2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Yatışımı verdi
Gece 12 den sonra ne olur ne olmaz bir şey yemesin yarın doğurabilir dedi doktor
Anam napacan festi simdi kız evide tam kirdikcak zamanı buldun sen degilmiydin herşeyi ağırdan alan al bebek ağırdan almayacak gibi. Gelecem mi ben diyor.. ne çıktı nst de tansiyon düzene indimi suan nasılsın ağrı sızı sanci varmı. Normalmi sezaryanmi olacaktın canim sen... Ah kız yakın olsam evini ben temizlerdim vallaha sen çıkana kadar

Ben hiç kullanmadkmt canım kızarıklık gördükçe hakiki zeytinyağı sürdüm açık koydum geçti. Eskiler bizi kremle bebe yağları ile büyütmediki ben cok ii hatırlarim bez bile yoktu çocukluğumda annem kardeşime poşet bezlerdi galiba içine bez parçası koyar onu kullanırdı yikardi öyle kaldı aklımda tam bezini doldurduğunu anladığım anda altina yatak örtüsü serip rahat bırakıyorum bebeği hava alsın diye inşallah bunda gelmez başıma pişik olayı ikisindede böyle yaptım ben hep

hepsonradan Canımmm tebrik ederim Allah anneli babalı büyütsün iyisinizdir inşallah ikinizde ?

ffestinalente kız festi ben seni dün gece rüyamda görmüştüm valla dans ediyordun eğlenceli bir şarkıda bizde arkadaşlarla seni izliyorduk o sıra annen geliyordu sen şaşırıyordun anneni görünce annende hastane kıyafetleri vardı ama hemşire olduğunu söyledin bugün şok oldum bak bir de şu an hastanesin malum mu oldu acaba

Yani insallah ihtiyac duymazsin bunda da.

Tesekkur ederim bilgilendirdigin icin

Allah analı babalı büyütsün
Yatışımı verdi
Gece 12 den sonra ne olur ne olmaz bir şey yemesin yarın doğurabilir dedi doktor
Bence sen kendini çok yordun dinlen bi nefes al belki yatış iyi gelir, günü de az kalmış hadi hayırlısı bakalım doğsada sıkıntısız yanına gelebilir pozitif olalım eşine bir çanta hazırlat ama bence sizi idare etsin yeter

Kizlar ben dogurdum hem de oglumun d.gununde. Acil sezaryen oldu 18.00de. Bebegim iyi yanimda. Benim cok agrim var. 36+3
Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün bebeğinin de iyi olmasına çok sevindim neden acil sezeryan orayı kaçırdım ben? İnşallah ağrılarında diner en kısa zamanda

Kızlar biriniz yazmıştı suyunun bittiğini karnının yumuşadığından anlamıştı , ya ben mi karamsarım sanki karnım yumuşadı
Cok sacma
Benim bazen yumusakti bazen serti
Anlayamiyirsun yani suyun azaldigini yada bitigini ultrasyondsn anlayabiliyolar doktorlar

Kızlar biriniz yazmıştı suyunun bittiğini karnının yumuşadığından anlamıştı , ya ben mi karamsarım sanki karnım yumuşadı
Olur mu canım öyle bebeğin hareket ediyor sonuçta pozisyona göre değişiyor yatarken benimde daha rahat ayakta ve otururken sert genelde sen bebeğinin hareketlerine odaklan ☺

Ben yıkanabilir bez aldım biliyor musun

Ben yıkanabilir bez aldım biliyor musun
Şimdi bizler hazıra kaçıyoruz gerçekten aslında yapabilcen en doğal sağlıklısı ol yap dene bizede öner bi gazla bizi benim adama anlattsam bi hemen yigar önüme onca yıkanabilir bezleri

Şimdi bizler hazıra kaçıyoruz gerçekten aslında yapabilcen en doğal sağlıklısı ol yap dene bizede öner bi gazla bizi benim adama anlattsam bi hemen yigar önüme onca yıkanabilir bezleri

Bakarken çok zor geldi ama bayağı araştırdım aslnda kolay
Bakalım inşallah becerebilirim de sizi de gazlarım o zaman gelir bayağı överim

Kızlar alıntılayamadım müsait vaktimde hepsine döneceğim. Valla ruh halim değişti. Yaklaşık 1 saat kadar önce enseme bir ağrı girdi anladım ki tansiyonum yükselti nitekim 17/12 lere çıkmış. İlaç verdiler. Canınız çekmesin 12 den sonra yemek yiyemeyeceksin dedi diye tost yemiştim. Ki bilenler bilir şekeri tavan yaptırır ama 78 çıktı 1.5 saat sonrasında ki daha insülin vurulmadım. Nst deyim şimdi. 3-4 tane sancı çıkmış 60 larda ama ben hissetmiyorum. Anlamadığım şeyler oluyor. Doğuracağıma ihtimal vermiyordum ama sanırım artık veriyorum.

Festiciğim hakkında hayırlısı olsun canım benim sen doğurmasam daha iyi diyordun ama eğer doğarsa bulut bey kendi gelmek istediği zamanda gelmiş olacak öyle düşün

Hadi hayırlısı olsun bu son zamanlarda tansiyon riski çıkabiliyor bir anda sancılarında var sabaha kadar takip ederler seni bakalım ne olur sağlıkla olsun inşallah birde gerçekten doğum heran olabilir ya çok garip bir olay bu doğum işi ne zaman başlayacağı belli olmuyor

Sakin strese sokma kendini cnm dualar et içini rahatlatır Allahın izniyle sende Bulut paşamızda sağlıklı şekilde evinize gideceksiniz inşallah
Duam seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…