2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Öncelıkle Allahım güç kuvvet versinki hemen toparlanasın sen ve tum dogum yapmıs olanlar ve sonra bizzHerkese göre değişiyor yine diyosun yani haklısın kanama mıktarı önemli aslında oyuzden kararsız kaldım bende
Forum yasam hastanesi çok memnun kaldım cnm doktordan memnunum çalışanlardan da
Hangi doktordu senin canım ve dogum ücreti ne kadar
Tesekkur ederim gercekten öyle herkeste degıskenlık gosterıyor gibi kanaması cok olanda var olmayanda ben regl da bile yogun knama gören biri değildim ama dogum nasıl olur tabi bilemiyorum bakalım
Ah ah damarıma bastın canımm aynıı durumdann ıskence cekıyorum Ikı uc gundur mahfoldum. Olsada dogum kurtulsam şundan dıyorum son günleri haftaları böyle dusunmemıstım hıc hazırlıklar var onlara bıle devam edemiyorumm . Sana doktorun bı teshıs koydumu bi ilaç falan ? Ben şimdi tekrar tahlile gidiyorum değerlerime bakacak tekrar doktorum

Bu arada görüntüye bakılınca dünya çapında 2023 ağustos anası olacak Rihanna nın göbekte oluşan çizgisi bende de şekil olarak bile aynı (ahh Rihannam üzümlü kekim şurada olsa birkaç soru sorar içi rahatlardı, birde ilk bebesi de küçük )

Kızlar inanırsınız inanmazsanız size kalmış ama denemek isteyenler yorumlarda falan çok ile yaradı diyor, bir bakın isterseniz?

Eklentiler

• Screenshot_20230724_083453_com.instagram.android.webp
    37,8 KB · Görüntüleme: 75
Ahmet ısiktan geçen ay 8500 bu ay 12500 tl muane ücreti 520 ya da 540 doğumdan sonra muane ücretsiz kadın doğum 2 kere çocuk doktoru gelip baktı onlar ücretsiz 3 gün bugün gidecez o ucretli oksijen falan aldı onlarda ücretsiz epidural oldum diye 2000 tl igne yoksa normal sezeryan epiduralsiz 10500

Ben de her şeyi doğuma yoruyorum, hayırlısıyla bi doğursaydık da şu paranoyalarımızdan kurtulsaydık

ffestinalente ben de hamileliğin başından beri vuruluyorum. Koca göbeğime rağmen hala göbekten yapıyorum hiç kol veya bacak denemedim bile. Hep kol ve bacağın daha çok acittigini söylerler. Acimasina gelince malesef bu iğnelerin içindeki sıvı yakıyor bazen az bazen çok ama acıdan kaçış yok. Morarma bazen oluyor bazen olmuyor. Ama kaşıntı işini bilemedim tesadüfte olabilir iğneye yeni basladiysan yan etkide yapmış olabilir canım. Bu arada kendi ignemi bulamadigimda Şubat gibi 1 ay oksopar kullandım sadece bana iğnesi daha büyük gelmişti o yüzden yaparken daha çok zorlandım sanki.

Kızlar hepinize sormuş olayım. Siz ne zaman bırakacaksınız. Benim son 6 iğnem kaldı onu vurulduktan sonra bırakacağım. Kan sulandırıcı kullanmayacağım. Doğum sonrasını bilmiyorum konuşmadık. Sizde gidişat nasıl olacak?

Ben şimdi bugüne kadar hiç karnımdan vurulmadığım için buda çok büyük olduğu için birşey olur rahatsız eder tetikler diye korktum. İnsülini bile koldan vurdurmuştu hemşire bana ki o iğne değilmiş bunun yanında. Belki bulantı denk gelmiştir tam da ondan diyemiyorum ama kötü cidden. İyi dayanmışsın arkadaşım bunca zaman.

Ya kolumu hissetmiyorum kısa bir süre tabi ama inanılmaz yakıyor. Zaten ellerimde his kaybım var bükemiyorum. Sinir sıkışıp duruyor. Birde bu geçende kocama dedim kesin sinire vurdun bu kadar acıması normal değil diye. Kavga etmedik ama daha az acısaydı eğer canımın derdine düşmemiş olsaydım hallederdim jdjjd

Ben canim tup bebek tedavi başladım'dan beri her gün 1tane karnimdan vuruyorum,arada cok canimi yaktigi oldu,ama hic bulanti falan yasamadimgeçmiş olsun,sana simdi ne icin vermisler?

Canım nerelerdesin sen özletiyosun vallahi bak. Ben alıştım senin hep burda olmana gözlerimi yolda bırakma

Malum olaylardan sonra kimseyi etiketleyip nasılsın demiyorum belki orayı tercih etmiştir diye ama sen hep aklımdaydın.

Kuzum ben ilk günden beri ecopirin kullanıyordum. Doktor geçen kontrolde buna geçirdi 10 gün bunu kullan sonrasında bırakacağız dedi.

Ecopirinden buna döndü 10 günde bunu kullan sonra kesicez dedi. Vallahi beterin beteri var hep. Hergün bunu vurulduğumu hayal edemiyorum pek. Acı eşiğim sandığım kadar yüksek değil sanırım benim.

İğnesi berbat zaten gitmiyor ya. O ittirilmeyi hissediyorum. Ne gerek varsa yap minik birşey. O kadar insülin vuruldum tek bir morluk yok bu mosmor yaptı. Hergün vuruluyor insanlar bunu, insan bunu bir düşünür de incecik yapar ama yok.

Valla el atsak iyi olacak ya. Takip edemeyeceğiz biryerden sonra baya da kalabalığız. Ama konu sahibi olmak gerekiyor o tablo mesajını güncelleyebilmek için. Olmak isteyen varsa o konuşsun kimse yoksa ben konuşurum sıkıntı değil benim için. Benim doğuma da var zaten daha.

Hayretler olsun. Normalde doktorum kanama ve su gelmediği sürece sıkıntı yapma gelmene gerek yok derdi. Tansiyonumu ve kusmamı duyunca gel bir bakayım dedi. 9 aydır ilk defa bir problemimde gel bakayım dedi şaşkınım

Tedirgin olmalı mıyım acaba

9 aydir vuruyorum hep de gobekten yaptim benim aksine gobegim buyudukce gerildikce vurmam kolaylasti morarmamasi icin tam dik aciyla vurmam lazim ilaci hizli degil yavas gonder ve vurcagin yeri iyice iki parmaginla kabart vurduktan sonra ovalama elleme kendini kasma birazcik yakmasi normal yagli bi ilaç oldugu icin istiyorsan soguk bisey koyabilirsin buz gibi ne bileyim soguk su sisesi gibi cok degil 1 dk tutsan yeter bunlara ragmen morarirsa kilcal damara denk gelmis demektir o da bi sorun yapmaz ama morluk olan tarafa vurma o gecene kadar diger yerden vur mide bulantisi ve kasinti ilacla alakali olabilir mi bilmiyorum ben hic yasamadim babam da hic oyle bisey soylemedi bu ilaci 6 sene babama kullandim 9 aydir da kendime yapiyorum

Teşekkür ederim canım.
Kaldı 6 tane sıkayım dişimi.
Hayır korkuyorum da ben bu kan sulandırıcı işinden. Forumda kötü bir olay okumuştum. Etkisinden çıkmakta çok zorlanıyorum aylardır.

Muhtemelen mide bulantım denk geldi kimsede yapmamış çünkü.

Ben doktorumdan cok memnunum ama fahiş bi fiyat diyolar ya 16ydı 25 diyorlar şimdi bize cok fazla geliyor özel yenısehırede sorduk haldun hıca var ordada onlarda 14 bin emniyet personelıne %10 ındırım var dedıler arada cok buyuk farklar oynuyor . Cok buyuk ıkılemde kaldım

Korma cnm son zamanlardayız git mutlaka

Arkadaşım zorluyorsa Haldun hocaya bir görün bence. Belki içine siner. Sinmezse şartları zorlarsınız eğer oluyorsa.

Şu zamlar çok büyük mağdur etti herkesi ya.

Tedirgin olman için erken kuzu ya Gebelik tansiyonu yada gebelik zehirlenmesi gibi tabirler var ve daha niceleri var bizim bilmediğimiz, Allah korusun riske atmak istememiştir bir görmek istemiştir inşallah herşey yolundadır

Festi sen yaparsın bence geçen de söyledik kimse oralı olmadı, doğrudan kimseyi bekleme konuş derim eğer ki biri çıkar ben alıyım derse ona devredersin olur biter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…