2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Bir arkadaşımın babasında şiddetli kaşıntılar oldu ve aylarca bulunamadı. Anneniz detaylı tetkik yaptırmıştır ama eğer gitmediyseniz bir de çapaya gitseniz iyi olabilir belki.

Selam kızlar yoğunluktan giremedim,simdi bile yoldayım Balikesirden donuyorum sizlerden ne var ne yok??? Umarım herkes iyi

Bebisim gelmedi henüz,ama en son kontrolde 3362gr çıktı ve nstde hic sanci çıkmadı,carsamba tekrar kontrolüm var ve doktor sanci çıktı iyi,cikmadi perşembe yatis yapıp dogurtucak

Şimdi ölçtüm 107 tokluk şekerim bugün çok şeker tüketmeme rağmen
Tansiyon 13-7
Ben şeker yüklemesi yaptırmıştım temiz geldi. Bana hem hemşire hem dr hem ebe direkt tansiyon takibi dedi. 13/8 üzeri olduğu an bilgi verin dedi. Benin hep 11 civarı çıkar.

Ben şeker yüklemesi yaptırmıştım temiz geldi. Bana hem hemşire hem dr hem ebe direkt tansiyon takibi dedi. 13/8 üzeri olduğu an bilgi verin dedi. Benin hep 11 civarı çıkar.
Bende düzenli her gün yapacağım yarın bir ıdrar vereyim tekrar sürekli takip edeceğiz araştırdım bu idrarda protein yüksek çıkıp tansiyon şeker normalde seyredip sorunsuz doğum yapan çok kişi varmış ama genel olarak idrarda protein hiç iyi bişey değil takibi yapacağız mecbur

Benim 14-15 yaşlarındayken idrarımda protein çıkmıştı geçenlerde bebekte kilo kaybı olunca aklıma geldi (kilo kaybı devam etmedi sonradan arttı.) 24 saatlik idrar verdim. 300 küsür mg protein çıktı. Tansiyonum normal. 34+5 olacağız yarın. Yarın nst+sonuç göstereceğim. Bakalım ne olacak? Bi 36-37 haftaya gelseydik hayırlısıyla.

Benim de aynı sancı sağ kalçamda var 2 gündür, yürüyemiyorum çok acıyor. bebek aşağı indiğinde oluyormuş komşum öyle söyledi, doğumun yakın olduğunu söyledi
O yakın zaman bekledikçe gelmiyor vallaha yha her şeyi doğuma yormaktan bıktım artikt su geliyor diye gittim ki idrar değildi gibi ama onlar ebeler oksurttunce idrar dedi kiiii o ebe çok tatlıydı inşallah o denk gelir bana yha ama kızımda da parça parça gelince tutamadım da yenide wc den çıkmıştım hani panikledim çatalda muayene etti nst falan kilasikler aceleyle gidince bez ne bulursak aldık artık inşallah dokanmaz bebege adete göre tembilediler kendini takıp et falan gönderdiler bi aksiyon dur yaşayıp duruyoruz cumadan beri benimkide doguruyorum sanmış babami falan aramış biz eve geldik adam hastaneye gelmiş bize demeden benim çıktığımi görünce az bekleyelim karı belki doğurursun falan dedi yuru len dedim eee nolcak simdi diyo

Katılıyorum yha herşeyde doğum belirtisi aramak belirsizlikler falan yoruyor artık benim adamda öyle diyor.

İdrar yolu enfeksiyonu geçirenler değeriniz kaç çıktığı için ilaç kullandınız
Benim lökosit mikroskopi 18 çıkmışta ciddi bir boyut mu bugüne kadar hiç sorun yaşamadım idrarda ama yaşayanlara sormak istedim

Bir arkadaşımın babasında şiddetli kaşıntılar oldu ve aylarca bulunamadı. Anneniz detaylı tetkik yaptırmıştır ama eğer gitmediyseniz bir de çapaya gitseniz iyi olabilir belki.

İlk çapaya gittik, şampuan falan verdiler uyuza falan da benzemiyor dediler, sonra sırası ile Bezmialem, özel medipol, en son şimdiler de cerrahpaşa (arada psikiyatri, alerji başka birimlere de gittik) yok her şeyine bakılıyor sonuç yok

Oyy maşallah Melis, bu kadar gündem yoğun iken senden ses çıkmayınca inan bir terslik var diye düşündüm
Bu arada senin bebek ileriden gidiyor diye gününü güncellemiştin, maşallah gelişimine bakılırsa hala ilerde gibi ( benim ilk kızım 38+larda 3300 doğmuştu)
Bu arada neden senin normal sancın beklemiyor doktor

Yarın bir ihtimal doğumum olabilir doktor sezaryene alalım derse, bu saate kadar sakindim ama birden heyecan bastı

Senin zaten sezeryan olacaktı Di mi, bende perşembe gideceğim kontrole gün verecek doktor bu sefer şimdilik hazır olmayan çantam ile gitmeyi düşünüyorum (ben çanta hazırlamak yerine beykozlarda pikniğe gidersem o çanta zor hazırlanır)

Yarın güzel haberler ver bize , inşallah güzel şeyler derler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…