2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Bebeğim vefat etti..
İnna lillahi ve inna ileyhi raciun
ne desek teselli edemeyiz canım biliyorum yüreğin yangın yeri rabbim ferahlatsın sabrını versin inşirah versin cennet kuşu size şefaatçi olsun inş

Resûlullah sallallahu aleyhi ve sellem şöyle buyurdu:

Bir kulun çocuğu öldüğü zaman Allah Teâlâ meleklerine;

- Kulumun çocuğunun ruhunu mu aldınız? buyurur. Melekler;

- Evet, derler. Allah Teâlâ:

- Kulumun gönül meyvesini (ciğerpâresini) mi kopardınız? buyurur. Melekler:

- Evet, derler. Allah Teâlâ:

- Peki, kulum ne dedi? buyurur. Melekler:

- Sana hamdetti ve innâ lillahi ve innâ ileyhi râciûn diye istircâda bulundu, derler. Bunun üzerine Allah Teâlâ:

- O halde kulum için cennette bir ev yapın ve adını da “hamd evi” koyun! buyurur.

Kızlar 35+2 hamileyim. İdrarımda +1 protein çıktı. Ayaklarımda ve bileklerimde şişlik vardı bundan dolayı baktı dr. 15 gün önce negatifmiş. Tansiyon takibi yapacağım ama moralim çok bozuldu. Aranızda yaşayan var mı?

Ben yaşadım. İlaca başladım. Üzülecek birşey yok. Bilip önlem almak kıymetli. Güzelce yapın takibinizi gerekirse ilaca başlatır.

Hayırlı akşamlar kızlar tum mesajları okuyamadım sanırım dogum yapanlar olmuş bitek baharrr34 haturladım etıketleyebildim tüm dogum yapanların gözü aydın olsun hamileliğin en zor günlerini yasıyorum gercekten bu kaşıntı belasından Doktorum kolestazın hafif oldugunu ve bir ılac tedavsıne baslamıstı nasıl bir ılacsa kac gundur bulamadık hıcbır eczanede yokmus ursovef diye en son 750 mg bulduk ona basladım bugun ama dun geceden beri cok kötüydümm kaşınmaktan sadece kuru kasımtı Allahım kimseye yasatmasın bu ne mide yanmasına ne kasılmalara ne baska bişeye benziyor ya. Yine dayanamadım gundüz acile gittik ve bir serum yedim . ilk defa devlete gittim ve iyikii hiç gitmemişim dedim Gerçektenn gördümkii hastaymışsın gebeymişssin hiç umrunda değil cok afedersiniz köpek gibi davranıyorlar bazılarını tenzih ediyorum ama doktor olmuşlar atanıp oraya oturmuşlar ama insanlığı öğrenememişlerr. Allahım kimseyi öylelerin eline düşürmesinn diyorum. Birazdaha iyiyim şuan . Dogumdan cok korkuyordum ama artık alıyolarsa alsınlar bitsin bu ıskence dıyorum o dereceye geldim Yarın bir tahlil verip tekrar doktoruma gidecegiz duruma göre bir değerlendirme yapacak biraz uzun oldu hakkınızı helal edin

Dr eğer tansiyon da çıkarsa evet olabileceğini o nedenle sıkı takip yapacağını iletti. Sizde tansiyona bakılıyor ama değil mi? İlaç tansiyon ilacı mı?

Doktor riski belirtmiş. Allahım korusun inşallah öyle birşey olmaz.

Evet bende direkt holter taktırttı süreci kısaltmak için. Takip edip öyle gitmedim. Birde takip etmediğin zamanlarda yükselebilir dedi. O yüzden garantiye de aldı. Baktık ki gerçekten çok yüksek. İlaca başladık. Sonrasında düştü. Şimdi daha stabil çok şükür.

Sizde kötüyü düşünmeyin maalesef gebelik şekeri ve tansiyonu olabilen birşey. Çok şükür ki önlemi alınabiliyor.

Siz böyle konuşunca en son yaptırdigim idrar tahlili ne baktım idrarda protein ++ çıkmış ama doktorum izindeydi bu hafta göstereceğim sonucu kötü bişey mi ki bu diğerlerinde hep negatif çıkarken bunda pozitif hemde iki tane tansiyonum falan hep normal çıkıyor ama korktum simdi

Korkma ama önemse. Ne zaman kontrol 26 sı mıydı? Alabiliyorsan öne al canım. İdrarda protein sadece tansiyon değil şekeri de gösterebilir. Şekerine bakıyor musun hiç?

Korkma ama önemse. Ne zaman kontrol 26 sı mıydı? Alabiliyorsan öne al canım. İdrarda protein sadece tansiyon değil şekeri de gösterebilir. Şekerine bakıyor musun hiç?
Şeker yuklemesi yaptırmadım ama sekerime baktiriyorum normal değerlerde çıkıyor hep ayaklarımda şişme dışında bir sikayetimde yok şükür ama içime kurt düştü

Şeker yuklemesi yaptırmadım ama sekerime baktiriyorum normal değerlerde çıkıyor hep ayaklarımda şişme dışında bir sikayetimde yok şükür ama içime kurt düştü

Canım sen doktoruna bir görün o seni güzelce yönlendirir. Seni korkutmak istemiyorum ama doktorun sana parmaktan şeker ölçümüne başlatabilir. Günlük tansiyon takibi de yaptırabilir. Bunlar normal şeyler. Öyle birşey olursa üzülme. Detayı nasıl yapacağını o sana zaten anlatır bizde burda bildiğimiz kadarıyla seni rahatlatırız

İdrarda protein çok önemli bir şey. Ama gebeliğin son zamanlarında da biraz olabiliyormuş. Ben sabahtan beri okuyorum. Benim ayak şişliğim çok çok fazla ama tansiyonum hep normaldi yine de holter takip açısından daha iyi sanırım. Benim artı 1 yazıyor

Kizlar kasiklarim ve midem agriyor ya bide sanki buyuk tuvaletim varmis gibi ama sancim falan yok bugun biraz yere cimlere oturdum bahcede ondan mi acaba. Oglumda 36+3te biraz erken dogdugu icin fazla pimpirikliyim galiba esimde bikti dogur da sen de kurtul biz de kurtulalim diyor

Benimde +1
Çok ciddi bir seviye değil. Ayaklarımı tanıyamıyorum. Ellerimde hafif ama bielkten itibaren ayaklarım çok fena. Benzeriz sizinle. İçibiz rahat olsun ciddi bir durum yoktur. Holteri önerin ama. Kestirme ve net çözüm o.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…