2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325

Ay bunu duymak iyi geldi. Çünkü aşırı rahatım. Aslında olmamam lazım. Normal şartlarda olmam yani 37 dolmadı, evi toplayamadık doktoru kaçırmayalım diye boyacılarla çıktık, çantamız hazır değil. Ama bunların hiçbirisi şuan umrumda değil anlamadım içimde bir huzur ve dinginlik var.

Bence benimde öyle olacak yarın çıkarız biz ağustosta gelir Bulut

Ben de ozgu hanıma gidiyordum özelde. Simdi yucelen de volkan bey var ona gidiyorum. Burda yaptıysanız bilirsiniz nasildir diye soracaktım yeni başladım sayılır volkan bey e.
Volkan beyi duydum iyidir herhalde ben gitmedim ama Ali kavas vardı Yücelen de ilk çocuğumu dogurdugum zamanlar herkes çok seviyordu. Araştırmada kileri az çok biliyorum

Aaa benimkide nisan mi o zaman acaba... bak simdi. Bu bilgi beni gerdi.
Devamli gelen bir akıntıysa değildir benim hiç akıntım yok çok şukur o yuzden nişandır diye düşündüm çunku gerçekten hiç akıntım yok birde benim zamanım artık bi zamet gelsin

ffestinalente hayırlısı olsun inşallah 37 totemi yapmıştın valla ama sağlıkla hayırlısıyla hangi zaman olacaksa o zaman olsun inşallah
Okudum ama gözden kaçırdığım yoktur inşallah kızşar iyisinizdir benim randevum vardı gayet iyi bebeğim 1 hafta sonraya çağırdı tekrar bakalım nst 40 ve 50 lerde sancılar çıktı ama doktor nst gayet iyi dedi ne anlamda dedi bilmiyorum

Kızlar ben geldim. Tansiyonum tavan. İlaç verdiler hızlı düşsün diye. Nst ye girdim. Doktor bakıcak nst den sonra. Yine haberdar ederim sizi. Dua edin bebeklerim. Daha hazır değilim.
Canim tansiyon yuksekse bide idrarda protein varsa seni doguma alirlar buyuk ihtimalle
İnsallah idrar tahlilerin temiz cikar

Gecmiş olsun
Tansiyonuna dikat et bide odeminde artmiş
İdrar da protein varsa bide nstde sanci varsa gebelik zehirlenmesi oluyor
Direk doguma alirlar canim
Benim ilk gebelik te oyle oldu

Canım gelse ne olur aaaa bu ne dağınıklık mı diyecek Bulut Bey annesi, sen rahat ol lütfen hastanede olman çok iyi şu anda en güvenilir yerdesin nasıl hayırlı ise öyle olsun

Yatışımı verdi
Gece 12 den sonra ne olur ne olmaz bir şey yemesin yarın doğurabilir dedi doktor
Allahim neler duyuyorum kız. Bence de daha gelmeyecek Bulut sana aksiyon yaşatıyor Ama gelirse de böylesi hayirliymis diyeceğiz insallah doktoruna guveniyorsun zaten canım. Hakkında hayırlısı olsun Güzel haberlerini bekliyoruz merakta koyma bizi

İçimde hiç Bulutun geleceğine dair bir his yok bebeklerim. Gelirse başımın üstünde yeri var ama ne bileyim içimde geleceğine dair bir his yok. Hayırlısı bakalım
Festi Allah gönlündekini hakkında en hayırlı olan eylesin
İnşallah her şey yolunda gider

Rahat olabiliyorsanız olmak en iyisi paniğin de bir faydası dokunmuyor. Hayırlısı olsun :)

Simdiden tebrikler canim Bi avazda kolayca dogurursun insallah, Allah anali babali buyutmek nasip etsin

Ee nasil pisik olmuyor peki??? Cidden merakimdan soruyorum, ben ilk gunden beri her alt degistirmede bepanthol kullanirim, hic pisik yasamadik. Ama kullanmamak da oluyor muymus?

Eğer devamı gelmiyorsa nişan olabilir. Benim de çarşamba geldi. Nst de sancı çıkmıyor o yüzden beklemeye devam.

Valla 2-3 gunde 1 geliyor. Akinti herhalde bendeki.

Yatışımı verdi
Gece 12 den sonra ne olur ne olmaz bir şey yemesin yarın doğurabilir dedi doktor

Günlerimiz aynı sayılır seni çok iyi anlıyorum psikolojik olarak bu haftalara hazırlamamıştın kendini. Ama Gelişimini tamamladıktan sonra hiç önemi yok haftasının canım.
Benim hislerimde çok karışık bi hemen gelsin istiyorum bi taraftan psikolojik olarak hazır hissetmiyorum. Kucağıma alıp kokusunu çekince herşey sıfırlanıcak dakikasında adapte olucam biliyorum.

Güzel haftalara geldik 3-5 günün pazarlığını yapma artık annesi akışa bırak, Bulut beyimizin keyfi ne zaman istiyorsa o zaman gelsin :)

Oğlumda bende kullanmadım çok şükür alerjik olmasına rağmen pişik olayı alerjen zamanlar dışında yaşamadık
Şimdi de almadım
Pamuk kullanıyorum silerken biraz açık bırakıp tam kurutuyorum ıslak mendil hiç kullanmadım bu şekilde olunca ve kreme de alıştırmayınca pişik olayını yaşamamıştık
İnşallah yine aynı olur tabi her bebek farklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…