- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #46.761
Anam napacan festi simdi kız evide tam kirdikcak zamanı buldunYatışımı verdi
Gece 12 den sonra ne olur ne olmaz bir şey yemesin yarın doğurabilir dedi doktor
Hepinize teşekkğr ederim öpüyoruz teyzeleri sizi
Yok daha inşallah iyidirKızlar herşeyi okuyamadım yahu. Joseiden haber var mı?
Ben hiç kullanmadkmt canım kızarıklık gördükçe hakiki zeytinyağı sürdüm açık koydum geçti. Eskiler bizi kremle bebe yağları ile büyütmediki ben cok ii hatırlarim bez bile yoktu çocukluğumda annem kardeşime poşet bezlerdi galiba içine bez parçası koyar onu kullanırdı yikardi öyle kaldı aklımda tam bezini doldurduğunu anladığım anda altina yatak örtüsü serip rahat bırakıyorum bebeği hava alsın diye inşallah bunda gelmez başıma pişik olayı ikisindede böyle yaptım ben hepSimdiden tebrikler canimBi avazda kolayca dogurursun insallah, Allah anali babali buyutmek nasip etsin
Ee nasil pisik olmuyor peki??? Cidden merakimdan soruyorum, ben ilk gunden beri her alt degistirmede bepanthol kullanirim, hic pisik yasamadik. Ama kullanmamak da oluyor muymus?
Valla 2-3 gunde 1 geliyor. Akinti herhalde bendeki.
Ben hiç kullanmadkmt canım kızarıklık gördükçe hakiki zeytinyağı sürdüm açık koydum geçti. Eskiler bizi kremle bebe yağları ile büyütmediki ben cok ii hatırlarim bez bile yoktu çocukluğumda annem kardeşime poşet bezlerdi galiba içine bez parçası koyar onu kullanırdı yikardi öyle kaldı aklımda tam bezini doldurduğunu anladığım anda altina yatak örtüsü serip rahat bırakıyorum bebeği hava alsın diye inşallah bunda gelmez başıma pişik olayı ikisindede böyle yaptım ben hep
Allah analı babalı büyütsünUmmahan - 20 Haziran
mydreams93 - 16 Temmuz
cerito - 19 Temmuz
eylul38 - 18 Temmuz
fuldens - 20 Temmuz
Melayq - 21 Temmuz
cnsbln - 23 Temmuz
Sevet87 - 23 Temmuz
Chanandler Bong - 23 Temmuz
Rosemoon - 23 Temmuz
ffestinalente listede hala isimleri var belki bilmek istersiniz dogum yapmiş annelerimiz belki lsteye eklemek istersin diye duşundum
Bence sen kendini çok yordunYatışımı verdi
Gece 12 den sonra ne olur ne olmaz bir şey yemesin yarın doğurabilir dedi doktor
Hayırlı olsunKizlar ben dogurdum hem de oglumun d.gununde. Acil sezaryen oldu 18.00de. Bebegim iyi yanimda. Benim cok agrim var. 36+3
Cok sacmaKızlar biriniz yazmıştı suyunun bittiğini karnının yumuşadığından anlamıştı , ya ben mi karamsarım sanki karnım yumuşadı
İçimi rahatlattın biraz akıntı fazla ama su su gibi gelir degil miCok sacma
Benim bazen yumusakti bazen serti
Anlayamiyirsun yani suyun azaldigini yada bitigini ultrasyondsn anlayabiliyolar doktorlar
Olur mu canım öyle bebeğin hareket ediyor sonuçta pozisyona göre değişiyor yatarken benimde daha rahat ayakta ve otururken sert genelde sen bebeğinin hareketlerine odaklan ☺Kızlar biriniz yazmıştı suyunun bittiğini karnının yumuşadığından anlamıştı , ya ben mi karamsarım sanki karnım yumuşadı
Ben hiç kullanmadkmt canım kızarıklık gördükçe hakiki zeytinyağı sürdüm açık koydum geçti. Eskiler bizi kremle bebe yağları ile büyütmediki ben cok ii hatırlarim bez bile yoktu çocukluğumda annem kardeşime poşet bezlerdi galiba içine bez parçası koyar onu kullanırdı yikardi öyle kaldı aklımda tam bezini doldurduğunu anladığım anda altina yatak örtüsü serip rahat bırakıyorum bebeği hava alsın diye inşallah bunda gelmez başıma pişik olayı ikisindede böyle yaptım ben hep
Şimdi bizler hazıra kaçıyoruz gerçekten aslında yapabilcen en doğal sağlıklısı ol yap dene bizede öner bi gazla biziBen yıkanabilir bez aldım biliyor musun
Şimdi bizler hazıra kaçıyoruz gerçekten aslında yapabilcen en doğal sağlıklısı ol yap dene bizede öner bi gazla bizibenim adama anlattsam bi hemen yigar önüme onca yıkanabilir bezleri
Festiciğim hakkında hayırlısı olsun canım benimKızlar alıntılayamadım müsait vaktimde hepsine döneceğim. Valla ruh halim değişti. Yaklaşık 1 saat kadar önce enseme bir ağrı girdi anladım ki tansiyonum yükselti nitekim 17/12 lere çıkmış. İlaç verdiler. Canınız çekmesin 12 den sonra yemek yiyemeyeceksin dedi diye tost yemiştim. Ki bilenler bilir şekeri tavan yaptırır ama 78 çıktı 1.5 saat sonrasında ki daha insülin vurulmadım. Nst deyim şimdi. 3-4 tane sancı çıkmış 60 larda ama ben hissetmiyorum. Anlamadığım şeyler oluyor. Doğuracağıma ihtimal vermiyordum ama sanırım artık veriyorum.
Hadi hayırlısı olsun bu son zamanlarda tansiyon riski çıkabiliyor bir anda sancılarında var sabaha kadar takip ederler seni bakalım ne olur sağlıkla olsun inşallah birde gerçekten doğum heran olabilir ya çok garip bir olay bu doğum işi ne zaman başlayacağı belli olmuyorKızlar alıntılayamadım müsait vaktimde hepsine döneceğim. Valla ruh halim değişti. Yaklaşık 1 saat kadar önce enseme bir ağrı girdi anladım ki tansiyonum yükselti nitekim 17/12 lere çıkmış. İlaç verdiler. Canınız çekmesin 12 den sonra yemek yiyemeyeceksin dedi diye tost yemiştim. Ki bilenler bilir şekeri tavan yaptırır ama 78 çıktı 1.5 saat sonrasında ki daha insülin vurulmadım. Nst deyim şimdi. 3-4 tane sancı çıkmış 60 larda ama ben hissetmiyorum. Anlamadığım şeyler oluyor. Doğuracağıma ihtimal vermiyordum ama sanırım artık veriyorum.
Sakin strese sokma kendini cnm dualar et içini rahatlatır Allahın izniyle sende Bulut paşamızda sağlıklı şekilde evinize gideceksiniz inşallahKızlar alıntılayamadım müsait vaktimde hepsine döneceğim. Valla ruh halim değişti. Yaklaşık 1 saat kadar önce enseme bir ağrı girdi anladım ki tansiyonum yükselti nitekim 17/12 lere çıkmış. İlaç verdiler. Canınız çekmesin 12 den sonra yemek yiyemeyeceksin dedi diye tost yemiştim. Ki bilenler bilir şekeri tavan yaptırır ama 78 çıktı 1.5 saat sonrasında ki daha insülin vurulmadım. Nst deyim şimdi. 3-4 tane sancı çıkmış 60 larda ama ben hissetmiyorum. Anlamadığım şeyler oluyor. Doğuracağıma ihtimal vermiyordum ama sanırım artık veriyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?