2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Canım geçtiniz mi eve nasılsınız
Evet sabah geçtim 24 saat sürmedi hastanede durmam gaz yapamadım diye ağrım fazlaydı ilacla çıktım gece çok hareket edemedim evde eh işte ağrılarım devam ediyor ilaçları kullaniyorum bebis iyi sütümün gelmesini bekliyorum mama veriyorum şimdi 3 saat 1 besle dedi her saat başı süt gelmesede meme ver dedi 20 dk çok şükür meme alıyor ama uyanmıyor bilemedim uyandırmaya kıyamıyorum

Çok şükür canım zaman geçtikçe daha iyi olucaksınız. Bunu kıymak olarak düşünme uyandırılıp beslenmeye ihtiyacı var. Kendisi uyanamıyorsa sen uyandır. Sonrasında sarılık vs durumu olmasın iyice beslensin minik

Tesekkurler cnm hastane verdi mama ilk başta solunum sıkıntısı cekti yeni doğan bakımda oksijen verip mama başladılar aç birakamazdim şırınga ile veriyorum mama öğlen bir hata yaptım biberonla verdim sanki hemen alıştı gibi sonrasında zorlandım şırınga ya döndüm

İyi yapmışsın kuzum ilk etapta mama veya süt o kadar anlamlı değil önemli olan doyması. Benimde sütüm gelmez ise anında veririm mamayı. Hatta 1 mama 1 emzirme mi yapsam diye düşünmüyor değilim. Çünkü bebeğin beslendiğini düşünürken aslında beslenmeyen ve sarılık olan çok bebiş var. Bilemiyorum.

Sütün gelince bol bol emecek zaten. Biberon kolay gelmiştir tabi ama 1-2 seferde alışmaz bence. Sadece rahat etmiştir o kadar.

Kızlar özellikle doğum yapanlar tecrube edindiler hala ped almadmm ne önerirsniz depend mi almalıyım yoksa normal lohusa pedi iş görür müüü bazılarıda dependden memnun kalmamıs oyuzden kararsızım
Benimde ilk ama herkes Depend dediği için depend aldım. Yanında refakatçi olacaksa giymesi zor olmaz diye düşünüyorum ilk 2 gün sızma derdi olmadan yatarım. Ama ben normal deneyeceğim, kanamam çok olur diye düşündüm. Sezeryanda gerek var mı bilmiyorum

Kızlar özellikle doğum yapanlar tecrube edindiler hala ped almadmm ne önerirsniz depend mi almalıyım yoksa normal lohusa pedi iş görür müüü bazılarıda dependden memnun kalmamıs oyuzden kararsızım
Depend al cnm çok rahat ettim wc gitmen lazım enfeksiyon kapmasin diye ama kanamam fazla rahat ettim tabi herkeste aynı olacak değil evde bile kullaniyorum büyük ihtimal digerleride iyidir esim ve annem var yanımda evde onla geziyorum pijama üstü rahat ettim

İlk 4 ay göbişden oldum iyiydi acırdı morarırdı ama idare ederdim göbiş gerilince artık dayanamaz oldum ve kola geçtim ordan da arka yumuşak yerlere denk getirince çok acımıyor canım yine morarma vs oldu tabi de.Ama bulantı vs olmuyor bende bi sor doktoruna bakalım

Deri alti uygulanmasi lszm. Damar veya kasa denk gelmemesi lazim. Evet. Cok asiri yakiyor. Evde kendime vuramadm ilk gun esim yapti igneyi kavga ettk. Canimi yakti diye megersem ignenin kendisi yakiciymis. Ikincisini eczanede vurdurdm orda dediler bende bulanti olmadi canim

Ben kaçırdım sanırım ya ne oldu neden bebeği vefat etti
Yanlis hatırlamıyorsam doğum sonrasi solum makinesine bağlamışlar bebeği,dr hatası fazla oksijen vermişler bebegin ciğeri patlamıştıbaska hastaneye sevk edilecekti

Kızlar aramızda oksapar iğne kullanan var mı?
Ben canim tup bebek tedavi başladım'dan beri her gün 1tane karnimdan vuruyorum,arada cok canimi yaktigi oldu,ama hic bulanti falan yasamadimgeçmiş olsun,sana simdi ne icin vermisler?
Canim iyiyiz çok şükür. Sagolasinsen nasilsn son durumlar nasil
Ayyy cok sevindim taze annecikbende iyim şükür,sancılarım baslamasi icin elimden geleni yapıyorum
Canim seni gözden kaçırdım sanırım Gözün aydın bebisine kavuşmuşsun,Allah analı babalı büyütsün inşallah

Son durumun ne oldu? Yatış verdiler mi açılma yok diye eve mi yolladılar (sancısı olup eve yollanan çok temmuz annesi biliyorum ama sancı şiddeti önemli)

Bende gebelik öğrendiğimden beri vuruyorum, ilk zamanlar göbek iyi idi şuan göbek acıtıyor, kol eşimle kavga nedenimiz ben en rahat şimdilerde sağ sol bacak üstüne dogru yapınca rahat ediyorum denedikçe en acısız yeri buluyorsun, sana neden başladılar ki şimdi? Doğuma 2 gün kala keseriz dedi doktor, Birde doğumdan sonra da 6 hafta kullanacakmışım sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…