- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #46.361
İnna lillahi ve inna ileyhi raciunBebeğim vefat etti..
Kızlar 35+2 hamileyim. İdrarımda +1 protein çıktı. Ayaklarımda ve bileklerimde şişlik vardı bundan dolayı baktı dr. 15 gün önce negatifmiş. Tansiyon takibi yapacağım ama moralim çok bozuldu. Aranızda yaşayan var mı?
Yani gebelik zehirlenmesi olabilir dediler o nedenle moralim bozuldu. Sizin kaçıncı hafta?Ben yaşadım. İlaca başladım. Üzülecek birşey yok. Bilip önlem almak kıymetli. Güzelce yapın takibinizi gerekirse ilaca başlatır.
Ne dıyecegımı bilemıyorum Çok çok üzüldüm Canım Allahım rahmet eylesın sana sabırlar versin bısey sormak ıstemıyoruz sen ne zaman konusmak anltmak ıstersen burdayızBebeğim vefat etti..
Doktor mu dedi? 36+2 yim. Ama protein çıktığında ve takibe başladığımda sanırım 5-6 hafta geçtiYani gebelik zehirlenmesi olabilir dediler o nedenle moralim bozuldu. Sizin kaçıncı hafta?
Dr eğer tansiyon da çıkarsa evet olabileceğini o nedenle sıkı takip yapacağını iletti. Sizde tansiyona bakılıyor ama değil mi? İlaç tansiyon ilacı mı?Doktor mu dedi? 36+2 yim. Ama protein çıktığında ve takibe başladığımda sanırım 5-6 hafta geçti
Kaçıncı haftaydin pekiEvet nst kalp atislari duzensizdi sezeryen istiyordum ağrımda olunca alttan muane etti
Canım gözün aydınnEvet nst kalp atislari duzensizdi sezeryen istiyordum ağrımda olunca alttan muane etti
Dr eğer tansiyon da çıkarsa evet olabileceğini o nedenle sıkı takip yapacağını iletti. Sizde tansiyona bakılıyor ama değil mi? İlaç tansiyon ilacı mı?
Siz böyle konuşunca en son yaptırdigim idrar tahlili ne baktım idrarda protein ++ çıkmış ama doktorum izindeydi bu hafta göstereceğim sonucu kötü bişey mi ki bu diğerlerinde hep negatif çıkarken bunda pozitif hemde iki tane tansiyonum falan hep normal çıkıyor ama korktum simdiDoktor riski belirtmiş. Allahım korusun inşallah öyle birşey olmaz.
Evet bende direkt holter taktırttı süreci kısaltmak için. Takip edip öyle gitmedim. Birde takip etmediğin zamanlarda yükselebilir dedi. O yüzden garantiye de aldı. Baktık ki gerçekten çok yüksek. İlaca başladık. Sonrasında düştü. Şimdi daha stabil çok şükür.
Sizde kötüyü düşünmeyin maalesef gebelik şekeri ve tansiyonu olabilen birşey. Çok şükür ki önlemi alınabiliyor.
Siz böyle konuşunca en son yaptırdigim idrar tahlili ne baktım idrarda protein ++ çıkmış ama doktorum izindeydi bu hafta göstereceğim sonucu kötü bişey mi ki bu diğerlerinde hep negatif çıkarken bunda pozitif hemde iki tane tansiyonum falan hep normal çıkıyor ama korktum simdi
Senin kaç haftalik nst de sancı felan var mıCanım benimde senin gibi git gide yukarı çıkıyor yukarısı sertlesiyor neden bilmiyorum
Şeker yuklemesi yaptırmadım ama sekerime baktiriyorum normal değerlerde çıkıyor hep ayaklarımda şişme dışında bir sikayetimde yok şükür ama içime kurt düştüKorkma ama önemse. Ne zaman kontrol 26 sı mıydı? Alabiliyorsan öne al canım. İdrarda protein sadece tansiyon değil şekeri de gösterebilir. Şekerine bakıyor musun hiç?
35+5 nst de sancım cikmadiSenin kaç haftalik nst de sancı felan var mı
Şeker yuklemesi yaptırmadım ama sekerime baktiriyorum normal değerlerde çıkıyor hep ayaklarımda şişme dışında bir sikayetimde yok şükür ama içime kurt düştü
İdrarda protein çok önemli bir şey. Ama gebeliğin son zamanlarında da biraz olabiliyormuş. Ben sabahtan beri okuyorum. Benim ayak şişliğim çok çok fazla ama tansiyonum hep normaldi yine de holter takip açısından daha iyi sanırım. Benim artı 1 yazıyorSiz böyle konuşunca en son yaptırdigim idrar tahlili ne baktım idrarda protein ++ çıkmış ama doktorum izindeydi bu hafta göstereceğim sonucu kötü bişey mi ki bu diğerlerinde hep negatif çıkarken bunda pozitif hemde iki tane tansiyonum falan hep normal çıkıyor ama korktum simdi
İdrarda protein çok önemli bir şey. Ama gebeliğin son zamanlarında da biraz olabiliyormuş. Ben sabahtan beri okuyorum. Benim ayak şişliğim çok çok fazla ama tansiyonum hep normaldi yine de holter takip açısından daha iyi sanırım. Benim artı 1 yazıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?