- 8 Kasım 2022
- 408
- 887
- 23
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #46.641
Sağlıcakla kavuş yavruna cnmKizlar 2 haftadir tansiyon takibi yapiyordum ayagimda elimde cok ödemim vardi kardiyoloji doktoru bu haftaki ölcumleri begenmedi tekrar ödemimde artmaya basladi kendi doktorumda kontrole cagirdi simdi nstye gircem duruma gore yarin sabaha doguma alabilir beni
Kızlar, bazı araştırmalarıma göre ilk aylar yağ veya krem sürmek önerilmiyormuş (gözenekleri tıkadığı için) ilerleyen aylarda sürmeye başlayabilirmişiz, ne kadar doğru bilmiyorum ama paylaşmak istedimYa ne bileyim çok minik vücuduna çok bişey sürmek içimden gelmiyor abisine de sürmemiştim. İncia oğlumda alerji yapmıştı içindeki bir madde o yüzden onu kullanamıyorum hatta mustela da katkılı geliyor bize güneş kreminde var ama şampuanını kullanıyoruz ben dönüşümlü alıyorum öylede devam ederiz küçüğe de
Sirenol
Iva natural
Incıa
Şampuanda bunlar
Canım benimde usg de erken indi, araştırmalarıma göre 2-4 hafta kanalda durabiliyormuş, benim ineli 2 hafta oldu henüz doğurmadım. Bakalım son 1-2 haftammış gibi hissediyorumÖncelikle bebişlerine kavuşan tüm anneleri tebrik ediyorum :) ben aranıza çok geç katıldım . Kızım nehiri bekliyoruz . Şu anda 34+4 deyim. Normalde beklenilen doğum tarihim 31 Ağustos . SAT:24.11.2022 . Gebeliğim bir miktar sıkıntılı geçtiği için keyfini çıkaramadım:) 18. Haftada rahim ağzımın kısaldığı ortaya çıktı ve ara ara yatak istirahati ve 18. Haftadan beri de fiziksel aktivite kısıtlaması ile idare ediyorum . En son geçen hafta kontrolde bebeğimin aşağı indiğini doktorum söyledi akciğer iğnesi yapıldı. muhtamelen 2 hafta içerisinde doğum bekliyorum :) daha önce bebek sahibi olmuş annelerimize sormak isterim. Usg de bebek aşağı indikten ne kadar süre sonra doğum yaptınız?
Kizlar 2 haftadir tansiyon takibi yapiyordum ayagimda elimde cok ödemim vardi kardiyoloji doktoru bu haftaki ölcumleri begenmedi tekrar ödemimde artmaya basladi kendi doktorumda kontrole cagirdi simdi nstye gircem duruma gore yarin sabaha doguma alabilir beni
Kızlar, bazı araştırmalarıma göre ilk aylar yağ veya krem sürmek önerilmiyormuş (gözenekleri tıkadığı için) ilerleyen aylarda sürmeye başlayabilirmişiz, ne kadar doğru bilmiyorum ama paylaşmak istedim
Canım benimde usg de erken indi, araştırmalarıma göre 2-4 hafta kanalda durabiliyormuş, benim ineli 2 hafta oldu henüz doğurmadım. Bakalım son 1-2 haftammış gibi hissediyorum
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım zaten vakti gelmişti hiç strese sokma kendiniKizlar 2 haftadir tansiyon takibi yapiyordum ayagimda elimde cok ödemim vardi kardiyoloji doktoru bu haftaki ölcumleri begenmedi tekrar ödemimde artmaya basladi kendi doktorumda kontrole cagirdi simdi nstye gircem duruma gore yarin sabaha doguma alabilir beni
Hadi bakalım hayırlısı olsun canım haberini bekliyoruzKizlar 2 haftadir tansiyon takibi yapiyordum ayagimda elimde cok ödemim vardi kardiyoloji doktoru bu haftaki ölcumleri begenmedi tekrar ödemimde artmaya basladi kendi doktorumda kontrole cagirdi simdi nstye gircem duruma gore yarin sabaha doguma alabilir beni
Benim sırt üstü yatarken yumuşak oluyor ama otururken sertKızlar yatarken karnınız yumuşak oluyor mu?
Benim doktor tatilde ya iyicene pimpirikledim herşey gözüme batar oldu
Kizlar 2 haftadir tansiyon takibi yapiyordum ayagimda elimde cok ödemim vardi kardiyoloji doktoru bu haftaki ölcumleri begenmedi tekrar ödemimde artmaya basladi kendi doktorumda kontrole cagirdi simdi nstye gircem duruma gore yarin sabaha doguma alabilir beni
Merhaba canım bebişin ismi LinaHdjdjsj elini verdin kolunu kapmazsam olmaaazzz
Minik kızcemizin ismi ve tahmini doğum tarihini öğrenebilir miyim kuzu?
Canımcığım çok acıttığı için sormak istemiştim herkeste mi böyle diye ben 2-3 gündğr kullanıyorum da kendisini. Ne menem birşeymiş.
Pişik kremi için ben hiç birşey kullanmıyorum oluncada zeytinyağı kullanıyorum sadece birde başındaki konak için kullanılıyordu galiba ama içine birşey daha katılıyordu neydi unuttum. Ben Hiç bir yag kirem kullanmıyorum bebeğeKizlar annemle halam geldi konusulanlari pek okuyamadim ama okudugum kadariyla losyon konusulmus indirime girerse iva natura alicam sampuan ve pisik kremini almistim daha once icerigi temiz.
NST ucretli mibenim gittigim hastanede bedava %25 indirimimiz var 400 lira muayene ucreti oduyoruz sadece
Depend ben de almadim uzun ped koydum cantaya kanama cok olursa zaten hastaneden hasta bezi veriyolar isteyince
ffestinalente hayirli olsun. İsimleri soyluyoruz herhalde Eylül olacak bizim kizin adi
Hadi hayırlısı canim geleceği varsada gelir artık sağlıkla olsun bundan sürecin. Ayy nst den çıkınca haber verKızlar ben geldim. Tansiyonum tavan. İlaç verdiler hızlı düşsün diye. Nst ye girdim. Doktor bakıcak nst den sonra. Yine haberdar ederim sizi. Dua edin bebeklerim. Daha hazır değilim.
Hadi hayırlısı canim geleceği varsada gelir artık sağlıkla olsun bundan sürecin. Ayy nst den çıkınca haber ver
Miray bana tertemiz saf pammuk gibi kızlarn ismi hibi geliyor , kızım olsa düşünürdüm
Gecmis olsun umarim hemen duser normale doner tansiyonKızlar ben geldim. Tansiyonum tavan. İlaç verdiler hızlı düşsün diye. Nst ye girdim. Doktor bakıcak nst den sonra. Yine haberdar ederim sizi. Dua edin bebeklerim. Daha hazır değilim.
Eşim de benzer duygular hissetti, bende sıkıntı var sankieşime diyorum son ana kadar duralım doktor ismine de bakalım eğer ki onu beğenmezsek senin dediğin gibi Miray olsun
Benim de aklım J josei89 de, doktor net konuşmuş o nedenle ben riske atmazdım, festii de sormuş onun tanıdıkları da benzer şeyler söylemiş demekki sıkıntılı durum
Kızlar özellikle doğum yapanlar tecrube edindiler hala ped almadmm ne önerirsniz depend mi almalıyım yoksa normal lohusa pedi iş görür müüü bazılarıda dependden memnun kalmamıs oyuzden kararsızım
Yengec burcu anneleri sizin bebisiniz altını ya da üstünü değiştirirken yaygara kopariyormu
Neslihani okuyunca aklima neslisah geldi o isim hosuma gidiyor benimdeEşim de benzer duygular hissetti, bende sıkıntı var sankieşime diyorum son ana kadar duralım doktor ismine de bakalım eğer ki onu beğenmezsek senin dediğin gibi Miray olsun
Benim de aklım J josei89 de, doktor net konuşmuş o nedenle ben riske atmazdım, festii de sormuş onun tanıdıkları da benzer şeyler söylemiş demekki sıkıntılı durum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?