2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Kizlar ben dogurdum hem de oglumun d.gununde. Acil sezaryen oldu 18.00de. Bebegim iyi yanimda. Benim cok agrim var. 36+3

Kuzum hayırlı olsun, iyisiniz yaa maşallah, kendine gel hikayeni bekliyoruz

J josei89 canım senden de ses çıkmadı uzun zamandır, sanırım artık bebişin yanındadır diye düşünüyorum inşallah sende bebişin de iyidir

ffestinalente sende nst cihazında bile bağlandın buraya şimdi bu sessizlik bizi korkutuyor, son durum ne ses ver

Sıkıntı yok bebişim otelde gibiyim olaydan bağımsızlığımın seviyesi bu. Doğum riskim yok şuan

Gözün aydın cnm Allah analı babalı büyütsün inşallah

Allah analı babalı büyütsün canım

burcumsu12 gözün aydın Allah analı babalı büyütsün ☺

@ada258 burcumsu12 ve D DLK033 dogumlariyla hem sasirdim hem mutlu oldum. Agustos bebekleri bol surprizli ciktilar. Saglikla buyutun insallah. @baharrr34 o parmaklara eridim bittim, masallah.

Hayırlı olsun canım gözün aydın

Yhhaaa maşallah annesi hadi gözün aydın canım sağlıkla büyüt yavrunu . Kendini toparla bi aynen anlatırsın her türlü zaten

Yaaaaa gözün aydın canım benim allah sağlıklı uzun ömürler nasip etsin
Teşekkür ederim hepinize öpüypruz sizleri

Ben geldim kızlar umarım hepiniz iyisinizdir yoğunluktan takip etme şansım olmadı. Hepinize teşekkür ederim

Nişanım geldikten sonra doğum hemen başlamaz dediler nst de sancı çıkmadı 1 cm açıklık çıktı gününü bekleyelim dedi doktorum. Ama akşama doğru sancılarım sıklaştı her 5 dk da bire indi hemen hastaneye koştum ama açılmam 1 cm geçmiyordu ve sancılar 20 yi gösteriyordu. İnanın normal doğum yapıyorm sancısı çektim ama sancı 20 çıkıyor senin sancın yok ki diyorlar ben hastaneyi inletiyorum falan . Acı eşiğim gerçekten düşükmüş
Gelip gidp buraya sancı çekiyorum ama sancım çıkmıyor yazmıştım o gün sorun bendeymiş normal doğum isteyenlere en büyük tavsiyem sancıları hangi haketlerle hangi nefeslerle karşılayacaklarını çok iyi çalışsınlar. Ben sezeryan istediğim için sancışar geldikçe sıklaştıkça rastgele bağırıdm daha beter oldu sonra hemen sezeryana alındım. Herkesin doğum hikayesi kendince farklıdır tabi ama benim sürecim çok rahat geçti. Stres yaptığıma değmezmiş dedirtti çok şükür. Siz yeter ki seçtiğiniz doğum şeklinden çok emin olun normal ya da sezeryan fark etmez

Ay maşallah Sencer balının su gibi ömrü olsun. Allahım analı babalı büyütsün. Sen iyisin di mi kuzum

Ayy hayırlı olsun minik oğlan merakla bekliyoruz seni burcumsu12

Ayyyy hoşgelmiş Sencer Kuşumuz Gözünüz aydın canım Allah'ım anneli babalı büyütsün inşallah

Ay doguran dogurana maşallah bizeeee @ada258 burcumsu12 tebrik ederm.gozunuzaydin canim kizlarrr

@ada258 burcumsu12 gözünüz aydin Allah anali babali büyütsün guzel ömürleri olsun

Gözün aydın olsunn, sağlıcakla büyüt bebişini haberlerini bekliyoruz

burcumsu12 canim gozun aydin allah anali babali buyutsun
Hepinize teşekkğr ederim öpüyoruz teyzeleri sizi

Yatışımı verdi
Gece 12 den sonra ne olur ne olmaz bir şey yemesin yarın doğurabilir dedi doktor
Yaaaaaa allam sanki dizi izliyorum bu mesjaı görene kadar ne yazdı bu kız ne yaptı acaba die cıldırdımm allahmm sağlıcakla gelsinn bulut beyyciğmmm hakkınızda hangisi hayırlara vesile olcaksa o olsun kuzumm

Yatışımı verdi
Gece 12 den sonra ne olur ne olmaz bir şey yemesin yarın doğurabilir dedi doktor
Kızz senin çantann bile hazır değildiii yanlıs mıyımaman şaka maka biyana bunlar dert değil hallollur onlar iyi olsunda Allahımm güc versin hayırlı zamanda sağlıkla gelsin inşallah inşallah
Ahh evet canım 36. Haftadayım ama kolestaz gibi bi sorunumuz var bizimde bu yuzden 38 i gecirmem demişti hoca bu yuzden dusunecek vaktim bile kısıtlı cok memnunum ahmet hocadan ama 2 katı gerçekten ağır geliyor bizede bız cok once açtık konusunu ama hep erken konusuruz yardımcı oluruz diyip erteledi şimdide böyle kalakaldım karmaşada napacagımı bilemiyorum. Bugun gittik yenısehırle gorusmeye haldun için ama sen böyle diyince içime kurt düştü işte zaten stres var ıster ıstemez hıc tanımadığım bı doktora gidip muayene olup belkı gün vercek ve doguma alıncam bu beni geriyo Bu aradaa hamilelıgımın ılk dönemlerınde ahmet ışıktanıda cok duymuştumm
Kizlar ben dogurdum hem de oglumun d.gununde. Acil sezaryen oldu 18.00de. Bebegim iyi yanimda. Benim cok agrim var. 36+3
Gözun aydın canımm Allahım bır an once toparlanma gücü kuvveti verir inşallah

Hayır o değil nst cihazı yanında telle de oynanmıyor, bizim festii alttan alttan buraya mı bakıyor anlamadım ki
Aaa harbiden etkilenir cihaz demişlerdi banada kızımda eşim merak etmişti aramıştı ebeler salondan bana bagriiyo oturduk yerden ses duyurmak için canim makinedeyken konuşma cihaz etkilenir diye

Benim akşam galiba nişanim geldi kizlar pek emin olamadım duştaydım sarımsı sümüksü birşeydi bu sabahta bir defa geldi peçeteye internette baktım görselere aynısı
O benden hep geliyor yha ama bebek gelmiyor

Kız beni hep aradılar bugün gelin bebeği dinleyelim rutin testler yapalım diye defalarca çağırdılar en son emzirme eğitimi verdiler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…