2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Bilmiyorum kuzum gidip bakicam artık

Kızlar ben geldim. Tansiyonum tavan. İlaç verdiler hızlı düşsün diye. Nst ye girdim. Doktor bakıcak nst den sonra. Yine haberdar ederim sizi. Dua edin bebeklerim. Daha hazır değilim.
Daha var kuzum tansiyonun insin yeterki sen kendi kendini gaza getirdin bence. Mesajını okuyunca ben de dedim bu kaşınıyor ama evde kombi servisi vardı kaşınma sakın diye mesaj yazacaktım yazamadım
Valla ben ilk nst de direk sormuştum telefon kullanabilir miyim diye evet demişlerdi genelde burayı okuyorum nst zamanları.
Her şey vaktiyle ve güzel olacak kuzum

Ummahan - 20 Haziran
mydreams93 - 16 Temmuz
cerito - 19 Temmuz
eylul38 - 18 Temmuz
fuldens - 20 Temmuz
Melayq - 21 Temmuz
cnsbln - 23 Temmuz
Sevet87 - 23 Temmuz
Chanandler Bong - 23 Temmuz

Rosemoon - 23 Temmuz

ffestinalente listede hala isimleri var belki bilmek istersiniz dogum yapmiş annelerimiz belki lsteye eklemek istersin diye duşundum

Doktor doğuracak sanırım.
Valla öyle bebişş işte burda o doktora D DLK033 28 hafta boyunca gitmiş oyuzden tecrübeli bakalım Hayırlıısyla hepımız kavussaydık minik mucızelere

Benım için görüşlerin önemli canım 28 hafta gitmişsin. Eşin değilde senin için nasıldı doktor. Yani renkli vermedimi hiç size ben burda gittigimden beri renkli alıyorum
Canım cok buyuk talihsizlik cok uzuldum gerçekten. Çok sukur her halimize tabii sağlıktan ötesi yok valla. Başta ne dedigini anlayamadım cok canımm 2 katı derken yenişehirmi 2 katıydı cok anlayamadım

Hdjsjs emin misin 850 tl muayene hdjdjjd nst gözden kaçtı herhalde

Ovv gerçekten nst çok ucuz muayene çok pahalı benim daha önce gittiğim hastanede nst 255 muayene 425 TL idi şimdi gittiğim hastanede nst 120 TL muayene 400 TL

Ay eminim çünkü arkadaşım son zamandır 1750₺ye gidiyor yalnız nst için giriş varsa daha güzelmiş

Allah'im, bu rakamlar halis mi?
Yuh.

Maşallah
Allah analı babalı büyütsün.

Yani ben eklerim benim için farketmez de onlar ister mi çok emin değilim kuzum

Benim akşam galiba nişanim geldi kizlar pek emin olamadım duştaydım sarımsı sümüksü birşeydi bu sabahta bir defa geldi peçeteye internette baktım görselere aynısı

O sari sumuksu seyden bende de var 2 haftadir, doktorum son haftalarda akinti artisi olasidir demisti.

Gecenlerde burada nişan nasildir diye sormustum ben, cevaplarda hep bir kanlilik kahverengilik pembelik anlatıldi.

Yatışımı verdi
Gece 12 den sonra ne olur ne olmaz bir şey yemesin yarın doğurabilir dedi doktor

Hastane cantani almis miydin bari?

Ahshsgs hazirlamadin mi cidden!! Yok artik...

Esini eve yolla bari, alsin biseyler.
Liste hazirla hemen.

Cuma hazırlayacaktım ya 37 o zaman doluyordu. Zaten erken geliyor gelirse şuan çanta en son düşündüğüm şey

Alır alır yarına kadar vakit var. Olduğu kadar. Çocuğum erken gelmesin ya. Ben şoka mı girdim acaba. Aşırı rahatım acaba gelmeyeceğine inandığım için mi yoksa şokta mıyım ay bana bir haller oldu

35+6 da beni de yatirmislardi ertesi gun doguma girebilir diye de ciger gelistirici vermislerdi. O "rahatlik" bana da cokmustu o gece.

Pandemiydi bir de kimse yoktu yanimda ama sonuc, bebis 3 hafta sonra geldi.

O biraz da bebegine kavusma duygusunun yarattigi rahatlik...

O sari sumuksu seyden bende de var 2 haftadir, doktorum son haftalarda akinti artisi olasidir demisti.

Gecenlerde burada nişan nasildir diye sormustum ben, cevaplarda hep bir kanlilik kahverengilik pembelik anlatıldi.
Evet cnm biliyorum benim kizimda da kirmizili kahverengiliydi ama her nişan farklidir bugun bi arkadaşım doktoruna söyledi nişan oldugunu soylemiş internette de araştırdım normalde mukus tıkaçı şefaf bir renkmiş ama açılma falan onuca o yuzden kanli pembemsi fln oluyormus

Aaa benimkide nisan mi o zaman acaba... bak simdi. Bu bilgi beni gerdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…