- 2 Temmuz 2023
- 12.458
- 37.340
- 528
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #46.661
Kızlar ben geldim. Tansiyonum tavan. İlaç verdiler hızlı düşsün diye. Nst ye girdim. Doktor bakıcak nst den sonra. Yine haberdar ederim sizi. Dua edin bebeklerim. Daha hazır değilim.
Vallaha ne yalan söyleyeyim mesajını görünce ona şaşırdım tam bu karmaşanın üstüne gelirmiş birde dedim aman ha canım bir hf daha tutmaya calis içerde en azından herşeyin hallolur inşallah iyidir bebegin de nst de sancın çıkmaz umarım.Gelmesin Şefika. Gelmemesi yönünde dua etcez arkadaşım jdjdj geri dönsün şimdi ortalık karışık zaten
Kizlar 2 haftadir tansiyon takibi yapiyordum ayagimda elimde cok ödemim vardi kardiyoloji doktoru bu haftaki ölcumleri begenmedi tekrar ödemimde artmaya basladi kendi doktorumda kontrole cagirdi simdi nstye gircem duruma gore yarin sabaha doguma alabilir beni
Kızlar ben geldim. Tansiyonum tavan. İlaç verdiler hızlı düşsün diye. Nst ye girdim. Doktor bakıcak nst den sonra. Yine haberdar ederim sizi. Dua edin bebeklerim. Daha hazır değilim.
Festi'm havalar sicak, tansiyonlar ucabiliyor ama sanirim sende preklempsi suphesi vardi oyle birsey okumustum. Sakin kalmaya calis, nasilsa hastanedesin hersey yoluna girer...
Allah yardım etsin inşallah güzel haberlerle gelirsinKızlar ben geldim. Tansiyonum tavan. İlaç verdiler hızlı düşsün diye. Nst ye girdim. Doktor bakıcak nst den sonra. Yine haberdar ederim sizi. Dua edin bebeklerim. Daha hazır değilim.
Bunu bana sordular tansiyon acken olctukten sonra muayenede bacaklarıma baktı odem varmi diye nst ye girdiğimde bu gibi seker tansiyon ödem varis varmı herşeyi soruyorlar her nst deCanım normal doğum için bekledin hayırlısı ile gönlünce olur ama tansiyon ciddi sıkıntı o nedenle senin için bebiş için en hayırlısı ne ise rabbim doktorunu ona yönlendirsin
Allah Allah ağustos anaları olarak bizde bir terslik var sonumuz hayır olsun bakalım, hep sürpriz durumlar gelişti ki tansiyon ciddi sıkıntılı bir durum, senin geçen de nst de sancı çıkmıştı, inşallah önlenebilir bir durumdur en az 37.hafta geçinceye kadar dayanır Bulut beydualarımız seninle haberdar bizi de
Kızlar beni de bugün sağlık ocağı aradı, nasılsınız iyi misiniz bebiş nasıl dogurdunuz mu yoksa dediçok ilgili maşallah bu zamana kadar 1 defa aramadı, kilo sordu, ödem şişlik var mi dedi...
Bebişim ağzından yel alsın dağlara taşlara götürsünboya moya işleri beni gerdi biraz bide dün üzüldüm tansiyonum ondan arttı. Şuan öyle bir şüphem inşallah yoktur. Nst kağıdı da birbirine dolanmış tekrar başa aldılar allahım ya.
Rahatım aslında ama beni doğumhaneye aldılar canım sıkıldı hdjjd kocam dışarıda kaldı. Sarıcam şimdi buraya daha çenem düşer hayırlı uğurlu olsun hepimize jdjdj
Korkma kuzum inşallah herşey yoluna girer. Hayırlı haberlerini bekliyoruzKızlar ben geldim. Tansiyonum tavan. İlaç verdiler hızlı düşsün diye. Nst ye girdim. Doktor bakıcak nst den sonra. Yine haberdar ederim sizi. Dua edin bebeklerim. Daha hazır değilim.
Tut kendini sinir olma dahada tansiyonunu tetikleme canım sey yap yatiryorsun nasılsa yat dinlen boşver nst yi kendini kasma kastikca sancı çıkmasın benimde hic bir nst m düzgün çıkmaz bebek oynar kalp atis sekli.kesik kesik çıkar birdaha çekerler bizimkilerde dışarda 20 dk surecekse nst 40 dk sürer ben yattım çıktım diyese iki tane gebe girer çıkar nst den ben hala yatarım o yatakta.Bebişim ağzından yel alsın dağlara taşlara götürsünboya moya işleri beni gerdi biraz bide dün üzüldüm tansiyonum ondan arttı. Şuan öyle bir şüphem inşallah yoktur. Nst kağıdı da birbirine dolanmış tekrar başa aldılar allahım ya.
Rahatım aslında ama beni doğumhaneye aldılar canım sıkıldı hdjjd kocam dışarıda kaldı. Sarıcam şimdi buraya daha çenem düşer hayırlı uğurlu olsun hepimize jdjdj
Ha baskasi miydi o iyi, korktum bende bir an oyle okudugumu hatirlayinca.
38.haftadasin nasilsa belki minnos gelmek istiyordur artik :) kocani da niye disari cikardilar yahu, kendi hastanende degil misin?
İsmini de değiştirmiş galiba kendini toparlaması lazım. İçinden gelirse gelir yazar yine bize belki. Yaşadığı zor şey şuanda onunda kolay değil. Rabb'im sabırlar versin inşallahKızlar muymuyanneden haber alan var mı? Üyelik iptali yapmış sanırım
Tut kendini sinir olma dahada tansiyonunu tetikleme canım sey yap yatiryorsun nasılsa yat dinlen boşver nst yi kendini kasma kastikca sancı çıkmasın benimde hic bir nst m düzgün çıkmaz bebek oynar kalp atis sekli.kesik kesik çıkar birdaha çekerler bizimkilerde dışarda 20 dk surecekse nst 40 dk sürer ben yattım çıktım diyese iki tane gebe girer çıkar nst den ben hala yatarım o yatakta.
Vallaha benim.uykum geliyorAynen eve gidince çalışacağım zaten doğru söylüyorsun dinleneyim
Çok sıkıcı ya nst de cidden.
Yok bebiş ben 36+3 üm. Cumadan sonra rahatlayacağım. Ay ne bileyim saçma sapan işler ama neyseki şimdi aldılar hdjdj düşer tansiyonum
Tamam sen bizi haberdar et. Kendini sakinlestir hemen :)
Hayır o değil nst cihazı yanında telle de oynanmıyor, bizim festii alttan alttan buraya mı bakıyor anlamadım ki
Hayır o değil nst cihazı yanında telle de oynanmıyor, bizim festii alttan alttan buraya mı bakıyor anlamadım ki
Aa kim dedi hdjdj
Bana öyle birşey demediler gayette elimde oynuyorum kimse uyarmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?