- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #46.781
Nst düzensiz de olsa sancı çıkıyor mu? Bende düzensiz yani hep aynı seviyede sancı çıktı ama düzenli olması için bir yükselip bir düşmesi lazımmış bende hep 40 50 lerdeydi sizde var mı?Doğum yapan arkadaşları tebrik ediyorum , allah analı babalı sağlıklı büyütmek nasip etsin inşallah
38+6 oldum benim bebişin gelmeye niyeti yok daha
Kızlar alıntılayamadım müsait vaktimde hepsine döneceğim. Valla ruh halim değişti. Yaklaşık 1 saat kadar önce enseme bir ağrı girdi anladım ki tansiyonum yükselti nitekim 17/12 lere çıkmış. İlaç verdiler. Canınız çekmesin 12 den sonra yemek yiyemeyeceksin dedi diye tost yemiştim. Ki bilenler bilir şekeri tavan yaptırır ama 78 çıktı 1.5 saat sonrasında ki daha insülin vurulmadım. Nst deyim şimdi. 3-4 tane sancı çıkmış 60 larda ama ben hissetmiyorum. Anlamadığım şeyler oluyor. Doğuracağıma ihtimal vermiyordum ama sanırım artık veriyorum.
Kızlar alıntılayamadım müsait vaktimde hepsine döneceğim. Valla ruh halim değişti. Yaklaşık 1 saat kadar önce enseme bir ağrı girdi anladım ki tansiyonum yükselti nitekim 17/12 lere çıkmış. İlaç verdiler. Canınız çekmesin 12 den sonra yemek yiyemeyeceksin dedi diye tost yemiştim. Ki bilenler bilir şekeri tavan yaptırır ama 78 çıktı 1.5 saat sonrasında ki daha insülin vurulmadım. Nst deyim şimdi. 3-4 tane sancı çıkmış 60 larda ama ben hissetmiyorum. Anlamadığım şeyler oluyor. Doğuracağıma ihtimal vermiyordum ama sanırım artık veriyorum.
36+3 üz daha 37 yi doldurmadı. Gelmesin dua edin. Tamam sağlıkla gelecekse başımın üzerinde yeri var ama cidden içim tedirgin olmaya başladı. Ne güzel rahattım ya. Vallahi ne çantası umrumda ne eşyası ne birşeysi. Erken biraz içim buruldu.
Benim de aynıKızlar benimde bir kaç gündür sancım var ama bugün daha fazla acaba yalancı sancı mi normal sancı mi bilemedim akşam 6 dan beri kesintisiz var böyle adet olacakmışım gibi sürekli kasik ağrısı
Kızlar benimde bir kaç gündür sancım var ama bugün daha fazla acaba yalancı sancı mi normal sancı mi bilemedim akşam 6 dan beri kesintisiz var böyle adet olacakmışım gibi sürekli kasik ağrısı
Evet benim de öyle aynen :Kasığıma ağrı girip bayağı kalıyor belimde ağrıyor sizin de öyle mi?
Hayırlısı neyse o olsun, gönlünü ferah tut her şey güzel olacak merak etme36+3 üz daha 37 yi doldurmadı. Gelmesin dua edin. Tamam sağlıkla gelecekse başımın üzerinde yeri var ama cidden içim tedirgin olmaya başladı. Ne güzel rahattım ya. Vallahi ne çantası umrumda ne eşyası ne birşeysi. Erken biraz içim buruldu.
İşte bu düzensiz sancı oluyor ben öyle anladım bugün nst adet aprısı gibi ağrım vardı ve sancı çıktı ama hep aunı seviyelerde düzenli sancıda ağrınon girip çıkmask gerekiyor nst bir yükselip bir düşmesi lazım uzun tepecik olup düşecek çizgi hep aynı seviyeyi yalancı kabul ediyorlarKızlar benimde bir kaç gündür sancım var ama bugün daha fazla acaba yalancı sancı mi normal sancı mi bilemedim akşam 6 dan beri kesintisiz var böyle adet olacakmışım gibi sürekli kasik ağrısı
İnanın bende aynı durumdaydım ama sonra danışayım dedim bende onu merak ediyorum sonrasında sancı yaşayan veya doktora gittiğinde nst de sancısı çıkıp doğum yakın vb. şeyler denilen var mı acabaBenim de aynıben de yazıp yazmama arasında kaldım iyi ki siz yazmışsınız. Adet sancısına benzer sancılar ama daha şiddetli. Bunu yaşayıp da gerçek sancıları akabinde hemen yaşayan var mıdır acaba
Benimde öyle hiç kesilmedi ama dünden beri arttı sanki çıkacak gibi çok aşağıda
Kasığıma ağrı girip bayağı kalıyor belimde ağrıyor sizin de öyle mi?
Evet benim de öyle aynen :
Yalancı sancı buysa gerçeğini düşünemiyorumİşte bu düzensiz sancı oluyor ben öyle anladım bugün nst adet aprısı gibi ağrım vardı ve sancı çıktı ama hep aunı seviyelerde düzenli sancıda ağrınon girip çıkmask gerekiyor nst bir yükselip bir düşmesi lazım uzun tepecik olup düşecek çizgi hep aynı seviyeyi yalancı kabul ediyorlar
Yalancı sancı buysa gerçeğini düşünemiyorumçünkü resmen adet sancısı hatta daha beteri ve aşırı ağrıtıyor
Evet düzensiz sancılarım çıkıyor. ( 50-60 gibi , yükselip alçalıyor ama düzensiz)Nst düzensiz de olsa sancı çıkıyor mu? Bende düzensiz yani hep aynı seviyede sancı çıktı ama düzenli olması için bir yükselip bir düşmesi lazımmış bende hep 40 50 lerdeydi sizde var mı?
Gerçekten kimi bebeklerde geç geliyor demekki daha günü var ama iyice ağarlaşmışsınızdır
Herkesin ağrı eşiği farklıdır benim hissettiğim adet öncesi olacağını anlarsın ya belin alt karnın ağrır öyle bir ağrı bu arının belirli aralıklarla girmesi lazım yalancı denmesinin sebebi belirli aralıklarla girmiyor o yüzden düzensiz deniyorYalancı sancı buysa gerçeğini düşünemiyorumçünkü resmen adet sancısı hatta daha beteri ve aşırı ağrıtıyor
Sıkma kendini canim benim de bugun 80leri geckin sancilarim vardi ve dedigin gibi hissetmiyordum hic birini dogum olursa da kritik haftalari gectin sayilir Allahin izniyle saglikla kavusursun Agustos bebisleri hizlilar masallahKızlar alıntılayamadım müsait vaktimde hepsine döneceğim. Valla ruh halim değişti. Yaklaşık 1 saat kadar önce enseme bir ağrı girdi anladım ki tansiyonum yükselti nitekim 17/12 lere çıkmış. İlaç verdiler. Canınız çekmesin 12 den sonra yemek yiyemeyeceksin dedi diye tost yemiştim. Ki bilenler bilir şekeri tavan yaptırır ama 78 çıktı 1.5 saat sonrasında ki daha insülin vurulmadım. Nst deyim şimdi. 3-4 tane sancı çıkmış 60 larda ama ben hissetmiyorum. Anlamadığım şeyler oluyor. Doğuracağıma ihtimal vermiyordum ama sanırım artık veriyorum.
Canım benim bel ağrım yok ama kaşığıma ağrı giriyor benimde. Bide sağ bacağımla vajinamın arasına kramp giriyor sürekli. Ben sabah muayene oldum 1cm açıklık vardı. Korkutmak istemem ama devam ederse bir doktoruna yaz istersenKasığıma ağrı girip bayağı kalıyor belimde ağrıyor sizin de öyle mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?