- 26 Nisan 2019
- 5.390
- 8.908
- 198
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #46.501
Kiz git artık ne zaman gidiyon ben heyecan yapıyorumValla herşey mümkün. Zehirlenme vs olmasında. Birde şeyden korkuyorum açıkcası geçende hastahanelik olduğumda sancım vardı ama hissetmiyordum kusuyordum. Acaba var da hissetmiyor muyum? Ay neyse ya gidince söyler besbelli
Kiz git artık ne zaman gidiyon ben heyecan yapıyorum
Ter olabilir kuzu ya takip et bakalımYataktan kalktım pijamamda elim kadar ısĺaklık anlamadım sıcaktan mı ki devami gelirse doktor yolu
Yataktan kalktım pijamamda elim kadar ısĺaklık anlamadım sıcaktan mı ki devami gelirse doktor yolu
Ah canım sormaa bı anda 9 bin arttırdı hastane delirmiş olmalılar yine eşim bana bırakıyor ama vicdanımda el vermiyor okadar arada fark varkenArkadaşım zorluyorsa Haldun hocaya bir görün bence. Belki içine siner. Sinmezse şartları zorlarsınız eğer oluyorsa.
Şu zamlar çok büyük mağdur etti herkesi ya.
Aaa öylemi neden degıstırdın peki HaldunuBende haldun gidiyorum 28 hafta geçtim ahmet ben memnunum içine hangisi sinerse cnm personel memnundum
Hadi inşallah hayırlı bir sonuc diliyorum senın ıcınde benim icinde yarın göruncez bizimdemkontrol yarın sende haber ver durumdan vallaa kasıntı öyle bir belakı Allahım kimseye yaşatmasınAç olarak gel önemli olabilir dedi bu cmrts kontrolüm vardı
Ayy hayırla gelsin inşallaahGünaydın kızlar:)
doğumum yarın olacak haber vermek istedim:)
ffestinalente canım sigorta sorununu bir şekilde çözdük zorunlu sezaryene çevirip yarın 38+6 olarak tablomuza ekleyebiliriz sanırım inci bebeği
Ben de su kurbaga yuruyusu mudur nedir ona baslicam bide squata doktor istedigi kadar almam desin cumartesiye denk getircem dogumu kararliyimJdjsjjs bende aynısını diyorum biliyor musun? Sabahtan beri Bulut ortalık karışık evladım birde sen iş çıkartma başıma diye diye geziyorum. Kız allahtan ağdaya gitmiştim uff ne akıllı insanım ya
Yok Allah korusun ya zehirlenme olsa anlardin simdiye kadar belki sancindan olabilir daha once olduysa sonucta herkesin belirtileri farkli oluyor sen ihmal etme git biran once baksin bakalim bi doktorValla herşey mümkün. Zehirlenme vs olmasında. Birde şeyden korkuyorum açıkcası geçende hastahanelik olduğumda sancım vardı ama hissetmiyordum kusuyordum. Acaba var da hissetmiyor muyum? Ay neyse ya gidince söyler besbelli
Ah canım sormaa bı anda 9 bin arttırdı hastane delirmiş olmalılar yine eşim bana bırakıyor ama vicdanımda el vermiyor okadar arada fark varken
Ayy hayırla gelsin inşallaah
Ben de su kurbaga yuruyusu mudur nedir ona baslicam bide squata doktor istedigi kadar almam desin cumartesiye denk getircem dogumu kararliyim
Yok Allah korusun ya zehirlenme olsa anlardin simdiye kadar belki sancindan olabilir daha once olduysa sonucta herkesin belirtileri farkli oluyor sen ihmal etme git biran once baksin bakalim bi doktor
Canım ben son güne kadar devamke.Bendeki kan pıhtılaşma düzeyi biraz yüksekmiş sanırım o yüzden doktorlar risk almak istemiyorlar.34. haftada coraspirini bıraktım ama iğne devam.Doğumdan sonra da en az 1 ay daha kullanacağım sanırım.Neyse Rabbim dermansız dert vermesin evlatlarımız için sabır
Hdjsjjsjsjsjjsjsj
Yavruşum doğurmadım daha jdjdjd
Örnek o. Tablo güncelleyeceğiz diye dopum yapan ve yapacak olan annelere beni etiketleyip yazın ki tabloya gireyim dedim
Dur kız daha hazır değilim. 36+3 teyim ben.
Biliyorum biliyorum ona hayırlı olsun dedim ay
Bende 36+ oldu bugün biraz rahat nefes aldım
Kizlar bugun rutin kontrole geldik 37+0 tam. Nst sonuclarindan Doktor plasental yetmezlik var acil almamiz lazim bebegi yoksa her an ölebilir dedi. Aglayip duruyorum güveneyim mi napayim bilmiyorum. Açılmam yok.Eki Görüntüle 3276569
Tabi kiii öyle canım diger tüm özellerle arasında 12 13 bin oynuyor bura vm medıcalpark diye işte bastıkca basıyolar daha fazla. Eşimede hak verıyorum arada ıkı kat var 12 nerde 25 nerde ama insanda takipli oldugu doktoru istemiyor degıl mantık ve vıcdanla basbasayımKuzu inan ki hastahaneye birşey diyemiyorum. Elektrik doğalgaz zamları, euro dolar kurları. Zaten belliydi artacağı da işte çok etkiliyor. 9 bin tl az değil ki. Başka bir ihtiyacı görür. Ama bu dediğim tamamen öbür doktorun içine sinerse. Sinmezse en doğrusu göze almak. Para yerine koyulur çünkü.
Amiin hepimizin bebeği inşallah
Hdjdjsj onları yap kuzum birde hurma ye hurma cumartesi niyetiyle ndndkkd
Birşey diyim mi bu çocuklar bize kök söktürecek diye düşünüyoruz ama anaları dediğim dedik bakalım ne olacak jdjdj
İnşallah iyi haberlerle gelirim kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?