- 17 Aralık 2016
- 3.321
- 5.957
- 158
- 39
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #46.581
@NcctDuckQueen endless love A Acemianne42 @Kadifekizim bacılar hazır online ken bebişlerinizin ismini yazın da tabloya koyayım
Eylül Güneş olcak canım@NcctDuckQueen endless love A Acemianne42 @Kadifekizim bacılar hazır online ken bebişlerinizin ismini yazın da tabloya koyayım
Kızlar bebeğiniz için hangi nemlendiriciyi aldınız ilk ay nemlendirmek çok önemli
Canım ben iva natura aldım. Bebek losyonu, yağı ve pişik kremi.
Neslihan, Simay, Miray isimlerine kadar düşürdük listeyi Benim içime hiçbir isim sinmedi, eşim Miray diyor
@NcctDuckQueen endless love A Acemianne42 @Kadifekizim bacılar hazır online ken bebişlerinizin ismini yazın da tabloya koyayım
Aynen şuan en birinci öncelik sağlıkla uyumla kolaylıkla ve mutlulukla kavuşmak. Bir ömür birliğimizin daim olması.
Teşekkür ederim canımcığım. Sende dahil ol çok keyifli oluyorbizbizeyiz burd
Daha sık görüşmek üzereAynen şuan en birinci öncelik sağlıkla uyumla kolaylıkla ve mutlulukla kavuşmak. Bir ömür birliğimizin daim olması.
Teşekkür ederim canımcığım. Sende dahil ol çok keyifli oluyorbizbizeyiz burda
Neslihan, Simay, Miray isimlerine kadar düşürdük listeyi Benim içime hiçbir isim sinmedi, eşim Miray diyor
Ben kullanmayacağım için almadım
Iva natura çok iyi temiz içeriği bende oğluma hem şampuan hemde güneş kremini kullanıyorum bebeğe de kullanacam
Canım çok teşekkür ederimevet nst yi karşılıyordu sigorta süreçte. Doğum için de bugün şöyle dediler; bebeğin topuk kanı, ilk kontrolleri, işitme testi dahil dediler. Ekstra bir sağlık sorunu çıkarsa o ücretli. Burası Medipol bu arada.
Aslında verdiğimiz paranın içinde deselerde eğer hastanenin SGK ile anlaşması varsa SGK kapsaminda ücretsiz olması gerekiyor nasıl yenidoğan küvez ücreti almamaları gerekiyorsa ilk 28 gün de aynı şekilde. Bu konuda uyanık olun kızlar eğer ekstra taleplerle gelirlerse haklarınızı bildiginizi belirtin anlamazlarsa da ayrıntılı fatura ile SGK'ya şikayet edin tıpış tıpış ödediğiniz paraları geri alırsınız. Herkesin aklında olsun beni de 5-6 ay önce doğum yapmış olan arkadaşım uyardı sagolsun
Ayyyy diyeyim mi
Mert Güneş
Ben ortaya karışık yaptım şampuanı baby me yenidoğan köpük sampuan, pişik kremini Sebamed, yağını mustela, losyonu da hipp aldımNeden kullanmayacaksın canım?
Valla benimde içime o ve incia sindi. Şampuanı incia köpük şampuan aldım. Almayan varsa şampuanı köpük tercih etsin canlarım çok kolaymış onunla yıkamak. Birde eşit dağılıyormuş.
Neden kullanmayacaksın canım?
Valla benimde içime o ve incia sindi. Şampuanı incia köpük şampuan aldım. Almayan varsa şampuanı köpük tercih etsin canlarım çok kolaymış onunla yıkamak. Birde eşit dağılıyormuş.
Ben ortaya karışık yaptım şampuanı baby me yenidoğan köpük sampuan, pişik kremini Sebamed, yağını mustela, losyonu da hipp aldımBir de herkes çok övüyor diye ufak boy sudocrem siparişi verdim. Hiç bir markaya baglanamadim açıkçası.
Ya ne bileyim çok minik vücuduna çok bişey sürmek içimden gelmiyor abisine de sürmemiştim. İncia oğlumda alerji yapmıştı içindeki bir madde o yüzden onu kullanamıyorum hatta mustela da katkılı geliyor bize güneş kreminde var ama şampuanını kullanıyoruz ben dönüşümlü alıyorum öylede devam ederiz küçüğe de
Sirenol
Iva natural
Incıa
Şampuanda bunlar
Bebişin İsmi Kuzey Atlas başarabilirsek tek isme indiricez :) Baba Kuzey diye diretiyor anne Atlas. Çift isim kullanımı zor olur diyoruz ama ikimizde vazgeçemiyoruz. Son karar nüfus müdürlüğü yolunda verilecek gibi
Gerçekten ya üçüncü diyorlar senin anlarsın ama yok sanki ilk kez gebeymisim de doğum yapacakmisim gibime geliyor. Git gide saçmalamaya basladim artık yhaBen de her şeyi doğuma yoruyorum, hayırlısıyla bi doğursaydık da şu paranoyalarımızdan kurtulsaydık
Ben kullanıyorum kuzumKızlar aramızda oksapar iğne kullanan var mı?
Kizimint adi nefise Asel buda kiz bunada annemin adini koyucam yaninada ek isim buldum kısa Gülizar ela düşünüyorumBebişin İsmi Kuzey Atlas başarabilirsek tek isme indiricez :) Baba Kuzey diye diretiyor anne Atlas. Çift isim kullanımı zor olur diyoruz ama ikimizde vazgeçemiyoruz. Son karar nüfus müdürlüğü yolunda verilecek gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?