2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325

Benim ilk kizimin idrarı ve kakasi alerjilerinden oturu asidikti bayagi. Biz o yuzden hep kullandik. Hatta doktorumuz bu kadar alerjik bebegi nasil pisiksiz tutabiliyorsun diye sasirirdi.

21 aylik hala da cok kakali, cisli bi cocuk. Birakamadim pisik kremini. Ama ben her bebege kullaniliyor diye dusunmusumdur hep, ailemdeki tum bebeklerde hep kullanilmisti.

Ayyy çok zor alerjik bebek Allah yardımcın olsuj canım
Yok yok kullanmasanda oluru var

Aaaa kimler kimler doğurmuş maşallah ya, hepsi iyidir inşallah
Benim akşam galiba nişanim geldi kizlar pek emin olamadım duştaydım sarımsı sümüksü birşeydi bu sabahta bir defa geldi peçeteye internette baktım görselere aynısı
Canım benim de ilkinde gelmişti ama doğum falan başlamamıştı, birkaç gün daha ondan sonra durdu bebeğim hala da doğmaya niyeti yoktu da başka nedenden dolayı sezeryan olmuştum, ama artık bebişler yavaş yavaş ben geliyorum diyor (senin zamanında güzel ister gelsin, ister beklesin hayırlısı ne ise o olsun kuzu
Yatışımı verdi
Gece 12 den sonra ne olur ne olmaz bir şey yemesin yarın doğurabilir dedi doktor
Festiiiiii bence de sen şok oldun, doktor sallıyorum sezeryana alacağım dese dur bir dakika listeyi güncellemem lazım diyeceksin diye korkuyorum hakkında hayırlısı bakalım
(daha kurutmadan küçülen kıyafetleri bile tam ayırmamış olabilirsin diye de düşünmüyor değilim)
Bu arada şaka bir yana temmuz annelerinde çok tedbir amaçlı yatırılıp çıkarılan anneler oldu, senin için Bulut umuz dogru zaman ne zamansa o zaman gelsin inşallah

Evet oni da cok duyuyorum ama milas a gitmis o.
Evet evet yucelenden ayrılmış bizde 2.de izan a gitmiştik Mustafa ervatan a ay bir ilgili bir ilgiliydi 15dk boyunca muayene ediyordu anlatıyordu da anlatıyordu..1-2ay önce Milas devlet Hastanesi'ne geçmiş bende dedim oh ne güzel yine anlatır herşeyi açıklar iyice muayene eder. 2-3hafta önce randevu ile gittim işte bir surat Allah'ım zannedersin silah zoruyla tutuyorlar. Birşey soruyorum cevap vermiyor ultrasona giriyoruz sadece sekreterle konuşuyor.hic böyle bir Dr görmedim özelde şakır şakır konuşup da devlette sus pus oluyorlar. Benim devletteki diğer 2dr um da bal gibiydi sen sormasanda herşeyi anlatırdı.

Bak araştırmada ki burcu hanım da öyleydi herşeyi anlatırdı çok pimpirikliydi. Tavsiye ederm onu ama Volkan bey hakkinda fazla bilgim yok. İnşallah iyidir.

Bize de oyle bi bilgi gelmemisti???.

Bozuluyor mu acaba cihaz?? Kafamda deli sorular

Benim hastanede özellikle uyardı, hatta telim çalmıştı kadın dedi ki alt tarafı 20dk uzak kalacaksınız lütfen ama dedi, şuan kandırıldığımı hissettim

Benim ilkinde geldi 2/3 gün sonra doğum gerçekleşmişti ama şimdi tam duştayken geldiği için tam anlayamadım zaten gelsin artık baya ağırlaştım o deliligin içine biran once girmek istiyorum

Benim ilkinde geldi 2/3 gün sonra doğum gerçekleşmişti ama şimdi tam duştayken geldiği için tam anlayamadım zaten gelsin artık baya ağırlaştım o deliligin içine biran once girmek istiyorum

Ben nişanımı görmedim hiç diğerinde farketmemiştim ne zaman geldiyse artık
Sonra suyum gelmiş gitmiştik hastaneye

Medikal park ile kiyaslayinca 2 kat vermedi cnm ben çok soru sormadım bizimki cok sorar detaylı ultrason ile onun ultrason fark vardi sadece ama iyi bir doktor birde arkadaşlar hep ahmet isiktan bahsedince 1 kere denim dedim olmazsa tekrar giderim dedim memnun kaldım belki yüzünü göstermediği için vermemiş olabilir senin içine hangisi sinerse ama az kaldı sanırım seninde

Benim hastanede özellikle uyardı, hatta telim çalmıştı kadın dedi ki alt tarafı 20dk uzak kalacaksınız lütfen ama dedi, şuan kandırıldığımı hissettim

Ben nst cihazindan anama canli yayin yapmistim hemsire basimdayken. belki de dogrusu telefonla hasir nesir olmamaktir bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…