- 22 Mayıs 2012
- 11.015
- 30.612
- 798
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #46.601
Ben kullanıyorum kuzum
Kizimint adi nefise Asel buda kiz bunada annemin adini koyucam yaninada ek isim buldum kısa Gülizar ela düşünüyorumharf hakkı geçmiyor nefise asel le Gülizar ela aynı uzunlukta
Suan ne durumdasin canım. Açıklık varmı diye banada baktılar da okadar can yakıcı birşey değildi aslında kendinizi kasmayın yeter canim çatalda oda etkiliyor senin muayene olmanda.Kızlar ben bugun kusma için acile gittim nst ye bagladılar sancı gorduler hemde duzenli ben bişey hissetmiyorum kasılma hissediyorum oda arada bi. Alttan muayene ettiler acıklık var mı diye ama yokmus hastahaneye gidene kadar agrım yoktu gittim uc doktor acıklık var mı diye bakacam diye beni basbas bagırttılar şimdi cok agrıyo. 34+5 im bu arada erken gelir diye korkuyorum
Öncelikle bebişlerine kavuşan tüm anneleri tebrik ediyorum :) ben aranıza çok geç katıldım . Kızım nehiri bekliyoruz . Şu anda 34+4 deyim. Normalde beklenilen doğum tarihim 31 Ağustos . SAT:24.11.2022 . Gebeliğim bir miktar sıkıntılı geçtiği için keyfini çıkaramadım:) 18. Haftada rahim ağzımın kısaldığı ortaya çıktı ve ara ara yatak istirahati ve 18. Haftadan beri de fiziksel aktivite kısıtlaması ile idare ediyorum . En son geçen hafta kontrolde bebeğimin aşağı indiğini doktorum söyledi akciğer iğnesi yapıldı. muhtamelen 2 hafta içerisinde doğum bekliyorum :) daha önce bebek sahibi olmuş annelerimize sormak isterim. Usg de bebek aşağı indikten ne kadar süre sonra doğum yaptınız?
Yoook onun cinsiyetini bilmiyorduk ahahhahaha. Kiz olursa ne koyardık o an Allah Kerim'de esim hep erkek diye Poyraz diye düşünmüştü dogumdaki ebede sordu oglan deyince bende poyra düşünüyoruz dedim one kiz yazin yakar kışın üşütür isimmi olur o dedi peygamber efendimizin adını koyun Yusuf olsun adida kendinide Güzel olsun dedi bizde tamam dedik sonra pisman olduk neden iki isim koymadık diye ahahhahahaOğlunda isim harf hakkı var mı hdjdj oda aynı uzunlukta de lütfen
İsmiyle yaşasın bebeğim
Yoook onun cinsiyetini bilmiyorduk ahahhahaha. Kiz olursa ne koyardık o an Allah Kerim'de esim hep erkek diye Poyraz diye düşünmüştü dogumdaki ebede sordu oglan deyince bende poyra düşünüyoruz dedim one kiz yazin yakar kışın üşütür isimmi olur o dedi peygamber efendimizin adını koyun Yusuf olsun adida kendinide Güzel olsun dedi bizde tamam dedik sonra pisman olduk neden iki isim koymadık diye ahahhahahaozaman oglan bir önde olurdu harf konusunda Yusuf Poyraz Demir ne isim olurmuş ama yha bak pişman oldum simdi amin canım inşallah.
Fikir olsun diye sünnet doktorlarını takibe aldım benÇakraları dolu olur iki isim iyidir
İkiside birbirinden güzel ama nasıl seçiceksiniz ki ayol isim koymak çok zor
Kizimint adi nefise Asel buda kiz bunada annemin adini koyucam yaninada ek isim buldum kısa Gülizar ela düşünüyorumharf hakkı geçmiyor nefise asel le Gülizar ela aynı uzunlukta
Esim anlasamadi benim için farketmezdi soru sorarken cekinir gibiydi ahmet hocayla çok rahat sordu sohbet etti birde renkli goruntu verdi hep haldun yoktu ve onun ultrason unda gün eksik gösteriyordu bebek net görünmüyordu çok pahalı gerçekten cnmAh canım sormaa bı anda 9 bin arttırdı hastane delirmiş olmalılar yine eşim bana bırakıyor ama vicdanımda el vermiyor okadar arada fark varken
Aaa öylemi neden degıstırdın peki Haldunu
Hadi inşallah hayırlı bir sonuc diliyorum senın ıcınde benim icinde yarın göruncez bizimdemkontrol yarın sende haber ver durumdan vallaa kasıntı öyle bir belakı Allahım kimseye yaşatmasın
Anne olarak senin hakkın isim koymak diyor ama karnımı Kuzeyim diye seviyor. Çok bağlandı isme kıyamıyorum bende
Fikir olsun diye sünnet doktorlarını takibe aldım ben10 çocuktan 8i çift isimli. Yeni trend böyle heralde
Esim anlasamadi benim için farketmezdi soru sorarken cekinir gibiydi ahmet hocayla çok rahat sordu sohbet etti birde renkli goruntu verdi hep haldun yoktu ve onun ultrason unda gün eksik gösteriyordu bebek net görünmüyordu çok pahalı gerçekten cnm
Annemin imam-hatip ten sınıf arkadaşıymis baktı kimlik bilgime bir geliyor yanıma sen falanin kızmısin falan dedi evet dedim allah rahmet eylesin iyiydi falan derken yasimda küçüktü doğumda ağladıkça yanimdan bir an eksik olmadi nstde birden suyum geldi sancidan ben serum demirini asıldıkca o sana dayanmaz kiz bukecen simdi elimi sık bari dedi başımda bekledi doğum sonrası odama kadar geldi yusuf koymazsaniz sabaha beklerim burda dedi ..çıkarken evde hiç uğraşmayayim bir iki hf diye temizliğimi.bile yaptı birdahada bulamadım öyle ebeHdjdjjd ya kayınvalide gibi ebe bulmayı nasıl başardın allah aşkına
Vallahi ordinaryus gibi isim oldu bacım ama Yusufta güzel naif uyumlu bir isim
Annemin imam-hatip ten sınıf arkadaşıymis baktı kimlik bilgime bir geliyor yanıma sen falanin kızmısin falan dedi evet dedim allah rahmet eylesin iyiydi falan derken yasimda küçüktü doğumda ağladıkça yanimdan bir an eksik olmadi nstde birden suyum geldi sancidan ben serum demirini asıldıkca o sana dayanmaz kiz bukecen simdi elimi sık bari dedi başımda bekledi doğum sonrası odama kadar geldi yusuf koymazsaniz sabaha beklerim burda dedi ..çıkarken evde hiç uğraşmayayim bir iki hf diye temizliğimi.bile yaptı birdahada bulamadım öyle ebe.. oğlum salı gecesi 2 de kizimda sali öğlen 2 di doğumu dk farki vardir belki mutlaka da hatırlayamadım
Saliha olacak inşaallah festicim@Ncct @DuckQueenendless love @Acemianne42 Gulvere bacılar hazır online ken bebişlerinizin ismini yazın da tabloya koyayım
Benim kocada öyle iki kızda da bana yükledi isim işini geçen sordum annenin adını koy dedi yanina ufak isim bulalalim ozaman dedim onuda sen bul dediAnne olarak senin hakkın isim koymak diyor ama karnımı Kuzeyim diye seviyor. Çok bağlandı isme kıyamıyorum bende
Fikir olsun diye sünnet doktorlarını takibe aldım ben10 çocuktan 8i çift isimli. Yeni trend böyle heralde
İyi yapmışsın canım. Zaten zamanla tekleşir onlar. Ayy minik bedenleri allahım yaa kalbim eriyor yine
Hep önerilen bu üçü zaten. Bende masaj yaparken kaysın diye aldım losyonu aslında. Yağıda çok güzel kokuyor dediler bir deneyeyim dedim ama yapı 4. 5. Aydan sonra kullanıcam. Losyon kullancam. Bezelye parmaklarına ayy allahım
Mustela temiz içerik değil birde kokusunu beğenmeyen sanırım bir ben varım onun hdjdjdj
Bebişin İsmi Kuzey Atlas başarabilirsek tek isme indiricez :) Baba Kuzey diye diretiyor anne Atlas. Çift isim kullanımı zor olur diyoruz ama ikimizde vazgeçemiyoruz. Son karar nüfus müdürlüğü yolunda verilecek gibi
Annemin imam-hatip ten sınıf arkadaşıymis baktı kimlik bilgime bir geliyor yanıma sen falanin kızmısin falan dedi evet dedim allah rahmet eylesin iyiydi falan derken yasimda küçüktü doğumda ağladıkça yanimdan bir an eksik olmadi nstde birden suyum geldi sancidan ben serum demirini asıldıkca o sana dayanmaz kiz bukecen simdi elimi sık bari dedi başımda bekledi doğum sonrası odama kadar geldi yusuf koymazsaniz sabaha beklerim burda dedi ..çıkarken evde hiç uğraşmayayim bir iki hf diye temizliğimi.bile yaptı birdahada bulamadım öyle ebe.. oğlum salı gecesi 2 de kizimda sali öğlen 2 di doğumu dk farki vardir belki mutlaka da hatırlayamadım
İçeriği temiz birşey alacağım bende kızımda bebbek yaği kullandıydım bunda losyon alayım dedım bakalım daha almadımLosyon alın dediler ama ben de bilemiyorum ne alınmalı?
Aa hangi hastane orasi ya çok iyiymiş
Kazıklıyorlar her türlü yaOvv gerçekten nst çok ucuz muayene çok pahalı benim daha önce gittiğim hastanede nst 255 muayene 425 TL idi şimdi gittiğim hastanede nst 120 TL muayene 400 TL
Son haftalarda kabul ederler mı cnm ben 100. Yila gidiyorum ama son zamanlar kabul etmiyor doktor doğum 26 binKızlar Ankara'da özel hastane önerecek olan var mı sezeryan fiyatları nasıl acaba bilen varmı uygun bir hastane arıyorum da
Gerçekten öyle ne adını ne yüzünü ne bana davranışı unuturum ilk doğumum daki o rahatlık o korkum herşeyim ucurmustu ve doğumum la sancım sadece iki saat sürmüştü kızımda yoktu öyle şansım sabah sekizde dr yatis verdi öğlene kalmaz dedi ama öğeleden sonra ikide doğdu masallahAy ne iyi insanmış yalnız Şefika. Allah razı olsun. Ya bu hayatta güzel hatırlanmak çok kıymetli birşey. Ne güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?