- 22 Mayıs 2012
- 11.015
- 30.612
- 798
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #46.561
Ben göbekten yapıyordum ama göbeğim morarip aciyinca kola geçmiştik gerçi kolum da morardı.ama bulantim hiç olmadı bir sor istersen. Morluklara söylemişlerdir belki pamuğa asiri miktarda kolonya dök üzerine koy beklet,iğneyi yapmadan öncede buz akuleri var ya onları havluya sar iğne uygulayacagin bölgenin üzerine koy beklet biraz sonra iğneyi uygula acısını hafifletiyor
Aa hangi hastane orasi ya çok iyiymişBenim hastahanede nst cok ucuz 18 tl ama muane 850
Evet evet sağlıkla gelsinler de planlar yapılır , yeni mekanlar keşfedilir her şey çok güzel olurOluur oğluşları salarız bağa bahçeye kendimiz kahve içer sohbetin dibine vururuzkonuşmayı severim
Yok kız oralı olmuşsunuz artık
Değişik kültürleri seviyorum. Bir oğluş doğsun da kavuşalım birbirimize bende taşınmak istiyorum. Değişiklik damarım kabarmaya başladı
Aa hangi hastane orasi ya çok iyiymiş
Hemen kullanmayı düşünmüyorum benKızlar bebeğiniz için hangi nemlendiriciyi aldınız ilk ay nemlendirmek çok önemli
Ovv gerçekten nst çok ucuz muayene çok pahalı benim daha önce gittiğim hastanede nst 255 muayene 425 TL idi şimdi gittiğim hastanede nst 120 TL muayene 400 TLBenim hastahanede nst cok ucuz 18 tl ama muane 850
Ay eminim çünkü arkadaşım son zamandır 1750₺ye gidiyorHdjsjs emin misin 850 tl muayene hdjdjjd nst gözden kaçtı herhalde
Ay eminim çünkü arkadaşım son zamandır 1750₺ye gidiyoryalnız nst için giriş varsa daha güzelmiş
Gerçekten açıklaması müşkül hâle geldi şu fiyatlarNee
Doktor doğuracak sanırım.
Benim hastane 28 gün boyunca ücretsiz dedi. Yani doğum icin verdiğimiz paranın içinde o da varmış.Benim öğrendiğim bilgiye göre yenidoğan (ilk 28 gün) doğum yaptığım hastanede yapılan tetkik ve muayene ücretleri tamamen ücretsiz olmalı. Yani ekstra bir şey odememeliyiz SGK karsiliyor. Bu konuda detaylı bilgisi olan deneyimli annelerimiz var mı?
Ne diyecek bakalım biraktirir belki.Valla ecopirine kurban olayım. Tertemiz iç gitsin. İğne zormuş gerçekten.
Doktorla konuştum canım öğleden sonra gel bakıcam dedi. Hem tansiyon hem kusma tedirgin oldu birazcık.
Gerçekten açıklaması müşkül hâle geldi şu fiyatlarbenim gittiğimde 900₺
İnşallah çok artmamıstır bütçenize uygun memnun kalacağınız bir fiyat olurBenimde 860 ₺ ama ben 15 ₺ veriyorum
Sağlık sigortam olduğu için karşılıyor. Maaşımdan kesiyor ama olsun 1 yılda toplam 8 bin kesecek ama her türlü kardayım. Bakalım doğum ne kadar oldu? 2 ay önce 26 bindi.
Valla bir sonraki bebiş planına girildiğinde en mantıklısı sağlık sigortasını yaptırmak.
Uygun hastane olarak üç arkadaşım 19mayis hastanesinde yapmıştı, memnun kalmışlar normal doğum üçüdeKızlar Ankara'da özel hastane önerecek olan var mı sezeryan fiyatları nasıl acaba bilen varmı uygun bir hastane arıyorum da
Aslında verdiğimiz paranın içinde deselerde eğer hastanenin SGK ile anlaşması varsa SGK kapsaminda ücretsiz olması gerekiyor nasıl yenidoğan küvez ücreti almamaları gerekiyorsa ilk 28 gün de aynı şekilde. Bu konuda uyanık olun kızlar eğer ekstra taleplerle gelirlerse haklarınızı bildiginizi belirtin anlamazlarsa da ayrıntılı fatura ile SGK'ya şikayet edin tıpış tıpış ödediğiniz paraları geri alırsınız. Herkesin aklında olsun beni de 5-6 ay önce doğum yapmış olan arkadaşım uyardı sagolsunBenim hastane 28 gün boyunca ücretsiz dedi. Yani doğum icin verdiğimiz paranın içinde o da varmış.
Benimde 860 ₺ ama ben 15 ₺ veriyorum
Sağlık sigortam olduğu için karşılıyor. Maaşımdan kesiyor ama olsun 1 yılda toplam 8 bin kesecek ama her türlü kardayım. Bakalım doğum ne kadar oldu? 2 ay önce 26 bindi.
Valla bir sonraki bebiş planına girildiğinde en mantıklısı sağlık sigortasını yaptırmak.
Festimm bu arada hemen listeye el atmışsın, sadeleştirmişsin gözden kaçmadı yanibu kadar kafa olarak dağınık olacağın günde buna da el attığın için teşekkürler, şimdi hayırlısı ile doğru zamanda orayı bebişlerimiz ile doldurmaya geldi sıra
Festimm bu arada hemen listeye el atmışsın, sadeleştirmişsin gözden kaçmadı yanibu kadar kafa olarak dağınık olacağın günde buna da el attığın için teşekkürler, şimdi hayırlısı ile doğru zamanda orayı bebişlerimiz ile doldurmaya geldi sıra
Evet evet sağlıkla gelsinler de planlar yapılır , yeni mekanlar keşfedilir her şey çok güzel olursenin sohbetin hoş zaten baştan beri takip ediyorum buraları, muhabbetlerine çok dahil olamasam da okumak bile zevkli yazdıklarını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?