- 23 Kasım 2021
- 2.082
- 3.294
- 83
- 29
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #46.681
Bilmiyorum kuzum gidip bakicam artıkİçeriği temiz birşey alacağım bende kızımda bebbek yaği kullandıydım bunda losyon alayım dedım bakalım daha almadım
kız neresi iyi 26 bin dogum normalde sezeryanda ayni fiyat 100. Yıl
Kazıklıyorlar her türlü ya
Son haftalarda kabul ederler mı cnm ben 100. Yila gidiyorum ama son zamanlar kabul etmiyor doktor doğum 26 bin
Daha var kuzum tansiyonun insin yeterki sen kendi kendini gaza getirdin bence. Mesajını okuyunca ben de dedim bu kaşınıyor ama evde kombi servisi vardı kaşınma sakın diye mesaj yazacaktım yazamadımKızlar ben geldim. Tansiyonum tavan. İlaç verdiler hızlı düşsün diye. Nst ye girdim. Doktor bakıcak nst den sonra. Yine haberdar ederim sizi. Dua edin bebeklerim. Daha hazır değilim.
Marka değeri bebeğim.
Ben olsam önerilen diğer doktora giderim bakarım. İçime sinerse oraya geçerim sinmezse zorlar parayı gözden çıkarırım. Evet kuzum senin hızlı aksiyon alman lazım. Ama stres olma sağlıkla kavuşacaksınız Allahım izniyle.
Valla öyle bebişş işte burda o doktora D DLK033 28 hafta boyunca gitmiş oyuzden tecrübeli bakalım Hayırlıısyla hepımız kavussaydık minik mucızelereDoktor doğuracak sanırım.
Benım için görüşlerin önemli canım 28 hafta gitmişsin. Eşin değilde senin için nasıldı doktor. Yani renkli vermedimi hiç size ben burda gittigimden beri renkli alıyorumEsim anlasamadi benim için farketmezdi soru sorarken cekinir gibiydi ahmet hocayla çok rahat sordu sohbet etti birde renkli goruntu verdi hep haldun yoktu ve onun ultrason unda gün eksik gösteriyordu bebek net görünmüyordu çok pahalı gerçekten cnm
Canım cok buyuk talihsizlik cok uzuldum gerçekten. Çok sukur her halimize tabii sağlıktan ötesi yok valla. Başta ne dedigini anlayamadım cok canımm 2 katı derken yenişehirmi 2 katıydı cok anlayamadımekimm24 bizim fiyat 2 kati para sorunum olmazsa yaptirirdim esime dedim iyiki degistirmisiz dedi bizim icin 2 bin 2 bin tam doğum iznine ayrıldım işsiz kaldım patron vefat etti rapor parasi alamiyorum neyseki işsizlik maaşı o nereye kadar çok zor bu durumda eşimde asgari ücret neyseki ev kira değil çok şükür halimize sağlık olsun
Hdjsjs emin misin 850 tl muayene hdjdjjd nst gözden kaçtı herhalde
Ovv gerçekten nst çok ucuz muayene çok pahalı benim daha önce gittiğim hastanede nst 255 muayene 425 TL idi şimdi gittiğim hastanede nst 120 TL muayene 400 TL
Ay eminim çünkü arkadaşım son zamandır 1750₺ye gidiyoryalnız nst için giriş varsa daha güzelmiş
Ummahan - 20 Haziran
mydreams93 - 16 Temmuz
cerito - 19 Temmuz
eylul38 - 18 Temmuz
fuldens - 20 Temmuz
Melayq - 21 Temmuz
cnsbln - 23 Temmuz
Sevet87 - 23 Temmuz
Chanandler Bong - 23 Temmuz
Rosemoon - 23 Temmuz
ffestinalente listede hala isimleri var belki bilmek istersiniz dogum yapmiş annelerimiz belki lsteye eklemek istersin diye duşundum
Ayyy hadi hayirlisi saglikla gelsin inşallahYatışımı verdi
Gece 12 den sonra ne olur ne olmaz bir şey yemesin yarın doğurabilir dedi doktor
Ayyy hadi hayirlisi saglikla gelsin inşallah
Benim akşam galiba nişanim geldi kizlar pek emin olamadım duştaydım sarımsı sümüksü birşeydi bu sabahta bir defa geldi peçeteye internette baktım görselere aynısı
Yatışımı verdi
Gece 12 den sonra ne olur ne olmaz bir şey yemesin yarın doğurabilir dedi doktor
Hayırlısı olsun canim ne diyeyim demekki gelmeyi seçti Bulut beyYani gelecekse sağlıkla gelsin tabii de gelmese daha iyi
Hastane cantani almis miydin bari?
Çanta hazırladın mı diye bir sor
Ahshsgs hazirlamadin mi cidden!! Yok artik...
Esini eve yolla bari, alsin biseyler.
Liste hazirla hemen.
Cuma hazırlayacaktım ya 37 o zaman doluyordu. Zaten erken geliyor gelirse şuan çanta en son düşündüğüm şey
Alır alır yarına kadar vakit var. Olduğu kadar. Çocuğum erken gelmesin ya. Ben şoka mı girdim acaba. Aşırı rahatım acaba gelmeyeceğine inandığım için mi yoksa şokta mıyım ay bana bir haller oldu
Evet cnm biliyorum benim kizimda da kirmizili kahverengiliydi ama her nişan farklidir bugun bi arkadaşım doktoruna söyledi nişan oldugunu soylemiş internette de araştırdım normalde mukus tıkaçı şefaf bir renkmiş ama açılma falan onuca o yuzden kanli pembemsi fln oluyormusO sari sumuksu seyden bende de var 2 haftadir, doktorum son haftalarda akinti artisi olasidir demisti.
Gecenlerde burada nişan nasildir diye sormustum ben, cevaplarda hep bir kanlilik kahverengilik pembelik anlatıldi.
Yaaa dedim sana beni hic dinlemedinnn festiii banane beraber doğuracaktıkYatışımı verdi
Evet cnm biliyorum benim kizimda da kirmizili kahverengiliydi ama her nişan farklidir bugun bi arkadaşım doktoruna söyledi nişan oldugunu soylemiş internette de araştırdım normalde mukus tıkaçı şefaf bir renkmiş ama açılma falan onuca o yuzden kanli pembemsi fln oluyormus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?