2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325

Valla ecopirine kurban olayım. Tertemiz iç gitsin. İğne zormuş gerçekten.

Doktorla konuştum canım öğleden sonra gel bakıcam dedi. Hem tansiyon hem kusma tedirgin oldu birazcık.

Evet evet sağlıkla gelsinler de planlar yapılır , yeni mekanlar keşfedilir her şey çok güzel olur senin sohbetin hoş zaten baştan beri takip ediyorum buraları, muhabbetlerine çok dahil olamasam da okumak bile zevkli yazdıklarını

Benim hastane 28 gün boyunca ücretsiz dedi. Yani doğum icin verdiğimiz paranın içinde o da varmış.

Valla ecopirine kurban olayım. Tertemiz iç gitsin. İğne zormuş gerçekten.

Doktorla konuştum canım öğleden sonra gel bakıcam dedi. Hem tansiyon hem kusma tedirgin oldu birazcık.
Ne diyecek bakalım biraktirir belki.
Ecoprin aynen iyidir ben de 32.haftaya kadar kullandım ecoprini sonra bırak demisti doktor biraktim.

Gerçekten açıklaması müşkül hâle geldi şu fiyatlar benim gittiğimde 900₺

Benimde 860 ₺ ama ben 15 ₺ veriyorum
Sağlık sigortam olduğu için karşılıyor. Maaşımdan kesiyor ama olsun 1 yılda toplam 8 bin kesecek ama her türlü kardayım. Bakalım doğum ne kadar oldu? 2 ay önce 26 bindi.

Valla bir sonraki bebiş planına girildiğinde en mantıklısı sağlık sigortasını yaptırmak.

İnşallah çok artmamıstır bütçenize uygun memnun kalacağınız bir fiyat olur
Kızlar Ankara'da özel hastane önerecek olan var mı sezeryan fiyatları nasıl acaba bilen varmı uygun bir hastane arıyorum da
Uygun hastane olarak üç arkadaşım 19mayis hastanesinde yapmıştı, memnun kalmışlar normal doğum üçüde

Benim hastane 28 gün boyunca ücretsiz dedi. Yani doğum icin verdiğimiz paranın içinde o da varmış.
Aslında verdiğimiz paranın içinde deselerde eğer hastanenin SGK ile anlaşması varsa SGK kapsaminda ücretsiz olması gerekiyor nasıl yenidoğan küvez ücreti almamaları gerekiyorsa ilk 28 gün de aynı şekilde. Bu konuda uyanık olun kızlar eğer ekstra taleplerle gelirlerse haklarınızı bildiginizi belirtin anlamazlarsa da ayrıntılı fatura ile SGK'ya şikayet edin tıpış tıpış ödediğiniz paraları geri alırsınız. Herkesin aklında olsun beni de 5-6 ay önce doğum yapmış olan arkadaşım uyardı sagolsun

Festimm bu arada hemen listeye el atmışsın, sadeleştirmişsin gözden kaçmadı yani bu kadar kafa olarak dağınık olacağın günde buna da el attığın için teşekkürler, şimdi hayırlısı ile doğru zamanda orayı bebişlerimiz ile doldurmaya geldi sıra

Umut
Serra
Miray aklıma gelen doğan bebişlerimiz
Kızlar okuyunca yazında sisteme bilgilerinizi girsin festii

Rica ederim kuzum.

Bana da uğraş çıktı çünkü neden? Böyle bir günde saçımı taramam şarttı bildiklerimi yazıyorum ve tamamlıyorum. Yazıldıkça girerim, yazmayanları etiketleyip darlarım hdjdjjd

Aynen şuan en birinci öncelik sağlıkla uyumla kolaylıkla ve mutlulukla kavuşmak. Bir ömür birliğimizin daim olması.

Teşekkür ederim canımcığım. Sende dahil ol çok keyifli oluyor bizbizeyiz burda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…