2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Sağlıcakla kavuş yavruna cnm

Kızlar, bazı araştırmalarıma göre ilk aylar yağ veya krem sürmek önerilmiyormuş (gözenekleri tıkadığı için) ilerleyen aylarda sürmeye başlayabilirmişiz, ne kadar doğru bilmiyorum ama paylaşmak istedim
Canım benimde usg de erken indi, araştırmalarıma göre 2-4 hafta kanalda durabiliyormuş, benim ineli 2 hafta oldu henüz doğurmadım. Bakalım son 1-2 haftammış gibi hissediyorum

Sağlıkla kavuş miniğe inşallah bizede haber ver canım

Ben kullanmıyorum zaten

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım zaten vakti gelmişti hiç strese sokma kendini

Hadi bakalım hayırlısı olsun canım haberini bekliyoruz
Kızlar yatarken karnınız yumuşak oluyor mu?
Benim doktor tatilde ya iyicene pimpirikledim herşey gözüme batar oldu
Benim sırt üstü yatarken yumuşak oluyor ama otururken sert

Kuzum ne güzel 40 a geldiniz. Sağlığınız çok şükür yerinde. Artık annesine kavuşma vakti geldi demek ki minik kuşunu en güzel en kolay en sağlıklı şekilde kucağına al canım. Allahım bir ömür sağlık nasip etsin.

Merhaba canım bebişin ismi Lina
Tahmini doğum 29 Ağustos tabi erken gelmezse sezeryan olucağım için 38. Haftada alıcak doktorum
Bende oksapar iğneyi gebeliğimi öğrendiğimden beri kullanıyorum aynı zamanda koraspin de içiyordum koraspini 32. Haftada bıraktırdı bunun sebebi coraspin de kanama zor durduğu için erken doğum olma ihtimalini göz önünde bulundurup erken bıraktırıyor doktorlar
Oksapar iğneyi ise doğuma 12 saat kalana kadar kullanıcam bu durumu sordum peki dedim bu kanama yapmaz mı yok bunun etkisini durdurabiliyoruz dedi.
Bende göbekten vuruyorum yakıcı bir iğne bazen acıyo bazen morarıyor ama alıştım sanırım şurada bir ayımız kaldı herşey bebişlerimiz için

Kizlar annemle halam geldi konusulanlari pek okuyamadim ama okudugum kadariyla losyon konusulmus indirime girerse iva natura alicam sampuan ve pisik kremini almistim daha once icerigi temiz.

NST ucretli mi benim gittigim hastanede bedava %25 indirimimiz var 400 lira muayene ucreti oduyoruz sadece

Depend ben de almadim uzun ped koydum cantaya kanama cok olursa zaten hastaneden hasta bezi veriyolar isteyince

ffestinalente hayirli olsun. İsimleri soyluyoruz herhalde Eylül olacak bizim kizin adi

Pişik kremi için ben hiç birşey kullanmıyorum oluncada zeytinyağı kullanıyorum sadece birde başındaki konak için kullanılıyordu galiba ama içine birşey daha katılıyordu neydi unuttum. Ben Hiç bir yag kirem kullanmıyorum bebeğe

Doğunca alırım diyede daha ne şampuan ne sabun hic birşeye almadım dun çarşıdan bir bebek bezi aldım tamam daha sadece oda eksikti dogumt olsa ebeye verilecekte yok tu diyede baya zaman olmuş bebek bezi almayalı ondan her çarşıya indigimde almayı unuttuk alışkanlık olmayınca Molfix aldım o anlik umarım dokanmaz açtım baktimda minnnaaacik yhaaa ozlenmis evde bebek bezi yha kokusu bile yettti eve bebek havası Katmaya

Kızlar ben geldim. Tansiyonum tavan. İlaç verdiler hızlı düşsün diye. Nst ye girdim. Doktor bakıcak nst den sonra. Yine haberdar ederim sizi. Dua edin bebeklerim. Daha hazır değilim.
Hadi hayırlısı canim geleceği varsada gelir artık sağlıkla olsun bundan sürecin. Ayy nst den çıkınca haber ver

Miray bana tertemiz saf pammuk gibi kızlarn ismi hibi geliyor , kızım olsa düşünürdüm

Eşim de benzer duygular hissetti, bende sıkıntı var sanki eşime diyorum son ana kadar duralım doktor ismine de bakalım eğer ki onu beğenmezsek senin dediğin gibi Miray olsun

Benim de aklım J josei89 de, doktor net konuşmuş o nedenle ben riske atmazdım, festii de sormuş onun tanıdıkları da benzer şeyler söylemiş demekki sıkıntılı durum

Kızlar ben geldim. Tansiyonum tavan. İlaç verdiler hızlı düşsün diye. Nst ye girdim. Doktor bakıcak nst den sonra. Yine haberdar ederim sizi. Dua edin bebeklerim. Daha hazır değilim.
Gecmis olsun umarim hemen duser normale doner tansiyon

Doktor ismi mi koyucan kuzum

Valla insan ne istediğini bilmiyor. İnan olsun bir yanım istiyor kavuşayım bir yanım daha dur erken diyor. 40 a da gelsek hazır hissetmeyebiliriz. Yeminle ne isteyeceğimi bilemedin.

Kızlar özellikle doğum yapanlar tecrube edindiler hala ped almadmm ne önerirsniz depend mi almalıyım yoksa normal lohusa pedi iş görür müüü bazılarıda dependden memnun kalmamıs oyuzden kararsızım

Yengec burcu anneleri sizin bebisiniz altını ya da üstünü değiştirirken yaygara kopariyormu

21 aydan bildiriyorum, terazilerde alt ust degistirirken bez takarken cikarirken yaygara kopariyor.

Diger arkadaslar dogum yapmis ve asiri kanamis bir anne olarak depend'i cok fena oneriyorum. Daha dogrusu marka olarak demeyeyim, hasta kulodu olmasini öneriyorum.

Canped olur, depend olur farketmez. Lohusa pedi bana yetmemisti mesela :)

Neslihani okuyunca aklima neslisah geldi o isim hosuma gidiyor benimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…