2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Muhasebeci ile halledemediniz mi canım kötü olmuş

Sanki nst fiyatı iyiydi ya

Kuzum iyi araştırılması lazım lavanta yağının. Erken ergenliğe soktuğuyla ilgili araştırmalar yapılmıştı birara. İyice bakıp içinize sinerse öyle kullanın onu.

Hastanedeki bütün yeni değişen drlarin isimleri iki isim uc kadın doğum dr u var ucude kadın hepside iki isimli yeni bi kbb var kızımı götürdüğüm oda iki isim

Muhasebeci ile halledemediniz mi canım kötü olmuş
Ölen mali müşavir cnm bende muhasebe elamaniyim kıdem hakkım var nasıl alim onlarında ihtiyaç var 2 çocuk üniversitede okuyor çok kazancida olmuyordu başka iş olsa es çocuk devir alabiliyor devam mali müşavir belgesi aile olmayınca olmuyor direk kapanıyor 15 ayrıldım 18 vefat etti

Kuzum iyi araştırılması lazım lavanta yağının. Erken ergenliğe soktuğuyla ilgili araştırmalar yapılmıştı birara. İyice bakıp içinize sinerse öyle kullanın onu.

Evet bakmıştım ama sürekli kullanılan bişey olmadığı için kullandım ben oğluş alerjik iğne olmasndan iyidir diye düşünerek köy gibi yerlere gidince özellikle bir iki günden bişey olmaz diye düşündüm

Ay anladım canım rabbim ailesine sabır versin inşallah çok düşüncelisin rabbim sana başka yerden nasip eder o parayı

Mantıklı kuzum kar zarar dengesi yapılabilir böyle durumlarda. O yüzden araştırıp içinize sinerse kullanın dedim. Zararsız diye hep kullanmak isteyen olabilir

Eki Görüntüle 3276677
Sizce almam mantıklı olur mu park yatak olacak beşiği biraz büyüyene kadar bunda yatar

2 farklı fikir var.

1. Si bu değilde kulplu modellerin çok kullanışlı olduğu bebek uyurkende taşınabildiği için müthiş rahatlık sağladığı.

2. Si allah korusun kenarları yüksek olduğu için boğulma vakalarına sebebiyet verebileceği (gece yatırmazsan öbür zamanlarda da göz önünde olacağı için risk düşük bence)

Birde ergonomik olarak bebekler sert zeminde yatmalı devamlı böyle birşeyde yatması önerilmiyor.

Detaylarına yine bakarsın. Bana arkadaşım hediye aldı kulplu modellerden. Ben sadece montessori mobilleri kullanırken yatıracağım üzerinde. Şöyle gibi. Günde yarım saat - 1 saat.

Eklentiler

• IMG_0538.webp
    31 KB · Görüntüleme: 51
Evet bak mesela ece nene oluyomu yok festim kız sen hala gitmedin mi doktora? Boyacılar kaçmadımı; ben çatladm hurda

Ece babanne oluyor tabii kızım senin gibi babannesi olacak minişlerin daha ne istesinler

Şimdi bitti işleri. Gözlerim yaşlı hazırlanıyorum. Evin hali beni benden alıyor doğurup mu gelsem bilemedim hdjdj

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…