2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Ta
Aynen şuan en birinci öncelik sağlıkla uyumla kolaylıkla ve mutlulukla kavuşmak. Bir ömür birliğimizin daim olması.

Teşekkür ederim canımcığım. Sende dahil ol çok keyifli oluyor bizbizeyiz burd
Aynen şuan en birinci öncelik sağlıkla uyumla kolaylıkla ve mutlulukla kavuşmak. Bir ömür birliğimizin daim olması.

Teşekkür ederim canımcığım. Sende dahil ol çok keyifli oluyor bizbizeyiz burda
Daha sık görüşmek üzere kolay gelsin sana hem ev hem de listeleme işinde

Ben kullanmayacağım için almadım

Iva natura çok iyi temiz içeriği bende oğluma hem şampuan hemde güneş kremini kullanıyorum bebeğe de kullanacam

Neden kullanmayacaksın canım?

Valla benimde içime o ve incia sindi. Şampuanı incia köpük şampuan aldım. Almayan varsa şampuanı köpük tercih etsin canlarım çok kolaymış onunla yıkamak. Birde eşit dağılıyormuş.

Aslında hastaneler verdiğimiz doğum parasının içinde o işlemlerinde olduğunu soylemeleri lazım benim bildiğim de öyle çünkü ama bizim doğum teminatli sigortamiz var canım o yüzden bilemedim karşılar mı sorun mu çıkarır benim gittiğim hastanedeki özel sigortalar bölümünde çalışanlar fazlaca bilgisiz o yüzden bilemiyorum sorun çıkarırlar mi

Ben ortaya karışık yaptım şampuanı baby me yenidoğan köpük sampuan, pişik kremini Sebamed, yağını mustela, losyonu da hipp aldım Bir de herkes çok övüyor diye ufak boy sudocrem siparişi verdim. Hiç bir markaya baglanamadim açıkçası.

Ya ne bileyim çok minik vücuduna çok bişey sürmek içimden gelmiyor abisine de sürmemiştim. İncia oğlumda alerji yapmıştı içindeki bir madde o yüzden onu kullanamıyorum hatta mustela da katkılı geliyor bize güneş kreminde var ama şampuanını kullanıyoruz ben dönüşümlü alıyorum öylede devam ederiz küçüğe de

Sirenol
Iva natural
Incıa

Şampuanda bunlar

Öncelikle bebişlerine kavuşan tüm anneleri tebrik ediyorum :) ben aranıza çok geç katıldım . Kızım nehiri bekliyoruz . Şu anda 34+4 deyim. Normalde beklenilen doğum tarihim 31 Ağustos . SAT:24.11.2022 . Gebeliğim bir miktar sıkıntılı geçtiği için keyfini çıkaramadım:) 18. Haftada rahim ağzımın kısaldığı ortaya çıktı ve ara ara yatak istirahati ve 18. Haftadan beri de fiziksel aktivite kısıtlaması ile idare ediyorum . En son geçen hafta kontrolde bebeğimin aşağı indiğini doktorum söyledi akciğer iğnesi yapıldı. muhtamelen 2 hafta içerisinde doğum bekliyorum :) daha önce bebek sahibi olmuş annelerimize sormak isterim. Usg de bebek aşağı indikten ne kadar süre sonra doğum yaptınız?

İyi yapmışsın canım. Zaten zamanla tekleşir onlar. Ayy minik bedenleri allahım yaa kalbim eriyor yine

Hep önerilen bu üçü zaten. Bende masaj yaparken kaysın diye aldım losyonu aslında. Yağıda çok güzel kokuyor dediler bir deneyeyim dedim ama yapı 4. 5. Aydan sonra kullanıcam. Losyon kullancam. Bezelye parmaklarına ayy allahım

Mustela temiz içerik değil birde kokusunu beğenmeyen sanırım bir ben varım onun hdjdjdj

Bebişin İsmi Kuzey Atlas başarabilirsek tek isme indiricez :) Baba Kuzey diye diretiyor anne Atlas. Çift isim kullanımı zor olur diyoruz ama ikimizde vazgeçemiyoruz. Son karar nüfus müdürlüğü yolunda verilecek gibi
twinkle13 sanmarino
Canlarım bebişlerin isimleri ve cinsiyetleri belliyse ve söylemek isterseniz tabloyu güncelleyeceğim

Çakraları dolu olur iki isim iyidir
İkiside birbirinden güzel ama nasıl seçiceksiniz ki ayol isim koymak çok zor

Ben de her şeyi doğuma yoruyorum, hayırlısıyla bi doğursaydık da şu paranoyalarımızdan kurtulsaydık
Gerçekten ya üçüncü diyorlar senin anlarsın ama yok sanki ilk kez gebeymisim de doğum yapacakmisim gibime geliyor. Git gide saçmalamaya basladim artık yha

Kizimint adi nefise Asel buda kiz bunada annemin adini koyucam yaninada ek isim buldum kısa Gülizar ela düşünüyorum harf hakkı geçmiyor nefise asel le Gülizar ela aynı uzunlukta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…