- 22 Mayıs 2012
- 11.016
- 30.614
- 798
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #46.481
Tedirgin olman için erken kuzu ya Gebelik tansiyonu yada gebelik zehirlenmesi gibi tabirler var ve daha niceleri var bizim bilmediğimiz, Allah korusun riske atmak istememiştir bir görmek istemiştir inşallah herşey yolundadır
Festi sen yaparsın bence geçen de söyledik kimse oralı olmadı, doğrudan kimseyi bekleme konuş derim eğer ki biri çıkar ben alıyım derse ona devredersin olur biter
Çantan ne alemde peki
Ben dün kurdurdum beşiği
Bende haldun gidiyorum 28 hafta geçtim ahmet ben memnunum içine hangisi sinerse cnm personel memnundumBen doktorumdan cok memnunum ama fahiş bi fiyat diyolar ya 16ydı 25 diyorlar şimdi bize cok fazla geliyor özel yenısehırede sorduk haldun hıca var ordada onlarda 14 bin emniyet personelıne %10 ındırım var dedıler arada cok buyuk farklar oynuyor . Cok buyuk ıkılemde kaldım
Enişte bey kız kardesimle kurdu benim beşik mobilyadan ben elimi sürmedimTabii ki hazır değil hdjdj
Ben derken sen mi jdjdj enişte bey?
Enişte bey kız kardesimle kurdu benim beşik mobilyadan ben elimi sürmedim
Günaydın kızlargüzel bir hafta olsun inşallah bakalım bu hafta kimler doğuracak aslında bugün doğurması gerekenler erkenden doğurdu
Benim hersey hazır ama 31 den önce gelsin istemem doktorum tatilde
Günü birlik şehir disina çıkacak ben agızımı açmayım diye neden olacakHah iyi bari gerçi yapmama ihtimali toktu yerdin adamı çiğ çiğ hdjdj
Ama doğru zamanın bu zaman olduğuna nasıl karar verdi enişte bey onu anlayamadım hdjdjdjd
Günü birlik şehir disina çıkacak ben agızımı açmayım diye neden olacak
Senle aramizda 1 gun var festi herkese cumartesi dogurcam ben diyorum doktorum daha almam dese deİnşallah kuzum. Hareketlerinde azalma olmadığı için rahatım. Sıradan bir kontrol gibi gidicem. Belki yüzünü gösterir hem döndü mü onu öğrenirim. Gidicem öğleden sonra.
Bi 37 yi doldursaydık içimiz rahat edecekti ya. 36+3 üm bugün. Oda fena değil de kaldı 4 gün sonrasında ben sallamam istediği zaman gelsin
Konuşayım bakayım.
Senle aramizda 1 gun var festi herkese cumartesi dogurcam ben diyorum doktorum daha almam dese deoglumu 36+3te dogurmustum bende 3 kg dogmustu cok da erken degil dogursan bile ama sik disini biraz daha evinin isi bitsin
Kotu zamana denk geldi gercekten. Kocan evi temizlesin sen de cantani hazirla olsun bitsin bebek de otursun oturdugu yerde biraz daha zaten ortalik karisikJdjdjdj bizim bu olumlamalarımızdan şeyin haberi var mı? Doktorumuzun jdjdjd
Tabii canım. Çanta hazır değil, ev ciddi manada bok içinde kaldı şu tadilatlardan ötürü. Böyleyken doğurursam ben allah kocamın yardımcısı olsun. Jdjdjdm
Kotu zamana denk geldi gercekten. Kocan evi temizlesin sen de cantani hazirla olsun bitsin bebek de otursun oturdugu yerde biraz daha zaten ortalik karisik
Aç olarak gel önemli olabilir dedi bu cmrts kontrolüm vardıÖncelıkle Allahım güç kuvvet versinki hemen toparlanasın sen ve tum dogum yapmıs olanlar ve sonra bizzHerkese göre değişiyor yine diyosun yani haklısın kanama mıktarı önemli aslında oyuzden kararsız kaldım bende
Hangi doktordu senin canım ve dogum ücreti ne kadar
Tesekkur ederim gercekten öyle herkeste degıskenlık gosterıyor gibi kanaması cok olanda var olmayanda ben regl da bile yogun knama gören biri değildim ama dogum nasıl olur tabi bilemiyorum bakalım
Ah ah damarıma bastın canımm aynıı durumdann ıskence cekıyorumIkı uc gundur mahfoldum. Olsada dogum kurtulsam şundan dıyorum son günleri haftaları böyle dusunmemıstım hıc hazırlıklar var onlara bıle devam edemiyorumm . Sana doktorun bı teshıs koydumu bi ilaç falan ? Ben şimdi tekrar tahlile gidiyorum değerlerime bakacak tekrar doktorum
Etkilendiysen kötü yorumdan psikolojik olabilir o bulanti falan bizim kullandığımız dozlar emin ol korkulcak duzeyde degil yani bunlar koruma dozu olarak geciyor icin rahat olsun iyi düsünelim iyi olsun her bir igne bizi bebislerimize daha da yaklastiriyorTeşekkür ederim canım.
Kaldı 6 tane sıkayım dişimi.
Hayır korkuyorum da ben bu kan sulandırıcı işinden. Forumda kötü bir olay okumuştum. Etkisinden çıkmakta çok zorlanıyorum aylardır.
Muhtemelen mide bulantım denk geldi kimsede yapmamış çünkü.
Günaydın kızlar:)
doğumum yarın olacak haber vermek istedim:)
ffestinalente canım sigorta sorununu bir şekilde çözdük zorunlu sezaryene çevirip
Etkilendiysen kötü yorumdan psikolojik olabilir o bulanti falan bizim kullandığımız dozlar emin ol korkulcak duzeyde degil yani bunlar koruma dozu olarak geciyor icin rahat olsun iyi düsünelim iyi olsun her bir igne bizi bebislerimize daha da yaklastiriyor
Canım ben son güne kadar devamke.Bendeki kan pıhtılaşma düzeyi biraz yüksekmiş sanırım o yüzden doktorlar risk almak istemiyorlar.34. haftada coraspirini bıraktım ama iğne devam.Doğumdan sonra da en az 1 ay daha kullanacağım sanırım.Neyse Rabbim dermansız dert vermesin evlatlarımız için sabırKızlar hepinize sormuş olayım. Siz ne zaman bırakacaksınız. Benim son 6 iğnem kaldı onu vurulduktan sonra bırakacağım. Kan sulandırıcı kullanmayacağım. Doğum sonrasını bilmiyorum konuşmadık. Sizde gidişat nasıl olacak?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?