2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Doğum yapan arkadaşları tebrik ediyorum , allah analı babalı sağlıklı büyütmek nasip etsin inşallah
38+6 oldum benim bebişin gelmeye niyeti yok daha
Nst düzensiz de olsa sancı çıkıyor mu? Bende düzensiz yani hep aynı seviyede sancı çıktı ama düzenli olması için bir yükselip bir düşmesi lazımmış bende hep 40 50 lerdeydi sizde var mı?
Gerçekten kimi bebeklerde geç geliyor demekki daha günü var ama iyice ağarlaşmışsınızdır

Kendini strese sokma canım bulut bey gelmek istediyse vardır bi bildiği fındığın Allahın izniyle herşey çok kolay olur inşallah

Bulut efendi bey, gelmek istedi demek ki, sıkıldı cocuk daracik yerde, sende hemen anne olarak adapte oluverirsin korkma. hadi kolaycacik atlativerin.

Olsun canım çok az kaldı gelmesin tabi ama gelirse de sağlıkla gelsin inşallah içini rahatlatmaya çalış bende akşamdan beri sancı çekiyorum stresden herkesle kavga ettim ama sakin olsak daha iyi onlarda akıllı durur gelmez belki

Kızlar benimde bir kaç gündür sancım var ama bugün daha fazla acaba yalancı sancı mi normal sancı mi bilemedim akşam 6 dan beri kesintisiz var böyle adet olacakmışım gibi sürekli kasik ağrısı
Benim de aynı ben de yazıp yazmama arasında kaldım iyi ki siz yazmışsınız. Adet sancısına benzer sancılar ama daha şiddetli. Bunu yaşayıp da gerçek sancıları akabinde hemen yaşayan var mıdır acaba

Kızlar benimde bir kaç gündür sancım var ama bugün daha fazla acaba yalancı sancı mi normal sancı mi bilemedim akşam 6 dan beri kesintisiz var böyle adet olacakmışım gibi sürekli kasik ağrısı

Benimde öyle hiç kesilmedi ama dünden beri arttı sanki çıkacak gibi çok aşağıda

Hayırlısı neyse o olsun, gönlünü ferah tut her şey güzel olacak merak etme bu bekleyişin bile tadını çıkar derim

İşte bu düzensiz sancı oluyor ben öyle anladım bugün nst adet aprısı gibi ağrım vardı ve sancı çıktı ama hep aunı seviyelerde düzenli sancıda ağrınon girip çıkmask gerekiyor nst bir yükselip bir düşmesi lazım uzun tepecik olup düşecek çizgi hep aynı seviyeyi yalancı kabul ediyorlar

İnanın bende aynı durumdaydım ama sonra danışayım dedim bende onu merak ediyorum sonrasında sancı yaşayan veya doktora gittiğinde nst de sancısı çıkıp doğum yakın vb. şeyler denilen var mı acaba

Benimde öyle hiç kesilmedi ama dünden beri arttı sanki çıkacak gibi çok aşağıda

Kasığıma ağrı girip bayağı kalıyor belimde ağrıyor sizin de öyle mi?

Benimde girip baya kalıyor hatta böyle adet olduğum zaman 2.gun sürekli ağrır aynı o durumdayım doktora da gitmek istemedim yalancı sancıdir diye

Yalancı sancı buysa gerçeğini düşünemiyorum çünkü resmen adet sancısı hatta daha beteri ve aşırı ağrıtıyor

Evet düzensiz sancılarım çıkıyor. ( 50-60 gibi , yükselip alçalıyor ama düzensiz)
32. Haftada 100 ü geçen sancılarım vardı hapla durdurduk bebişin gelmesini e şimdi de gelmiyo
Çok ağırlaştım artık doğurmak istiyorum

Yalancı sancı buysa gerçeğini düşünemiyorum çünkü resmen adet sancısı hatta daha beteri ve aşırı ağrıtıyor
Herkesin ağrı eşiği farklıdır benim hissettiğim adet öncesi olacağını anlarsın ya belin alt karnın ağrır öyle bir ağrı bu arının belirli aralıklarla girmesi lazım yalancı denmesinin sebebi belirli aralıklarla girmiyor o yüzden düzensiz deniyor
Düzenli yani gerçek sancı ağrıyor geçiyor tekrar ağrıyor ve aralığı git gide kısalıyor atıyorum ilk bir saat sonra yarım saat sonra 10 dk bir gibi
Yoksa benimde bazen çok şiddetli bel ağrılarım oldu ama geçti bir kaç saat sonra ya da sabaha
Dedim givi dayanamıyacağınjz boyuttaysa gidin doktora bir

Sıkma kendini canim benim de bugun 80leri geckin sancilarim vardi ve dedigin gibi hissetmiyordum hic birini dogum olursa da kritik haftalari gectin sayilir Allahin izniyle saglikla kavusursun Agustos bebisleri hizlilar masallah

Kasığıma ağrı girip bayağı kalıyor belimde ağrıyor sizin de öyle mi?
Canım benim bel ağrım yok ama kaşığıma ağrı giriyor benimde. Bide sağ bacağımla vajinamın arasına kramp giriyor sürekli. Ben sabah muayene oldum 1cm açıklık vardı. Korkutmak istemem ama devam ederse bir doktoruna yaz istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…