- 23 Ekim 2022
- 2.249
- 6.357
- 88
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #46.541
Canım çok sevindim umarım doğumunda çok güzel geçer sağlıkla bebeğini kucağına alırsınGünaydın kızlar:)
doğumum yarın olacak haber vermek istedim:)
ffestinalente canım sigorta sorununu bir şekilde çözdük zorunlu sezaryene çevirip yarın 38+6 olarak tablomuza ekleyebiliriz sanırım inci bebeği
Benim hastahanede nst cok ucuz 18 tl ama muane 850Canım çok sevindim umarım doğumunda çok güzel geçer sağlıkla bebeğini kucağına alırsın
Bende Anadolu sigortaliyim da nst yi karşılıyor muydu?
Bide şunu merak ediyorum sende deneyimleyip gorcez sanırım doğumdan sonra çocuk doktoru gelip bebeği kontrol ediyor ya onlar için hastane ek bir ücret talep eder mi etmez mi? Umarım etmez benim hastanedeki çalışanlar bunlardan bir haber de senin bilgin vardır belki
Benim öğrendiğim bilgiye göre yenidoğan (ilk 28 gün) doğum yaptığım hastanede yapılan tetkik ve muayene ücretleri tamamen ücretsiz olmalı. Yani ekstra bir şey odememeliyiz SGK karsiliyor. Bu konuda detaylı bilgisi olan deneyimli annelerimiz var mı?Canım çok sevindim umarım doğumunda çok güzel geçer sağlıkla bebeğini kucağına alırsın
Bide şunu merak ediyorum sende deneyimleyip gorcez sanırım doğumdan sonra çocuk doktoru gelip bebeği kontrol ediyor ya onlar için hastane ek bir ücret talep eder mi etmez mi? Umarım etmez benim hastanedeki çalışanlar bunlardan bir haber de senin bilgin vardır belki
Kizlar bugun rutin kontrole geldik 37+0 tam. Nst sonuclarindan Doktor plasental yetmezlik var acil almamiz lazim bebegi yoksa her an ölebilir dedi. Aglayip duruyorum güveneyim mi napayim bilmiyorum. Açılmam yok.Eki Görüntüle 3276569
Tabi kiii öyle canım diger tüm özellerle arasında 12 13 bin oynuyor bura vm medıcalpark diye işte bastıkca basıyolar daha fazla. Eşimede hak verıyorum arada ıkı kat var 12 nerde 25 nerde ama insanda takipli oldugu doktoru istemiyor degıl mantık ve vıcdanla basbasayımCok vaktımde yok dusunecek sanırım beni 38i geçirmezler kolestaz yuzunden
Büyük olasılıkla ter takip ediyorum şuan gelen yok şükür dün çok yoruldum alisverise gittim artık çıkmam 31 temmuza kadar
Ahahahha çok iyi
Artık herşey doğumsall
Festiimm no tedirginlikk, demekki o kadarda rahat biri değilmiş doktorunnnn, bi git gel bakalımmmda haberdar et
Canım kusma bazen doğum belirtisi olabiliyormuş, tansiyonda tehlikeli bir durum bebek için ondan demiştir, riske almamak için, benim dr kanamayı bile çok önemsemiyorgeçen zorla gittim
Ya ben aldm bi açtım o çirkin
Bişimiş yaaa , keremin altını beklerken benimde altımı alcaklar sanki bide pişik kremi sürsünler oldu olcaksinirlerim bozuldu, ben yanıma ped te alcam yav kimseden onu giydirmesini isteyemicem gibi
Canım çok teşekkür ederimCanım çok sevindim umarım doğumunda çok güzel geçer sağlıkla bebeğini kucağına alırsın
Aslında eklemiştim ama sadece bu bilgi girilmiş bende çok takılmamıştımkubraPLN canım senin bilgilerin tabloda yok. Erkek bebişin olucak yazıyor sadece.
Bilgilerini yazmak istersen güncelleyebilirim.
Bebegm nst sonucunu atmısta doktoru plensenta yetmiyor bebeği almamız lazım demişti sanırım bende bulamadım yaJoseiye nolmuş göremedim mesajı bulamıyorum
Aslında eklemiştim ama sadece bu bilgi girilmiş bende çok takılmamıştım
Polonya’da yaşıyorum
22.11.2022 sat
Tahmini doğum tarihi 29.08.2023
Ali Ege olacak bebişimin ismi.
İlk bebeğim
Yaşım 32
Yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum
Herkese sağlıklı kolay geçecek doğumlar diliyorum
Ben de ozgu hanıma gidiyordum özelde. Simdi yucelen de volkan bey var ona gidiyorum. Burda yaptıysanız bilirsiniz nasildir diye soracaktım yeni başladım sayılır volkan bey e.Milasda cihan bey vardı birde ilke hanım Cihan ayrılmış ilke de ayağını mi kırmış ne baya rapor almis.
İlk çocuğum da menteşe üni de rüya deveer ve burcu hanıma gitmiştim. Ama doğumu acilde hasan dursun yaptırmıştısiz hangisine gidiyordunuz
Ayy doğumdan sonra Bulut beyi de al gel burada gezdiririm ben siziOlsun tablomuz önemli ben şimdi koyucamgözden kaçmıştır muhtemelen insanlık hali
Aaa polonya mı erasmus yapmıştım çok sevmiştimyine git deseler giderim valla
Ben ilk başta kullanmıştım sonra biraktikKızlar aramızda oksapar iğne kullanan var mı?
Kızlar bebeğiniz için hangi nemlendiriciyi aldınız ilk ay nemlendirmek çok önemli
Ayy doğumdan sonra Bulut beyi de al gel burada gezdiririm ben sizibizde burada yeniyiz 1,5 yıl oldu ama sevdim
Ben göbekten yapıyordum ama göbeğim morarip aciyinca kola geçmiştik gerçi kolum da morardı.İnanılmaz derecede canımı acıtıyor ve yakıyor. Sizinde böyle mi? Birde denk mi geliyor bilmiyorum ama ben buna başladığımdan beri kusuyorum. Uyumadan önce vuruluyorum mide bulantısıyla uyanıyorum. Doktoru arayacağım yarın ama size de sorayım dedim.
Sizde koldan mı vuruluyorsunuz?
Losyon alın dediler ama ben de bilemiyorum ne alınmalı?Kızlar bebeğiniz için hangi nemlendiriciyi aldınız ilk ay nemlendirmek çok önemli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?