2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Çanım niye ağlıyorsun bebeğin hala iyi sadece riske girmiş, zaten 37 den itibaren zamanında doğum oluyor, bebişin gelme zamanı gelmiş içini ferah tut sağlıkla gelsin bebiş

Ahahahha çok iyi
Artık herşey doğumsall

Canım üzme kendini haftası da iyi maşallah
Güvenmiyor içinde şüphe varsa başka bir doktora da git istersen için rahat olsun

Festiimm no tedirginlikk, demekki o kadarda rahat biri değilmiş doktorunnnn, bi git gel bakalımmmda haberdar et

Canım kusma bazen doğum belirtisi olabiliyormuş, tansiyonda tehlikeli bir durum bebek için ondan demiştir, riske almamak için, benim dr kanamayı bile çok önemsemiyor geçen zorla gittim

Canim gunu zaten erken degil ben olsam doktoru dinlerim. Hani erken bi hafta olsa baska doktor gorusu al derdim ama zaten nerdeyse doldurmus gununu. Ben olsam icimde korku olacagina dogururdum. Saglikla gelsin

Azcık daha beklesinn minikkuşşş zamanında sağlıkla gelsin inşallahhh bende 38. Haftaya girdim ne gelen var ne giden, ananem daha karnın inmedi gelmez diyor doğru bişimi bilmiyorumda

Ayyy evet ya aynıyız zaten seninle beklesin minnoşlar

Ohh gözünüz aydın. Rahatlamışsındır bacımsu

Yaa geliyor mu fındık kuzusu. Sağlıkla sıhhatle mutlulukla uyumla gelsin. Bir ömür dirliğiniz bozulmasın. Çok duygulanıyorum ya
Saol canım benim amin inşallah sağlıkla mutlulukla gelsin kuzum çok heyecanlıyım bende

Kağıtta ki durumu vs bilmiyorum ancak siz salin kaldıkça daha güzel karar alabilirsiniz inşallah
Hiç üzülmeyin, bir başka hastaneye veya varsa iyi bir devlet hastanesinin aciline gidip tekrar nst çekilme ihtimalini düşünün, Allah'a sığının, Allah'ım içinde bulunduğum durumdan bir çıkış yolu göster duası Kur'an'ı Kerim'den bir ayet, bunu okuyun inşallah size ferahlık verecektir

J josei89 canım ilk kriter doktoruna ne kadar güveniyorsun? İkinci kriter bebeğin haftası kritik seviyeyi geçti mi? Ben kendi şartlarımda doğurmayı seçerdim, belki psikolojik olarak hazırlıksız yakalandın stresin katlandı ama bebişin sana gelmek istiyor öyle düşün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…