2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325

İnşallah kuzum. Hareketlerinde azalma olmadığı için rahatım. Sıradan bir kontrol gibi gidicem. Belki yüzünü gösterir hem döndü mü onu öğrenirim. Gidicem öğleden sonra.

Bi 37 yi doldursaydık içimiz rahat edecekti ya. 36+3 üm bugün. Oda fena değil de kaldı 4 gün sonrasında ben sallamam istediği zaman gelsin

Konuşayım bakayım.

Bende haldun gidiyorum 28 hafta geçtim ahmet ben memnunum içine hangisi sinerse cnm personel memnundum

Senle aramizda 1 gun var festi herkese cumartesi dogurcam ben diyorum doktorum daha almam dese de oglumu 36+3te dogurmustum bende 3 kg dogmustu cok da erken degil dogursan bile ama sik disini biraz daha evinin isi bitsin

Senle aramizda 1 gun var festi herkese cumartesi dogurcam ben diyorum doktorum daha almam dese de oglumu 36+3te dogurmustum bende 3 kg dogmustu cok da erken degil dogursan bile ama sik disini biraz daha evinin isi bitsin

Jdjdjdj bizim bu olumlamalarımızdan şeyin haberi var mı? Doktorumuzun jdjdjd

Tabii canım. Çanta hazır değil, ev ciddi manada bok içinde kaldı şu tadilatlardan ötürü. Böyleyken doğurursam ben allah kocamın yardımcısı olsun. Jdjdjdm

Kotu zamana denk geldi gercekten. Kocan evi temizlesin sen de cantani hazirla olsun bitsin bebek de otursun oturdugu yerde biraz daha zaten ortalik karisik

Kotu zamana denk geldi gercekten. Kocan evi temizlesin sen de cantani hazirla olsun bitsin bebek de otursun oturdugu yerde biraz daha zaten ortalik karisik

Jdjsjjs bende aynısını diyorum biliyor musun? Sabahtan beri Bulut ortalık karışık evladım birde sen iş çıkartma başıma diye diye geziyorum. Kız allahtan ağdaya gitmiştim uff ne akıllı insanım ya

Aç olarak gel önemli olabilir dedi bu cmrts kontrolüm vardı

Etkilendiysen kötü yorumdan psikolojik olabilir o bulanti falan bizim kullandığımız dozlar emin ol korkulcak duzeyde degil yani bunlar koruma dozu olarak geciyor icin rahat olsun iyi düsünelim iyi olsun her bir igne bizi bebislerimize daha da yaklastiriyor

Günaydın kızlar:)
doğumum yarın olacak haber vermek istedim:)

ffestinalente canım sigorta sorununu bir şekilde çözdük zorunlu sezaryene çevirip

Ohh gözünüz aydın. Rahatlamışsındır bacımsu

Yaa geliyor mu fındık kuzusu. Sağlıkla sıhhatle mutlulukla uyumla gelsin. Bir ömür dirliğiniz bozulmasın. Çok duygulanıyorum ya

Valla herşey mümkün. Zehirlenme vs olmasında. Birde şeyden korkuyorum açıkcası geçende hastahanelik olduğumda sancım vardı ama hissetmiyordum kusuyordum. Acaba var da hissetmiyor muyum? Ay neyse ya gidince söyler besbelli

Canım ben son güne kadar devamke.Bendeki kan pıhtılaşma düzeyi biraz yüksekmiş sanırım o yüzden doktorlar risk almak istemiyorlar.34. haftada coraspirini bıraktım ama iğne devam.Doğumdan sonra da en az 1 ay daha kullanacağım sanırım.Neyse Rabbim dermansız dert vermesin evlatlarımız için sabır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…