- 11 Ocak 2015
- 3.106
- 4.134
- 208
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #46.621
Muhasebeci ile halledemediniz mi canım kötü olmuş@ekimm24 bizim fiyat 2 kati para sorunum olmazsa yaptirirdim esime dedim iyiki degistirmisiz dedi bizim icin 2 bin 2 bin tam doğum iznine ayrıldım işsiz kaldım patron vefat etti rapor parasi alamiyorum neyseki işsizlik maaşı o nereye kadar çok zor bu durumda eşimde asgari ücret neyseki ev kira değil çok şükür halimize sağlık olsun
Yaptiracaktim kontrol geldim konusim dedim hemen doğum dedi önceden ilaç iğnesi hazırlamak gerekiyordu malesef kısmet olmadı inşallah hiç bir bebeğin çocuğun ihtiyaç olmaz büyüklerimizin de tabiCanımcığım sen kordon kanını ne yaptın?
Gerçekten de öyle canım umarım öyle ebeler daha çok olur ve insaniyetli naif yaklaşırlar bizlereAyyy maşallahhh ne güzel ebeymiş o
Sanki nst fiyatı iyiydi yaİçeriği temiz birşey alacağım bende kızımda bebbek yaği kullandıydım bunda losyon alayım dedım bakalım daha almadım
kız neresi iyi 26 bin dogum normalde sezeryanda ayni fiyat 100. Yıl
Kazıklıyorlar her türlü ya
Son haftalarda kabul ederler mı cnm ben 100. Yila gidiyorum ama son zamanlar kabul etmiyor doktor doğum 26 bin
Aynen bende mustela hiç almadım hoşlaşmadım onunla
Masaj için iyi olur yağ, yağ demişken bulunduğunuz veya gittiğiniz yerde sinek böcek varsa belki biliyorsunuzdur bebeklerin yatağına üstüne şavanta yağı kullanabilirsiniz
Hastanedeki bütün yeni değişen drlarin isimleri iki isimAnne olarak senin hakkın isim koymak diyor ama karnımı Kuzeyim diye seviyor. Çok bağlandı isme kıyamıyorum bende
Fikir olsun diye sünnet doktorlarını takibe aldım ben10 çocuktan 8i çift isimli. Yeni trend böyle heralde
KaranN Ncct @DuckQueenendless love @Acemianne42 Gulvere bacılar hazır online ken bebişlerinizin ismini yazın da tabloya koyayım
Ölen mali müşavir cnm bende muhasebe elamaniyim kıdem hakkım var nasıl alim onlarında ihtiyaç var 2 çocuk üniversitede okuyor çok kazancida olmuyordu başka iş olsa es çocuk devir alabiliyor devam mali müşavir belgesi aile olmayınca olmuyor direk kapanıyor 15 ayrıldım 18 vefat ettiMuhasebeci ile halledemediniz mi canım kötü olmuş
Kuzum iyi araştırılması lazım lavanta yağının. Erken ergenliğe soktuğuyla ilgili araştırmalar yapılmıştı birara. İyice bakıp içinize sinerse öyle kullanın onu.
Ölen mali müşavir cnm bende muhasebe elamaniyim kıdem hakkım var nasıl alim onlarında ihtiyaç var 2 çocuk üniversitede okuyor çok kazancida olmuyordu başka iş olsa es çocuk devir alabiliyor devam mali müşavir belgesi aile olmayınca olmuyor direk kapanıyor 15 ayrıldım 18 vefat etti
Evet bakmıştım ama sürekli kullanılan bişey olmadığı için kullandım ben oğluş alerjik iğne olmasndan iyidir diye düşünerek köy gibi yerlere gidince özellikle bir iki günden bişey olmaz diye düşündüm
Çok teşekkürlerHoşgeldinizŞimdi iyi misiniz? Geçicek hepsi kucağınıza sağlıkla aldığınız dakika unutulacak
Adıyla yaşasın minik kuzu.
Eki Görüntüle 3276677
Sizce almam mantıklı olur mu park yatak olacak beşiği biraz büyüyene kadar bunda yatar
Miray bana tertemiz saf pammuk gibi kızlarn ismi hibi geliyor , kızım olsa düşünürdümNeslihan, Simay, Miray isimlerine kadar düşürdük listeyi Benim içime hiçbir isim sinmedi, eşim Miray diyor
Miray bana tertemiz saf pammuk gibi kızlarn ismi hibi geliyor , kızım olsa düşünürdüm
Evet bak mesela ece nene oluyomu yok festimKesinlikle. Birde çok güçlü bir isim.
Zamansız ayrıca. Her yaşa uygun. Babanne ismi de olur minik bebek ismide
Evet bak mesela ece nene oluyomu yok festimkız sen hala gitmedin mi doktora? Boyacılar kaçmadımı; ben çatladm hurda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?