2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Suan ne durumdasin canım. Açıklık varmı diye banada baktılar da okadar can yakıcı birşey değildi aslında kendinizi kasmayın yeter canim çatalda oda etkiliyor senin muayene olmanda.

Hoşgeldiniz Şimdi iyi misiniz? Geçicek hepsi kucağınıza sağlıkla aldığınız dakika unutulacak

Adıyla yaşasın minik kuzu.

Oğlunda isim harf hakkı var mı hdjdj oda aynı uzunlukta de lütfen

İsmiyle yaşasın bebeğim
Yoook onun cinsiyetini bilmiyorduk ahahhahaha. Kiz olursa ne koyardık o an Allah Kerim'de esim hep erkek diye Poyraz diye düşünmüştü dogumdaki ebede sordu oglan deyince bende poyra düşünüyoruz dedim one kiz yazin yakar kışın üşütür isimmi olur o dedi peygamber efendimizin adını koyun Yusuf olsun adida kendinide Güzel olsun dedi bizde tamam dedik sonra pisman olduk neden iki isim koymadık diye ahahhahaha ozaman oglan bir önde olurdu harf konusunda Yusuf Poyraz Demir ne isim olurmuş ama yha bak pişman oldum simdi amin canım inşallah.

Hdjdjjd ya kayınvalide gibi ebe bulmayı nasıl başardın allah aşkına

Vallahi ordinaryus gibi isim oldu bacım ama Yusufta güzel naif uyumlu bir isim

Anne olarak senin hakkın isim koymak diyor ama karnımı Kuzeyim diye seviyor. Çok bağlandı isme kıyamıyorum bende
Çakraları dolu olur iki isim iyidir
İkiside birbirinden güzel ama nasıl seçiceksiniz ki ayol isim koymak çok zor
Fikir olsun diye sünnet doktorlarını takibe aldım ben 10 çocuktan 8i çift isimli. Yeni trend böyle heralde
Kizimint adi nefise Asel buda kiz bunada annemin adini koyucam yaninada ek isim buldum kısa Gülizar ela düşünüyorum harf hakkı geçmiyor nefise asel le Gülizar ela aynı uzunlukta

Esim anlasamadi benim için farketmezdi soru sorarken cekinir gibiydi ahmet hocayla çok rahat sordu sohbet etti birde renkli goruntu verdi hep haldun yoktu ve onun ultrason unda gün eksik gösteriyordu bebek net görünmüyordu çok pahalı gerçekten cnm

Hdjdjjd yaa içine öyle doğduysa demek
Hevesini kırma bence de iki isimli olsun. Eskidenmiş o tek olsun rahat olsun mantığı.

Hdjdjjd ya kayınvalide gibi ebe bulmayı nasıl başardın allah aşkına

Vallahi ordinaryus gibi isim oldu bacım ama Yusufta güzel naif uyumlu bir isim
Annemin imam-hatip ten sınıf arkadaşıymis baktı kimlik bilgime bir geliyor yanıma sen falanin kızmısin falan dedi evet dedim allah rahmet eylesin iyiydi falan derken yasimda küçüktü doğumda ağladıkça yanimdan bir an eksik olmadi nstde birden suyum geldi sancidan ben serum demirini asıldıkca o sana dayanmaz kiz bukecen simdi elimi sık bari dedi başımda bekledi doğum sonrası odama kadar geldi yusuf koymazsaniz sabaha beklerim burda dedi ..çıkarken evde hiç uğraşmayayim bir iki hf diye temizliğimi.bile yaptı birdahada bulamadım öyle ebe .. oğlum salı gecesi 2 de kizimda sali öğlen 2 di doğumu dk farki vardir belki mutlaka da hatırlayamadım

Ay ne iyi insanmış yalnız Şefika. Allah razı olsun. Ya bu hayatta güzel hatırlanmak çok kıymetli birşey. Ne güzel

Benim kocada öyle iki kızda da bana yükledi isim işini geçen sordum annenin adını koy dedi yanina ufak isim bulalalim ozaman dedim onuda sen bul dedi kendi annesinin adinida ben koydum o demedi birşey aselide beni kırmadı ekletti yanina şuan ismini sordunmu ikisini birden söylüyor kızım adini çok seviyor ki kardesine de ne koyalım dedigimde Nefise Asel olsun diyor

Aynen bende mustela hiç almadım hoşlaşmadım onunla
Masaj için iyi olur yağ, yağ demişken bulunduğunuz veya gittiğiniz yerde sinek böcek varsa belki biliyorsunuzdur bebeklerin yatağına üstüne şavanta yağı kullanabilirsiniz

İki isim güzel

ekimm24 bizim fiyat 2 kati para sorunum olmazsa yaptirirdim esime dedim iyiki degistirmisiz dedi bizim icin 2 bin 2 bin tam doğum iznine ayrıldım işsiz kaldım patron vefat etti rapor parasi alamiyorum neyseki işsizlik maaşı o nereye kadar çok zor bu durumda eşimde asgari ücret neyseki ev kira değil çok şükür halimize sağlık olsun

Ayyy maşallahhh ne güzel ebeymiş o

Losyon alın dediler ama ben de bilemiyorum ne alınmalı?
İçeriği temiz birşey alacağım bende kızımda bebbek yaği kullandıydım bunda losyon alayım dedım bakalım daha almadım
Aa hangi hastane orasi ya çok iyiymiş
kız neresi iyi 26 bin dogum normalde sezeryanda ayni fiyat 100. Yıl
Ovv gerçekten nst çok ucuz muayene çok pahalı benim daha önce gittiğim hastanede nst 255 muayene 425 TL idi şimdi gittiğim hastanede nst 120 TL muayene 400 TL
Kazıklıyorlar her türlü ya
Kızlar Ankara'da özel hastane önerecek olan var mı sezeryan fiyatları nasıl acaba bilen varmı uygun bir hastane arıyorum da
Son haftalarda kabul ederler mı cnm ben 100. Yila gidiyorum ama son zamanlar kabul etmiyor doktor doğum 26 bin

Ay ne iyi insanmış yalnız Şefika. Allah razı olsun. Ya bu hayatta güzel hatırlanmak çok kıymetli birşey. Ne güzel
Gerçekten öyle ne adını ne yüzünü ne bana davranışı unuturum ilk doğumum daki o rahatlık o korkum herşeyim ucurmustu ve doğumum la sancım sadece iki saat sürmüştü kızımda yoktu öyle şansım sabah sekizde dr yatis verdi öğlene kalmaz dedi ama öğeleden sonra ikide doğdu masallah .. onu için oglumda hiç Zorluk çekmedim onun rahatlığı baskaydi... Umarım hepimiz böyle iyi temiz kalpli halden anlayan ebelere denk geliriz. Aslında dün akşamki ebede iyi birisiydi oda denk gelebilir bana inşallah dua edicem her gece (kesin denk gelmez )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…