- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #46.341
Canım benimde senin gibi git gide yukarı çıkıyor yukarısı sertlesiyor neden bilmiyorumKızlar benim bebiş iyice yukarı çıktı bugün ya bir de çok sertleşti, aşşa inmesi gerekmiyor mu, yukarı toplanması normal mi
Gerçekten cok üzüldüm canımBebeğim vefat etti..
Bursda hangi doktor :)Yok yavrum Bursadayım ben. Çok seviyorum doktorumu bu arada gerekli yerde müdahale ediyor ama gel gör ki rahat
Diyorum ki elim kaşınıyor son dönemde oldu. Kolestaz diye birşey varmış onu da burda öğrendim jdjdj bana bir bakışı var anlatamam hdjdj
Amin inşallah hayırlısı cnm aynen öyle herkes sağlıkla bebislerini büyütsün@ada258 @burcumsu12 ve D DLK033 dogumlariyla hem sasirdim hem mutlu oldum. Agustos bebekleri bol surprizli ciktilar. Saglikla buyutun insallah. @baharrr34 o parmaklara eridim bittim, masallah.
Çok üzüldüm canım sebep Allah rahmet eylesinBebeğim vefat etti..
Benimde öyleydi basi yukarda açılmam olunca dün aldiCanım benimde senin gibi git gide yukarı çıkıyor yukarısı sertlesiyor neden bilmiyorum
Allah sana ve eşine sabır versin çok çok üzgünüm.Bebeğim vefat etti..
Kızlar benim bebiş iyice yukarı çıktı bugün ya bir de çok sertleşti, aşşa inmesi gerekmiyor mu, yukarı toplanması normal mi
Canım benimde senin gibi git gide yukarı çıkıyor yukarısı sertlesiyor neden bilmiyorum
Acilman olduğun muayene de mi belli oldu ne kadarlık sin sen acaba bir de başka belirtin oldu muBenimde öyleydi basi yukarda açılmam olunca dün aldi
Maşallah kuzuma,allah analı babalı büyümek nasip etsinAnamın karnindan manikürlü doğdum teyselerim
Allahım sabır versin. Çok üzüldümBebeğim vefat etti..
Teşekkür ederim canım amin inşallah sizde sağ sağlim kucağınıza alırsınız bebişleriniziK Kmsemkimim canım başın sağ olsun rabbim yardımcın olsun kardeşim
E Emellzeliha gözün aydın cnm sağlıkla büyüt bebeğini inşallah
Bursda hangi doktor :)
Başınız sağ olsun .Bebeğim vefat etti..
Basiniz sagolsun.Bebeğim vefat etti..
Evet nst kalp atislari duzensizdi sezeryen istiyordum ağrımda olunca alttan muane ettiAcilman olduğun muayene de mi belli oldu ne kadarlık sin sen acaba bir de başka belirtin oldu mu
Benim de aynı sancı sağ kalçamda var 2 gündür, yürüyemiyorum çok acıyor. bebek aşağı indiğinde oluyormuş komşum öyle söyledi, doğumun yakın olduğunu söylediHanımlar bir şey soracağım .sol kalçamdan ayağıma doğru iki gündür acı var yürürken kemik batıyor gibi topallatıyor .bu hamilelikten mi yoksa buzdolabını temizlemiştim o zaman ters bir hareket mi yaptım acaba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?