- 23 Ekim 2022
- 2.249
- 6.358
- 88
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #46.421
İnşallah :)Yarın güzel haberler ver bize , inşallah güzel şeyler derler
Benide evham sardı yarın gideceğim o kuşku düştü içime artıkİnşallah :)
Canim iyiyiz çok şükür. SagolasinYaa okumaya calisiyorum,ama cok msj birikmiş anladım kadarı ile @Chloecebaharrr34 @burcumsu12 dogum yapmış, kizlar gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün inşallah bebisler nasil? Siz nasilsiniz?
Sezaryen sonrasi doktorum bana verdi canim. 10 gun kullanmam gerekiyormus.Kızlar aramızda oksapar iğne kullanan var mı?
Gebelik planladığımız andan itibaren sabah akşam oluyorum canım benKızlar aramızda oksapar iğne kullanan var mı?
Amin inşallah canım Allah razı olsun
Ben depend almadim alsaydimda depend giyemezmisim bence cunku camasir bile zor giydim bacagimi kaldirip. Bide sondayi bana uyusuklukta taktilar ama cikarirken uyusukluk gecmisti canim acidi. Sonda ciktiktan sonra ayaga kalkis var. Ayaga kalkmamla benden acayip bir kan bosaldi. O sirada kalin mesane pedi koymaya kalkmistim ama fena bi durum oldu. Ilk gunden beri koteksin ekstra uzun diye bi serisi varm cidden baya uzun pedi. Onu kullandm hep. Ama kanama miktarida kisiden kisiye cok degisiyorKızlar özellikle doğum yapanlar tecrube edindiler hala ped almadmm ne önerirsniz depend mi almalıyım yoksa normal lohusa pedi iş görür müüü bazılarıda dependden memnun kalmamıs oyuzden kararsızım
Canım benim sadece ayakta var doktorum normal son zamanların oluyor dedi bir de çok ayakta kalıyordum ondan enfeksiyon olmuş olabilir o da etkiliyormus yarın baktiracagim tekrardan inşallah geçmiştirKızlar bu protein hakkında bende bir şeyler eklemek istiyorum.24-26 haftalar arasında sanırım idrar tahlilimde benimde protein ve yüksek enfeksiyon çıktı.Doktorum tansiyonun 14-9 ve daha üzeri olursa acil haber ver dedi ama ben enfeksiyondan kaynaklandığını düşünüyorum dedi.Antibiyotik tedavisi verdi 5 günlük sonra yeniden idrar tahlili verdim protein geçmişti.Yani tek sebebi hemen gebelik zehirlenmesi veya tansiyon olmayabiliyorTansiyon ve aşırı ödem sorununuz yoksa belki idrar yolu enfeksiyonu da geçiriyor olabilirsiniz o yüzden etkilenmiş de olabilir.
Canım benim ilk doğumum tecrübem yok ama doğum yapan arkadaşlarım depend önerdi onu aldım ben ama hemşire arkadaşım da diyor ki herkesin kanama oranı bir olmaz kiminin çok az mis ped ile idare edilir kiminin çokmuş ben ne olur ne olmaz bir paket aldirdimKızlar özellikle doğum yapanlar tecrube edindiler hala ped almadmm ne önerirsniz depend mi almalıyım yoksa normal lohusa pedi iş görür müüü bazılarıda dependden memnun kalmamıs oyuzden kararsızım
Evet canım inşallah güzel haberlerle dönerimSenin zaten sezeryan olacaktı Di mi, bende perşembe gideceğim kontrole gün verecek doktor bu sefer şimdilik hazır olmayan çantam ile gitmeyi düşünüyorum (ben çanta hazırlamak yerine beykozlarda pikniğe gidersem o çanta zor hazırlanır)
Amin canım inşallahHadi bakalım hayırlı olsun haberlerini bekliyoruzz
Sezaryen sonrasi doktorum bana verdi canim. 10 gun kullanmam gerekiyormus.
Gebelik planladığımız andan itibaren sabah akşam oluyorum canım ben
Sabah gideceğim canım haber vermeye çalışırım heyecanımı bastırabilirsem
Sabah gideceğim canım haber vermeye çalışırım heyecanımı bastırabilirsem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?