2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Yaa hayırlı olsun canım benim çok şükür sağlıkla aldın kızını kucağına benim de bebeğim bugün çıktı taburcu oldu çok şükür yanımda koklayıp duruyorum

Ayyy bu habere ihtiyacımız vardı çok sevindim canım rabbim ayırmasın bol bol koklaaa

Kadın olmak gerçekten zor arkadaşım, iş mesaisi biter ev mesaisi bitmeeez

Kadın olmak gerçekten zor arkadaşım, iş mesaisi biter ev mesaisi bitmeeez
Gerçekten el işine gitsen bundan iyi ev işi varya adama yaka silktiriyor bitmek bilmiyor ki anam nankör ev anlamıyor biraz temiz kalmaktan koca da evde kaldımi benim evdeki çocuk sayısı üçe çıkıyor vallaha kahvaltı sonrası küt gitmişim bile uykusuzluktan daha Yeni kendime geldim sıcak deyip tekrar yaticam gibi

Bebeğim vefat etti..
Canımmm Allah sabır versin başın sağolsun Allah bebeğini yanına aldı, melek oldu çok zor, inşallah kolay atlatırsın. Bir şey sormak istemiyorum biliyorum ki söylemesi bile çok zor, anlatmak istersen buradayız
Yaa hayırlı olsun canım benim çok şükür sağlıkla aldın kızını kucağına benim de bebeğim bugün çıktı taburcu oldu çok şükür yanımda koklayıp duruyorum
Gözün aydın olsun canım sağlıkla büyüsün inşallah

İlk başta ben basının etini yedim üç olsun üçüncüde olsun yoksa bak sırtları vericem doğum yapana diye dursun dursun dedi tam ben vazgeçtim bu seferde o başladı hadi olsun demeye daha dogurmadan baktı gebelik işleri senele geçtikçe zor olucak ileriye kalmasın diyo arasi açılmasın dort te olsun demesin mi ben bittim ben yook yapamam diyom yaparsin yapar iki yi üçü doğuran dort de doğurur diyo len ebeler kovacak beni sağlık ocağından muayene bile etmezler diyorum Suriyeliler dogursa demezler ama diyo beş altı tane var onlarda demesin mi gerçekten ebeler kovar beni gecen son kontrolde ebem diyorki korunman lazım artık diye gecinceme zorlanıyor diyo benim adamda hayırmi onlarmi bakacakmis diyor ben bittim yha

Kızlar yazılanları okuyamadım Sencerim pazartesini bekleyemedi annesine geldi iyiyiz çok şükür toparlanınca sancı olayını da sezaryanımı da anlatacağım
Yhhaaa maşallah annesi hadi gözün aydın canım sağlıkla büyüt yavrunu . Kendini toparla bi aynen anlatırsın her türlü zaten

Mugla da hangi doktora gidiyorsunuz

Amin inşallah canım çok şükür ya darısı sizlere inşallah

Aynen ya hep ya hiç..kolay kolay temizlik vs beni yoracak işlere başlayamam ama başladım mı da dibine kadar yaparım o işi ama işte başlamak mesele .... Biraz tembellik biraz üşengeçlik.. ama yaptı mıda tam yaparız aynen erkek anasıyım.. Uzay ın anası

Aranızda yürüyüş, egzersiz, pilates vs yapan var mı kızlar sürecin kolaylaşması için yoksa akışına bırakanlardan mısınız ?
Canım ben biraz pilates yaptım ara ara sancılarım var birkaç gündür yürüyüş sıcaktan hiç yapamıyorum merdiven inip cikcam şimdi de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…