- 24 Ekim 2022
- 166
- 342
- 23
- 35
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #46.401
Bekler bekler merak etmeyin, kiminin erken iniyormuş kiminin geç, ben 38’im daha yeni indi mesela :)Ay henüz 34üm beklesin biraz daha.
Bir arkadaşımın babasında şiddetli kaşıntılar oldu ve aylarca bulunamadı. Anneniz detaylı tetkik yaptırmıştır ama eğer gitmediyseniz bir de çapaya gitseniz iyi olabilir belki.Çok geçmiş olsun Kuzum yaa, benim de annemde 5 aydır geçmeyen kaşıntı var nedeni de bulunmadı ama bildiğim birşey var ki kaşıntı deyip geçmemek lazım, annemin anlatması bir yeri sinek ısırırda tüm gece uyku kaçar ya annem öyle vücudumda çok yerim kaşınıyor diyor
Hayat kalitesi çok düştü, az kaldı az daha sabir siliyorum inşallah doğum ile birlikte geçer gider (annemin neden bulunmayınca psikolojik olabilir dediler)
Selam kızlar yoğunluktan giremedim,simdi bile yoldayım Balikesirden donuyorumburcumsu12 tatlım hayırlı olsun,Allah analı babalı büyütsün
Kızlar işin sırrı gün verilmesinde sanırımgün verilen kişilerin Nerdeyse çoğunun bebek gününden önce geldi
ffestinalente sen hazır gece de uyuyamıyor iken baştaki aminler ile konuşup baştaki listeye el mi atsan ( yani basit yeni bir liste hazırlasak ilk sırada doğum yapanlar kaçıncı haftada yaptılar, birde kalan bizlerin isimleri olsun son adet tarihimiz olsun zaten 2-3 haftaya liste dolacak gibi
Meliss85 kuzu 2 gündür seni de göremedim, bebiş gelmedi Di mi? Ses ver buralar çok hareketli
Ben şeker yüklemesi yaptırmıştım temiz geldi. Bana hem hemşire hem dr hem ebe direkt tansiyon takibi dedi. 13/8 üzeri olduğu an bilgi verin dedi. Benin hep 11 civarı çıkar.Şimdi ölçtüm 107 tokluk şekerim bugün çok şeker tüketmeme rağmen
Tansiyon 13-7
Bende düzenli her gün yapacağım yarın bir ıdrar vereyim tekrar sürekli takip edeceğiz araştırdım bu idrarda protein yüksek çıkıp tansiyon şeker normalde seyredip sorunsuz doğum yapan çok kişi varmış ama genel olarak idrarda protein hiç iyi bişey değil takibi yapacağız mecburBen şeker yüklemesi yaptırmıştım temiz geldi. Bana hem hemşire hem dr hem ebe direkt tansiyon takibi dedi. 13/8 üzeri olduğu an bilgi verin dedi. Benin hep 11 civarı çıkar.
Ne denir inan ki bilemiyorumBebeğim vefat etti..
Benim 14-15 yaşlarındayken idrarımda protein çıkmıştı geçenlerde bebekte kilo kaybı olunca aklıma geldi (kilo kaybı devam etmedi sonradan arttı.) 24 saatlik idrar verdim. 300 küsür mg protein çıktı. Tansiyonum normal. 34+5 olacağız yarın. Yarın nst+sonuç göstereceğim. Bakalım ne olacak? Bi 36-37 haftaya gelseydik hayırlısıyla.Bende düzenli her gün yapacağım yarın bir ıdrar vereyim tekrar sürekli takip edeceğiz araştırdım bu idrarda protein yüksek çıkıp tansiyon şeker normalde seyredip sorunsuz doğum yapan çok kişi varmış ama genel olarak idrarda protein hiç iyi bişey değil takibi yapacağız mecbur
O yakın zaman bekledikçe gelmiyor vallaha yha her şeyi doğuma yormaktan bıktım artiktBenim de aynı sancı sağ kalçamda var 2 gündür, yürüyemiyorum çok acıyor. bebek aşağı indiğinde oluyormuş komşum öyle söyledi, doğumun yakın olduğunu söyledi
Katılıyorum yha herşeyde doğum belirtisi aramak belirsizlikler falan yoruyor artık benim adamda öyle diyor.Kizlar kasiklarim ve midem agriyor ya bide sanki buyuk tuvaletim varmis gibi ama sancim falan yok bugun biraz yere cimlere oturdum bahcede ondan mi acaba. Oglumda 36+3te biraz erken dogdugu icin fazla pimpirikliyim galiba esimde bikti dogur da sen de kurtul biz de kurtulalim diyor
Bir haftayı çok önemsemiyor doktorlar sanırım . Bi iki hafta normal karşılanıyor.Canım bugün kontrol vardı 37+0 haftadayım 2.900 çıktı ultrason kağıdına göre bir hafta geride
Ne denir inan ki bilemiyorumcok cok üzüldüm
Başınız sag olsun,Rabbim sabırlar versin
Böyle doktorlara Allah belasinı versin,hastaneyi mahkemeye verin
Malesef neden olduğunu bilmiyoruz.Ben kaçırdım sanırım ya ne oldu neden bebeği vefat etti
Bir arkadaşımın babasında şiddetli kaşıntılar oldu ve aylarca bulunamadı. Anneniz detaylı tetkik yaptırmıştır ama eğer gitmediyseniz bir de çapaya gitseniz iyi olabilir belki.
Selam kızlar yoğunluktan giremedim,simdi bile yoldayım Balikesirden donuyorumsizlerden ne var ne yok??? Umarım herkes iyi
Bebisim gelmedi henüz,ama en son kontrolde 3362gr çıktı ve nstde hic sanci çıkmadı,carsamba tekrar kontrolüm var ve doktor sanci çıktı iyi,cikmadi perşembe yatis yapıp dogurtucak
Yarın bir ihtimal doğumum olabilir doktor sezaryene alalım derse, bu saate kadar sakindim ama birden heyecan bastı
Hadi bakalım hayırlı olsun haberlerini bekliyoruzzYarın bir ihtimal doğumum olabilir doktor sezaryene alalım derse, bu saate kadar sakindim ama birden heyecan bastı
Yarın güzel haberler ver bize , inşallah güzel şeyler derlerBenim 14-15 yaşlarındayken idrarımda protein çıkmıştı geçenlerde bebekte kilo kaybı olunca aklıma geldi (kilo kaybı devam etmedi sonradan arttı.) 24 saatlik idrar verdim. 300 küsür mg protein çıktı. Tansiyonum normal. 34+5 olacağız yarın. Yarın nst+sonuç göstereceğim. Bakalım ne olacak? Bi 36-37 haftaya gelseydik hayırlısıyla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?