- 22 Mayıs 2012
- 11.015
- 30.612
- 798
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #46.701
35+6 da beni de yatirmislardi ertesi gun doguma girebilir diye de ciger gelistirici vermislerdi. O "rahatlik" bana da cokmustu o gece.
Pandemiydi bir de kimse yoktu yanimdaama sonuc, bebis 3 hafta sonra geldi.
O biraz da bebegine kavusma duygusunun yarattigi rahatlik...
Volkan beyi duydum iyidir herhalde ben gitmedim ama Ali kavas vardı Yücelen de ilk çocuğumu dogurdugum zamanlar herkes çok seviyordu. Araştırmada kileri az çok biliyorumBen de ozgu hanıma gidiyordum özelde. Simdi yucelen de volkan bey var ona gidiyorum. Burda yaptıysanız bilirsiniz nasildir diye soracaktım yeni başladım sayılır volkan bey e.
Devamli gelen bir akıntıysa değildir benim hiç akıntım yok çok şukur o yuzden nişandır diye düşündüm çunku gerçekten hiç akıntım yok birde benim zamanım artık bi zamet gelsinAaa benimkide nisan mi o zaman acaba... bak simdi. Bu bilgi beni gerdi.
Yatışımı verdi
Gece 12 den sonra ne olur ne olmaz bir şey yemesin yarın doğurabilir dedi doktor
Geliyor gelmekte olanYatışımı verdi
Gece 12 den sonra ne olur ne olmaz bir şey yemesin yarın doğurabilir dedi doktor
Canim tansiyon yuksekse bide idrarda protein varsa seni doguma alirlar buyuk ihtimalleKızlar ben geldim. Tansiyonum tavan. İlaç verdiler hızlı düşsün diye. Nst ye girdim. Doktor bakıcak nst den sonra. Yine haberdar ederim sizi. Dua edin bebeklerim. Daha hazır değilim.
Gecmiş olsunKizlar 2 haftadir tansiyon takibi yapiyordum ayagimda elimde cok ödemim vardi kardiyoloji doktoru bu haftaki ölcumleri begenmedi tekrar ödemimde artmaya basladi kendi doktorumda kontrole cagirdi simdi nstye gircem duruma gore yarin sabaha doguma alabilir beni
Canım gelse ne olur aaaa bu ne dağınıklık mı diyecek Bulut Bey annesi, sen rahat ol lütfen hastanede olman çok iyi şu anda en güvenilir yerdesin nasıl hayırlı ise öyle olsunAy bunu duymak iyi geldi. Çünkü aşırı rahatım. Aslında olmamam lazım. Normal şartlarda olmam yani 37 dolmadı, evi toplayamadık doktoru kaçırmayalım diye boyacılarla çıktık, çantamız hazır değil. Ama bunların hiçbirisi şuan umrumda değil anlamadım içimde bir huzur ve dinginlik var.
Bence benimde öyle olacak yarın çıkarız biz ağustosta gelir Bulut
Allahim neler duyuyorum kız. Bence de daha gelmeyecek Bulut sana aksiyon yaşatıyorYatışımı verdi
Festi Allah gönlündekini hakkında en hayırlı olan eylesinİçimde hiç Bulutun geleceğine dair bir his yok bebeklerim. Gelirse başımın üstünde yeri var ama ne bileyim içimde geleceğine dair bir his yok. Hayırlısı bakalım
Eğer devamı gelmiyorsa nişan olabilir. Benim de çarşamba geldi. Nst de sancı çıkmıyor o yüzden beklemeye devam.Aaa benimkide nisan mi o zaman acaba... bak simdi. Bu bilgi beni gerdi.
Rahat olabiliyorsanız olmak en iyisi paniğin de bir faydası dokunmuyor. Hayırlısı olsun :)Cuma hazırlayacaktım ya 37 o zaman doluyordu. Zaten erken geliyor gelirse şuan çanta en son düşündüğüm şey
Alır alır yarına kadar vakit var. Olduğu kadar. Çocuğum erken gelmesin ya. Ben şoka mı girdim acaba. Aşırı rahatım acaba gelmeyeceğine inandığım için mi yoksa şokta mıyım ay bana bir haller oldu
Kizlar 2 haftadir tansiyon takibi yapiyordum ayagimda elimde cok ödemim vardi kardiyoloji doktoru bu haftaki ölcumleri begenmedi tekrar ödemimde artmaya basladi kendi doktorumda kontrole cagirdi simdi nstye gircem duruma gore yarin sabaha doguma alabilir beni
Pişik kremi için ben hiç birşey kullanmıyorum oluncada zeytinyağı kullanıyorum sadece birde başındaki konak için kullanılıyordu galiba ama içine birşey daha katılıyordu neydi unuttum. Ben Hiç bir yag kirem kullanmıyorum bebeğe
Eğer devamı gelmiyorsa nişan olabilir. Benim de çarşamba geldi. Nst de sancı çıkmıyor o yüzden beklemeye devam.
Yatışımı verdi
Simdiden tebrikler canimBi avazda kolayca dogurursun insallah, Allah anali babali buyutmek nasip etsin
Ee nasil pisik olmuyor peki??? Cidden merakimdan soruyorum, ben ilk gunden beri her alt degistirmede bepanthol kullanirim, hic pisik yasamadik. Ama kullanmamak da oluyor muymus?
Valla 2-3 gunde 1 geliyor. Akinti herhalde bendeki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?