çok zorlanıyorum belimden bacağıma kramplar giriyor yolda kalıyorum.
Doğru düzgün Dr a gidemedim bu hamileliğimde depremdi kazaydi derken 4ay hiç kontrole gitmedim. Sonra Dr um un hastaneden ayrıldığını öğrendim. Başka Dr larda açıklayıcı birşey söylemedi doğum hep muamma. İlk çocuğum gibi tecrübesiz hissediyorum şuan.dun gece sancidan uyuyamadim ama sabah ağrım azaldı mesela anlam veremiyorum.yatinca sürekli bel ağrısıyla birlikte kasık ağrısı cekiyorm
Gecen ay 10bin+ 1450 oda ucreti demislerdi ama muhtemelen zamlanmistir kontrole gittigimde tekrar sorucamDoğum için ne kadara anlastınız peki bana da fikir olsun. Ben boyunu bilmiyorum Dr hiç söylemedi tahmini kiloyu biliyorum bu hamileliğim çok skntili geçti o yüzden pimpiriklenmeye vakit bile bulamadım.sag salim dogsunda gerisi hallolur zaten
Rabbim gönlüne ferahlık versin, cennet kuşu oldu annesi.. inşallah size şefaatçi olacak.Bebeğim vefat etti..
Yaa hayırlı olsun canım benim çok şükür sağlıkla aldın kızını kucağına benim de bebeğim bugün çıktı taburcu oldu çok şükür yanımda koklayıp duruyorumCanlarım sabaha karsı 4:53 te kızımı kucağıma aldım 37+1 de . Gündüz yazamadım çok uykusuzdum kızımla ilgilendim giremedim. Çok iyiyiz çok şükür en kısa sürede dönüş yapıcamçok baska bir duyguymus çook
Müthis bi haber cnm cok sevindim. Allah bi daha ayirmasinYaa hayırlı olsun canım benim çok şükür sağlıkla aldın kızını kucağına benim de bebeğim bugün çıktı taburcu oldu çok şükür yanımda koklayıp duruyorum
Hayırlı olsun canım gözün aydınKızlar yazılanları okuyamadım Sencerim pazartesini bekleyemedi annesine geldiiyiyiz çok şükür toparlanınca sancı olayını da sezaryanımı da anlatacağım
Amin canım çok teşekkür ederim darısı sizlere inşallah sağlıkla vaktin de kavuşun bebişlereMüthis bi haber cnm cok sevindim. Allah bi daha ayirmasin
Rabbim sabir versin sanaBebeğim vefat etti..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?