2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Kızlar ben bugun kusma için acile gittim nst ye bagladılar sancı gorduler hemde duzenli ben bişey hissetmiyorum kasılma hissediyorum oda arada bi. Alttan muayene ettiler acıklık var mı diye ama yokmus hastahaneye gidene kadar agrım yoktu gittim uc doktor acıklık var mı diye bakacam diye beni basbas bagırttılar şimdi cok agrıyo. 34+5 im bu arada erken gelir diye korkuyorum

Kızlar bu protein hakkında bende bir şeyler eklemek istiyorum.24-26 haftalar arasında sanırım idrar tahlilimde benimde protein ve yüksek enfeksiyon çıktı.Doktorum tansiyonun 14-9 ve daha üzeri olursa acil haber ver dedi ama ben enfeksiyondan kaynaklandığını düşünüyorum dedi.Antibiyotik tedavisi verdi 5 günlük sonra yeniden idrar tahlili verdim protein geçmişti.Yani tek sebebi hemen gebelik zehirlenmesi veya tansiyon olmayabiliyor Tansiyon ve aşırı ödem sorununuz yoksa belki idrar yolu enfeksiyonu da geçiriyor olabilirsiniz o yüzden etkilenmiş de olabilir.

Kızlar özellikle doğum yapanlar tecrube edindiler hala ped almadmm ne önerirsniz depend mi almalıyım yoksa normal lohusa pedi iş görür müüü bazılarıda dependden memnun kalmamıs oyuzden kararsızım
Ben depend almadim alsaydimda depend giyemezmisim bence cunku camasir bile zor giydim bacagimi kaldirip. Bide sondayi bana uyusuklukta taktilar ama cikarirken uyusukluk gecmisti canim acidi. Sonda ciktiktan sonra ayaga kalkis var. Ayaga kalkmamla benden acayip bir kan bosaldi. O sirada kalin mesane pedi koymaya kalkmistim ama fena bi durum oldu. Ilk gunden beri koteksin ekstra uzun diye bi serisi varm cidden baya uzun pedi. Onu kullandm hep. Ama kanama miktarida kisiden kisiye cok degisiyor

Canım benim sadece ayakta var doktorum normal son zamanların oluyor dedi bir de çok ayakta kalıyordum ondan enfeksiyon olmuş olabilir o da etkiliyormus yarın baktiracagim tekrardan inşallah geçmiştir

Kızlar özellikle doğum yapanlar tecrube edindiler hala ped almadmm ne önerirsniz depend mi almalıyım yoksa normal lohusa pedi iş görür müüü bazılarıda dependden memnun kalmamıs oyuzden kararsızım
Canım benim ilk doğumum tecrübem yok ama doğum yapan arkadaşlarım depend önerdi onu aldım ben ama hemşire arkadaşım da diyor ki herkesin kanama oranı bir olmaz kiminin çok az mis ped ile idare edilir kiminin çokmuş ben ne olur ne olmaz bir paket aldirdim

Evet canım inşallah güzel haberlerle dönerim hem çok korkuyorum hem de çok heyecanlıyım

Sezaryen sonrasi doktorum bana verdi canim. 10 gun kullanmam gerekiyormus.

Gebelik planladığımız andan itibaren sabah akşam oluyorum canım ben

İnanılmaz derecede canımı acıtıyor ve yakıyor. Sizinde böyle mi? Birde denk mi geliyor bilmiyorum ama ben buna başladığımdan beri kusuyorum. Uyumadan önce vuruluyorum mide bulantısıyla uyanıyorum. Doktoru arayacağım yarın ama size de sorayım dedim.

Sizde koldan mı vuruluyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…