2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Canım çok sevindim umarım doğumunda çok güzel geçer sağlıkla bebeğini kucağına alırsın
Bende Anadolu sigortaliyim da nst yi karşılıyor muydu?
Bide şunu merak ediyorum sende deneyimleyip gorcez sanırım doğumdan sonra çocuk doktoru gelip bebeği kontrol ediyor ya onlar için hastane ek bir ücret talep eder mi etmez mi? Umarım etmez benim hastanedeki çalışanlar bunlardan bir haber de senin bilgin vardır belki

Benim hastahanede nst cok ucuz 18 tl ama muane 850

Benim öğrendiğim bilgiye göre yenidoğan (ilk 28 gün) doğum yaptığım hastanede yapılan tetkik ve muayene ücretleri tamamen ücretsiz olmalı. Yani ekstra bir şey odememeliyiz SGK karsiliyor. Bu konuda detaylı bilgisi olan deneyimli annelerimiz var mı?

Josei birden şok oldun ağlaman üzülmen normal arkadaşım ancak doktorun bugüne kadar hep güven veren birisiydi ki değiştirmedin sorun yaşamadın. Şimdi en önemli kararda güvenmemezlik yapmazdım ben olsam. Herşeyin hazır, haftan çok iyi. Tatilini de yaptın. Bak minik bal böreği artık sıra bana kavuşma zamanı demiş. Ben olsam sanırım güvenirdim.

Bu damlalar mutluluk gözyaşların olsun canım. Sağlıkla sıhhatle mutlulukla kavuşun. Çok şükür bin şükür ki bebeğin sağlıklı.

Marka değeri bebeğim.
Ben olsam önerilen diğer doktora giderim bakarım. İçime sinerse oraya geçerim sinmezse zorlar parayı gözden çıkarırım. Evet kuzum senin hızlı aksiyon alman lazım. Ama stres olma sağlıkla kavuşacaksınız Allahım izniyle.

ffestinalente bebiş sen depend aldınmı

No bebiş almadım ben onu giyemem ya jdjdk içime sinmiyor elim gitmiyor. Ben metro markette bez gördüm onu alıcam hdjdj

Büyük olasılıkla ter takip ediyorum şuan gelen yok şükür dün çok yoruldum alisverise gittim artık çıkmam 31 temmuza kadar

burnunu bile çıkartma yavrum. Akşam serininde ancak. Sıcaklar mahvetti bizi ya. Dikkat et yorulma artık.

Ahahahha çok iyi
Artık herşey doğumsall

Aynen kendimi hazırlıyorum jdjdj

Festiimm no tedirginlikk, demekki o kadarda rahat biri değilmiş doktorunnnn, bi git gel bakalımmmda haberdar et

Yok bebiş doktorum gereken yerde müdahale eden birisi zaten o kadar gevşek olsaydı ben çoktan milyon kere değiştirmiştim onu. Bana gevşek doktor lazım değil. Gereken yerde önlem alacak ama bunu yaparken psikolojimi de düşünecek insan lazım

Canım kusma bazen doğum belirtisi olabiliyormuş, tansiyonda tehlikeli bir durum bebek için ondan demiştir, riske almamak için, benim dr kanamayı bile çok önemsemiyor geçen zorla gittim

Kanamayı nasıl önemsemiyor hiç anlamıyorum. Hamile kadının en önemli şeysi değil midir bu? İyiki dinlememiş gitmişsin.

Aynen iyi oldu gidicem birazdan. Bulut kuşu dönmüş mü bir öğreneyim jdjdj

Evet ya o çok travmatik birşey
Çok kanaman olursa kullanırsın da mecbur az olursa ped daha iyi bencede. Üff pedide hiç özlemedim yeminle.

Canım çok teşekkür ederim evet nst yi karşılıyordu sigorta süreçte. Doğum için de bugün şöyle dediler; bebeğin topuk kanı, ilk kontrolleri, işitme testi dahil dediler. Ekstra bir sağlık sorunu çıkarsa o ücretli. Burası Medipol bu arada.

kubraPLN canım senin bilgilerin tabloda yok. Erkek bebişin olucak yazıyor sadece.

Bilgilerini yazmak istersen güncelleyebilirim.
Aslında eklemiştim ama sadece bu bilgi girilmiş bende çok takılmamıştım
Polonya’da yaşıyorum
22.11.2022 sat
Tahmini doğum tarihi 29.08.2023
Ali Ege olacak bebişimin ismi.
İlk bebeğim
Yaşım 32
Yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum
Herkese sağlıklı kolay geçecek doğumlar diliyorum

Olsun tablomuz önemli ben şimdi koyucam gözden kaçmıştır muhtemelen insanlık hali

Aaa polonya mı erasmus yapmıştım çok sevmiştim yine git deseler giderim valla

Ben de ozgu hanıma gidiyordum özelde. Simdi yucelen de volkan bey var ona gidiyorum. Burda yaptıysanız bilirsiniz nasildir diye soracaktım yeni başladım sayılır volkan bey e.

Ayy doğumdan sonra Bulut beyi de al gel burada gezdiririm ben sizi bizde burada yeniyiz 1,5 yıl oldu ama sevdim

Oluur oğluşları salarız bağa bahçeye kendimiz kahve içer sohbetin dibine vururuz konuşmayı severim

Yok kız oralı olmuşsunuz artık
Değişik kültürleri seviyorum. Bir oğluş doğsun da kavuşalım birbirimize bende taşınmak istiyorum. Değişiklik damarım kabarmaya başladı

Ben göbekten yapıyordum ama göbeğim morarip aciyinca kola geçmiştik gerçi kolum da morardı. ama bulantim hiç olmadı bir sor istersen. Morluklara söylemişlerdir belki pamuğa asiri miktarda kolonya dök üzerine koy beklet,iğneyi yapmadan öncede buz akuleri var ya onları havluya sar iğne uygulayacagin bölgenin üzerine koy beklet biraz sonra iğneyi uygula acısını hafifletiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…