- 21 Ağustos 2016
- 7.526
- 12.451
- 248
- 31
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #46.321
Yaa hayırlı olsun canım benim çok şükür sağlıkla aldın kızını kucağına benim de bebeğim bugün çıktı taburcu oldu çok şükür yanımda koklayıp duruyorum
Kadın olmak gerçekten zor arkadaşım, iş mesaisi biter ev mesaisi bitmeeezNerde kuyruk sokumu ağrısı başladı dön dolaş zor yattım tam uyumuşum sabaha karşı bizim büyük migdesini bozdu ona baktım benimkide ellememis ben uyuyayım diye yeni kalktım kahvaltı o bu derken benim mesai başladı kuru fasulyeler cinslerine gore ayrılacak nohutta kabuklarından cikartilcak zeytin bastirilcak çamaşır var o durulcek derken bir makien hazırda bekliyor e yemekti oydu buydu oyyyyy oyyyyy
Gerçekten el işine gitsen bundan iyi ev işi varya adama yaka silktiriyor bitmek bilmiyor ki anam nankör ev anlamıyor biraz temiz kalmaktan koca da evde kaldımi benim evdeki çocuk sayısı üçe çıkıyorKadın olmak gerçekten zor arkadaşım, iş mesaisi biter ev mesaisi bitmeeez
Canımmm Allah sabır versin başın sağolsunBebeğim vefat etti..
Gözün aydın olsun canım sağlıkla büyüsün inşallahYaa hayırlı olsun canım benim çok şükür sağlıkla aldın kızını kucağına benim de bebeğim bugün çıktı taburcu oldu çok şükür yanımda koklayıp duruyorum
İlk başta ben basının etini yedim üç olsun üçüncüde olsun yoksa bak sırtları vericem doğum yapana diye dursun dursun dedi tam ben vazgeçtim bu seferde o başladı hadi olsun demeyeZaten ilk bebiş gösterecek kuzum bunu. Hayatınız nasıl olacak? Anneliği sevecek misin? Uyum sağlayabilecek misin? Hepimiz göreceğiz. Bende istiyorum, şaka bir yana kocam da istiyor. Ama istemeyle de olmuyor. İmkanları geniş olsun istiyoruz çocuklarımızın. O imkanları 2-3 çocukta sürdürebilecek miyiz? Benimde tedirginliğim bu mesela. Ülkenin hali ortada. Ha şu var herşeyi 2-3 çocuk üzerine düşünüp aldımbir ara kocamla fiyatları görünce 3 çocuk amorti eder ancak diye birbirimizle dalga geçiyorduk.
Hamileliği sevmedim yalan yok. 9 ay boyunca kustum. Ağrılarım burdan oraya yol olur. Ama karnımda onun hareket etmesi, ben burdayım demesi dünyalara bedel. Daha görmeden böyleyiz, bakalım kavuşunca nasıl olacak
Birde Işık kızımız gelir inşallah bizi seçer ama bakalım. Hayat ne gösterir. Önce bir Bulutumuza kavuşalım sağlıkla sıhhatle kolaylıkla mutlulukla. Allahım hepimizin evlatlarına hayırlı şeyler nasip etsin. Güzel yaşamlar versin. Kendi evladıma ne dua ediyorsam hepinizinkine de onu ediyorum.
Kızz Ecoş biz erkek anasıyızz bizi kimse deviremez kendine gel
Bebeğim böyle durumlarda ne denir bilemiyorum çünkü çok zor şeyler. Allahım evlatlarımıza uzun ömürler versin. Yavrukuşun ışıklar içinde uyusun
Nammmmkörlük yapma boğa burcu kocayı bulmuşsun, değerini bil birazcık. Sen dilinden anlamıyosundur yoksa enişte bey seni üzmezgeçebildin mi evine, serine kavuştun mu? Ben yine yanıyorum. Havalar mı sıcak bana mı bir haller oluyor anlamış değilim.
Hdjdjdjjd görünce içine doğar. Özge Özpirinççiden neyiniz eksik? Oda doğunca bulucam demişti. Bir bakmışlar Mercan gibi gözlerle cipil cipil bakıyormuş. Mercan koymuş. Sizinki de öyle olur, hiç dert etme elbet doğru ismi seçecek ve içinize doğuracak
Bacım hunharca temizlik yaptım ev cillop oldu şimdi duştan çıktım yatağa girdim. Ev tertemiz ohh sefam olsun. Kocamlada anlaştık yarında dolap içleri biraz dağılmıştı onları toparlayacağız. Sanırım kadına gerek kalmadı, o bir yandan ben çok yormadan kendimi bir yandan giriştik. Elimize sağlık inşallah uzun gider
Sanıyorum ki enişte bey futbol takımını kuracak. Kendisine Fatih Terimi örnek aldı zaarama kalabalık aile çok güzel birşey Şefika. Benim hep hayallerimi süsler. Kalabalık bayram sofraları. Evlatlarımız anne babalarımız kardeşlerimiz torunlarımız. Ayy düşüncesi bile kalbimi eritti siz çok şanslısınız o konuda maşallah ama evet bir evlat sahibi daha olmaya karar verirseniz karda kışta doğur senin evlatlar kaç yaşında?
Oy allahım analı babalı büyütsün. Su gibi ömrü olsun inşallah
Sanıyorum ki Feyda bu boğa burçlarına verilmiş bir lütuf çok ümitlenme
Kız ben kendi rahatlığım sanıyordum bunu.nurkeri sayesinde aydınlandım cidden burç özelliği baksana boğa kim varsa onda bu huy varmış
Bacım napayım uyumayıp ağlasam daha mı iyiydiuyudum paşalar gibi sefam olsun
Oyy yerim onuallahım analı babalı büyütsün. Sezaryende normal kuzum süt gelmemesi. Ama bebişin getirir onu al koynuna. Sende bol bol su iç güzelce uyu dinlen. Gerekirse mama verirsin hiçte birşey olmaz. Yeter ki sağlığı yerinde olsun hoşgeldi minik kuzu
Şuan tamamım bende net. Boğalar serin insanlar. Streste uyurum ama sinirliysem asla uyuyamam. Sinirliysem kesinlikle deşarj olmam lazım boyutuna göre kişiyi çenemle parçalamaktan tut, ağlamaya kadar bir sürü yöntemim var dediğim gibi boyuta bağlı
Sen hangi burçsun kuzum?
Djjdjdjdj ay buda ben. Uykusuzluğu hamilelikte tattım. Kim derdi ki gece uykusundan uyanıp uyuyamayacağım. Gülerdim yeminle. Birde düzen severim. Erken yatar erken kalkardım hepsi yalan oldu. Sıcaklar deme bu neydi allah aşkına. Bu ay elektrik faturası bizi gömcürtücek bakalım ne kadar gelecek merakla bekliyorum
Birde erkek anasıyım de tam olsun
Jdjdkdkkd ya biz tembel miyiz acaba yaben temizlik işini çok detay yaparım girince. Yarım yamalak şeyleri hiç sevmem ya hep ya hiççi olduğum için kolay kolay iş yapmam hdjdj kendimi de kandırıyor olabilirim bilemedim şuan
Sendeki çalışkanlığın, erinmezliğin çok değil %3 ü bende olsa dünyayı fethederim. Sen nasıl birşeysin Şefika
Ye kız sefan olsun. Bende acıktım ama gel gör ki midem çok yanıyor yiyemiyorum. Tek öğün beslendim bugün resmen. İlaçlarda fayda etmedi. Cümle alemi rahatlatan gaviscon beni kusturuyor ya. Napacağımı şaşırmış haldeyim. Bu gece bana da uyku yok belli.
Başınız sağ olsun. Çok zor bir durum. Allah cennette kavuşmayı nasip etsin sizeBebeğim vefat etti..
Yhhaaa maşallah annesi hadi gözün aydın canım sağlıkla büyüt yavrunuKızlar yazılanları okuyamadım Sencerim pazartesini bekleyemedi annesine geldiiyiyiz çok şükür toparlanınca sancı olayını da sezaryanımı da anlatacağım
Mugla da hangi doktora gidiyorsunuzCuma günü bir Dr a gittim haftaya gel gün ayarlarız dedi. Muğla'da ki Dr um 38+0da alırız demişti ta ne zaman.
İlk çocuğum 36+da alındı gününü hatirlamiyorum. Ne sancı ne Nisan ne su hicbirsey yokken kontrolde beni hemen ameliyata aldılar çocuk ölüyor diye
2.cocugum ise 37+5de baya sancilarla geldi Nisan gelmişti çünkü.
Buna gelince gece boyu adet sancısı gibi ağrım oldu uyuyamadim sancıdan gündüz çatı kemiğim yarilacak gibi ağrıyordu zaten buda geliyor galiba. Gün içinde acile gideceğim muhtemelen ağrının şiddetine göre. Bence geliyor gelmekte olanyalnız nisanim geldi de haberim mi yok acaba kaldığım apartta WC alaturka göremedim mi ki
Amin inşallah canım çok şükür ya darısı sizlere inşallahCanımmm Allah sabır versin başın sağolsunAllah bebeğini yanına aldı, melek oldu çok zor, inşallah kolay atlatırsın. Bir şey sormak istemiyorum biliyorum ki söylemesi bile çok zor, anlatmak istersen buradayız
Gözün aydın olsun canım sağlıkla büyüsün inşallah
Yaa teşekkür ederim canım çok güzel bir duygu rabbim inşallah vakti geldiğin de siz de sağlık kucağınıza alınAyyy bu habere ihtiyacımız vardı çok sevindim canım rabbim ayırmasın bol bol koklaaa
Çok, çok üzüldüm… Allah sabır versinBebeğim vefat etti..
Rabbım sabırlar versin cennette sefaatciniz olsun çok üzüldümBebeğim vefat etti..
Aynen ya hep ya hiç..kolay kolay temizlik vs beni yoracak işlere başlayamam ama başladım mı da dibine kadar yaparım o işi ama işte başlamak meseleZaten ilk bebiş gösterecek kuzum bunu. Hayatınız nasıl olacak? Anneliği sevecek misin? Uyum sağlayabilecek misin? Hepimiz göreceğiz. Bende istiyorum, şaka bir yana kocam da istiyor. Ama istemeyle de olmuyor. İmkanları geniş olsun istiyoruz çocuklarımızın. O imkanları 2-3 çocukta sürdürebilecek miyiz? Benimde tedirginliğim bu mesela. Ülkenin hali ortada. Ha şu var herşeyi 2-3 çocuk üzerine düşünüp aldımbir ara kocamla fiyatları görünce 3 çocuk amorti eder ancak diye birbirimizle dalga geçiyorduk.
Hamileliği sevmedim yalan yok. 9 ay boyunca kustum. Ağrılarım burdan oraya yol olur. Ama karnımda onun hareket etmesi, ben burdayım demesi dünyalara bedel. Daha görmeden böyleyiz, bakalım kavuşunca nasıl olacak
Birde Işık kızımız gelir inşallah bizi seçer ama bakalım. Hayat ne gösterir. Önce bir Bulutumuza kavuşalım sağlıkla sıhhatle kolaylıkla mutlulukla. Allahım hepimizin evlatlarına hayırlı şeyler nasip etsin. Güzel yaşamlar versin. Kendi evladıma ne dua ediyorsam hepinizinkine de onu ediyorum.
Kızz Ecoş biz erkek anasıyızz bizi kimse deviremez kendine gel
Bebeğim böyle durumlarda ne denir bilemiyorum çünkü çok zor şeyler. Allahım evlatlarımıza uzun ömürler versin. Yavrukuşun ışıklar içinde uyusun
Nammmmkörlük yapma boğa burcu kocayı bulmuşsun, değerini bil birazcık. Sen dilinden anlamıyosundur yoksa enişte bey seni üzmezgeçebildin mi evine, serine kavuştun mu? Ben yine yanıyorum. Havalar mı sıcak bana mı bir haller oluyor anlamış değilim.
Hdjdjdjjd görünce içine doğar. Özge Özpirinççiden neyiniz eksik? Oda doğunca bulucam demişti. Bir bakmışlar Mercan gibi gözlerle cipil cipil bakıyormuş. Mercan koymuş. Sizinki de öyle olur, hiç dert etme elbet doğru ismi seçecek ve içinize doğuracak
Bacım hunharca temizlik yaptım ev cillop oldu şimdi duştan çıktım yatağa girdim. Ev tertemiz ohh sefam olsun. Kocamlada anlaştık yarında dolap içleri biraz dağılmıştı onları toparlayacağız. Sanırım kadına gerek kalmadı, o bir yandan ben çok yormadan kendimi bir yandan giriştik. Elimize sağlık inşallah uzun gider
Sanıyorum ki enişte bey futbol takımını kuracak. Kendisine Fatih Terimi örnek aldı zaarama kalabalık aile çok güzel birşey Şefika. Benim hep hayallerimi süsler. Kalabalık bayram sofraları. Evlatlarımız anne babalarımız kardeşlerimiz torunlarımız. Ayy düşüncesi bile kalbimi eritti siz çok şanslısınız o konuda maşallah ama evet bir evlat sahibi daha olmaya karar verirseniz karda kışta doğur senin evlatlar kaç yaşında?
Oy allahım analı babalı büyütsün. Su gibi ömrü olsun inşallah
Sanıyorum ki Feyda bu boğa burçlarına verilmiş bir lütuf çok ümitlenme
Kız ben kendi rahatlığım sanıyordum bunu.nurkeri sayesinde aydınlandım cidden burç özelliği baksana boğa kim varsa onda bu huy varmış
Bacım napayım uyumayıp ağlasam daha mı iyiydiuyudum paşalar gibi sefam olsun
Oyy yerim onuallahım analı babalı büyütsün. Sezaryende normal kuzum süt gelmemesi. Ama bebişin getirir onu al koynuna. Sende bol bol su iç güzelce uyu dinlen. Gerekirse mama verirsin hiçte birşey olmaz. Yeter ki sağlığı yerinde olsun hoşgeldi minik kuzu
Şuan tamamım bende net. Boğalar serin insanlar. Streste uyurum ama sinirliysem asla uyuyamam. Sinirliysem kesinlikle deşarj olmam lazım boyutuna göre kişiyi çenemle parçalamaktan tut, ağlamaya kadar bir sürü yöntemim var dediğim gibi boyuta bağlı
Sen hangi burçsun kuzum?
Djjdjdjdj ay buda ben. Uykusuzluğu hamilelikte tattım. Kim derdi ki gece uykusundan uyanıp uyuyamayacağım. Gülerdim yeminle. Birde düzen severim. Erken yatar erken kalkardım hepsi yalan oldu. Sıcaklar deme bu neydi allah aşkına. Bu ay elektrik faturası bizi gömcürtücek bakalım ne kadar gelecek merakla bekliyorum
Birde erkek anasıyım de tam olsun
Jdjdkdkkd ya biz tembel miyiz acaba yaben temizlik işini çok detay yaparım girince. Yarım yamalak şeyleri hiç sevmem ya hep ya hiççi olduğum için kolay kolay iş yapmam hdjdj kendimi de kandırıyor olabilirim bilemedim şuan
Sendeki çalışkanlığın, erinmezliğin çok değil %3 ü bende olsa dünyayı fethederim. Sen nasıl birşeysin Şefika
Ye kız sefan olsun. Bende acıktım ama gel gör ki midem çok yanıyor yiyemiyorum. Tek öğün beslendim bugün resmen. İlaçlarda fayda etmedi. Cümle alemi rahatlatan gaviscon beni kusturuyor ya. Napacağımı şaşırmış haldeyim. Bu gece bana da uyku yok belli.
Başınız sağolsun canım mekanı cennet olsun yavrunun ne diyeceğimi bilemiyorum Allah sabır versinBebeğim vefat etti..
Canım ben biraz pilates yaptım ara ara sancılarım var birkaç gündür yürüyüş sıcaktan hiç yapamıyorum merdiven inip cikcam şimdi deAranızda yürüyüş, egzersiz, pilates vs yapan var mı kızlar sürecin kolaylaşması için yoksa akışına bırakanlardan mısınız ?
Ne diyeceğimi bilmiyorum boğazım düğüm düğüm Allah'ım sabrınızı bol versin evladın sana şefaatçi olsun insaAllah çok üzüldüm çokBebeğim vefat etti..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?