- 17 Aralık 2016
- 3.321
- 5.957
- 158
- 39
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #46.741
Kizlar ben dogurdum hem de oglumun d.gununde. Acil sezaryen oldu 18.00de. Bebegim iyi yanimda. Benim cok agrim var. 36+3
Kuzum hayırlı olsun, iyisiniz yaa maşallah, kendine gel hikayeni bekliyoruz
J josei89 canım senden de ses çıkmadı uzun zamandır, sanırım artık bebişin yanındadır diye düşünüyorum inşallah sende bebişin de iyidir
ffestinalente sende nst cihazında bile bağlandın buraya şimdi bu sessizlik bizi korkutuyor, son durum ne ses ver
Olur cnm benim geçmedi epidural olduğum halde hareket etmeye çalış doktor ya da hemşireler dediğinde masallahKizlar ben dogurdum hem de oglumun d.gununde. Acil sezaryen oldu 18.00de. Bebegim iyi yanimda. Benim cok agrim var. 36+3
Sıkıntı yok bebişim otelde gibiyimolaydan bağımsızlığımın seviyesi bu. Doğum riskim yok şuan
Tebrikler canım allah analı babalı büyütsünKizlar ben dogurdum hem de oglumun d.gununde. Acil sezaryen oldu 18.00de. Bebegim iyi yanimda. Benim cok agrim var. 36+3
Ne dedi doktorlar açıklık var mı ?Sıkıntı yok bebişim otelde gibiyimolaydan bağımsızlığımın seviyesi bu. Doğum riskim yok şuan
Gözün aydın cnm Allah analı babalı büyütsün inşallah
burcumsu12 tatlım hayırlı olsun,Allah analı babalı büyütsün
Kızlar işin sırrı gün verilmesinde sanırımgün verilen kişilerin Nerdeyse çoğunun bebek gününden önce geldi
ffestinalente sen hazır gece de uyuyamıyor iken baştaki aminler ile konuşup baştaki listeye el mi atsan ( yani basit yeni bir liste hazırlasak ilk sırada doğum yapanlar kaçıncı haftada yaptılar, birde kalan bizlerin isimleri olsun son adet tarihimiz olsun zaten 2-3 haftaya liste dolacak gibi
@Meliss85 kuzu 2 gündür seni de göremedim, bebiş gelmedi Di mi? Ses ver buralar çok hareketli
Allah analı babalı büyütsün canım
burcumsu12 gözün aydın Allah analı babalı büyütsün ☺
@ada258burcumsu12 ve D DLK033 dogumlariyla hem sasirdim hem mutlu oldum. Agustos bebekleri bol surprizli ciktilar. Saglikla buyutun insallah. @baharrr34 o parmaklara eridim bittim, masallah.
Hayırlı olsun canım gözün aydın
Yhhaaa maşallah annesi hadi gözün aydın canım sağlıkla büyüt yavrunu. Kendini toparla bi aynen anlatırsın her türlü zaten
Yaa okumaya calisiyorum,ama cok msj birikmiş anladım kadarı ile @Chloece @baharrr34burcumsu12 dogum yapmış, kizlar gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün inşallah bebisler nasil? Siz nasilsiniz?
Teşekkür ederim hepinize öpüypruz sizleriYaaaaa gözün aydın canım benim allah sağlıklı uzun ömürler nasip etsin
Hayırlı olsun canım benimKizlar ben dogurdum hem de oglumun d.gununde. Acil sezaryen oldu 18.00de. Bebegim iyi yanimda. Benim cok agrim var. 36+3
Takip edemedim grubu canım nasılsın neyin var ?Sıkıntı yok bebişim otelde gibiyimolaydan bağımsızlığımın seviyesi bu. Doğum riskim yok şuan
Ay maşallahSencer balının su gibi ömrü olsun. Allahım analı babalı büyütsün. Sen iyisin di mi kuzum
Ayyyy hoşgelmiş Sencer KuşumuzGözünüz aydın canım Allah'ım anneli babalı büyütsün inşallah
Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin
Bol boş dinlenmeye çalış bizim yerimize de kokla
Ayy akşam uyumadan benimde öyleydi doğuyorum artık dedim neyse uyudum şimdi daha iyi sanki 2 sn durmuyor hep alttan hareket baskı canm da acıyor
Ayy maşallahhh hoşgeldigözünüz aydın canım bizim yerimize de bol bol kokla
Bayağı hızlandı grup pıtır pıtır geliyor minikler
Kızlar benimde korkulu rüyam mide yanması hiç geçmiyor hep var artık bunaltı ama mnnnoşlar için katlanıyoruz
Gözün aydın olsunn, sağlıcakla büyüt bebişini haberlerini bekliyoruz
Hepinize teşekkğr ederim öpüyoruz teyzeleri sizi
Yaaaaaa allam sanki dizi izliyorum bu mesjaı görene kadar ne yazdı bu kız ne yaptı acaba die cıldırdımmYatışımı verdi
Gece 12 den sonra ne olur ne olmaz bir şey yemesin yarın doğurabilir dedi doktor
Gözün aydin.Allah anali babali buyutsunKizlar ben dogurdum hem de oglumun d.gununde. Acil sezaryen oldu 18.00de. Bebegim iyi yanimda. Benim cok agrim var. 36+3
Hayırlı olsun kuzum benimKizlar ben dogurdum hem de oglumun d.gununde. Acil sezaryen oldu 18.00de. Bebegim iyi yanimda. Benim cok agrim var. 36+3
Kızz senin çantann bile hazır değildiii yanlıs mıyımYatışımı verdi
Gece 12 den sonra ne olur ne olmaz bir şey yemesin yarın doğurabilir dedi doktor
Ahh evet canım 36. Haftadayım ama kolestaz gibi bi sorunumuz var bizimde bu yuzden 38 i gecirmem demişti hoca bu yuzden dusunecek vaktim bile kısıtlı cok memnunum ahmet hocadan ama 2 katı gerçekten ağır geliyor bizede bız cok once açtık konusunu ama hep erken konusuruz yardımcı oluruz diyip erteledi şimdide böyle kalakaldım karmaşada napacagımı bilemiyorum. Bugun gittik yenısehırle gorusmeye haldun için ama sen böyle diyince içime kurt düştü işte zaten stres var ıster ıstemez hıc tanımadığım bı doktora gidip muayene olup belkı gün vercek ve doguma alıncam bu beni geriyoMedikal park ile kiyaslayinca 2 kat vermedi cnm ben çok soru sormadım bizimki cok sorar detaylı ultrason ile onun ultrason fark vardi sadece ama iyi bir doktor birde arkadaşlar hep ahmet isiktan bahsedince 1 kere denim dedim olmazsa tekrar giderim dedim memnun kaldım belki yüzünü göstermediği için vermemiş olabilir senin içine hangisi sinerse ama az kaldı sanırım seninde
Gözun aydın canımm Allahım bır an once toparlanma gücü kuvveti verir inşallahKizlar ben dogurdum hem de oglumun d.gununde. Acil sezaryen oldu 18.00de. Bebegim iyi yanimda. Benim cok agrim var. 36+3
Aaa harbiden etkilenir cihaz demişlerdi banada kızımda eşim merak etmişti aramıştı ebeler salondan bana bagriiyo oturduk yerden ses duyurmak için canim makinedeyken konuşma cihaz etkilenir diyeHayır o değil nst cihazı yanında telle de oynanmıyor, bizim festii alttan alttan buraya mı bakıyor anlamadım ki
O benden hep geliyor yha ama bebek gelmiyorBenim akşam galiba nişanim geldi kizlar pek emin olamadım duştaydım sarımsı sümüksü birşeydi bu sabahta bir defa geldi peçeteye internette baktım görselere aynısı
Kız beni hep aradılar bugün gelin bebeği dinleyelim rutin testler yapalım diye defalarca çağırdılar en son emzirme eğitimi verdiler :)Canım normal doğum için bekledin hayırlısı ile gönlünce olur ama tansiyon ciddi sıkıntı o nedenle senin için bebiş için en hayırlısı ne ise rabbim doktorunu ona yönlendirsin
Allah Allah ağustos anaları olarak bizde bir terslik var sonumuz hayır olsun bakalım, hep sürpriz durumlar gelişti ki tansiyon ciddi sıkıntılı bir durum, senin geçen de nst de sancı çıkmıştı, inşallah önlenebilir bir durumdur en az 37.hafta geçinceye kadar dayanır Bulut beydualarımız seninle haberdar bizi de
Kızlar beni de bugün sağlık ocağı aradı, nasılsınız iyi misiniz bebiş nasıl dogurdunuz mu yoksa dediçok ilgili maşallah bu zamana kadar 1 defa aramadı, kilo sordu, ödem şişlik var mi dedi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?