- 30 Haziran 2022
- 1.870
- 3.786
- 83
- 30
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #46.521
Çanım niye ağlıyorsun bebeğin hala iyi sadece riske girmiş, zaten 37 den itibaren zamanında doğum oluyor, bebişin gelme zamanı gelmiş içini ferah tutKizlar bugun rutin kontrole geldik 37+0 tam. Nst sonuclarindan Doktor plasental yetmezlik var acil almamiz lazim bebegi yoksa her an ölebilir dedi. Aglayip duruyorum güveneyim mi napayim bilmiyorum. Açılmam yok.Eki Görüntüle 3276569
Ter olabilir kuzu ya takip et bakalım
Büyük olasılıkla ter takip ediyorum şuan gelen yok şükür dün çok yoruldum alisverise gittim artık çıkmam 31 temmuza kadarAyağa kalkınca devamsa direkt git bacım
Jsjdjjs doktora gidicem ya doğurucam modundayım herşeyi öyle anlayabiliyorum. Kocam yemek söyleyelim diyo diyorum ki ben
yemesem mi acaba ya hemen alırsa beni jdjdj
Ohh mis kuzum. 37 yi doldurmamıza az kaldı sonrası rahat yahu
Kizlar bugun rutin kontrole geldik 37+0 tam. Nst sonuclarindan Doktor plasental yetmezlik var acil almamiz lazim bebegi yoksa her an ölebilir dedi. Aglayip duruyorum güveneyim mi napayim bilmiyorum. Açılmam yok.Eki Görüntüle 3276569
Festiimm no tedirginlikk, demekki o kadarda rahat biri değilmiş doktorunnnn, bi git gel bakalımmmda haberdar etHayretler olsun. Normalde doktorum kanama ve su gelmediği sürece sıkıntı yapma gelmene gerek yok derdi. Tansiyonumu ve kusmamı duyunca gel bir bakayım dedi. 9 aydır ilk defa bir problemimde gel bakayım dedi şaşkınım
Tedirgin olmalı mıyım acaba
Canım kusma bazen doğum belirtisi olabiliyormuş, tansiyonda tehlikeli bir durum bebek için ondan demiştir, riske almamak için, benim dr kanamayı bile çok önemsemiyorHayretler olsun. Normalde doktorum kanama ve su gelmediği sürece sıkıntı yapma gelmene gerek yok derdi. Tansiyonumu ve kusmamı duyunca gel bir bakayım dedi. 9 aydır ilk defa bir problemimde gel bakayım dedi şaşkınım
Tedirgin olmalı mıyım acaba
Canim gunu zaten erken degil ben olsam doktoru dinlerim. Hani erken bi hafta olsa baska doktor gorusu al derdim ama zaten nerdeyse doldurmus gununu. Ben olsam icimde korku olacagina dogururdum. Saglikla gelsinKizlar bugun rutin kontrole geldik 37+0 tam. Nst sonuclarindan Doktor plasental yetmezlik var acil almamiz lazim bebegi yoksa her an ölebilir dedi. Aglayip duruyorum güveneyim mi napayim bilmiyorum. Açılmam yok.Eki Görüntüle 3276569
Ya ben aldm bi açtım o çirkin
Azcık daha beklesinn minikkuşşşMerhaba kızlar bende 36+0 oldum bugün, 1 hafta daha dayanırsak mutlu olacağımkanama bir daha gelmedi şükür sancımda yok, benim kız gelmekten vazgeçti, Çarşamba veya perşembe kontrole gideceğim bir sıkıntı olmazsa
Valla arkadaşım gayet iyi yapmıssın bem böle oldugunu bilmiyordum açınca gördüm yıkıldımKizlar depende benimde elim gitmedi ya gece boy ekstra uzun ne bulduysam aldim ped olarak
Hayir bide cok pahalı 7tanesi 130kusur onu gectim giymesi falan zor olur dedikleri gibi en iyisi pedValla arkadaşım gayet iyi yapmıssın bem böle oldugunu bilmiyordum açınca gördüm yıkıldımaçmışta bulundum
Merhaba kızlar bende 36+0 oldum bugün, 1 hafta daha dayanırsak mutlu olacağımkanama bir daha gelmedi şükür sancımda yok, benim kız gelmekten vazgeçti, Çarşamba veya perşembe kontrole gideceğim bir sıkıntı olmazsa
Saol canım benim amin inşallah sağlıkla mutlulukla gelsin kuzumOhh gözünüz aydın. Rahatlamışsındır bacımsu
Yaa geliyor mu fındık kuzusu. Sağlıkla sıhhatle mutlulukla uyumla gelsin. Bir ömür dirliğiniz bozulmasın. Çok duygulanıyorum ya
Kağıtta ki durumu vs bilmiyorum ancak siz salin kaldıkça daha güzel karar alabilirsiniz inşallahKizlar bugun rutin kontrole geldik 37+0 tam. Nst sonuclarindan Doktor plasental yetmezlik var acil almamiz lazim bebegi yoksa her an ölebilir dedi. Aglayip duruyorum güveneyim mi napayim bilmiyorum. Açılmam yok.Eki Görüntüle 3276569
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?